به مناسبت فرمایشات وزیر اقتصاد دولت چهاردهم مبنی بر اینکه نقدینگی در اقتصاد ایران کم است، و تصویب افزایش نقدینگی در دولت، دعوت میکنم این برنامه را که فروردین ۱۴۰۲ در شبکه افق پخش شد، ملاحظه فرمائید.
https://www.aparat.com/v/R0M6S
حرف ما شفاف و بیابهام است: دخل و خرج این مردم باید با یک ارز باشد: یا ریال، یا دلار.
یا از اقتصاد دلارزدایی کنید، یا به همان شکلی که قیمتگذاری محصولات فولادی و پتروشیمی و پالایشی را دلاری کردهاید، درآمد مردم را هم دلاری کنید.
@syjebraily
یکسانسازی واحد پول باید تبدیل به یک مطالبه ملی شود. نمیشود که دستمزد کارگر و کارمند و معلم و استاد و پاسدار و پرستار و... به ریال پرداخت شود، اما همه مواد اولیه تولید از مسکن و مرکب و پوشاک تا لوازم خانه و آشپزخانه به دلار قیمتگذاری شود؛ یا ریال برای همه، یا دلار برای همه!
@syjebraily
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ ما با نئولیبرالیسم، جنگ تولید با خامفروشی است؛ جنگ اقتصاد مقاومتی با سرمایهداری و کمونیسم است.
چه، کمونیسم و سرمایهداری در استثمار انسان متفقالقولاند. منتهی در اولی استثمارگر دولت است، در دومی سرمایهدار. ما در پی آزادی کامل و حقیقی انسان هستیم؛ همان که اسلام میخواهد.
@syjebraily
نظر شما چیه که همه بانک ها رو در یک بانک ملی ادغام کنیم؟ قطعا صرفه جویی چندین هزار برابری داره!
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🍃جنگ به روستای ما آمد 🍃
راوی: بانویی از جنوب لبنان
نویسنده: رقیه کریمی
قسمت اول
از صبح همه فهميده بوديم كه امروز شبيه روزهاي ديگر نیست. تا ديروز جنگ فقط در مناطق مرزی بود و مردم زندگی عادی شان را می کردند. بچه ها مدرسه می رفتند. مردها سر کار. زن ها قهوه حاضر می کردند و شب ها شب نشینی بود و اخبار جنگ. فقط روستاهای مرزی خالی شده بود و مردم جای روری نرفته بودند. مثلا از روستای میس الجبل یا خیام رفته بودند دیر قانون یا نبطیه.
اما حالا صدای جنگنده ها و بمباران یک لحظه قطع نمیشد. منتظر بودیم که شاید آرامتر بشود. نشد. با هر انفجار خانه ما انگار که دینامیت زیر پایه هایش گذاشته باشی می لرزید و انفجارها تمامی نداشت. حالا شوهرم هم تلفنش را جواب نمی داد و من نمی دانستم که باید چکار بکنم. از پنجره بیرون را نگاه کردم هر کس که می توانست برود زندگی اش را برداشته بود و می رفت. شوهرم جواب نمیداد. مشغول تلفن بودم كه دختر کوچکم چهار دست و پا رفت روی بالکن خانه و با انفجاری بزرگ نزدیک خانه ما صدای جیغش بلند شد. تمام شیشه ها ریخته بود و با وحشت بدون اینکه به فکر شیشه های شکسته باشم دویدم روی بالکن و محکم بغلش کردم. قلبش مثل گنجشکی کوچک می زد و وحشت زده نگاهم می کرد. فقط دعا می کردم که سالم باشد و دستم را که از صورتش بر می دارم خونی نباشد. حتی متوجه نشدم که شیشه پاهایم را بریده. تمام بالکن و سالن خانه جای پای خونی شده بود. دوباره زنگ زدم به شوهرم. نمی دانستم باید چکار کنم. من بودم و چهار دختر بچه کوچک و خواهرهایی که شوهرهایشان در جبهه بودند. همه نگاه ها به من بود. دوباره زنگ زدم اینبار جواب داد. گفت خودمان را برسانیم تا شهر صور . گفت آنجا منتظرمان است. حالا باید هر چه که لازم بود بر می داشتم. این وقت هاست که می فهمی خیلی چیزهایی که برایت روزی مهم بوده است دیگر مهم نیست. اینکه دوست داشتی رنگ اتاقت صورتی باشد یا کرمی. پرده های سالن چه شکلی باشد. حالا فرقی نمی کرد دیگر. حالا که قرار بود همه چیز را پشت سرت بگذاری و بروی. حالا که قرار بود شاید همه چیز بماند زیر آوار. چند تکه لباس برای بچه ها. چند لقمه نان و پنیر. چیز دیگری هم می خواستیم؟ حتى آب را هم فراموش كرديم. ذهنم یاری نمی کرد. چادرهايمان را سر كرديم آخرین لحظه که می خواستیم سوار ماشین بشویم دیدم خواهر بزرگترم نیست. به سرعت به خانه برگشتم و صدایش زدم
- منال ...
