تمام تسلیحات هستهای جهان در یک نگاه
┈┈┈┈┈┈┈•4️⃣•┈┈┈┈┈┈
🔻کشورهایی که سلاح هستهای آنها برسمیت شناخته شده است
🔹کشورهای هستهای جهان پنج کشور هستند که شامل چین، فرانسه، روسیه، انگلیس و آمریکا است که به صورت رسمی در پیمان انپیتی به عنوان دارنده تسلیحات هستهای شناخته میشوند اما تحت بند ششم پیمان انپیتی قرار نیست که این پنج کشور چنین سلاحهایی را برای همیشه داشته باشند.
🔹در سال ۲۰۰۰، پنج کشور هستهای تعهد بی چون و چرایی دادند که حذف کامل زرادخانههای هستهای خود را انجام دهند.
🔹به دلیل ماهیت محرمانهای که این کشورها درباره زرادخانههای هستهای خود دارند، بیشتر آمارها درباره سلاحهای هستهای که این کشورها در اختیار دارند به صورت برآوردی است که این سلاحها شامل سرهای جنگی راهبردی و کوتاه برد و بمبهای هستهای کم بازده هستند.
🔹چین
🔹 در مجموع ۳۲۰ کلاهک هستهای در اختیار دارد.
🔹فرانسه
🔹حدود ۲۹۰ کلاهک هستهای دارد
🔹روسیه
🔹در بیانیه پیمان نیواستارت در مارس ۲۰۲۰ آمده است: ۱۳۲۶ کلاهک جنگی بر روی ۴۸۵ موشک بالستیک بین قارهای، موشکهای بالستیک با قابلیت پرتاب از زیردریایی و بمبافکنهای راهبردی.
🔹فدارسیون علوم آمریکا برآورد کرده که روسیه ۴۳۱۵ کلاهک هستهای دارد که شامل ۱۵۷۰ عدد کلاهک راهبردی تهاجمی، ۱۸۷۵ کلاهک غیر راهبردی و ۲۰۶۰ کلاهک از رده خارج است که منتظر از بین بردن هستند.
🔹انگلیس
🔹حدود ۲۱۵ کلاهک راهبردی دارد که برآورد شده ۱۲۰ عدد آن بر روی موشک نصب شده و ۹۵ عدد نیز در انبار قرار دارند. انگلیس در مجموع دارای دارای ۴ زیردریایی هستهای «ونگارد» با قابلیت پرتاب موشک هستهای است که به طور اختصاصی بازدارندگی هستهای دریایی این کشور را تشکیل میدهد.
🔹آمریکا
🔹بیانیه نیواستارت در مارس ۲۰۲۰: ۱۳۷۳ کلاهک هستهای راهبردی که بر روی ۶۵۵ موشک بالستیک بین قارهای، موشکهای بالستیک با قابلیت پرتاب از زیردریایی و بمبافکنهای راهبردی.
🔹همچنین برآورد میشود که آمریکا دارای ۱۵۰ بمب گرانشی هستهای B-۶۱ است که در ۶ پایگاه پیمان آتلاتیک شمالی (ناتو) در ۵ کشور اروپایی مستقر شده است که این پایگاهها عبارتند از «آویانو» و «غدی» در ایتالیا، «بوچل» در آلمان، «اینجرلیک» در ترکیه، «کلین بروجل» در بلژیک و «ولکل» در هلند است. همچنین برآورد میشود که آمریکا در مجموع ۲۳۰ بمب گرانشی هستهای B-۶۱ در زرادخانههای هستهای خود دارد.
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی ⬇️⬇️⬇️
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
تمام تسلیحات هستهای جهان در یک نگاه
┈┈┈┈┈┈┈•5️⃣•┈┈┈┈┈┈
🔻فدراسیون علوم آمریکا نیز برآورد کرده که آمریکا در مجموع ۵۸۰۰ کلاهک هستهای دارد که ۳۸۰۰ کلاهک هستهای این کشور در زرادخانهها قرار داشته و ۲۰۰۰ کلاهک هستهای نیز از رده خارج بوده و منتظر از بین بردن میباشد.
🔹اما دولتهایی نیز وجود دارند که پیمان انپیتی را امضا نکرده و دارنده تسلیحات هستهای هستند.
🔹هند، پاکستان و رژیم صهیونیستی هرگز پیمان انپیتی را امضا نکرده و به عنوان دارنده تسلیحات هستهای به شمار میآیند.
🔹هند نخستین سلاح هستهای خود را در سال ۱۹۷۴ آزمایش کرد. این آزمایش پاکستان را تحریک کرد تا کار بر روی برنامه تسلیحات هستهای مخفیانه خود را تسریع بخشد.
🔹هند و پاکستان هر دو به طور آشکار، با انجام آزمایش هستهای در ماه مه ۱۹۹۸، توانمندیهای تسلیحات هستهای خود را به نمایش گذاشتند.
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی ⬇️⬇️⬇️
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
تمام تسلیحات هستهای جهان در یک نگاه
┈┈┈┈┈┈┈•6️⃣•┈┈┈┈┈┈
🔻رژیم صهیونیستی نیز تا کنون به صورت آشکارا آزمایش هستهای انجام نداده و نه انکار و نه تایید کرده که دارای تسلیحات هستهای است. اگر چه جامعه جهانی میداند که رژیم صهیونیستی دارنده تسلیحات اتمی است اگر چه تعداد دقیق این تسلیحات نامشخص است.
🔹برآورد تسلیحات هستهای در هند، پاکستان و رژیم صهیونیستی بر اساس مقدار پلوتونیوم و اورانیوم غنی شده با درصد بالاست که هر کدام از این دولتها دارای آن هستند. مواد شکافت پذیر عنصر کلیدی برای ساخت تسلیحات هستهای به شمار میآید. هند و رژیم صهیونیستی در تسلیحات هستهای خود از پلوتونیوم استفاده میکنند اما گمان میرود که پاکستان از اورانیوم با درصد غنای بالا برای ساخت تسلیحات هستهای خود استفاده کرده است.
🔹هند:
🔹بر اساس برآوردها این کشور دارای ۱۵۰ کلاهک هستهای است.
🔹پاکستان:
🔹این کشور تقریبا ۱۶۰ کلاهک هستهای دارد.
🔹رژیم صهیونستی:
🔹برآورد میشود که این رژیم ۹۰ کلاهک هستهای در زرادخانههای خود داشته و مواد شکافت پذیر کافی برای ساخت ۲۰۰ کلاهک هستهای دیگر نیز دارد.
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی ⬇️⬇️⬇️
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
تمام تسلیحات هستهای جهان در یک نگاه
┈┈┈┈┈┈┈•7️⃣•┈┈┈┈┈┈
🔻کره شمالی نیز کشوری است که از پیمان انپیتی خارج شده است.
🔹کره شمالی که به انپیتی پیوسته بود به عنوان کشور غیرهستهای شناخته میشد اما در سال ۲۰۰۳ خروج خود از این پیمان را اعلام کرده است.
🔹 کرهشمالی به تست تسلیحات هستهای و موشکهای بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هستهای پرداخته است اما درباره تعداد تسلیحات هستهای که کرهشمالی در اختیار دارد اطمینانی وجود ندارد.
🔹در ژانویه ۲۰۲۰ برآورد شده بود که کره شمالی تقریبا ۳۰ تا ۴۰ کلاهک هستهای در اختیار دارد.
🔹 از سوی دیگر برآورد شده که این کشور ۲۰-۴۰ کیلو پلوتونیوم و ۲۵۰-۵۰۰ کیلوگرم اورانیوم با درصد غنای بالا در اختیار دارد که برای ساخت ۶-۷ سلاح هستهای کافی است.
