🔻لذا مشی سیاسی حضرت زهرا علیها السلام را این دو، سه ماه پیش گرفته است ببینید! تلاش و راه های مختلف، احتجاج، سخنرانی، گریه، توبیخ، وصیت سیاسی، بی اعتنایی، راه ندادن به خانه و همه، حکایت از هوش سرشار و معرفت سیاسی ایشان دارد. با شیوه های مختلف به مسلمانان و به شیعیان تفهیم کرد که من مدافع امیرالمؤمنین و مدافع ولایت و اسلام هستم، شما نیز این گونه باشید.
خدایا! به عظمت زهرای مرضیه علیها السلام قَسَمت می دهیم که همۀ ما را جزو پیروان حضرت در دفاع از ولایت و امامت تا آخرین لحظه قرار بده.
🔻 روضه
▪️آری! زهرای مرضیه همۀ زندگی اش در دفاع از امیرالمؤمنین علیه السلام صرف شد.حتی جانش را نیز در دفاع از ولایت خرج نمود. گرچه برخی از مذاهب قایل به مرگ طبیعی فاطمه علیها السلام هستند و خیلی اصرار دارند که بگویند حضرت به مرگ طبیعی از دنیا رفته است. فاطمه در گذشته، مریضی خاصی هم نداشته است، کسی هم چیزی در تاریخ ننوشته است. اما چه طور شد این حادثه بعد از رحلت رسول خدا اتفاق افتاد؟
▪️از امام صادق علیه السلام سؤال کردند: چرا مادرتان در جوانی به شهادت رسید؟ امام فرمود: به خاطر ضربه ای که به پهلوی مادرم زهرا زدند، به خاطر آن تازیانه ای که «قُنْفُذْ»به بازوی مادرم فاطمه زهرا علیها السلام زد.
▪️امام کاظم علیه السلام فرمود: «إِنَّ فَاطِمَةَ علیها السلام صِدِّیقَةٌ شَهِیدَةٌ»
ائمه علیهم السلام عنایت داشتند تا این فرهنگ را القاء کنند که مادرمان به شهادت رسیده است. مادر ما صدیقۀ شهیده است. فاطمۀ زهرا علیها السلام میان خانه جان داد.
▪️امشب هم شب سختی بود، بدن را غسل داد، کفن کرد، سلمان با چشم اشک بار آمد، مقداد آمد، اباذر آمد چند نفر آمدند بدن را برداشتند. نمی دانم کجا بردند؟ آیا کنار قبر پیامبر بود؟ آیا در بقیع یا خانۀ خودش بود؟ چون سفارش کرده بود بدنم را خودت به خاک بسپار، کسی از محل آن با خبر نباشد، لذا امیرالمؤمنین علیه السلام خودش آمد کنار قبر «فَإِذَا هِیَ بِقَبْرٍ مَحْفُور»؛ قبر از قبل حفر شده بود، آماده بود»بعضی از نقل ها دارد: نوری در آسمان زد کسانی که همراه بودند متوجه نشدند که کجا فاطمۀ زهرا به خاک سپرده شد؟ ممکن بود شکنجه کنند، برخوردی کنند مجبور شوند، بگویند؟ لذا نوشته اند حتی دور و بری ها هم متوجه نشدند، خود امیرالمؤمنین علیه السلام آمد کنار قبر، آماده شد: یا رسول الله!امانت را آورده ام، همان امانتی که دستش را در دستم گذاشتی و فرمودی: علی جان! «هَذِهِ الْوَدِیعَةُ عِنْدِی»؛ این امانت من است حفظش کن.
▪️یک امانت دار خیلی حواسش جمع است تا امانت را صحیح و سالم برگرداند، یا رسول الله! من خیلی مراعات کردم. من نمی گویم چه شده؛ چون خودم خیلی خبر ندارم، ولی شما از فاطمه بپرسید راز شکستگی پهلو را! راز تورم بازویش را! نوشته اند با دست مبارک سنگ لحد گذاشت و صورت زهرا علیها السلام را روی خاک نهاد و خاک ریخت. فاطمۀ من!
