10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این بخش از سخنان دکتر کچویان که هفته قبل ایراد شد، بسیار مهم و مبنایی بود. البته من انتظار ندارم آن جوان 15 ساله ای که از روی احساساتش این روزها کف خیابان آمده این بحث را متوجه شود اما آن به اصطلاح نخبه ای که فکر می کند چند شورش کور اسمش «انقلاب» است عجیب است که این بدیهیات تاریخ یک قرن اخیر ایران را نمی داند.
عجیب است که برخی به اصطلاح نخبگان هم هنوز نفهمیده اند قوی تر از نهاد دین در تاریخ این کشور وجود نداشته و هرآنچه در تقابل با آن باشد به لحاظ اجتماعی نیز شکست خواهد خورد، چه برسد به اینکه انقلابی علیه آن صورت بگیرد...
ممنون از @m_ladani بابت ساخت کلیپ
عضو شوید 👇
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
🌿معروف تغافل و منکر غفلت
...وقتی کسی را دوست داشته باشیم، نقاط قوت او را برجسته میکنیم و هرچه افراد با نقاط قوتشان شناخته شوند، چون احساس پذیرش و دوست داشته شدن در آنها بالا میرود، سعی در بیشینهسازی نقاط اوج خود میکنند. این روند بهجایی میرسد که همه هویت فرد یا جامعه همان نقاطقوت میشود و نقاطضعف مضمحل میشود. هر جامعهای، مجموعهای از درستیها و نادرستیهاست. جامعهای زنده است که دائم از کفه نادرستیهای خود بکاهد و به کفه درستیهایش بیفزاید و این چگونه ممکن است؟ پاسخ همین اصل تربیتی است که مربی در خطاهای متربی، خود را به تغافل بزند و به او بهخاطر رفتارهای درستش افتخار کند. لذاست که میبینیم رهبر انقلاب همیشه ما مردم ایران را با نقاط اوجمان میشناسند و به ما افتخار میکنند. گویا اشکالات ما را نمیبینند. نتیجه این شده که ما با دیدن خود در آیینه کلام او به خود افتخار میکنیم و دنبال توسعه آن بخش از وجود خود میرویم. رشد جامعه در بستر محبت و علاقه و افتخار اتفاق میافتد، در بستر احساس محبتی که بین مربی و متربی وجود دارد، در بستر علاقهای که بهخوبیها در دل متربی روییده میشود و افتخاری که باعث میشود متربی با دیدن لحظههای رشد خود، حرکتش را سرعت ببخشد.
هر عملی القای محبت و علاقه و افتخار نکرد، ناگزیر در رشد دادن فرد و جامعه ناموفق است؛ اسمش را هرچه میخواهیم بگذاریم و هرچقدر با قوانین محکمش کنیم، باز هم ناموفقیم...
ادامه یادداشت را در روزنامه فرهیختگان بخوانید👇
https://farhikhtegandaily.com/news/74777/
✍اسماء اسدی پور
@haad1442
🔴دریاچه ارومیه رو به نابودی است
🔹سلاجقه، رئیس سازمان محیط زیست: مسئله دریاچه ارومیه یک دغدغه و تکلیف ملی است و دولت برای حل مشکل دریاچه اهتمام جدی دارد.
🔹️در تلاشیم با اتمام تونل کانی سیب ۶۰۰ میلیون متر مکعب آب وارد دریاچه شود و انتقال پساب تصفیه خانههای تبریز و ارومیه را از ۶۵ به ۱۲۰ میلیون متر مکعب برسانیم.
🔹آل هاشم، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:دریاچه ارومیه رو به نابودی است و ما از دولت میخواهیم به صورت جدی به این مسئله ورود کند تا زندگی مردم دچار مشکل نشود.
✅کانال اخبار 20:30👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
🔻آمریکا همچنان از آشوبها در ایران پشتیبانی میکند
🔹️ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا عصر سهشنبه به وقت محلی در نشستی خبری با تکرار پشتیبانی و حمایت آمریکا از برهم زنندگان نظم عمومی که آنان را معترضان خواند، گفت که در کنار آنها میایستد و به اقداماتش برای پاسخگو کردن مقامات جمهوری اسلامی ایران ادامه خواهد داد.
✅کانال اخبار 20:30👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
🔴خبرگزاری تسنیم:
🔹می خواهند القا کنند که سنندج درگیر آشوب و اغتشاش است و نیروهای نظامی و امنیتی مردم را سرکوب میکنند
🔹 گزارش میدانی ما نشان میدهد شهر در آرامش کامل است؛ نه آشوبی هست و نه اغتشاشی.
✅کانال اخبار 20:30👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
🔴برخی کلاسهای دانشگاه شریف حضوری میشود
🔹بنا بر تصمیم هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی شریف، همه کلاسهای تحصیلات تکمیلی این دانشگاه از روز شنبه ۲۳ مهرماه به صورت حضوری برگزار خواهند شد.
✅کانال اخبار 20:30👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
رویکرد وارداتی به اقتصاد دانشبنیان ما را وابستهتر میکند
گفتوگوی «فرهیختگان» با علی سعیدی درباره تلقیهای رایج از اقتصاد دانشبنیان
متن کامل:
https://farhikhtegandaily.com/page/228580/
@QasdWay
ابطحی: نسل جدید، تنها آزادی و #قدرت_انتخاب برایش مهم است
در پاسخ فقط چند پرسش از ایشان می پرسم:
⭕️ 1. آیا انقلابیون 57 و میلیونها جوانی که پا در عرصه دفاع مقدس گذاشتند دنبال آزادی نبودند؟ آیا آن آزادی و آزادگی را آزادی نمی دانید؟
⭕️ 2. آیا ایرانیان نسلهای قبل و این نسل که به دنبال عدالت هستند و در دانشگاه ها شعار "عدالت کجایی؟ عدالت کجایی؟" سر میدهند، چیزی غیر از آرمان های انقلاب را مطالبه میکنند؟ به راستی کدام آرمان انقلاب را نسل جدید مطالبه نمیکند؟ استقلال؟ آزادی؟ جمهوریت؟ اسلام؟ با کدام عینک میلیونها نوجوان عاشق امام زمان را نمی بینید؟
⭕️ 3. آیا نسل جدید که به درستی از شما و جریان اصلاحطلبی و از اصولگرایان عبور کردند فقط آن چند نفری هستند که روسری شان را بر سر چوب میزنند و از کشور فرار میکنند یا تمام دختران و پسران ایران زمین را شامل می شوند که عاشق انقلاب و اسلام هستند و از نتیجه سیاستهای اقتصادی و فرهنگی شما ناراضی هستند؟
⭕️ 5. دیکتاتوری رسانه ای و اقتصادی و... در دنیا را نمی بینید یا واقعا خودتان را به ندیدن زده اید؟ آیا کسانی که ذیل این دیکتاتوری نفس میکشند و طبیعتا تاثیر هم میپذیرند را آزاد می دانید یا کسانی که از بند این دیکتاتوری و استعمار رها شده اند؟
⭕️ 6. پرفسور بری شوآرتز در کتاب تناقض انتخاب (PARADOX OF CHOICE) که کتاب تحسین شده توسط نوبلیستها و اندیشمندان بزرگ دنیاست، میگوید در دنیای غرب چیزی به اسم انتخاب وجود ندارد
دیگران برای شما تصمیم میگیرند و از طریق رسانه ها برای شما تصمیم سازی میکنند و در نهایت شما آن گزینه را انتخاب میکنید
💠 @h_abasifar
1_1769896518.pdf
169.4K
من هم مقصرم...
این روایت خواندنی برادر عزیزم محمد علیان از کف خیابان را بخوانید
@syjebraily
کتاب نظری به نظام اقتصادی اسلام، حاوی یادداشتهایی از استاد شهید مرتضی مطهری، حاکی از تسلط و احاطه علمی استاد شهید به نظریات اقتصادی روز و نیز آشنایی با مفاهیم و اصطلاحات موجود در علم اقتصاد است.
استاد مطهری در ضمن مباحث کتاب نظری به نظام اقتصادی اسلام، به نقد و بررسی دو مکتب سرمایهداری و سوسیالیسم و طرح نقاط ضعف آنها پرداخته و دیدگاه اقتصادی مکتب اسلام را از طریق دقت و تأمل در آیات و روایات ارائه میدهند. مطالعه این کتاب، خواننده را از یک طرف به گستره و عمق معلومات استاد شهید آگاه میسازد و از طرف دیگر ضرورت توجه و اهتمام به مبانی و ارزشهای اسلامی در حوزه اقتصاد را یادآور میشود که برای امروز جامعه ما نیز سودمند و ضروری است.
کتاب نظری به نظام اقتصادی اسلام مشتمل بر یک دیباچه و هشت بخش است و این دیباچه از دو قسمت تشکیل شده؛ مقالهاى تحت عنوان «نظرى به اقتصاد اسلامى» و بحثى درباره «اقتصاد سالم».
#معرفی_منابع_اقتصادی
💠 @h_abasifar
مطابق نص صریح قانون اساسی انتشار فراگیر محصولات صوتی و تصویری به شکل #خصوصی ممنوع است.
#شورای_نگهبان
چرا به این نص صریح قانون اساسی عمل نمی شود؟
از چه چیزی می ترسیم که حتی نمی توانیم از قانون اساسی دفاع کنیم؟
💠 @h_abasifar
اسلام می خواهد كه غیر مسلمان در مسلمان تسلط و نفوذ نداشته باشد. این هدف هنگامی میسر است كه ملت مسلمان در اقتصاد نیازمند نباشد و دستش به طرف غیر مسلمان دراز نباشد، والا نیازمندی ملازم است با اسارت و بردگی ولو آنكه اسم بردگی در كار نباشد. هر ملتی كه از لحاظ اقتصاد دستش به طرف ملت دیگر دراز باشد اسیر و برده او است و اعتباری به تعارفهای دیپلماسی معمولی نیست. به قول نهرو:
ملتی مستقل است كه جهش اقتصادی داشته باشد.
علی علیه السلام می فرماید: .
«اِحْتَجْ اِلی مَنْ شِئْتَ تَكُنْ اَسیرَهُ، اِسْتَغْنِ عَمَّنْ شِئْتَ تَكُنْ نَظیرَهُ، اَحْسِنْ اِلی مَنْ شِئْتَ تَكُنْ اَمیرَهُ » .
[محتاج هركه شوی اسیر او خواهی بود؛ بی نیاز از هركه گردی با او برابر خواهی شد؛ و هركه را مورد نیكی و احسان خود قرار دهی فرمانروای او خواهی شد. ]
اگر ملتی كمك خواست و ملتی دیگر كمك داد خواه ناخواه اوّلی برده و دومی آقاست. چقدر جهالت و حماقت است كه آدمی ارزش سلامت بنیه اقتصادی را درنیابد و نفهمد اقتصاد مستقل، از شرایط حیات ملی است
مجموعه آثار شهید مطهری . ج20، ص: 406
💠 @h_abasifar