بزرگترین کار پیغمبر چه بود؟.pdf
277.5K
🌀 بزرگترین کار پیغمبر چه بود⁉️
🔰 مناسبت: #ولادت_رسول_الله (ص)
🔻هرچقدر آدم ها روح بزرگتری داشته باشند، خدا کارهای بزرگتری را به روی دوش آدم می گذارد. آدم های کوچک، ساخته شده اند برای کارهای کوچک. آدم های بزرگ، ساخته شده اند برای کارهای بزرگ؛ حالا پیغمبر که اشرف مخلوقات عالم هست، پیغمبری که اگرچه خاتم انبیاء است اما سرآمد همۀ انبیاء و تاج سر بشریت است برای چه کاری ساخته شده است؟
🔻اگرچه اصلاح عقیده و اخلاق کار بزرگی بود که پیغمبر انجام دادند اما بزرگترین کار پیغمبر این بود که دین را به عنوان تنها عامل آبادانی پایدار و همه جانبه دنیا معرفی کردند. بزرگترین کار پیغمبر آبادانی دنیا به وسیله دین است.
✅کانال منبر مکتوب
╭┅─────────┅╮
🆔@menbarahemaktob
╰┅─────────┅╯
🔻دربارۀ حالِ کنونیِ عزتالله ضرغامی
🖋 مهدی جمشیدی
۱. ما با یک «نسلِ مدیریّتیِ فرسوده» مواجه هستیم که خسته شدهاند، کم آوردهاند، بیش از این نمیتوانند، و شاید نمیخواهند مسیر انقلاب را ادامه بدهند. ازاینرو، «تظاهر به روشنفکری» میکنند تا شاید بدنۀ اجتماعی بیابند و کیسهای برای آیندۀ سیاسیشان بدوزند. تصوّر کردهاند که مسیر قدرت، از رهگذر «چنگکشیدن به چهرۀ ارزشها» میگذرد و هرچه که «سیمای منتقدانه» از خود بتراشند و سخن باطل ببافند، بازار مخاطبشان، داغتر و پُررونقتر خواهد شد. همان راهی را میروند که عدّهای رفتند و چند صباحی بر کرسی قدرت تکیه دادند و اینک خانهنشین و متروک و مطرود هستند. مثال عینیاش علی لاریجانی. عاقبت خوشرقصیهایش برای جریان غیرانقلابی جز این شد که اکنون خاکسترنشین است و ورشکسته سیاسی به شمار میآید؟!
۲. اینان به این اندازه از حضور در قدرت، راضی نیستند. بیشتروبیشتر میخواهند. دیدید که چگونه صف کشیدند برای ریاستجمهوری. گویا بازنشستگی ندارند؛ اگرچه در قدرت هم که بودند، «نشسته بر کرسی» بودند، نه «ایستاده در میدان». چرخۀ باطل ساختهاند و سیری ندارند. معدۀ قدرتخواهیشان، بیاندازه اتساعپذیر است. اگر آیتالله خامنهای از «چرخش قدرت» سخن نمیگفت و در بیانیۀ گام دوّم انقلاب، «جوانان مؤمنِ انقلابی» را به عرصۀ حکمرانی فرانمیخواند، بیش از اینها گرفتار این جماعتِ تکراری و تمامنشدنی میبودیم.
۳. کمکم دارند «ریزش» میکنند. چیزهای که میگویند، نشانگر «اتّفاقات باطنی»اشان است. امّا مسأله این است که سقوطِ «خودشان» را به «جامعه» نسبت میدهند و در لفافۀ «جانبداری از جامعه»، آن را «متهم» میکنند؛ متهم به عبور از ارزشهای دینی و تفکّر انقلابی. میگویند جامعه، دیگر کشش انقلابی ندارد و از راه رفته، بازگشته؛ میگویند جامعه، دچار تغییر ارزشی شده؛ میگویند جامعه با انقلاب، زاویه پیدا کرده است. حال آن که این اوصاف و احکام، جملگی بازگویی حال درونیِ خودِ اینان است و نه جامعه. «خودشان» را توصیف میکنند، امّا رندانه و زیرکانه، سقوط و ریزش خودشان را به «جامعه» نسبت میدهند. شدهاند «زبان جامعه». میهراسند از اینکه بگویند «ما» استحاله شدهایم. میخواهند جامعه را نیز در انحطاط فکریِ خویش، «سهیم» و «شریک» کنند تا هم خود را توجیه کنند و هم دستاویزی برای فشار بر حاکمیّت بیایند. همان سخن حجاریان است؛ فشار از پایین ... .