نشسته بود توی اتاق و گریه می کرد. می گفت نمی آید. می گفت اینجا خانه ماست. چرا باید خانه هایمان را رها کنیم. می گفت می خواهد همینجا بمیرد. در جنوب.
نه اینکه حرف هایش را نمی فهمیدم. می فهمیدم. من هم عاشق جنوب و سكوتش بودم. همانقدر كه عاشق ضاحيه و شلوغي هايش. شاید اگر وضع بهتری بود می نشستم کنارش و با هم گریه می کردیم. اما حالا وقتش نبود. صدای انفجار دیگری بلند شد و دود و گرد و خاک خانه را برداشت
داد زدم اینبار
- اینجا موندن تو چه کمکی به مقاومت می کنه؟ فکر می کردی مقاومت خوشحال میشه جنازه تو از زیر آوار بیرون بیاید؟
خواست حرفی بزند. نگذاشتم. می دانستم که می خواهد راضی ام کند که بماند. داد زدم
- جون بقيه رو به خطر ننداز . چادرت رو سرت کن ... باید بریم ... همین حالا
اینبار حرفی نزد. با گریه راه افتاد . دلم می خواست بغلش کنم. دلم می خواست با هم بنشینیم و گریه کنیم. برای خانه ای که شاید تا ساعتی بعد دیگر نبود. خانه اي كه دوستش داشتم. برای روستایی که داشت خالی می شد. اما حالا وقت این حرف ها نبود. باید خودمان را به صور می رساندیم. شوهرم آنجا منتظر بود ...
ادامه دارد ...
میتوانید ادامه را از کانال نویسنده بخوانید:
https://eitaa.com/revayatelobnan1403
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
تا قسمت ۱۹ نگاشته شده است. پیشنهاد می کنم حتما عضو کانال نویسنده شوید و بخوانید.
https://eitaa.com/revayatelobnan1403
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
❌ خیلی عجیب است کسانی به کلینیک ترک بی حجابی حمله میکنند که معتقد به کار فرهنگی برای رفع بیحجابی بودند. صدها میلیارد بودجه مملکت را هم به اسم کار فرهنگی حیف و میل کردند بدون کوچکترین خروجی و اثرگذاری ....
حالا که یک ایده موثر و درست و حسابی فرهنگی برای مقابله با بیحجابی مطرح شده ،همین جماعت مدعی کار فرهنگی شروع به تخریب آن کرده اند. باور کنید اینها خود متصل به همان سرویس های اطلاعاتی دشمن هستند که ماموریت دارند نگذارند هیچ کار اثرگذاری علیه بیحجابی در مملکت ما انجام بشود..
✍برای بیداری ملت...
❌ نکته مهم
اینکه اسم یک حرکت فرهنگی علیه بیحجابی چه باشد مطرح نیست . مسئله اینست که دشمنان این وضعیت سکوت و انفعال نهادها و دستگاه های مسئول در قضیه بیحجابی را دوست دارند و با قدرت رسانه های خود هرگونه حرکت را چه گشت ارشاد و طرح نور باشد و چه اقدامات فرهنگی باشد بشدت مورد هجمه قرار میدهند و تخریب میکنند.
