اطلاعیه دهه اول محرم الحرام
به کلام:
حجت الاسلام والمسلمین سلطانی تهرانی
به نفس:
حاج اسدلله عرب سرخی
کربلایی امیر ولی زاده
زمان:۱۸ لغایت ۲۸ مردادماه
به مدت ده شب همزمان با اقامه نماز مغرب و عشاء
اقامه عزا مراسم ظهر تاسوعا و عاشورا هم برقرار می باشد.
تهرانپارس_ضلع غربی میدان شاهد
مسجد فاطمه الزهرا سلام الله علیها
بسم الله الرحمن الرحیم
کل من علیها فان ویبقی وجه ربک ذوالجلال والاکرام
مادریکی ازنعمت های بزرگ الهی است که تجلی مظهر رحمانیت و عطوفت بی پایان اوست؛
مادر که مقامی بس عظیم در دردرگاه ربوبی دارد وقتی توأم با ایمان واخلاص وگذشت می گرددغیر قابل توصیف می شود زیرا علقه وگره خودرا باصفات الهی محکمتر نموده وذوب درآن می گردد اینجا مصداقی ازفنا فی الله است ووجه رب، غرق درمحبت ورزیدن به انسانی دیگر، خودرا ندیدن، خودرانخواستن، بلکه همه تلاش وهستی ودارایی خویش را بدون هیچ منت وتوقعی فقط وفقط برای تعالی وسعادت همسر وفرزندان فدا نمودن واین چه منظره دل انگیزی است آنقدر دلربامی شود که خالق مهربانی بهترین پاداش که همانا بهشت جاودان است رازیر پای چنین مادری پهن می کند... یعنی قیمت مادر به مفهوم تمامش ازبهشت باهمه اوصاف وقدروقیمتش بالاتر ووالاتراست...
در غم ازدست دادن نعمت بزرگ الهی، مادری مهربان، مومن، متقی، باصفا ونورانی، مادری که درتمام عمرش خدادوست وخداترس بود، محب وشیفته قرآن کریم واهل بیت ع؛ خیرخواه وخیراندیش، خیّری که درهمه روزهای عمرش در تکاپوی خدمت وخیررسانی صمیمانه وپر محبت به همگان بود وشهادت می دهم روزی را بدون دغدغه خیررسانی به انسانهای دیگر آغاز وبه انجام نرسانید، روزی رابدون ارادت به ساحت نورانی وآسمانی قرآن واهل بیت ع شروع نکرد وبه شب نرسانید... درفراقش بسیارمتاثر وصابرم وعاجزانه ازخدا فرزند خلف وشایسته اورا بودن را خواهانم
ازهمه اساتید، فضلا، دوستان حوزوی ودانشگاهی، رفقای مسجدی وهیئتی، همکاران و همه عزیزانی که کوچکشان هستم وارادتمندشان،باارسال پیام، تماس وحضور در مراسمات مادرم کنیز حضرت زهراس موجب تسلی خاطر وتقویت کننده صبر ما دراین مصیبت شدند سپاسگزارم وازخالق نعمت مادر توفیق مهرورزی به همگان به ویژه شما خوبان ودوستان رادر شادیها وسختیهایتان خواهانم
اجرکم الی الله
اقل الطلاب مرتضی سلطانی تهرانی
سوم ربیع المولود ۱۴۴۳
۱۸مهر ماه۱۴۰۰
4_5830234687741627102.opus
265.2K
روضه حضرت عباس سلام الله علیه حجة الاسلام والمسلمین حاج شیخ مرتضی سلطانی تهرانی هیئت اصغریون تهران
*🏴 نگین خاتم پیغمبران بشکست واویلا ...*
◾️ مراسم شهادت صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (س)
گرامیداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
🔹 _سخنران: حجت الاسلام سلطانی (استاد حوزه و دانشگاه از تهران)_
🔸 _مداح: حاج مجتبی تاجیانی_
🔺 زمان: یکشنبه ۱۴۰۰/۱۰/۱۲ به مدت ۵ شب بعد از نماز مغرب و عشا
🔻 مکان: اراک پل برق، ابتدای خیابان فتح شیاکوه، مسجد حاج سید تقی تقوی
_هیئت اصحاب الحسین(ع)_
_مسجد حاج سید تقی تقوی_
«دوباره پیامبر»؛ مسیح(ع) و مصطفی(ص) در او خلاصه شدهاند،
محمدرضا سنگری از نویسندگان و شاعران برجسته دفاع مقدس و آیینی در کتابی با عنوان «دوباره پیامبر» به زندگانی حضرت علیاکبر(ع) پرداخته است.
محمدرضا سنگری متولد اول آبان 1333 در شوش و فارغالتحصیل دکترای زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تهران است. او از نویسندگان و شاعران برجسته دفاع مقدس و آیینی به حساب میآید. سنگری کتابی تحت عنوان «دوباره پیامبر» به نگارش درآورده و در آن به زندگانی حضرت علیاکبر(ع) با ادبیاتی شعرگونه پرداخته است، این کتاب ابتدا در سال 72 توسط ستاد برگزاری مراسم شب شعر عاشورا و سپس در سال 82 توسط انتشارات آیندهسازان منتشر شده است. متن ذیل گزیدهای از کتاب «دوباره پیامبر» است:
این آفتاب که امروز مشرق چشمهای حسین(علیهالسلام) را به میهمانی کهکشانی از لبخند برده است، اکبر است. این شکوفه که بر شاخسار وجود لیلا شکفته، علی است. میبینی!؟ هرچه زیبایی است خدا در تبسم این کودک نشانده است!
یازده شعبان است. ماه پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) و پیامبر کوچک حسین(علیهالسلام) چشم گشوده است. پدر، پیشانی روشنش را میبوسد. مادر نیز. سه تبسم در هم گره میخورند و بهار در خانه حسین(علیهالسلام) آغاز میشود.
کاروان کاروان شادی میرسد. علی(علیهالسلام) در را مینوازد. در گشوده میشود. نوزاد را به آغوشش میسپارند. میپرسند نامش چیست و حسین(علیهالسلام) نرم و متواضعانه پاسخ میدهد: «به خدا سوگند، اگر هزار فرزند بیابم نام همه را علی خواهم گذاشت» نسیم بوسه علی(علیهالسلام) نیز بر پیشانی کودک مینشیند. شگفتا! نسیمِ همه بوسهها بر پیشانی میوزد!
فرشتگان آمدهاند. همهمه بالهایشان سپید در سپید گستره خانه حسین(علیهالسلام) را پوشانده است.
- مبارک باد این نوزاد، خجسته و خوش فرجام باد این فرزند! چه قدر شبیه پیامبر(صلاللهعلیهوآله) است! چه قدر شبیه مسیح(علینبیناوآله) ! یا حسین!
جدّ مادرش، عروه بن مسعود ثقفی شبیه مسیح(ع) بود. شبی که پیامبر(صلاللهعلیهوآله) سیر آسمان میکرد، در معراج خویش مسیح(ع) را دید و با شگفتی گفت: چه قدر شبیه عروه است و اینک فرزند لیلا، همسان عیسی(ع) است. همانند عروه. دو پیامبر در فرزندت خلاصه شدهاند. ما فرشتگان به زیارت دو رسول آمدهایم. به دیدار مسیح(ع) و مصطفی(صلیاللهعلیهوآله)!
در آشوب خیز این سال –سال سی و سوم هجری– سال تلخ کامی مدینه، سال ازدحام ابرهای سیاه، سالاندوه و درد، 23 سال گذشته از تنهایی و غربت و صبوری علی(علیهالسلام)، این ولادت، شهدی است که در کام خانواده علی(علیهالسلام) مینشیند و بشارتی است که قلبهای زخم زده را میهمان شادابی و شگفتی میکند و چه خالی است جای فاطمه(سلام الله علیها)!
علی کوچک حسین(علیهالسلام) میخندد. حسین(علیهالسلام) نیز و همه فرشتگان و آسمانیان لبخند میزنند. گهواره تکان میخورد. فطرس آمده است تا به پاس محبّتی که از حسین(علیهالسلام) دیده است، گهواره جنبان علی(علیهالسلام) باشد. دو فرشته بزرگ خدا، جبرئیل و میکائیل که روزگاری، لایلایشان نغمه آرامش کودکی حسین(علیهالسلام) بود، در کنار گهواره علی(علیهالسلام) نشستهاند. این کودک محبوب زمین و آسمان است. مثل پیامبر(صلیاللهعلیهوآله)! آن قدر شبیه پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) است که از خاطر جبرئیل یادهای شیرین 23 سال همراهی با پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) میگذرد. مبارک باد ولادت دوباره پیامبر، خجسته باد ولادت اکبر(علیهالسلام) در ماه پیامبر(صلیاللهعلیهوآله).
پیشانی بر خاک بگذار لیلا! اکبر تو(علیهالسلام) شبیه جد شهیدت عروه است. عروه، مؤذن بود و سفیر پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) در طائف. مردم را به خدا و رستگاری میخواند و نامردمان، تیر بارانش کردند. اذان میگفت و تیرها، زخم بر قامت غیورش مینشاندند. صدایش را تیر در گلو شکست و علی کوچک تو(علیهالسلام)، مؤذن حسین(علیهالسلام) است. خدا را سپاس بگو که کودک شیرین تو هم از جد پدری نشان دارد و هم از جد مادری. نماز شیرین کودکت را فرشتگان به نظاره میایستند. همچنان که اذانش را به زمزمه همراه میشوند. عجیب هدیهای به تو دادهاند لیلا. هر صبح و شام، شاکر نعمت بزرگ خدا باش «و اما بنعمة ربک فحدث».
چه با وقار مینشیند. چه رشید برمیخیزد و چه دلنشین قدم میزند. این نوجوان که دلربا و روحافزا قرآن زمزمه میکند و شکوه رفتار و فصاحت گفتارش در همگان شگفتی و شیفتگی میآفریند علیاکبر توست یا حسین(علیهالسلام)!
کلمات که از زبانش میتراود، پیران قوم در نهبت و سکوت، با خویش نجوا میکنند که این پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) است. جمال او، جمال رسول(صلیاللهعلیهوآله) است. جلال او، جلال علی(علیهالسلام) و کمال او، جلوه گاه همه آیات، همه زیباییها.
حمد را به فصاحت پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) میخواند. عبدالرحمن سلمی را به پاس