هستی ام بودی رفتی از دستم تو چرا رفتی من چرا هستم
رفتی ای زهرا پیش پیغمبر علی تنها، گشته تنهاتر
نوشته اند: دست ها را تکانی داد؛ یعنی خدا! هستی ام رفت، دیگر دستم خالی شد. بعد یک جمله فرمود: فاطمه جان! «أَبْکِی مَخَافَةَ أَنْ تَطُولَ حَیَاتِی».
▪️بعضی ها نوشته اند: فضای دل امیرالمؤمنین را خیلی غم فرا گرفت؛ «هَاجَ بِهِ الْحُزْن»؛ غم های عالم در دلش ریخت.
▪️چه طور علی آرام شود؟ قرآن می فرماید: «وَ اسْتَعینُوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاة»، لذا کنار قبر زهرای جوان نماز خواند، قرآن خواند. و بعد خم شد صورتش را گذاشت روی خاک زهرا؛ «وَضَعَ خَدَّهُ فِی التُّرَاب».
«نَفْسِی عَلَی زَفَرَاتِهَا مَحْبُوسَةٌ یَا لَیْتَهَا خَرَجَتْ مَعَ الزَّفَرَات لَا خَیْرَ بَعْدَکِ فِی الْحَیَاةِ وَ إِنَّمَا أَبْکِی مَخَافَةَ أَنْ تَطُولَ حَیَاتِی»
◼️ والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته
🔶 #مهارت_های_تبلیغی
💠 تسبیحات حضرت زهرا (س)💠
✍حاج آقا قرائتی: از بهترین تعقیبات نماز، تسبیحات حضرت زهرا علیها السلام است. این ذكر عالى را رسول خدا صلى الله علیه و آله به دختر گرامى اش آموخت: 34 مرتبه «اللّه اكبر»، 33 مرتبه «الحمدللّه» و 33 مرتبه «سبحان اللّه». این صد بار ستایش خدا به بزرگى و شكر نعمت هایش و تنزیه و تقدیسش، به فرموده امام صادق علیه السلام از هزار ركعت نماز مستحب، نزد خدا برتر است. این تسبیحات در كتب اهل سنّت نیز آمده است.
امام باقر علیه السلام فرموده است: در میان ستایش ها، بهتر از تسبیحات حضرت زهرا علیها السلام نیست، و اگر میبود، رسول خدا به فاطمه علیها السلام تعلیم مى داد.
💥همان گونه كه در روایات، سجده بر تربت سید الشهدا مورد تأكید قرار گرفته است، داشتن تسبیح 34 دانه اى از خاك مزار امام حسین علیه السلام نیز ثواب بسیار دارد، و حتّى گرداندن آن بدون ذكر هم با ارزش است. زیرا الهام بخش فرهنگ جهاد و شهادت و قیام براى خداوند است. آنچه لازم است، تأنّى، تأمّل وتوجّه در این تسبیحات است. تنها نباید چرخش سریع زبان و كلماتى تند و نامفهوم باشد. این تسبیحات، هر چه با وقار و با توجّه به معناى این سه ذكر مهمّ باشد، نزد خدا با ارزشتر و براى انسان سازنده تر است.
📚 کتاب راز نماز، محسن قرائتی
🔊 به ما بپیوندید .
🆔 http://eitaa.com/joinchat/3087990800Cdc959f683d
🔶 #مهارت_های_تبلیغی
🔴علم با عمل| مهم ترین نکتهای که مبلغان باید مورد توجه قرار دهند، این است که کارآیی سخن در انتقال پیامهای الهی، در مقابل کارآیی عمل ناچیز است.
🗣سخن، قدرت سحرآمیز دارد؛ اما عمل اعجاز میکند و از این رو پیشوایان دینی ما بیش از تبلیغ با سخن، تأکید بر تبلیغ با عمل دارند.
📚محمد محمدی ری شهری، تبلیغ در قرآن و حدیث، ص ۲۷.
🔊 به ما بپیوندید .
🆔 http://eitaa.com/joinchat/3087990800Cdc959f683d
منبر اقتصاد مقاومتی.pdf
803.4K
💠 به درخواست شما عزیزان و همت استاد محمد اسلام جو از اساتید دانشگاه و از مخاطبین محترم کانال ده قطعه منبر با موضوع اقتصاد مقاومتی به تالیف استاد محمد جواد توکلی در کانال منبر طلاب بار گذاری میشود
🔻برخی سرفصل ها:
✅ اقتصاد مقاومتی چیست
✅ الگوی کار و تولید در اقتصاد مقاومتی
✅ اقتصاد مقاومتی یک ضرورت دینی
✅ الگوی مصرف در اقتصاد مقاومتی
✅ اقتصاد مقاومتی ضرورت امروز کشور
✅ پیش نیاز های تحقق اقتصاد مقاومتی
✅ چه اقتصادی مقاوم است
و...
🔸 #پیشنهاد_ویژه_عضویت
🆔http://eitaa.com/joinchat/3087990800Cdc959f683d
منبرطلاب
🔰 منبر کوتاه پیرامون ویژگی های همسر ایده آل 👇👇👇
#منبر_کوتاه
🔶 همسر ایده آل
🔷 ازدواج، یک پدیده اجتماعى مهم است که در امر آن نباید سهل انگارى شود؛ زیرا انتخاب شریک و همرازى براى طول زندگى مطرح است. پس، باید با چشمى باز و تحقیقى کافى اقدام نمود.
🔻امتیازات همسر ایدهآل :
یکى از مهمترین آرزوهاى پسران و دختران، انتخاب همسر ایده آل است و در پى جواب این سؤال که: کدام همسر با چه امتیازاتى ایده آل خواهد بود؟
در هر مکتب و مرامى براى این منظور امتیازات و ملاک هاى خاصّى وجود دارد و اما در اسلام، که دینی جهانى و براى سعادت تمام انسانها، (مرد و زن) در تمام شئون زندگى برنامه دارد؛
🔸براى همسر ایدهآل امتیازاتى بیان گردیده که بعضى از آنها، زیربنایى و اصیل و غیر قابل چشم پوشى است و برخى، روبنایى و ظاهرى است. اگر زن و مردى داراى هردو نوع امتیاز باشند، بدون تردید «همسر ایدهآل» خواهند بود. اما اگر بعضى یا هیچ یک از امتیازات روبنایى را دارا نباشد، اما صاحب امتیازات زیر بنایى و اصیل باشد، باز این مرد و زن، همتا و کفوّ همدیگرند.
و لکن اگر زن یا مردى، امتیازات زیربنایى را نداشته باشد و صاحب تمام امتیازات ظاهرى باشد، این شخص هرگز براى یک مؤمن «همتا و کفو» نخواهد بود. و بسیار کم اتفاق مىافتد که ازدواج با او، انسان را به ایدههایش برساند، بلکه اکثر این نوع ازدواجها، ناموفق خواهد بود.
🔸 جمال و زیبایى، مال و ثروت، حسب و نسب و برترى خانوادگى، شخصیت اجتماعى، شغل پردرآمد، برجستگى مقام و منصب دنیایى، سنّ و سال، رنگى چنین و چنان و... همه از امتیازات ظاهرى و روبنایى و در درجه دوم است؛ بدین صورت که اگر هر کدام از آنها نبود، مشکلى در همتایى زن و مرد در امر ازدواج ایجاد نمى کند.
✅ امتیاز زیربنایى و اصیل :
💎 تنها امتیازى که مورد سفارش اسلام است و موجب تداوم ازدواج و خوشبختى مرد و زن مى گردد، و زیربنایىترین امتیاز در امر ازدواج قرار دارد، «دین و اخلاق» است که با وجود این امتیاز اگر بعضى یا هیچ کدام از امتیازات ظاهرى نباشد، مشکلى در امر ازدواج به وجود نخواهد آمد؛ بلکه به وعده قرآن کریم و روایات، اکثر آن امتیازات در طول زندگى با عنایت و لطف الهى به دست مى آید.
🔻خداوند مى فرماید: ان یکونوا فقراء یغنهم الله من فضله ؛
«اگر فقیر باشند (ازدواج کنند)، خداوند از فضل خود آنها را بى نیاز مىکند.»
🔻امام صادق علیه السلام فرمود:
«اذا تَزوَّجَها لِدِینها رزقَهُ اللّهُ المالَ وَالجمالَ؛
مرد اگر زن را به خاطر دین او بگیرد، خداوند مال و جمال هم به او مى دهد.»
براى روشن شدن این مطلب، بعضى از امتیازات ذکر شده در روایات را بررسى مى کنیم:
✅ ثروت و جمال
📜 گاهى مرد براى انتخاب همسر، جز زیبایى یا ثروت چیزى در نظر نمى گیرد و ملاک همه امتیازات همسر ایدهآل او فقط زیبایى و ثروت است. بنابر تصریح تعدادى از روایات، او به همین هدفش هم نائل نخواهد شد.
🔻امام باقرعلیه السلام نقل میکند که پیامبر(ص) فرمود:
«مَنْ تَزوّجَ امْرأَةً لا یَتَزَوّجَها الاّ لِجَمالها لَمْ یَرَ فیها ما یُحِبُّ. وَ مَنْ تَزَوَّجَها لِمالِها لا یَتَزَوَّجَها الاَّ لَهُ وَکَّلَهُ اللّهُ الَیهِ، فَعَلَیْکُمْ بِذاتِ الدّین؛
کسى که در ازدواج هدفش تنها زیبایى است، به این هدف نخواهد رسید و کسى که هدفش ثروت است، خداوند او را به همان ثروت وامى گذار (و ثروت، عامل نجات او نخواهد شد). بنا براین، بر شما باد به این که همسر دیندار را برگزینید.»
🔻در روایت دیگر، امام صادق (علیه السلام) می فرماید: «هرگاه مردى با زنى به خاطر جمال یا ثروت زن ازدواج کند، خداوند او را به همان جمال و ثروت وامى گذارد (از خیر و برکت دیگر زن، بهرهمند نمی شود) و اگر به خاطر دین ازدواج کند، خداوند جمال و زیبایى را به او خواهد داد.»
🔻پیامبر اکرم( َص )فرمود:
«ایّاکُم و خَضْراءُ الدَّمَنْ؛
از سبزهاى که در لجن زار روییده، بپرهیزید.» عرض شد: یا رسول اللّه! منظور چیست؟ فرمود:
«المَرأَةُ الحَسْناء فى مَنْبَتِ السُّوء؛
زن زیبایى که در خانوادهاى بد تربیت شده باشد (و از اخلاق الهى بىبهره باشد).»
زن نیز در انتخاب شوهر، باید «دین و اخلاق» را ملاک خود قرار دهد.
🔻حضرت على علیه السلام فرمود: رسول اکرم( َص ) میفرمود:
«هرگاه خواستگارى آمد که در مورد «دین و اخلاقش» او را می پسندید، جواب مثبت به او بدهید...»
🔻از امام رضا علیه السلام نقل شده است:
«هرگاه مردى که دین و اخلاقش را پسندیدى براى خواستگارى دخترت آمد، جواب مثبت به او بده، فقر و تهیدستى او مانع تو از جواب مثبت دادن نشود؛ زیرا خداوند مىفرماید: اگر فقیر باشند، خداوند آنها را از فضل خود بی نیاز مى کند. »
منبرطلاب
#منبر_کوتاه 🔶 همسر ایده آل 🔷 ازدواج، یک پدیده اجتماعى مهم است که در امر آن نباید سهل انگارى شود؛
🔻خاندان و حسب و نسب
🔸 یکى از افکار غلط و غیر منطقى، این است که بعضى میگویند: او، همتاى ما نیست و به خاندان ما نمیخورد؛ زیرا داراى فامیل نیست و یا در فلان نژاد است.
انسانیّت و شرافت انسان، به علم و کمالات معنوى و دین و اخلاق است. نژاد و فامیل و امتیازات ظاهرى و ساختگى، ملاک برترى نخواهد بود.
🔻امام صادق علیه السلام فرمود:
رسول خدا( َص ) دختر عمویش به نام «ضباعه» دختر زبیر بن عبدالمطلب را همسر مقداد بن اسود قرار داد (با این که ضباعه، سرشناس و مقداد، گمنام بود). و با این کار، خواست امر ازدواج آسان گردد و از سطح طبقه بندى، پایین آید و مردم همین شیوه را از آن حضرت پیروى کنند و بدانند که:
انّ اکرمکم عنداللّه اتقاکم ؛
«همانا گرامى ترین شما در پیشگاه خدا، پاکترین شما مى باشد.»
🔸و در روایت دیگر، هنگامى که ازدواج ضباعه با مقداد تحقق یافت، عده اى از بنى هاشم نزد پیامبر( َص )آمدند و در این باره انتقاد کردند.
🔻رسول اکرم( َص ) فرمود:
«إنّى إنّما أَرَدْتُ أَنْ تَتَّضَعَ المَناکِحَ ؛
همانا خواستم بلند پروازى در ازدواجها را به پایین بکشم».
🔻و در نقل دیگر، پیامبر( َص ) فرمود:
«من، زید بن حارثه را همسر زینب (دختر عمّه ام) - دختر جحش - قرار دادم و همچنین ضباعه دختر زبیر بن عبدالمطلب را همسر مقداد نمودم:
لِیَعلَمُوا أنَّ أشْرَفَ الشَّرَفِ الإسلام ؛
تا مردم بدانند که برترین شرافتها، اسلام است.»
🔸على بن اسباط - یکى از بزرگان اصحاب امام باقرعلیه السلام - در مورد ازدواج دخترانش نامه هاى براى آن حضرت نوشت که: شوهرانى مثل خودم (که زندگى خوبى داشته باشند) نمى یابم، چه کنم؟
🔻امام باقرعلیه السلام در پاسخ نوشت:
«مقصود تو را فهمیدم که شوهرى مانند خودت را نمى یابى؛ ولى در این باره، کار را به تأخیر نینداز؛ زیرا رسول خدا( َص ) فرمود: هرگاه شخصى که از دین و اخلاق او راضى هستید به خواستگارى آمد، همسر به او بدهید و گرنه، فتنه و فساد بزرگ رخ مى دهد.»
🔻پیامبراکرم( ص )مى فرمود:
«هرگاه خواستگارى آمد که در مورد دین و اخلاقش، او را مى پسندید، جواب رد به او ندهید.» راوى مى گوید: عرض کردم: گرچه از نظر نسب در طبقة پایین باشد؟ فرمود: «آرى، اگر دین و اخلاق وی را پسندیدید، به او همسر بدهید و گرنه، فتنه و فساد عظیم در زمین رخ مى دهد.»
و السلام علی من اتبع الهدی
🔶 #مهارت_های_تبلیغی
🗓۱۲ بهمن (ورود امام خمینی(ره) به ایران اسلامی و آغاز دهه فجر)
✅ انقلاب اسلامی و رفتن باطل (شاه) و آمدن امام خمینی به ایران مصداق عینی آیه شریفه ✨(جاءَ الْحَقُ وَ زَهَقَ الْباطِلُ)✨ است این قانون کلی الهی و سنت تخلف ناپذیر آفرینش، در هر عصر و زمانی مصادیقی دارد. قیام حضرت مهدی(عج) بر ستمگران و جباران از چهرههای روشن این قانون عمومی است.
◽️ همین قانون الهی است که رهروان راه حق را در برابر مشکلات امیدوار و پر استقامت میدارد.
📚(تفسیر نمونه، ج ۲، ص ۲۳۵)
🆔 http://eitaa.com/joinchat/3087990800Cdc959f683d
🌺طلبه کدام شهر هستید؟🌺
✅ #قم
✅ #تهران
✅ #مشهد
✅ #اصفهان
✅ #سراسر_کشور
⚠️ آیا از اخبار ویژه #استخدام ، #اعزام_مبلغ ، #همایش ، #مسابقات ، خدمات #مرکز_خدمات ، #فراخوان_مقالات و ... مطلع هستید؟
🔊 به ما بپیوندید.
http://eitaa.com/joinchat/1192493069Ccd988d0c65
🔴 پیشنهاد ویژه استخدام نیرو از بین طلاب خواهر و برادر
#پیام_سنجاق_شده
#تعطیلی_مراکز_حوزوی
2.pdf
1.08M
#حضرت_زهرا (س)
🌹فاطمه زهرا (س) در منابع اهل سنت
📥نوع فایل: PDF
📚برگرفته از کتاب «امامان شیعه در منابع اهل سنت»
#محتوای_مناسبتی
http://eitaa.com/joinchat/3087990800Cdc959f683d
#محتوای_کمک_تبلیغی
🔴مبارزه با دشمنان از منظر قرآن (بخش اول)
💎تجهیز به قدرت ایمان:
✍🏻از منظر قرآن مؤمنان برای مقابله با دشمنان، باید ابتدا به صفاتی آراسته شوند که بتوانند خود را ابتدا از آفات درونی حفظ نموده و یقین خویش را افزایش دهند. شرط پیروزی این است که در صف مؤمنان باشند و گرنه راه برای نفوذ دشمن باز خواهد ماند. یاد خدا، ایمان، صبر، استقامت، پرهیزگاری، توکل و یقین به وعدههای الهی است که قدرت معنوی بیاندازهای به انسان میدهد. قرآن در این باره میفرماید: ✨«إِنْ تَصْبِرُوا وَ تَتَّقُوا لا یَضُرُّکُمْ کَیْدُهُمْ شَیْئا»(آل عمران 120) ؛ (اما) اگر (در برابر آنها) استقامت و پرهیزگارى پیشه کنید، نقشههاى(خائنانه) آنها به شما زیانى نمىرساند.
▫️در آیه دیگری میفرماید: ⚡️«وَ لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرى آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَیْهِمْ بَرَکاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الْأَرْض»(اعراف 96) ؛ و اگر مردمى که در شهرها و آبادیها زندگى دارند ایمان بیاورند و تقوا پیشه کنند برکات آسمان و زمین را بر آنها مىگشاییم.
http://eitaa.com/joinchat/3087990800Cdc959f683d
##محتوای_کمک_تبلیغی
🔴مبارزه با دشمنان از منظر قرآن (بخش دوم)
✴️افزایش قدرت نظامی
✍🏻هر چند اسلام آرمانهای بزرگی را برای بشر به ارمغان آورده است، اما به واقعیت بیرونی نیز توجه زیادی دارد. اسلام به مؤمنان برای قوی شدن در برابر دشمنان دستور میدهد تا خود را تجهیز نمایند و همواره در حال آماده باش باشند: ✨«وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّة»(انفال 60) ؛ در برابر آنها (دشمنان) آنچه توانایى دارید از نیرو آماده سازید.
http://eitaa.com/joinchat/3087990800Cdc959f683d