eitaa logo
🔹️🔷️💠 قرارگاه سایبری منهاج 💠🔷️🔹️
289 دنبال‌کننده
20هزار عکس
15هزار ویدیو
73 فایل
جهادتبیین یک فریضه ، قطعی ، فوری و عینیست. #قرارگاه‌سایبری‌منهاج @menhaj_com
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷🇵🇸﷽ 📝 فوری دبیر شورای امنیت ملی روسیه وارد تهران شد. 🔻دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی: در تداوم همکاری‌های راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و روسیه، هیات بلند پایه روسیه به ریاست آقای «سرگی شایگو» دبیر شورای امنیّت ملی فدراسیون روسیه، به دعوت «اکبر احمدیان» دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، با هدف تقویت تعاملات و بررسی مسائل منطقه‌ای، بین‌المللی و روابط امنیتی سیاسی دو جانبه امروز وارد تهران شد. 🔺در این سفر دبیر شورای امنیت ملی روسیه و هیأت همراه با مقامات ارشد کشورمان ملاقات خواهند کرد. .
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸﷽ روایتی از پرواز پرخطر رئیسی در بوشهر و حضورش در نزدیکی مرز و سکوی گازی .
🇮🇷🇵🇸﷽ ۴ فروند هواپیمای باری نظامی ارتش تروریستی آمریکا صبح امروز در اردن به زمین نشست .
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸﷽ انتقاد نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از ترور هنیه توسط رژیم صهیونیستی 🔻جیل استاین: اسرائیل به طور مؤثری پل‌های پشت سرش را تخریب کرد و با حذف مذاکره‌کننده ارشد حماس، از هرگونه حرکت به سوی آتش‌ بس جلوگیری کرد. 🔹اگر من در کاخ سفید بودم، با همه طرف‌ها تماس می‌گرفتم و برای آنها روشن می‌کردم که ارسال اسلحه به اسرائیل باید متوقف شود. ما ۸۰ درصد از سلاح‌های اسرائیل را تأمین می‌کنیم. 🔺اظهارات کامالا هریس پس از دیدار با نتانیاهو که گفت او دردی را راجع به غزه احساس میکند، مانند اشک تمساح بود. زیرا اگر واقعاً با مردم همدردی دارید، می‌توانید کاری در این زمینه انجام دهید. .
🇮🇷🇵🇸﷽ 📝 باقری: ایران پاسخ خود را با هدف صیانت از امنیت ملی اعمال خواهد کرد. 🔻علی باقری، سرپرست وزارت امور خارجه: در گفتگوی تلفنی با وزرای امور خارجه اسلونی و مجارستان تاکید کردم عدم واکنش شورای امنیت ملل متحد و اتحادیه اروپایی به جنایات رژیم صهیونیستی از جمله در کشتار گسترده کودکان و زنان، نسل‌کشی در غزه و ترور شخصیت‌های فلسطینی در کشورهای دیگر یکی از مهمترین عوامل بی‌ثباتی در منطقه است. 🔺جمهوری اسلامی ایران حق مشروع و ذاتی خود برای مقابله بازدارنده با اقدام تروریستی ارتکابی رژیم را با هدف صیانت از امنیت ملی خود اعمال خواهد کرد. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸﷽ اخراج یک فرمانده‌ به دستور رئیس‌جمهور!!! 🔹از فرماندهی چند تیپ و لشگر تا سرباز ساده 🔸به مناسبت ۱۵مرداد، سالروز شهادت شهید .
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸﷽ روزنامه تایمز آو اسرائیل: حزب‌الله به تنهایی می‌تواند اسرائیل را فلج کند. .
📝 طائب مشاور فرمانده کل سپاه: رژیم صهیونیستی با اشتباه خود در ترور شهید هنیه، ضربه‌ای غیرقابل پیش‌بینی می‌خورد. .
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجری مطرح شبکه العربی قطر: به تشییع میلیونی هنیه توسط ایرانی‌ها غبطه خوردم، دست از اختلافات شیعه و سنی بکشید و دشمن مشترکمان را هدف بگیرید... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یمن: هفتمین پهپاد ام‌کیو ۹ را سرنگون کردیم. 🔹سخنگوی نیروهای مسلح یمن: یک فروند پهپاد ام‌کیو ۹ آمریکایی را سرنگون کردیم و این هفتمین پهپاد سرنگون‌شده از این نوع توسط یمن است. .