عقب نشینی نهادها و سازمان های مسئول در قضیه حجاب بازی در پازل سرویس های جاسوسی دشمن است.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
❌ نکته دیگر که جالب بود در بررسی هایی که انجام دادیم ببینیم چه کسانی علیه کلینیک ترک بی حجابی لجن پراکنی میکنند دیدیم که در رسانه های اینها بیشترین تولید محتوا علیه پیام رسان های داخلی و به نفع سکوهای اطلاعاتی دشمن مانند تلگرام و اینستاگرام و... وجود دارد.
همین ها به اسم کار فرهنگی بیشترین بودجه ها و پروژه ها را هم از نظام جمهوری اسلامی به جیب زده اند...
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
❌ ضربه نهایی به جمهوری اسلامی چگونه رقم خواهد خورد؟
پشت پرده تلاش شبکه بهائیت و نفوذ برای رفع فیلتر سکوهای اطلاعاتی مانند تلگرام و ایستاگرام و واتساپ بسیار وحشتناک و ویرانگر است .
بعد از مسدود سازی نیم بند واتساپ و اینستاگرام در فتنه سال ۱۴۰۱ شاهد رشد پیام رسان های داخلی مانند ایتا بوده ایم. ایتا تبدیل به بزرگترین سکوی رسانه ای جریان مذهبی و انقلابی گردید. جذابیت های تولید محتوای کاربران مذهبی در ایتا باعث شد که مردم مهاجرت بزرگی به این پلتفرم ایرانی داشته باشند
هم اکنون آمار کاربران ایتا بسیار درخشان و افتخار آمیز است.
کاربر ماهانه ایتا ۳۳ میلیون نفر
کاربر رزوانه ۲۰ میلیون نفر
صدها هزار مشاغل رسمی و خانگی و آموزشی و مشاوره ای و....در ایتا شکل گرفته است .
به لحاظ امنیتی روشنگری های درون ایتا باعث شده تلاش دشمنان برای ایجاد فتنه و آشوب خیابانی تاکنون ناکام بماند.
در صورت رفع فلتر سکوهای اطلاعاتی دشمن مثل تلگرام و واتساپ و اینستاگرام و....در فاز اول پیام رسان داخلی ۵۰ درصد ریزش مخاطب را خواهد داشت و ظرف یک سال به ۷۵ درصد ریزش خواهد رسید.
دلیل این ریزش ها هم حضور پر حجم نهادها و وزارت خانه ها و سازمان های دولتی در پلتفرم خارجی میباشد .
بدین صورت کمر پیام رسان داخل خواهد شکست و دوباره مردم ایران بصورت کامل تحت اشراف دشمنان در سکوهای اطلاعاتی مانند تلگرام و اینستاگرام و واتساپ قرار خواهند گرفت.
دشمنان این فرصت را برای ایجاد فتنه ها و آشوب های بزرگ غنیمت شمرده و بدنبال زدن ضربه نهایی خواهند بود.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
❌ هر دم از این باغ بری میرسد...
بازهم انتصاب ۳ خانم با سوابق عجیب توی وزارت راه و شهرسازی حاشیه ساز شده:
۱_ غزال راهب_ ایده پرداز مسکن ۲۵ متری قوطی کبریتی که توی استراتژیک ترین بخش وزارتخونه یعنی سرپرستی مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی منصوب شده
۲_ نسرین وزیری_ سرپرست روابط عمومی وزارت شده که از حامیان و بازداشتیهای فتنه ۸۸ بوده!!
۳_اطهره نژادی_ مشاور عالی وزارت راه شده که حامی آشوب زن زندگی آزادی که شنیده شده پیگیر اقامت فرزندش تو کانادا بوده ؛ معاون سابق شهیندخت مولاوردی ؛ و معاون ستاد انتخاباتی آقای پزشکیان که احتمالا امروز جایزه ی کارهای خوبش رو گرفته
حضور زنان تو دولت چهاردهم شده پوششی برای انتصابات جنجالی و سیاسی یا سقوط معیارهای مدیریت ؟!!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat