eitaa logo
🔹️🔷️💠 قرارگاه سایبری منهاج 💠🔷️🔹️
285 دنبال‌کننده
20.6هزار عکس
15.2هزار ویدیو
77 فایل
جهادتبیین یک فریضه ، قطعی ، فوری و عینیست. #قرارگاه‌سایبری‌منهاج @menhaj_com
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸واکنش دفتر نخست وزیری اسرائیل به خنثی سازی طرح تروریستی بر ضد اسرائیلی‌ها در یونان ماجرایی که امروز در یونان فاش شد یک ماجرای جدی است که توسط نیروهای امنیتی  یونان با موفقیت خنثی شد. این تلاش دیگری از سوی ایران برای ترویج تروریسم علیه اهداف اسرائیلی و یهودی در خارج از اسرائیل است. پس از آغاز تحقیقات از مظنونان در یونان، موساد در تهیه اطلاعات زیرساخت‌ها، روش‌های عملیات و ارتباط آنها با ایران کمک کرد. به عنوان بخشی از تحقیقات، مشخص شد که زیرساخت‌هایی که در یونان فعالیت می‌کردند، بخشی از یک شبکه گسترده ایرانی است که از ایران در بسیاری از کشورها در حال فعالیت هستند. موساد، همراه با شرکای خود در جامعه جهانی، بر اساس نقش خود به طور مداوم برای خنثی کردن حملات تروریستی ایران در سراسر جهان تلاش می کند.
تایمز اسرائیل: ۲ شهروند پاکستانی به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به اهداف اسرائیل در یونان دستگیر شدند. رسانه‌های یونانی: سومین فردی که مغز متفکر این کار بوده است، هم‌اکنون در ایران به سر می‌برد و به اتهام قتل بدون ذکر جزئیات تحت تعقیب است. رسانه‌های عبری به نقل از منابع امنیتی اسرائیل: افراد تیم خنثی شده قرار بوده است که زیر نظر یگان ۸۴۰ نیروی قدس ایران به یک رستوران یهودی حمله کرده و شهروندان اسرائیلی را بربایند. گالانت: دستگیری تروریست‌هایی که قصد انجام حملات تروریستی در آتن را داشتند، گواه دیگری بر برتری اطلاعات اسرائیل و اهمیت همکاری بین‌المللی در مبارزه با تروریسم و ​​عاملان آن است. موساد و سازمان‌های اطلاعاتی اسرائیل به اقدامات خود ادامه خواهند داد تا اطمینان حاصل کنند که هر جا ایران تلاش می‌کند علیه شهروندان ما اقدام کند، با پاسخی مؤثر مواجه خواهد شد.
🔸رسانه‌های باکو می‌گویند ساعاتی پیش فاضل مصطفی از نمایندگان پارلمان جمهوری آذربایجان به ضرب گلوله توسط افراد ناشناس مورد سوءقصد قرار گرفته و اکنون در اتاق جراحی است
🚨منابع خبری از وقوع انفجاری مهیب در مرکز باکو خبر می‌دهند.
🔸ترامپ به چین، روسیه، ایران و کره شمالی هشدار داد دونالد ترامپ، داوطلب نامزدى حزب جمهوری‌خواه برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ به چین، روسیه، ایران و کره شمالی هشدار داد. ترامپ در پیامی تازه که در شبکه اجتماعی تروث سوشِل (Truth Social) منتشر کرده این چهار کشور را متهم کرد که قصد «تقسیم جهان» را دارند. ترامپ در پیام خود ادعا كرد: چین، روسیه، ایران، و همچنین کره شمالی و دیگر کشورها، آمریکا را در موقعیت بسیار بد و خطرناکی قرار داده‌اند. آنها دارند دنیا را تقسیم می‌کنند و ما دست روی دست گذاشته و به آنها اجازه این کار را می‌دهیم. آنها دیگر به ایالات متحده احترام نمی‌گذارند، اما احترام خواهند گذاشت.
وزارت دفاع اسرائیل از پرتاب ماهواره‌ای به نام «افق ۱۳» به فضا خبر داد. سخنگوی وزرات دفاع اسرائیل به جزئیات این پرتاب پرداخت. اداره فضایی وزارت دفاع، نیروهای دفاعی اسرائیل و صنایع فضایی امشب(چهارشنبه) ساعت ۰۲:۱٠ بامداد ماهواره افق ۱۳ را با موفقیت به فضا پرتاب کردند. این پرتاب با استفاده از پرتابگر ماهواره «شاویت» از یک میدان آزمایشی موشکی در مرکز کشور انجام شد. این ماهواره یک ماهواره مانیتورینگ راداری با قابلیت های پیشرفته است و پس از ورود به مدار زمین تحت یک سری آزمایشات طراحی شده برای تایید ایمنی و سطح عملکرد آن قرار می‌گیرد. وزارت دفاع، توسعه و تولید ماهواره و پرتابگر را از طریق اداره فضایی ارتش اسرائیل انجام می دهد. بخش‌های مختلفی از ارتش اسرائیل در این توسعه مشارکت دارند، از جمله واحد ۹۹۰۰ در بخش اطلاعات و نیروی هوایی. صنعت هوافضا نیز پیمانکار اصلی این پروژه است. بخش سیستم های فضایی و موشکی به رهبری کارخانه «فضا» پروژه را با همکاری بخش «آلتا» و سایر کارخانه‌های این شرکت هدایت می‌کند. موتورهای پرتاب موشک توسط شرکت تومر و رافائل تولید شده‌اند.
🔸علی اف: نیروهای مسلح آذربایجان امروز در مسیر مرز آذربایجان و ارمنستان مواضع برتری گرفتند رئیس جمهور باکو گفت: ما در حال تقویت آنها (مواضع) هستیم و در آنجا خواهیم ماند. وی افزود که از این پس، یکی از وظایف اصلی تضمین امنیت منطقه لاچین و بازگشت سریع آوارگان داخلی سابق به آنجا است.
💢 هنری کسینجر: جنگ سرد دوم بسیار خطرناکتر از جنگ سرد اول خواهد بود. 🔻 هنری کیسینجر، وزیر امور خارجه پیشین آمریکا در مصاحبه‌ای با روزنامه اسپانیایی موندو گفت: ممکن است جنگ سرد جدیدی بین چین و ایالات متحده آغاز شود 🔻 وزیر امور خارجه اسبق آمریکا هشدار داد که جنگ سرد دوم بسیار خطرناکتر از جنگ سرد اول خواهد بود. 🔻 کیسینجر معتقد است که هر دو کشور منابع اقتصادی قابل مقایسه‌ای دارند که در دوران جنگ سرد اول چنین نبود. به نظر او، پکن و واشنگتن اکنون دشمن یکدیگر هستند و نباید "تا زمانی که جمهوری خلق چین غربی شود" منتظر ماند.
🔸رویترز:رئیس‌جمهور تایوان در اظهارات پیش از عزیمت خود به ایالات متحده گفت که تایوان در برابر هیچ فشار خارجی سر فرود نخواهد آورد.
🔸کانال ۱۲ عبری: باکو برای اولین بار از زمان برقراری روابط در سال ۱۹۹۱، سفارت خود را در اسرائیل افتتاح کرد. باکو، به عنوان اولین کشور شیعه سفارت خود را در اسرائیل باز کرد، همچنین این کشور در یک موقعیت استراتژیک و یکی از کشورهای کلیدی در منطقه قفقاز است. الی کوهن وزیر امور خارجه اسرائیل: افتتاح سفارت جمهوری باکو در اسرائیل گواه دیگری بر تقویت روابط استراتژیک دو کشور است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸پرواز جنگنده میگ 29 بر فراز صنعا. وبگاه الخبر الیمنی به نقل از منابع محلی با انتشار تصاویری در صنعا از ازسرگیری فعالیت جنگنده های میگ ارتش یمن در مناطق تحت کنترل انصارالله خبر داد. به گفته منابع محلی.این جنگنده ها از زمان حمله متجاوزان به یمن از کار افتاده بودند. روز سه شنبه، نیروهای صنعا هواپیماهای جنگی میگ را برای پرواز مجدد در آسمان یمن بازگرداندند.
🔸الی کوهن، وزیر امور خارجه اسرائیل: تل‌آویو و باکو در تهدید ایران شریک هستند. اسرائیل و باکو در تهدید از سوی ایران شریک هستند. ایران منطقه ما را تهدید می‌کند و با حمایت و تامین مالی تروریسم در خاورمیانه بی‌ثباتی ایجاد می‌کند. ما باید علیه ایران با هم همکاری کنیم تا از گسترش ظرفیت‌های هسته‌ای جلوگیری کنیم