۴. هنوز درنیافتهاند که مردم، الگوی مدیریّتیِ «حاجقاسم سلیمانی» را میپسندند که با وجود حضور چهلساله «در قدرت»، هیچگاه «بر قدرت» نشد و ایدئولوژی انقلابیاش رقیق نگشت. نمیفهمند «عیانسازی وابستگی به ارزشها»، فضیلت نه نقطۀ ضعف. البتّه حتّی برای توجیه خویش، دست تصرّف و تحریف به سوی حاجقاسم نیز دراز کردند تا او را «غیرانقلابی» و «منتقد» جلوه بدهند، امّا در همان آغاز راه، آیتالله خامنهای برآشفت و گفت عدّهای سعی نکنند وی را «زاویهدار با انقلاب» و «بریدۀ از ارزشها» نشان بدهند؛ چراکه وی یک «انقلابی اصیل و ریشهدار» بود. حاجقاسم، آکندۀ از «محبّت» و «خوشبینی» و «ملاطفت» بود، امّا برای «جذب مخاطب به سوی ارزشها»، نه برای «سیّالسازی ارزشها» و «نسبیکردن مرزهای انقلابی». درونِ حاجقاسم، سرشار از «جزمیّت» و «قطعیّت» بود، ولی در عین حال، «گفتگو» و «مدارا» میکرد و اهتمام بر «جذب» داشت. در آنجا نیز که حس میکرد کسانی بهطور عامدانه در پی «تقابل با انقلاب» هستند، ابرو در هم میکشید و چشم میدراند و با عتاب و تلخی سخن میگفت؛ چنانکه با حسن روحانی چنین کرد و او را به عقب راند. حاجقاسم سلیمانی، هم «دافعه» داشت و هم «جاذبه».
۵. جملهای که ضرغامی نوشته، وی را در وادی «خواص اغواگر» نشانده است. میخواهد «واقعیّت اجتماعی» را تحریف کند؛ همان واقعیّتی که مردم در متن آن زندگی میکنند؛ آن هم در اوج جنگ روایتها. در واقع، مرتکب خیانت جنگی شده و از پشت، خنجر زده است. چون میداند «بازی روایت»، کارساز و فتنهافکن است، بر آن است که «بازیسازی» کند و خود را به «دیگریهای گذشته»، نزدیک سازد. در پی «جایابیِ جدید» است برای آیندهای که دور نیست. نیاز دارد به چهرۀ تازه و متفاوت با گذشته. این «نیاز سیاسی»اش را درک میکنم، و نهفقط من، که هر مخاطبی میفهمد او در چه مداری و با چه هدفی به حرکت درآمده است. ازاینرو، کسی او را «باور» نخواهد کرد و این مواضع، حاصلی نخواهد داشت جز فروغلتیدن در مرداب انزوای سیاسی و حاشیهنشینیِ اجتماعی. گوارای وجودش اینهمه بیتدبیری در تدبیر خویش.
۶. بسیجیها و انتظامیها در خطّ مقدّمِ نبرد، مظلومانه در خون خویش غوطهور میشوند و اینان در پشت جبهه، گرای پیشروی و نقطهزنی به رسانههای دشمن میدهند.
آقای رئیسی، قصد عزلِ این منصوبِ نابجا را نداری؟!
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
سید مرتضی آوینی:
زمانه عجیبی است!
برخی مردمان، امام گذشته را عاشقند، نه امام حاضر را...
میدانی چرا؟؟؟
امام گذشته را هرگونه که بخواهند تفسیر میکنند!!!
اما امام حاضر را باید فرمان برند!!!
و کوفیان اینگونه عاشورا را رقم زدند...:)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحلیل های امروز #رهبری به عنوان رهبر و قوه ی عاقله ی نظام در مقام تبیین کلان راهبردها ورویدادها قابل قبول بود.
قطعا ما وظیفه ی این را نداریم که با حرف های ایشان آرام گرفته و دیگر کاری نکنیم وهمه چیز را کنار بزاریم بلکه وظیفه ی تلاش بسیار مضاعف داریم چون ما در جایگاه ایشان نیستیم.
او عقل نظام اسلامی است
و ماها به حسب جایگاهمان
قلب
فکر
حس
یا عضو
این نظام!
روحی لک فدای یا مولای!
#لبیک_یا_خامنه_ای
@semimm
*❇️سرخط محتوایی برای تولید منبر ولادت پیامبر صلوات الله علیه*❇️ 👇
مواهب عظیم چهارگانه نبوی(ص)
(1) قرآن عظیم
«ما به تو سوره حمد و قرآن عظیم دادیم.» قرآن، برترین نعمت خداوند است؛ قرآن كریم، اولین و مهمترین و پربارترین نعمت الهی است؛ زیرا انسان، تنها در سایه تعلیم خداوند و دریافت و تلقّی قرآن، به كمال نهایی خویش می رسد و تا قرآن نباشد، كسی به مقام انسانیّت راه نمییابد.
(2) خُلق عظیم
پیروزى پیامبر اسلام(ص)، هر چند با تائید و امداد الهى بود، ولى عوامل زیادى از نظر ظاهر داشت، که یکى از مهمترین آنها جاذبه اخلاقى پیامبر(ص) بود. آن چنان صفات عالى انسانى و مکارم اخلاق در او جمع بود، که دشمنان سرسخت را تحت تأثیر قرار مى داد، به تسلیم وادار مى کرد، و دوستان را سخت مجذوب مى ساخت.
(3) فضل عظیم(عصمت)
«اگر فضل و رحمت خدا شامل حال تو نبود، گروهى از آنان تصمیم داشتند تو را گمراه کنند. امّا جز خودشان را گمراه نمىکنند. و هیچگونه زیانى به تو نمىرسانند...»
(4) مُلک عظیم
«ما به آل ابراهیم كتاب و حكمت دادیم و حكومت عظیمی در اختیار آنها قرار دادیم» منظور از «آل ابراهیم»(ع) حضرت ختمی مرتبت(ص) و ائمه اطهار(ع) هستند.
نكته قابل توجه در تعبیر شریف «لیقوم النّاس بالقسط» بهعنوان هدف متوسط حکومت رهبران الهی این است که جمهور مردم بهصورت خودجوش عدالت اجتماعی را بخواهند و برای استقرار آن حرکت کنند و آن را مستقر نمایند و نه اینکه رهبران الهی انسانها را وادار به اقامه قسط كنند. هدف از این چهار موهبت عظیم، این است كه مردم مجرى قسط و عدل باشند.
#منبر
@bayaneenghelabi313
May 11
حکمت دعای نیمهشب امام صادق(ع) کنار کعبه
فضل بن أبیقُرَّة میگوید: امام صادق(ع) را در مکه در حال طواف دیدم مرتب اشک میریختند و این دعا را میخواندند: «اللَّهُمَّ قِنِی شُحَّ نَفْسِی»-خدایا! مرا از بخل حریصانه حفظ فرما-
حضرت شب تا به صبح، همین دعا را تکرار میکردند. بعضی فکر میکنند در زیاد دعا کردن و کثرت دعا، تنوع دعا مهم است. اما حضرت شب تا به صبح همین یک دعا را میخواندند. یکی از آداب و مستحبات دعا، «اِلحاح فی الدعا» است. الحاح یعنی اصرار و پافشاری در خواستن چیزی.
دعا یک قدرت نرم است که بسیاری از ما از این ظرفیت غافلیم. به حکمت ۱۳۵ نهجالبلاغه باید بیشتر توجه کنیم.
به بیان امام صادق(ع): «شح از بخل شدیدتر است، بخیل کسى است نسبت به مال خودش بخل مىورزد، ولى شحیح نسبت به مال مردم هم بخل مىورزد و همواره چشم به مال مردم دارد و آرزو مىکند آن را به چنگ آورد، چه از راه حلال و چه از حرام و هرگز قانع به آنچه خداوند به او روزى داده، نیست»
همچنین حضرت برای پیشگیری و درمان ابتدایی شحّ نفس، انجام واجبات مالی را تجویز میفرمایند. به فرمایش حضرت مولی الموحدین: «با صدقه، خود را از پَستى شحّ نفس نجات بده»#
مرور بیانیه گام دوم انقلاب 7⃣
اینک در آغاز فصل جدیدی از زندگی جمهوری اسلامی، این بندهی ناچیز مایلم با جوانان عزیزم، نسلی که پا به میدان عمل میگذارد تا بخش دیگری از جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ را آغاز کند، سخن بگویم. سخن اوّل دربارهی گذشته است.
عزیزان! نادانستهها را جز با تجربهی خود یا گوش سپردن به تجربهی دیگران نمیتوان دانست. بسیاری از آنچه را ما دیده و آزمودهایم، نسل شما هنوز نیازموده و ندیده است. ما دیدهایم و شما خواهید دید. دهههای آینده دهههای شما است و شمایید که باید کارآزموده و پُرانگیزه از انقلاب خود حراست کنید و آن را هرچه بیشتر به آرمان بزرگش که ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ (ارواحنافداه) است، نزدیک کنید. برای برداشتن گامهای استوار در آینده، باید گذشته را درست شناخت و از تجربهها درس گرفت؛ اگر از این راهبرد غفلت شود، دروغها به جای حقیقت خواهند نشست و آینده مورد تهدیدهای ناشناخته قرار خواهد گرفت. دشمنان انقلاب با انگیزهای قوی، تحریف و دروغپردازی دربارهی گذشته و حتّی زمان حال را دنبال میکنند و از پول و همهی ابزارها برای آن بهره میگیرند. رهزنان فکر و عقیده و آگاهی بسیارند؛ حقیقت را از دشمن و پیادهنظامش نمیتوان شنید.
#بیانیه
@bayaneenghelabi313
May 11
#سه_نکته_از_زندگی_پیامبر 1⃣
✅ سه ستاره از کهکشان نوری پیامبر عزیز
🔹 من سه نکته را در مورد رسول اکرم و خصال پیغمبر انتخاب کردهام که این سه نقطه را مثل اینکه سه ستاره از این کهکشان نور را انسان انتخاب بکند، ما مردم ایران بیاییم و در جمهوری اسلامی به این سه نقطه تکیه کنیم و اهمّیّت بدهیم و دنبال بکنیم این سه نقطه را. این سه نقطه عبارت است از #صبر، #عدل، #اخلاق.
1⃣ نقطه اول: صبر
🔸 #صبر در زندگی پیغمبر یک چیز برجستهای است؛ البتّه دربارهی صبر، مفهوم صبر و وظیفهی صبر در جاهای مختلف قرآن دهها آیه هست امّا آن صبری هم که مربوط به پیغمبر است زیاد است؛ بیش از ده مورد -شاید حدود بیست مورد- خطاب به پیغمبر در مورد صبر هست. مهم این است که از اوّل بعثت، خدای متعال دستور صبر به پیغمبر داده است؛
🔸 در سورهی مدّثّر: وَ لِرَبِّکَ فَاصبِر، در سورهی مزّمّل: وَاصبِر عَلیٰ ما یَقولون؛ -سورهی مدّثّر و مزّمّل جزو اوّلین سورههایی است که بر پیغمبر نازل شده- از همان قدم اوّل، خدای متعال به پیغمبر میگوید باید صبر داشته باشی. بله، من اینجا یادداشت کردهام که قریب به بیست جا خطاب به پیغمبر، امر به صبر شده: «فَاصبِر لِحُکمِ رَبِّک» تا موارد متعدّد دیگر.
🔸 صبر یعنی چه؟ صبر یعنی #پایداری. معروف است، در روایاتِ متعدّد هم هست که صبر تقسیم میشود به صبر عن المعصیة، صبر علی الطّاعة و صبر در مقابل حوادث. خب صبر یعنی پایداری؛ در مقابل میل به #گناه، انسان پایداری کند؛ در مقابل #بیحالی و بیکاری و تنبلی به انجام وظیفه، انسان پایداری کند؛ در مقابل #دشمن پایداری کند؛ در مقابل #مصائب گوناگون، خودش را حفظ کند، نفْسش را حفظ کند، پایداری کند؛ این معنای صبر است؛ صبر یعنی پایداری. ما امروز بیش از همه چیز احتیاج داریم به پایداری.
🔸 شما مسئولینی که در اینجا تشریف دارید و مسئولین کشور در همهی ردهها، آنچه از همه چیز برایتان مهمتر است صبر است. بایستی پایداری کنید، #مقاومت کنید، فشارها را تحمّل کنید، مشکلات را تحمّل کنید و راه را ادامه بدهید؛ متوقّف نباید بشوید. لازمهی صبر و پایداری برای من و شما که مسئولیم در این کشور، این است که متوقّف نشویم؛ حرکت نباید توقّف پیدا کند، باید ادامه پیدا کند؛ این صبر است. لَقَد کانَ لَکُم فی رَسولِ اللهِ اُسوَةٌ حَسَنَة؛ این میشود پیروی از پیغمبر.
🗓 بیانات در دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى و جمعی از مسئولان نظام؛ ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
سلام علیکم عرض تبریک میلاد سراسر نور پیامبر رحمت صلی الله علیه وآله وسلم وامام صادق علیهالسلام
سعی میکنیم در کانال بهترین و مهمترین محتواها را بارگزاری کنیم
چون در مقابل وقتی که میگذاریم مسئولیم
🚨حیرت رسانههای جهان همچنان ادامه دارد...
🔹پهپاد ۲۰هزار دلاری ایرانی جنگنده ۲۰میلیون دلاری را ساقط میکند.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🔰 مهمترین محتواها برای پاسخ به شبهه معترضان
♨️ پیشنهاد اکید میشود به این چند کلیپ مسلط شوید و #جهاد_تبیین را اولویت قرار دهید
🔶 کل مطالب یکساعت هم زمان نمیبرد اما به اندازه ده ها هزار ساعت مطالعه مفید است
📌#رفراندوم
💢 چرا نظام خود را به رفراندوم نمیگذارد؟
بجای مطالعه ۴۰ کتاب، این ۴ دقیقه را بشنوید
https://eitaa.com/soada_ir/5460
💢 چرا در آمریکا رفراندوم برگزار نمیشود؟!
https://eitaa.com/soada_ir/5310
💢 چرا رفراندوم برای نظام برگزار نمیشود؟
https://eitaa.com/soada_ir/4417
📌 #زنان
💢 سه شوخی معترضان! پاسخ به ۳شبهه اصلی معترضین
https://eitaa.com/soada_ir/5914
💢 عکسالعمل آمریکا در قبال سرکوب زنان در عربستان
https://eitaa.com/soada_ir/5921
💢 مهمترین دلیل مرگ #زنان_باردار در آمریکا چیست؟
https://eitaa.com/soada_ir/5919
💢 بلایی که جمهوری اسلامی بر سر ورزش بانوان آورد!!
https://eitaa.com/soada_ir/5880
💢 ظلم جمهوری اسلامی به زنان!!
https://eitaa.com/soada_ir/5878
💢 سربازی اجباری بانوان در کدام کشورهاست؟!
https://eitaa.com/soada_ir/5391
💢 تاریخ روایت میکند؛ وضعیت زنان قبل از انقلاب چگونه بود؟!
https://eitaa.com/soada_ir/4552
💢 نتیجه شعار "زن، زندگی، آزادی" !!
https://eitaa.com/soada_ir/5916
📌 #آزادی
💢 برخورد عجیب با خانوم سلبریتی !!
https://eitaa.com/soada_ir/5884
💢 آزادی به سبک مجاهدین خلق!!
https://eitaa.com/soada_ir/5734
💢 نمونههای نبود آزادی در ایران!!
https://eitaa.com/soada_ir/5632
💢 مقایسه دقیق آزادی از دیدگاه غرب و جمهوری اسلامی!
https://eitaa.com/soada_ir/5494
💢 برخورد خشن با منتقدان در ایران!
https://eitaa.com/soada_ir/5427
💢 بی سابقهترین افشاگری رضا پهلوی از سانسور در جمهوری اسلامی!
https://eitaa.com/soada_ir/4921
💢 نمونههایی از ظلم جمهوری اسلامی به اقلیت های دینی !!
https://eitaa.com/soada_ir/4907
💢 رفتارِ نایس کشورهای داعیه دار آزادی با هنرمندان خود!
https://eitaa.com/soada_ir/4594
💢 اخراج فرهادی از جشنواره کَن!!
https://eitaa.com/soada_ir/4593
💢 در جمهوری اسلامی تا چه حد آزادی وجود دارد ؟
https://eitaa.com/soada_ir/4489
💢 چه کسی بازیگران قبل از انقلاب را ممنوع التصویر کرد؟
https://eitaa.com/soada_ir/4353
📌 #دستاوردها
💢 دستاوردهای این 43 سال چه بوده است؟
https://eitaa.com/soada_ir/5306
💢 اگر شاه هم می بود همین قدر دستاورد داشتیم؟!
https://eitaa.com/soada_ir/5610
📌 #دستاورد_دولت
💢 کشوری که اجازه نداد، ارز ۲نرخی به ابرتورم تبدیل شود!
https://eitaa.com/soada_ir/5852
💢 گزارش مهم بانک جهانی از کشورهای که ارز دونرخی را حذف کردند
https://eitaa.com/soada_ir/5617
💢 معایب تخصیص یارانه با ارز ۴۲۰۰ چیست؟!
https://eitaa.com/soada_ir/5616
📌 #فساد
💢 نقدی بر شاخص ادراک فساد
https://eitaa.com/soada_ir/5324
💢 چه کسی در دنیا رکورددار اختلاس است؟!!
https://eitaa.com/soada_ir/5713
💢 فساد سیستماتیک در جمهوری اسلامی!
https://eitaa.com/soada_ir/5895
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @mahdavi_arfae
May 11
شهید آوینی.mp3
4.09M
#بشنوید
لحظاتی از طنین ملکوتی بیانات سیدالشهدای اهل قلم #شهید_سید_مرتضی_آوینی
این روزها بیشتر از هر زمان دیگری نیازمند توجه به حق و التجاء به خالق بی همتاییم.
دلنشین و امید بخش برای سالکان طریق بندگی که با عقل معاد به جنگ عقل معاش رفته اند و ....
هدایت شده از شبکه امامت
🔖🔰پوستر | «برای امنیت ...»
🏴به"شبکه امامت" بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/1148452867Cf769ea04cd
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✅فتنه در قرآن
فتنه گران معمولا در شکافهای جامعه زندگی می کنند و از نقاط کور و تاریک جامعه اقدام به توطئه می کنند
[سوره النساء (4): آيه 81]
وَ يَقُولُونَ طاعَةٌ فَإِذا بَرَزُوا مِنْ عِنْدِكَ بَيَّتَ طائِفَةٌ مِنْهُمْ غَيْرَ الَّذِي تَقُولُ وَ اللَّهُ يَكْتُبُ ما يُبَيِّتُونَ فَأَعْرِضْ عَنْهُمْ وَ تَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ وَ كَفى بِاللَّهِ وَكِيلاً (81)
(منافقان، به هنگام روز و در حضور تو) مىگويند: اطاعت! پس چون از نزد تو بيرون مىروند، گروهى از آنان در جلسات شبانه و بيتوتهها بر خلاف گفتهى تو كار مىكنند، ولى خداوند، آنچه را در اين جلسات مىگذرد، مىنويسد. پس از آنان اعراض و بر خداوند توكّل كن، و كافى است كه خداوند، پشتيبان باشد.
❎🔰پيامها:
1️⃣ به هر اظهار وفادارى و ايمانى دلگرم نباشيد، چرا كه منافقان با چرب زبانى خود را مطيع جلوه مىدهند. «يَقُولُونَ طاعَةٌ»
2️⃣- منافقان، جلسات سرّى شبانه و تشكيلات گروهى دارند. «بَيَّتَ طائِفَةٌ»
3️⃣- دشمنان از نقاط كور و تاريك استفاده مىكنند، از توطئههاى آنان غافل نباشيد.«بَيَّتَ»
4️⃣- خداوند، به حساب توطئهها و شيطنتهاى منافقان خواهد رسيد. «يَكْتُبُ ما يُبَيِّتُونَ»
5️⃣- در برابر توطئههاى سرى منافقان تنها بر خدا بايد توكّل كرد، توكّل عامل موفقيّت است. «تَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ»
6️⃣- خداوند، حامى مومنان انقلابی است و پرده از توطئههاى منافقان برداشته و با امدادهاى غيبى آنان را يارى مىكند. «وَ كَفى بِاللَّهِ وَكِيلًا»
✍️#رجبعلی_بازیاد
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi