ملت قوی✊🇮🇷
7⃣ آخرین روایت مهدی بخشی / مستندساز این آخرین عکسی بود که از حسین گرفتیم. خودش خیلی این عکس را دوس
8⃣
راه سختی که او برگزیده بود
احمد براهویی نژاد
برقراری ارتباط هرچند محدود اینترنت پس از قطع چند روزه همراه بود با خبر ناگواری از حادثه واژگونی یک خودرو در یکی از مناطق کم برخوردار استان سیستان و بلوچستان و خبر تاسف بار پر کشیدن حسین علیمرادی دردمندی آشنا به محرومیت سیستان و بلوچستان که با همتی بلند و عشقی وافر به هم میهنان این خطه از ایران زمین کمر همت بسته بود برای ایجاد تغییر و حرکت به سمت توسعه و توانمندسازی.
چهره ای بود آشنا برای کودکان دشتیاری که با کمک همقطارانش و مشارکت خیرین نیک اندیش بارها شادی را برای آنان به ارمغان آورده و امید را در دل خانواده هایی زنده کرده بود که در سخت ترین شرایط زندگی با خشکسالی و مشکلات اقتصادی بی مهری طبیعت را تجربه می کردند.
حسین علیمرادی با علم به سختی راهی که در پیش گرفته بود رنج و مشقت فراوان را قبول کرده بود تا رنج و درد محرومیت را از منطقه دشتیاری بزداید اما دست تقدیر او را آسمانی کرد و به سوی معبود شتافت تا در جوار بهترین رحمت های الهی قرار گیرد و نیک می دانست وعده خداوند حق است.
حسین علیمرادی یک اندیشه و تفکری بود که با کار جهادی تلاش کرد همراهان فعال را که دغدغه های آنان مبارزه با فقر و رشد و اعتلای دانش آموزان در مناطق کم برخوردار کشور بود، دور هم جمع کند و مسلما راه و روش این بزرگوار ادامه خواهد یافت و آرمان بزرگش روزی تحقق می یابد.
مردم استان سیستان و بلوچستان و خصوصا خانواده ها و کودکان دشتیاری بیش از دیگران فقدان او را حس می کنند.
حسین با فعالیت های خیرخواهانه خود در عمل ثابت کرد که فرهنگ گذشت و ایثار همچنان زنده است و می توان به فروغ افتخار پای نهاد و جاودانه شد.
به نمایندگی از مردم شریف استان سیستان و بلوچستان این حادثه دردناک را به همه ملت عزیز ایران خصوصا خانواده، دوستان و همراهان حسین علیمرادی تسلیت گفته و امید است با ادامه راه ایشان شاهد ثمر دادن تلاش های ارزنده او و سرافرازی میهن باشیم.
ملت قوی✊🇮🇷
8⃣ راه سختی که او برگزیده بود احمد براهویی نژاد برقراری ارتباط هرچند محدود اینترنت پس از قطع چند ر
9⃣
توسعه عزادار شد
مینا کامران
جایی نبود که صحبت از بلوچستان و برنامه مربوط به این استان باشد و حسین علیمرادی نباشد. تمام این سال های فعالیتش، بیشتر از تهران او را در فرودگاه چابهار می دیدم. از هم سراغ پروژه های مدرسه را می گرفتیم... گاهی او می نالید و گاهی من. او از کمبودها و نبود زیرساخت درست می گفت و من از بد بودن کیفیت آموزش منطقه و بی انگیزگی معلمان.
یادم هست اولین بار در همایشی که مجمع خیرین سیستان و بلوچستان در چابهار برگزار کرده بود، دیدمش. آخر برنامه وقت تقدیر و تشکر از خیریه ها و انجمن شد به دعوت مجری رفت روی سن، لباس بلوچی تنش بود. لاغر تر بود و کم سن و سال. حتی ریش اش هم مانع این نمی شد که تازه جوانی اش را به رخ نکشد. قرار نبود کسی صحبت طولانی کند اما میکروفن را که گرفت، شروع کرد. تند و تند حرف می زد و با حرارتی مثال زدنی، به زور میکروفن را از دستش گرفتند، تا برود بنشیند روی صندلی ا ش، حرف زد و حرف زد...