🔹منبع: فارس
┈┈┈┈┈┈┈•• ✳️پایان گزارش ویژه✳️••┈┈┈┈┈┈┈
◀️برای جستجو و مطالعه دیگر گزارش ها، به ابتدای این گزارش بروید و بر روی هشتک ابی رنگ ان کلیک کنید
◀️جهت نشر بیشتر گزارش های ویژه، استفاده بدون ذکر امضاء و نام پایگاه،ویا تغییر آن بلامانع است
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔻حکم #جهاد در فضای مجازی صادر شد
🔹رهبر معظم انقلاب وظیفه سنگینی بر عهده افراد بیدار و هوشیار قراردادند
🔹عجب اوضاعیه
🔹طرفداران واکسن این حکم را نشان بر قیام بر علیه واکسن می دانند
🔹و مخالفان طب سنتی این حکم را قیام بر علیه طب سنتی و مطالبه گری
🔹نیاز به پرچمداری و بصیرت بزرگان در میدان بیش از پیش احساس می شود ..البته نه بزگان ساکتی که برای فهمیدنشان باید تعبیر و تفسیر کرد و یا به ارشیو سخنانشان رجوع کرد.
🔹عماریون دچار دودستگی نشوند
#رعایت_شیوه_نامه_های_بهداشتی
#واکسن_مطمئن_و_ایرانی
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
1_5085073255048413592.m4a
26.64M
❗️توضیحات مهندس میزوجی، درخصوص شرکت دارویی ❌فایزر❌ و اطلاعات ذیقیمتی که احتمالا در باب این شرکت نمی دانید!
🔴پزشکان مدرن، اطبای سنتی را محکوم به منفعت طلبی می کنند، در حالی که گردش مالی داروهای شیمیایی در دنیا، 3.5 هزار میلیارد دلار است!
🔴هزینه های مالی رمدسیویر در ایران: زالی، فرماندهء ستاد کرونای تهران: ما ۷۲۰ میلیون یورو خرج رمدسیویر کردیم، سند : http://www.phana.ir/fa/doc/news/37075/%D8%B2%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D9%86-%D8%AC%D9%84%D9%88%DB%8C-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86%D8%AF)
🔴فایزر در زمان شاه، در ایران فعال بوده است، این شرکت، قبل از انقلاب در ایران، شعبه داشته که بعد از انقلاب، به شرکت دارویی رازک تغییر نام می دهد، سند: https://b2n.ir/s06059 )
🔴فایزر بزرگترین جریمهء تاریخ آمریکا را پرداخته به دلیل شیادی و دروغگویی، رشوه دادن به پزشکان و...: در مجموع حدود 4.8 میلیارد دلار (یک سند در این خصوص: https://b2n.ir/z94721 )
🔴رشوه هایی که فایزر به اشکال مختلف در کشورهای گوناگون داد تا محصولاتش را در بازار این کشورها، جا کند! ( سند: https://b2n.ir/j53781 )
صرفا جهت تحقیق
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
12.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻روایت پر سوز اربعین، با نوای هنرمند افغانستانی
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔻توییت استاد #رائفی_پور
🔹 نعمتزاده (عابر بانک روحانی):
🔹کسانی که هشتگ #محاکمه_روحانی را میزنند، عوامل اجنبیاند!
🔹جناب آقای نعمت زاده
🔹بنده به عنوان سردسته همین عوامل اجنبی، خواهان محاکمه خود شما در بازه زمانی مدیریت بر وزارت صمت علی الخصوص تصمیمات عجیبتان در حوزه پتروشیمیها (کاسبی شخصیتان) هستم.
🔹🌐 twitter.com/A_raefipur/status/1442583550054764549?s=19
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
معمای اختصاص واکسن فایزر برای مادران باردار/ چه کسی ریسک این تصمیم خطرناک را میپذیرد؟
┈┈┈┈┈┈┈•••┈┈┈┈┈┈┈
❇️ #گزارش_ویژه_پایگاه_نظامی_سجیل❇️
◀️برای جستجو و مطالعه دیگر گزارش ها، روی هشتک آبی رنگ بالا کلیک کنید
┈┈┈┈┈┈┈••1️⃣•┈┈┈┈┈┈┈
🔻واکنشها از جامعه ایران و فضای رسانهای داخلی فراتر رفته و بحث درباره تصمیم ناگهانی و عجیب وزارت بهداشت در واردات واکسن فایزر برای مادران باردار، به محافل رسانهای خارج از کشور راه پیدا کرده.
🔹 درحالیکه مطالعات بالینی واکسن فایزر برای مادران باردار به دلیل عدم استقبال زنان باردار آمریکا متوقف شده، سئوال مشترک همه این است که مسئولان وزارت بهداشت با استناد به نتایج کدام مطالعات به این نتیجه رسیدهاند که واکسن فایزر نسبت به سایر واکسنها برای مادران باردار اثربخشی بیشتری دارد؟
🔹سئوال و ابهام البته درباره این تغییر رویکرد عجیب، فراوان است؛ اینکه کدام متخصصان و محققان برای اخذ این تصمیم خطیر، طرف مشورت وزارت بهداشت بودهاند؟
🔹آیا عوارض احتمالی واکسن فایزر بر روی جنین در درازمدت، با توجه به ساختار خاص ژنیِ آن موردتوجه قرار گرفته؟
🔹چرا تصمیم قبلی درخصوص واکسیناسیون این مادران با واکسن سینوفارم که دستورالعمل آن به بیمارستانهای کشور اعلام شدهبود، تغییر کرده؟
🔹 و... اینها سئوالاتی است که افکار عمومی بیصبرانه منتظر پاسخ دقیق و شفاف به آنها از سوی مسئولان وزارت بهداشت است.
◀️جهت نشر بیشتر گزارش های ویژه، استفاده بدون ذکر امضاء و نام پایگاه،ویا تغییر آن بلامانع است
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی ⬇️⬇️⬇️
#رعات_شیوه_نامه_های_بهداشتی
#واکسن_مطمئن_و_ایرا
معمای اختصاص واکسن فایزر برای مادران باردار/ چه کسی ریسک این تصمیم خطرناک را میپذیرد؟
┈┈┈┈┈┈┈•2️⃣•┈┈┈┈┈┈
🔻گفتوگوی زیر با دکتر «علی کرمی»، متخصص بیوتکنولوژی پزشکی و مهندسی ژنتیک با 30 سال سابقه تحقیق در زمینه واکسن هم، با دغدغه یافتن پاسخ برای برخی از مهمترین سئوالات و ابهامات موجود در این زمینه شکل گرفت. اگر شما هم با نگرانی جدید واکسنی این روزها دستبهگریبان هستید، با این گفتوگو همراه باشید
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی ⬇️⬇️⬇️
#رعایت_شیوه_نامه_های_بهداشتی
#واکسن_مطمئن_و_ایرانی
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
معمای اختصاص واکسن فایزر برای مادران باردار/ چه کسی ریسک این تصمیم خطرناک را میپذیرد؟
┈┈┈┈┈┈┈•3️⃣•┈┈┈┈┈┈
🔻توقف مطالعات بالینی واکسن فایزر با عدم استقبال مادران باردار آمریکایی
🔹*مهمترین خبر واکسنی روزهای گذشته، خبر واردات واکسن فایزر برای مادران باردار بود؛ تصمیمی که موجی از تعجب و نگرانی را در جامعه ایجاد کرد. حالا همه دنبال پاسخ این پرسش هستند که علت اتخاذ این تصمیم چه بوده و چرا این واکسن با ساختار mRNA برای گروه حساسی مانند مادران باردار انتخاب شده است؟ تحلیل شما بهعنوان متخصص بیوتکنولوژی پزشکی و مهندسی ژنتیک از این تصمیم ناگهانی چیست؟
🔹- من ترجیح میدادم به جای اینکه بنده پاسخ این سئوال را بدهم، مسئولان وزارت بهداشت که چنین تصمیمی را گرفتهاند، پاسخگو باشند.
🔹یکی از انتقاداتی هم که بنده دارم، همین است که چرا نمیآیند بهطور شفاف برای مردم یا حداقل برای شما خبرنگاران بگویند دلیل این تغییر نظر ناگهانی چیست.
🔹 تا یک ماه قبل بحث این بود که برای زنان باردار واکسن سینوفارم توصیه میشود؛ آن هم در سه ماهه دوم بارداری (بعد از هفته دوازدهم). حالا چطور شده که در عرض چند روز یکدفعه گفته میشود قرار است واکسن فایزر ویژه مادران باردار وارد شود؟!
🔹این تعجب و تردید وقتی بیشتر میشود که گزارشهایی منتشر شده درباره اینکه تست بالینی واکسن فایزر در آمریکا برای زنان باردار به دلیل عدم استقبال مادران باردار متوقف شده. خب با این اوصاف، چه منطقی وجود دارد که این واکسن برای مادران باردار کشور ما وارد شود؟!
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی ⬇️⬇️⬇️
#رعایت_شیوه_نامه_های_بهداشتی
#واکسن_مطمئن_و_
معمای اختصاص واکسن فایزر برای مادران باردار/ چه کسی ریسک این تصمیم خطرناک را میپذیرد؟
┈┈┈┈┈┈┈•4️⃣•┈┈┈┈┈┈
🔻ببینید قبل از این شنیده بودیم وزارت بهداشت قصد وارد کردن واکسن فایزر دارد بهعنوان دُز سوم جامعه پزشکی. خب، این اشکالی ندارد.
🔹با توجه به اینکه جامعه پزشکی به دلیل تماس مستقیم با بیماران در معرض خطر جدی است، تزریق دز تقویتی (بوستر) برای آنها توصیه شده است.
🔹اینجا هم اگر واکسن فایزر بهعنوان دز بوستر کادر درمان وارد شود، مخالفتی نداریم. گرچه از ابتدا گفته شده بود واکسنهای آمریکایی و انگلیسی وارد نشود. اما در سخنان رهبری این قید وجود داشت که اگر واکسن از کشور دیگری غیر از آمریکا و انگلیس وارد شود، اشکالی ندارد. بنابراین وقتی اعلام شد واکسن فایزر تولید شده در یکی از کشورهای اروپایی برای دز بوستر کادر درمان وارد میشود، مخالفتی صورت نگرفت.
🔹اما وقتی اعلام شد مادران باردار هم جزو جامعه هدف این واکسنها هستند، واقعاً تعجب کردم.
🔹*بنابراین حتی برای جامعه علمی کشور هم این تغییر رویکرد، غیرمنتظره بوده...
🔹بله. به اعتقاد من، وزارت بهداشت باید در این زمینه تجدیدنظر کند.
🔹البته در حال حاضر با توجه به اینکه تزریق واکسن فایزر برای زنان باردار اجباری نیست، فکر میکنم اگر بتوانیم مادران باردار جامعه را مطلع کنیم – از طریق همین مباحثی که شما دارید منعکس میکنید - و آنها از تزریق این واکسن خودداری کنند، مشکل جدی به وجود نخواهد آمد. و البته امیدوارم این اجبار را ایجاد نکنند. در هر صورت، اتخاذ چنین تصمیم عجولانهای، برای ما اساتید و محققان مایه تعجب بوده و تردیدها و سئوالاتی را ایجاد کردهاست.
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی ⬇️⬇️⬇️
#رعایت_شیوه_نامه_های_بهداشتی
#واکسن_مطمئن_و_ایرانی
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil