9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ
⚫️ مادرانه اي از حضرت زهراء سلام الله عليها
🔹استاد مجتبی عزیزی
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
4_6007814774929230634.mp3
3.26M
📼 #پادکست استاد رائفیپور
📝 «حضرت زهرا سلاماللهعلیها، معیار حق و باطل»
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طائب: فساد را نشان میدهید ولی اجرای احکام که اموال برگردانده شد را نشان نمیدهید
رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد: کل فرآیند طولانی مبارزه با فساد و دادگاه به یک بیانیه کوتاه از حکم و پخش ۳ دقیقه از دادگاه در تلویزیون ختم میشود.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصحاب المهدی
انصار المهدی
استادشکوهیان راد
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
هدایت شده از کانال اتحاد
[توییترپروازکردهاومدهتویایتا🦅
جوجهشونشدهتوییتا]•••😂🐥
|لونشونهماینجاست|•••😁👇
http://eitaa.com/joinchat/3067478029C8bbbd11300
خیلیهمخفنه:)😎🔥
✅ سردار اشتری: پلیس مقتدرانهتر از قبل با افرادی که به دنبال شرارت و ناامنی هستند، برخورد میکند و دیگر خویشتنداری نخواهد کرد.
🔰سازمان اطلاعات فراجا
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
httpradioiranirموزیک.Mp3
62.4K
🔴 تقویم تاریخ یا تحریف تاریخ؟!!
دیروز صبح بعد از عمری دوباره برنامه تقویم تاریخ رادیو ایران را گوش کردم.
در کمال تعجب برای روز ۱۶ آذر ۱۳۳۲ فقط از اعتراض دانشجویان علیه سفر نیکسون معاون اول وقت رئیس جمهور آمریکا گفت و به حمله مسلحانه و وحشیانه ماموران حکومت پهلوی به دانشگاه و به شهادت رسیدن سه دانشجو در داخل دانشگاه هیچ اشاره ای نکرد!!
🔺واقعا در صداوسیما چه خبر است؟!!!!!
(صوت برنامه را برایتان گذاشتم تا خودتان قضاوت کنید) ...
#لبیک_یا_خامنه_ای
#برای_ایران
#نفوذ
✍"قاسم اکبری"
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
4_5960640421813029556.mp3
3.28M
فاطمیه امسال با فاطمیه های قبل فرق می کند...
ما چادر کشیدن را به چشم دیده ایم...
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اظهار پشیمانی دانشجوی هوشبری از کلیپی که در فضای مجازی منتشر کرده است!
عجیب اینکه ادعا میکنند که خیلی باهوشند ولی راحت و عین اب خوردن گیر میافتند و ابراز پشیمانی میکنند
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اغتشاشگران در چتر اطلاعاتی پهپاد های سازمان اطلاعات سپاه در کرمانشاه
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔴به بهانه فروش موشک به ارمنستان /1
🔻فروش تسلیحات یکی از منابع درآمدی کشورهای بزرگ و قدرتمند است و در طول چند دهه پس از جنگ جهانی دوم، بخش بزرگی از این بازار دست اعضای ناتو و پیمان ورشو بود. اما پس از فروپاشی شوروی، روسها برای چندین سال از قافله عقب ماندند و بالای 80درصد از فروش تسلیحات به دست امریکا و متحدانش افتاد. تولید و صادرات تسلیحات فقط مبحث درآمدی صرف ندارد، بلکه مسائل و موارد دیگری هم دارد که علاوه بر دادن قدرت ذاتی به کشور تولیدکننده، به دلیل کاربردهای دوگانه میتواند باعث رونق صنعت یک کشور هم شود.
🔻ایران از همان سالهای جنگ به این نتیجه مهم و اساسی رسید که این نه اولین جنگ و نه آخرین آن خواهد بود. میزان مداخلههای صورت گرفته در حمایت صدام، رفتارهای ضدایرانی غرب و شرق علیه کشورمان، حمایتهای بیچون و چرای کشورهای عربِ منطقه از صدام معدوم و در نهایت خود جنگ که درس بزرگی به ما داد که اگر مسلح و قدرتمند نباشیم، هر کس از راه برسد ناخنکی به کشورمان میزند باعث شد تا سیاست کلی و اصولی برای ساخت ماشین جنگی که در قامت کشورمان باشد، مبنای کار قرار بگیرد.
🔻اما آنچه که تغییرات در این دستور کار را فقط چهار سال پس از پایان جنگ دستخوش تغییر اساسی کرد، حمله ارتش صدام به عراق و دنبال آن لشکرکشی متحدان امریکا برای بیرون راندن ارتش بعث از کویت بود. این حمله و جنگ را باید نقطه عطف بسیار مهمی در آینده تصمیمگیریهای کشورمان دانست که در دوره جنگ برای دفاع از کشور در برابرحملات کشورهای همسایه صورت گرفته بود اما پس از آن نبرد، مشخص شد که همسایه اصلی ما امریکا و متحدانش هستند که در گوشه کنار منطقه دست به ایجاد پایگاه زده و هدف نهایی آنها نیز ایران است.
بنابراین دستور کار همانگونه که در طول سالهای گذشته بارها توضیح دادهام، با تجربهاندوزی از نبردهای صورت گرفته در سطح جهان تغییر کرد. با هر تکنولوژی و شیوهای، ایران نیز دست به تغییر راهبردها و چینش تسلیحات خود میزد. تقسیم کار میان ارتش و سپاه از همان ابتدای برنامه 30 ساله دفاعی کشور شروع شد. کار با کسانی شروع شد که بسیاری از آنها در میان ما نیستند و یا در طول زمان بازنشسته شده و جوانهای جدید جای آنها را گرفتند. به عنوان مثال در یک پروژه مهم، کسی که سال 1370 به استخدام وزارت دفاع درآمد، حالا بازنشسته شده اما پروژه با قدرت هر چه بیشتر ادامه دارد و به بلوغ بیشتری میرسد.
🔻اولین محصولات در همان دهه 70 خورشیدی به ثمر نشست و صادرات برخی از آنها هم شروع شد. اما همان زمان هم سیاست کلی کشور این بود که در سکوت و خفا؛ در آرامش و حوصله بازاریابی کند، بفروشد، آموزش دهد و خدمات پس از فروش را هم در نظر بگیرد. به عنوان مثال در کشوری مانند سودان که حتی ایران یک کارخانه تولید تسلیحات ساخت، طیف وسیعی از تسلیحات ایرانی خریداری شد که در طول هفت سال گذشته و پس از قطع روابط خرطوم با تهران، در برخی موارد در تعمییر و نگهداری آنها دچار دردسر شدهاند. البته دولت کودتایی حاکم بر سودان تلاشهایی هم کرد تا شاید بتواند این تجهیزات را که عموما در حوزه زمینی بودند روبهراه کند، اما موفق نشد.
🔻در دهه 80 با تاکید بر سه حوزه پدافند، پهپادی و سایبری ایران شروع به تولید محصول کرد. شرکتهای دانشبنیان به کار گرفته شدند، از ایدههای نو استقبال شد و باوجود گوشتتلخی برخی از مدیران دهه شصتی که هنوز فکر میکردند در داخل چیزی نمیشود ساخت (مانند همین مرحوم ترکان که...) اما با بازنشسته شدن و کنار رفتن آنها در مدیریت میانی وزارت دفاع و تاکیدات جدی فرماندهی کل قوا و نظارت شخصی و روزانه خود ایشان بر این امور، از ابتدای دهه 90 خورشیدی، شاهد تولد محصولاتی بودیم که روزگاری دیدنش آنها در کشور آرزو بود، اما امروز دیگر دیدن آنها عادی شده است.
🔻کارخانجات در جغرافیای کشور پراکنده شد و هر استانی به فراخور ظرفیتی که داشت میزبان یکی از کارخانجات شد. امریکاییها وقتی به خود آمدند که دیدند ایران حساسترین و پیشرفتهترین ماشینهای واسطهای را به خدمت گرفته است و همان زمان بود که فشار برای تحریم کالاهایی که کاربرد دوگانه داشتند، ممنوع شد. اما فارغ از دو ماشینسازی بزرگ اراک و تبریز که نقشی بیبدیل در ساخت زیرساختها و کارخانجات در کشور داشتند، اقدامات دیگری هم صورت گرفت و کارخانجاتی برای ساخت دستگاههای با حساسیت بسیار بالا و ابزاردقیق در کشور شروع به کار کردند که باید محصولات هایتک تولید میکردند.
کانال اخبار سوریه
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil