هدایت شده از وحید یامین پور
این قافلهٔ عمر عجب میگذرد
دریاب دمی که با طرب میگذرد
ساقی غم فردای حریفان چهخوری
پیش آر پیاله را که شب میگذرد
💠خیام
ما مدام داریم بخشی از زندگیمان را موکول میکنیم به مرحلهی بعدی زندگی. زندگی ما شده مجموعهایی از دقایقی که منتظریم از آن عبور کنیم. زندگی ما مجموعهایی از لحظاتیست که آرزو میکنیم هرچه زودتر تمام شود. عبور از کنکور، عبور از تحصیلات، عبور از رنج کار و شغل و....
آن "دم" که باید غنیمت بشمریم دمی است که پس از رسیدن به مقام "رضا" بدست میآید.
لحظه ای که باور کنیم که دیگر چیزی نداریم که بخواهیم بفروشیم تا چیز دیگری والاتر از آن بدست بیاوریم. آن لحظه، لحظهی طرب مدام است.
#یلدا 🍉🍉🍉
🆔️ @yaminpour
💢 هشدار دلالان دلار به همدستان خود!
🔹 آقایان قوه قضاییه، اگر برخورد بازدارنده با دلالها و امثال این کانالها صورت نگیره و همچنین سازمان تعزیرات، روی قیمتهایی که طبق دلار بالا رفته ولی پایین نمیاد نظارت قاطع نداشته باشه ، هیچ فایده ای نداره!
🔴خزانه دولت دوازدهم فقط خالی نبود، بلکه مقروض بود!
🔹وزارت امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به تکرار ادعای موجودی خزانه در پایان دولت دوازدهم از سوی رئیس جمهور سابق تاکید کرد: تکرار این ادعا در حالی صورت میگیرد که بارها توضیح داده شد که نه یک خزانه خالی که یک خزانه مقروض و بدهکار میراثی بود که به دولت سیزدهم رسید.
🔹اینکه ادعا شود دولت در شرایط مطلوبی تحویل داده شد، ادعای درستی نیست و هنوز کمتر از دو سال از آن روزها نگذشته و قاعدتاً حافظه تاریخی افکار عمومی هم آنقدر ضعیف نیست که به یاد نیاورد وضعیت شاخصهای اقتصادی در آغاز به کار دولت سیزدهم چطور بود.
🔹تنها 16 ماه از عمر دولت سیزدهم گذشته است و طبیعتاً هنوز شرایطی که کار را از دولت دوازدهم تحویل گرفت از حافظه تاریخی مردم پاک نشده است.
🔹کسری بودجه بیش از 400 هزار میلیارد تومانی، تورم نزدیک به 60 درصدی و همچنین 522 هزار میلیارد تومان بدهی دولت بابت فروش اوراق در دولت قبل روی دست دولت سیزدهم باقی مانده بود که باید تا سال 1404 تسویه کند.
💢شهنام گلشنی [بهائی] که در جریان التهابات بازار سکه و ارز در سال ۹۰ بازداشت شد ، مدیر سه سایت « مثقال »، «سبزه میدان»، «گرم» و کانال تلگرام «قیمت لحظهای دلار» بوده است!
🔹نکته جالب این است که او از بیان اینکه یکی از پیروان فرقه بهائیت است ابایی ندارد :)
🔻نامه تخصصی جمعی از شوراهای تبیین مواضع بسیج دانشجویی پیرامون طرح مالیات بر عایدی سرمایه
بسمالله الرحمن الرحیم
نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی
سلام علیکم؛
🔹در روزهای اخیر در کشور شاهد التهابات و نوسانات زیادی در بازار ارز بودیم که تاثیرات سوء آن در وضعیت اقتصادی و زندگی مردم کشورمان قابل لمس است.
🔹افزایش افسارگسیخته قیمت ارز و تاثیرگذاری آن بر قیمت دیگر کالاها باعث ایجاد بار روانی منفی زیادی در اذهان مردم شده است، لذا لازمست مسئولان اهتمام جدی نسبت به حل این مسئله داشته باشند.
🔹افزایش نرخ ارز از علل متعددی از جمله میزان نقدینگی، رشد اقتصادی، صادرات خارجی و انتظارات تورمی نشأت میگیرد.
🔹با استقرار دولت سیزدهم میزان نقدینگی نسبت به سال قبل از ۴۳٪ به ۳۴٪ رسیده، رشد اقتصادی و صادرات خارجی هم روند مثبت و قابل قبولی را طی کرده است، اما یکی از عوامل تاثیرگذار در افزایش قیمت ارز، انتظارات تورمی است.
🔹بانک مرکزی یا باید اقدام به آزادسازی منابع ارزی و ارز پاشی در بازار برای تعدیل قیمت ارز نماید که به گفته کارشناسان این اقدام دارای نتایج مطلوب و پایدار در آینده نخواهد بود.
🔹یا راه حل دوم، ایجاد پایه مالیاتی به نام مالیات بر عایدی سرمایه یا همان CGT است. یکی از مشکلات مبتلابه اقتصاد کشورمان در حال حاضر مساعد بودن شرایط بازارهای موازی تولید و جذابیت فعالیت های غیر مولد است.
🔹بررسیها در بازارهای طلا و سکه، ارز، خودرو و مسکن و زمین نشان میدهد جذابیت این بازارها به خاطر امکان دستیابی به سودهای کلان و افزایش ثروت بدون ایجاد ارزش افزوده و تحمل ریسک، بالاست.
🔹به همین جهت سوداگران، سفتهبازان، دلالان بدون شناسنامه و غیر رسمی به دنبال ایجاد ارزش افزوده کاذب در دارایی های غیر مولد هستند تا به سودهای سرشار و نجومی دست پیدا کنند.
🔹مالیات بر عایدی سرمایه، مالیاتی است که بر سود حاصل از خرید و فروش داراییها وضع میشود. وضع این مالیات که در راستای اصلاح روند مالیاتی است، از کارکردهای مهمی همچون کنترل سوداگری و جلوگیری از سفتهبازی، تامین درآمد دولت، ترغیب بنگاه ها به تامین مالی داخلی، تنظیم نوسان ادواری قیمتها و... برخوردار است.
🔹از آنجا که این مالیات از جنس مالیاتهای تنظیمی است، بسیاری از معاملات مصرفی از پرداخت مالیات معاف هستند و فقط معاملاتی که با انگیزه و قصد سوداگرانه انجام می شود مشمول این نوع مالیات میگردد.
🔹اجرای مالیات بر عایدی سرمایه در بسیاری از کشورهای جهان توانسته مانع ثروت بادآورده سوداگران شود و از حبابی شدن قیمت ها و ایجاد تورم در این بازارها جلوگیری کند.
🔹هدایت نقدینگی حقیقی به سمت بازارهای مولد با وضع مالیات بر بازارهای غیرمولد مانند ارز، مسکن، طلا و خودرو باعث میشود انگیزهها و تقاضاهای سوداگرانه در این بازارها به شدت کاهش پیدا کند.
🔹در حال حاضر یکی از اضلاع جنگ ترکیبی و شناختی دشمن در قبال مسئولان، ایجاد اشتباهات محاسباتی در تصمیم گیری ایشان است.
🔹بنابراین از مسئولان محترم انتظار کار جدی و عملیاتی کردن راهکارهایی برای ایجاد گشایش اقتصادی می رود. در حال حاضر مطالبه جنبش و جریان دانشجویی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، تصویب طرح مالیات بر عایدی سرمایه است که باعث تاثیرگذاری مستقیم و مثبت در تلاطم این روزهای بازار ارز و همچنین دیگر بازارها می شود و از سوداگری عدهای قلیل که فقط چشم به مطامع خود دارند، جلوگیری میکند.
🔹امید است با تصویب این طرح توسط وکلای محترم مردم و همچنین اجرای صحیح و به موقع این طرح توسط دولت، شاهد ثبات قیمت برای تعدیل قیمتها در بازار و همچنین اصلاح ساختاری روند مالیاتی در سیاست های کلان اقتصادی باشیم.
⭕️ قالیباف: تغییر رئیس بانکمرکزی ضروری بود
رئیس مجلس: اقدام رئیسجمهور مبنی بر تغییر رئیس کل بانکمرکزی ضرورتی اجتنابناپذیر بود که از این اقدام ایشان تشکر میکنم.
البته ضروریست این تغییر با اصلاحات ساختاری، سیاستگذاری و مدیریتی تکمیل شود تا مسئله بصورت پایدار حل شود.
بهترین راه ایجاد آرامش معیشتی برای مردم ارائه کالاهای اساسی با کالابرگ الکترونیک است.
درحال ایجاد اجماع برای تصمیمگیری های لازم برای نوسازی نظام حکمرانی هستیم.
✅ پيشنهادهاى جبهه پیروان خط امام و رهبری براى رفع نارضايتى مردم
محمدرضا باهنر، رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری:
🔹️ما باید مسأله نارضایتیهای مردم را در ساحتهای مختلف حل کنیم.
🔹️پیشنهاد کردیم در این زمینه ۳ کار را انجام دهند.
🔹️اولا حسب اعلام رؤسای سه قوه، کرسیهای رسمی برای شنیدن اعتراضات مردم راهاندازی شود. مقام معظم رهبری ۲۰ سال پیش بحث کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاهها را مطرح کردند، اما متأسفانه پیگیری نشد.
🔹️دوم آنکه در ساحت سیاست باید هوای سلیقههای مختلف مردم را داشته باشیم. البته این بدان معنا نیست که هنجارشکنان تأیید صلاحیت شوند.
🔹️از این مسأله هم هنجارشکنان سوءاستفاده کردند و گفتند که باید فضا را باز کنیم تا هرکه خواست بیاید. نخیر ما نظارت استصوابی را قبول داریم و محکم از آن دفاع میکنیم.
🔹️سوم آنکه باید برخی ساختارهای غلط در کشور اصلاح شود. رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم فرمودند که بین واقعیتها و آرمانهایمان فاصله وجود دارد و از جوانان خواستند که این فاصله را پر کنند.
🎥حقایق ۹ دی به روزهای قبل از انتخابات ۸۸ هم بر میگردد
حجتالاسلام حمید رسایی:
🔹مرحوم هاشمی در نامهی سرگشاده خود به رهبری نوشته بود اگر آنچه ما میخواهیم نشود، خشم احزاب و برخی از مردم را میبینم؛ همسرش هم بعدا گفت اگر فلانی رأی نیاورد یعنی تقلب شده است!
🔹اینها باید گفته شود، اگر نگوییم که تحریف تاریخ است.