از دردها گفت، کمبودها، رنج های کودکان دشتیاری در مدارس ناایمن و بدون تجهیزات.
حسین زود شروع کرد، ۲۰ سالگی سن کمی است برای این همه دغدغه داشتن. این همه نگران بودن و این همه سرعت داشتن برای اینکه کمتر از ۴ سال این تعداد مدرسه را بسازد. اوایل کارش انقلابی پرشور بود که شاید کمتر می شنوید و بیشتر حرف می زد ولی رفته رفته پخته تر شد و نگاهش عمیق تر به مسائل و کمبودهای اجتماعی. راه های ارتباط گرفتن، رایزنی و جذب منابع را هم خوب یاد گرفته بود و صبورتر شده بود. دشتیاری و مشکلاتش را خوب می شناخت و راهش را پیدا کرده بود. همواره از اینکه در یک منطقه متمرکز کار می کرد با این همه جدیت و پیگیری، تحسینش می کردم و از اینکه با این سن کم برای دغدغه هایش می جنگید، غبطه می خوردم. بی شک حسین علیمرادی اگر مرگ امانش می داد، می توانست یکی از تاثیرگذارترین شخصیت ها در توسعه استان سیستان و بلوچستان باشد. حسین بی ادعا بود و دلش برای این آب و خاک می تپید. دشتیاری خانه اش بود و پیرسهراب مامن همیشگی اش شد تا آن همه شور و حرارت جوانی در راه وطن آرام گیرد. راهش ماندگار و نامش جاودان.
هدایت شده از بیداری ملت
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴بهبود وضعیت کشاورزی سوریه با کمک تجهیزات ایرانی
🔹وزیر کشاورزی سوریه درباره استفاده از توانمندی ایران میگوید
🔹علاوه بر کشورهای همپیمان ایران، مقام معظم رهبری از وجود ۱۵ همسایه به عنوان یک ظرفیت و فرصت مهم برای رونق اقتصاد و تولید یاد کردند. متاسفانه امروز دچار مسئولینی هستیم که این ظرفیت ها را نادیده میانگارند
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔴در بازار چادر مشکی چه میگذرد؟/ موانع تولید چادر ایرانی؛ از پارچه تقلبی تا واردات نخ
🔹 پس از ورود دانش فنی تولید چادر مشکی به ایران، چادر ایرانی وارد گود زورآزمایی با محصولات خارجی شد. تولیدکنندگان داخلی میگویند در این نبرد نابرابرتمام تلاش خود را میکنند و پارچهیشان یک سر و گردن از جنس خارجی به خصوص کرهای بهتر است. اما مردم به عنوان تماشاچیان این زورآزمایی و مصرف کنندگان چادر مشکی، از کیفیت جنس ایرانی آن طور که باید راضی نیستند؛ و وقتی که میبینند تفاوت قیمت قابل توجهی بین قیمت چادر ایرانی و کرهای نیست ترجیح میدهند تا جنس کرهای را بخرند که حرف و حدیثی هم در کیفیتش وجود ندارد.
🔹انداختن همه تقصیرها به گردن تولیدکننده، دور از انصاف است. دربارهی کیفیت نامطلوب باید گفت میزان مصرف و سود سرشار حاصل از فروش چادر در کشور سبب شده کارگاههایی سربرآورند که چادر را بدون درنظر گرفتن هیچ استانداردی تولید و به اسم چادر ایرانی عرضه میکنند. همین کار سبب خدشه وارد شدن به جنس باکیفیت ایرانی میشود و اعتماد خریدار را از بین میبرد. چرخه توزیع و بازاریابی ضعیف هم بر بیگانگی مردم با چادر ایرانی میافزاید. البته کسانی که هنوز پارچههای تقلبی ظاهرا ایرانی به پُستشان نخورده و هربار چادر ایرانی اصل را خریدند، کیفیت آن را بهتر از پارچه کره میدانند.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔴مردم لیبی در حال جشن پیروزی مذاکرات قذافی با غرب
&
مردم کره شمالی در حال خوردن علف
✍️ AZOF
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔴سایه ای بالای سایه ای
🔹اقتصاد مقتدر در زیر سایه ی تولید قوی محقق میشود و تولید وقتی می تواند با قدرت به جلو برود که سایه ی 4 عامل را بالای سر خود داشته باشد
1) صنعتی شدن و جلوگیری از خام فروشی
2) خصوصی سازی به معنای واقعی مبتنی بر حفظ نیروی کار و بازسازی واحد تولیدی
3) بکارگیری سیستم بانکی در راستای حمایت از تولید و فن آوری
4) راهبرد صادرات با بکارگیری تمام توان دیپلماسی اقتصادی
🔹تولید نیاز به حمایت دارد و با این 4 حمایت میتوان به درون زایی و برون گرایی اقتصاد امید داشت اگر مسئولین آنها را جدی بگیرند
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔴لاوروف رسما پایان همکاری با اروپا را اعلام کرد
🔹سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه امروز سه شنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با وانگ یی وزیر خارجه چین گفت: اقدامات یک جانبه بروکسل تمام زیرساخت های روابط با روسیه را از بین برده است، بنابراین اکنون مسکو هیچ ارتباطی با این سازمان ندارد
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کیفیت کالای ایرانی باعث تشویق مردم به خرید کالای ایرانی میشود و پیشرفت اقتصاد را به همراه خواهد داشت.
🔹تولیدکننده ها با کیفیت تولید کنند.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
11.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پشت پرده پروژه زندگی نرمال!
زندگی همه ایرانیها سیاهه...
ایران بدترین کشور دنیاست...
مردم ایران بدبختن...
مهاجرت کنید تا خوشبخت باشید...!
🔹این همه نفرتپراکنی رو کی داره پخش میکنه؟
🔹پروژه #زندگی_نرمال با چه هدفی شکل گرفته؟
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
♻️ چرا توییتر تسلیم قوانین ترکیه میشود اما تسلیم قوانین ایران نمیشود
🔰 شرکت توییتر به تازگی اعلام کرده است که در حال برنامهریزی برای ایجاد یک شخصیت حقوقی در ترکیه است تا بر اساس قانون جنجالی اینترنت این کشور که از سال گذشته اجرا شده، بتواند فعالیت خود را در آنجا ادامه دهد.
طبق این قانون، شرکتهای رسانههای اجتماعی که بیش از یک میلیون کاربر دارند، باید دادههای کاربران تُرک را در کشور ذخیره کنند. این شرکتها همچنین ملزم به تعیین یک نماینده رسمی در ترکیه هستند که باید ظرف ۴۸ ساعت به درخواستهای حذف محتوای نقض حریم خصوصی پاسخ دهد.
در صورت امتناع شرکتها از رعایت این موارد، ممکن است با جریمه، ممنوعیت تبلیغات و در نهایت کاهش پهنای باند روبهرو شوند که میتواند در نهایت سیستم عاملها را غیرقابل استفاده کند.
سئوال این است که چرا شرکتهایی مثل توییتر در ترکیه به چنین قوانین تن میدهند اما در ایران امکان چنین نظارتی نیست؟ آیا مردم در ترکیه از طریق فضای مجازی کسب درآمد نمیکنند؟ آیا دولت ترکیه نگران اشتغال مجازی کاربران این پلتفرمها نیست؟
پاسخ روشن است. تمام بهانههایی که عدهای در ایران برای ممانعت از نظارت بر فضای مجازی یله و رهای خارجی میآوردند، در ترکیه هم قابل استناد است! تفاوت وجود مدیران ترکی است که از راهانداختن دوقطبیهای کاذب، کاسبی انتخاباتی نمیکنند، تفاوت وجود مدیران غیروابستهای است که برایشان منافع ملی و منافع درازمدت مردم بر منافع شخصی و حزبی اولویت دارد و الا توییتر، فیسبوک، اینستاگرام و... در هر دو جا یکی است و ارتباط این پلتفرمها با زندگی مردم و بهرهمندی از آن هم به یک اندازه است. بدون تعارف مسأله نفوذ است.
✍حمید رسایی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat