📌ویدئوسازی باهدف تخریب چهره مردمی و فسادستیز رئیسی
🔸فیلمی مشکوک در برخی شبکه های اجتماعی و متعاقب آن رسانه های معاند منتشر شد که در آن ادعا شده بود مکانی گران قیمت با ویژگیهای خاص متعلق به ستاد مرکزی سیدابراهیمرئیسی در استان اصفهان است.
🖋مسئول روابط عمومی ستاد مرکزی اصفهان:
ادعای طرح شده در یک ویدئو مبنی بر تعلق یک مکان خاص به ستاد مرکزی آقای رئیسی در اصفهان کاملا کذب است. نه تنها فضای ویدئو منتشر شده هیچ گونه سنخیتی با ستاد مرکزی اصفهان ندارد بلکه اشخاص حاضر در فیلم نیز هیچ گونه سمتی در این ستاد ندارند.
📍ستاد مرکزی استان اصفهان در شهر اصفهان، خیابان پروین، نبش خیابان عسگریه واقع شده و عموم مردم عزیز جهت حضور و مشاهده، آشنایی با رویکردها و تعامل با این ستاد می توانند به آدرس مذکور مراجعه نمایند.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🟠 ایشون چندبار واکسن میزنه؟!
فریب رسانهها رو نخورید!
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔴 اعلام حمایت کواکبیان اصلاح طلب از آیت الله رئیسی
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔴 صحنه انتخابات، صحنه کربلاست....
☑️ هر جا سر دو راهی گیر کردی ببین کربلا کجاست....
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فیلمی که در فضای مجازی از ساختمان لاکچری ستاد آیت الله رئیسی در اصفهان منتشر شده است، واقعیت ندارد و حاصل سناریو سازی همان جریانی است که در دوره قبل ایشان را متهم به دیوارکشی در پیاده روها و دلار را 5000 تومانی کرده بود.
بنرهای نصب شده در سطح معابر اصفهان نیز، دستپخت همین جریان است و هیچ ارتباطی با ستاد مرکزی آیت الله رئیسی ندارد.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاج قاسم سلیمانی: نظام اگر آسیب دید، نماز آسیب میبیند، دین آسیب میبیند؛ به این دلیل امام حفظ نظام را اوجب واجبات و واجب تر از نماز دانستند.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مروری بر وعدههای همتی در بهمن سال 98
گفت دلار 20 تومن نمیشه، واقعاً هم نشد، 30 تومن شد 😑
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽🔺 #ببینید و گریه کنید پای این فیلم...
🔸 دولت تخریبِ امید تا ابد در ذهن ما خواهد ماند!
🔺 این روزها را به یاد بیاوریم که دوباره گول شعارهارو نخوریم!
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ورود دوباره سلبریتیهای اجارهای به انتخابات را #ببینید !
🔻 سطح دغدغه یک سلبریتی برای پیدا کردن پینگیل تا کنایه به مردم برای مشارکت در #انتخابات۱۴۰۰
#جامعه_خوکی
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔴💬 باز هم از ورژن جدید دروغ کثیف دیوارکشی رونمایی میکنند!
#افسادطلبان
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 یک عکس و یک دنیا حرف | #ببینید
نظر شما در مورد این عکس چیه؟
به نظرتون با چه هدفی منتشر شده?
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔸 پرچمِ آیندهی #عربستان...!
حلالزادههای یمنی وارد عربستان شدند.
✅ علاوه بر اضافهشدنِ علیا ولیُّالله
پایینِ شمشیر نوشته شده:
تبَّت یدا #آل_سعود
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔴 حضور ناوگان نظامی ایران در حیات خلوت امریکا
🔻نشریه پولیتیکو به نقل از منابع آمریکایی مدعی شد که نهادهای امنیتی آمریکا حرکت دو کشتی نظامی ایرانی در نیمکره غربی را که گمان میکنند مقصد نهایی آنها ونزوئلا باشد، تحت نظر گرفتهاند. سه منبع آگاه در دولت آمریکا اعلام کردهاند که سازمانهای امنیتی این کشور در حال نظارت بر تحرکات کشتیهایی ایرانی هستند که ممکن است مقصد نهاییشان ونزوئلا باشد. پولیتیکو میگوید، این موضوع ممکن است اقدامی تحریکآمیز در موقعیتی متشنج در روابط ایران و آمریکا باشد.
🔻این منابع که میخواستند نامشان فاش نشود، همچنین گفتهاند که یک ناو جنگی به همراه کشتی مکران (ناوبندر مکران)، در امتداد سواحل شرقی آفریقا به سمت جنوب در حال حرکت بودهاند. مقامات آمریکایی از مقصد این کشتیهای ایرانی مطمئن نیستند اما گمان میکنند که در نهایت ممکن است به سمت ونزوئلا بروند. این منابع همچنین گفتهاند که قصد ایران از فرستادن کشتی به این مسیر نیمکره غربی و محموله آنها هنوز معلوم نیست.
🔻طبق گفته یک منبع مطلع، به مقامات ارشد دولت نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزولا گفته شده است که استقبال از این کشتیهای جنگی ایرانی کار اشتباهی خواهد بود. طبق اظهارات شخصی که در جریان امور قرار گرفته است، به قانونگذارانی که مجاز به دانستن اطلاعات حساس میباشند، طی چند روز گذشته اطلاع داده شده است که آمریکا بر این عقیده است این کشتیهای ایرانی ممکن است راهی ونزوئلا باشند اما هشدار دادهاند که مقصد ممکن است تغییر کند.
🔻بنا بر این گزارش، حضور کشتیهای جنگی ایران در حیاط خلوت آمریکا چالشی برای اقتدار آمریکا در منطقه ایجاد میکند و احتمال دارد آغازگر مباحثاتی در واشنگتن درباره تصمیم جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درباره از سرگیری مذاکرات با ایران باشد. پولیتیکو میگوید، یک سخنگوی وزارت امور خارجه ونزوئلا، سخنگویی در هیئت ایران در سازمان ملل و سخنگوهای کاخ سفید و پنتاگون از اظهار نظر در این باره خودداری کردند.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
♨️ صحنهآرایی پیچیده جهانی و احتمال سوءاستفاده سیاسی از همهگیری کرونا / 3
🔹وقوع کرونا و ادعای آغاز شدن آن در ووهان چین، آسیب دیدن اقتصاد کشورهای غربی و خصوصاً دلار از وقوع آن برخلاف پیشتازی اقتصادی چین، مقدمات درگیری علنی و منازعه بزرگی بین چین و آمریکا را فراهم کردهاست.
🔸در حالی که بسیاری چین را نامزد تبدیل شدن به ابرقدرت بعدی جهان میدانند، تحلیلگران دیگری نیز هستند که با تشکیک در این موضوع چین را فاقد ظرفیتهای لازم دانسته و آن را با چالشهای بسیاری مانند چالشهای جمعیتی، اقتصادی و اجتماعی مواجه میبینند و اصلاً جهان آینده را فاقد دولتی در سطح ابرقدرت میدانند.
🔹وقوع کرونا و مطرح شدن شعارهایی پس از آن مانند ریست بزرگ جهانی، برتونوودز جدید، انقلاب صنعتی چهارم، مجازیسازی جهان، دولتداری جهانی، اتحاد جهانی و غیره توسط کانونهای خاص و معلومالحال بینالمللی بسیاری از تحلیلگران را به سمت نظریه مشهوری به نام تشکیل «دولت جهانی» توسط کانونهای صهیونیستی بینالمللی در دوران پساکرونا سوق میدهد.
🔸اگر جنگ جهانی اول توانست مقدمات تضعیف بسیاری از قدرتها و تشکیل «جامعه ملل» را فراهم نماید، اگر جنگ جهانی دوم توانست ابرقدرتهای سنتی را از مدار خارج نموده و مقدمات تشکیل «سازمان ملل» را فراهم کند، به اعتقاد برخی تحلیلگران وقوع جنگ جهانی سوم میتواند تمام دولتهای مستقل جهان را از صحنه خارج کرده و مقدمات تشکیل «دولت جهانی» را فراهم نماید.
🔹تلاش کانونهای صهیونیستی افراطی و نمادسازی متعدد آنها از ویرانی و فروپاشی آمریکا و همچنین حاکمیت جهانی و سلطه بر تمام جهان که از دیرباز توسط آنان مطرح بود، در این قالب قابلتحلیل است.
🔸همچنین است طرح سند 21 (Agenda 21) پس از فروپاشی شوروی و سند 2030 (2030 Agenda) توسط سازمان ملل در سالهای اخیر و تأکید بیش از پیش بر آن در دوران پساکرونا و همچنین تأکید عجیب و نمادسازی اغراقآمیز از سازمان ملل در المپیک نظامی ووهان 2019 دو ماه پیش از آغاز داستان کرونا در این شهر.
🔹نزدیک به یک دهه میشود که بسیاری نسبت به خطر درگیری بینالمللی و جهانی بین آمریکا و قدرت نوظهور و بزرگی به نام چین هشدار میدهند. کانونهای افراطی و وابستهی عرصه سیاست آمریکا نیز علاقه زیادی به محاصره و تحریک چین و فشار به آن داشته و پس از روی کار آمدن دولت صهیونیسمگرای بایدن، این مسئله بسیار تشدید گردیدهاست.
🔸از طرفی با وقوع همهگیری کرونا آمریکا و اتحادیه اروپا تحت فشار اقتصادی زیادی قرار گرفتند و با مدیریت فدرال رزور تولید نقدینگی سرسامآور در آمریکا مقدمات تضعیف و حتی فروپاشی دلار و بحران اقتصادی در این کشور را رقم زدهاست. پیشتازی اقتصادی بیش از پیش چین در دوران پساکرونا اصطکاک چین با آمریکا را به شدت بالا بردهاست و این دو کشور بیش از هر روزی در وضعیتی تنشآلود و حساس نسبت به یکدیگر به سر میبرند. علاقه زیاد و شدیداً مشکوکی نیز در جهان و در هر دو سوی درگیری، برای تحریک این دو کشور برای منازعه مشاهده میشود.
🔹هنری کیسینجر، مشاور امنیت ملی سابق دولت آمریکا و دیپلمات و استراتژیست مشهور این کشور که اتصال عمیقی با کانونهای صهیونیستی مانند راکفلرها دارد و اتفاقاً نقشی مهم در روابط آمریکا با چین داشت، در ایام پس از شیوع کرونا تا کنون دو بار نسبت به خطر برخورد نظامی و خطر وقوع جنگی جهانی و ویرانگر حاصل از تنشهای آمریکا و چین را دادهاست. جنگی که به قول او در ابعاد جنگ جهانی اول اما با فناوریهایی بسیار قویتر و شرایطی کاملاً فاجعهآمیز و حتی آخرالزمانی وقوع خواهدیافت.
🔸حال باید پرسید: آیا همهگیری کووید19 و آثار اقتصادی، سیاسی، جمعیتی و امنیتی آن بهانهای برای ایجاد تغییرات بزرگ در نظم سیاسی-اقتصادی و نظم قدرت در جهان بود؟ آیا قرار است همهگیری کرونا و آثار غیرقابل پیشبینی آن در آینده تبدیل به بهانهای برای سوق دادن آمریکا و چین به سمت درگیری نظامی تمامعیار شود؟ به زبان صریحتر، آیا «کرونا» مقدمهساز وقوع «جنگ جهانی سوم» خواهدشد...؟
✍🏻تمام تحلیلهای فوق مبتنی بر فرضیات بوده و لزوماً تأکیدی بر وقوع آن نیست. اما اگر روزی چنین نظریهای -یعنی شیوع کرونا با انتشار عمدی/سهوی کروناویروسها از آزمایشگاههای بیولوژیک- به طور رسمی و جدی در جهان مطرح شد و اگر قرار شد که شیوع این بیماری بصورت طبیعی یا توسط یک «عامل سوم» را رد کنیم، باید گفت که آمریکا متهم درجه اول این ادعا بوده و چین در بدترین حالت «شریک جرم» آمریکا در این داستان خواهدبود؛ و صدالبته که کانونهای پشتپرده فراملیتی وقوع این وقایع در چین و آمریکا، از «یک منبع» برای «هدفی واحد» تغذیه خواهند شد.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
#افغانستان
تصاویری از مراسم تخلیه مجموعهی نظامی کابل جدید و تحویل آن به نظامیان افغانستان
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
﷽، درباره انتقادها از شورای نگهبان
1⃣ آیا رد و تایید صلاحیت ها به نفع جریان اصولگرا بوده است؟
2⃣ آیا بهتر نبود برای جلب مشارکت، نامزدهای بیشتری تایید می شدند؟
3⃣ آیا فقط "پنج موز" در انتخابات حضور دارند و حق انتخاب برای مردم وجود ندارد؟
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹 پاسخ به سوال اول:
▫️اگرچه نامزدهای مطرح اصلاح طلبان مانند لاریجانی و جهانگیری رد صلاحیت شدند اما تجربه انتخابات ریاست جمهوری در دوره های اخیر نشان می دهد که چهره بودن نامزد هیچ تاثیری در انتخاب مردم ندارد. در سال ۷۶ خاتمی گمنام ترین نامزد موجود بود. احمدی نژاد در سال ۸۴ تقریبا ناشناس بود. روحانی در نظرسنجی های سال ۹۲ در کمترین حد قرار داشت.
▫️بنابراین این ادعا که با رد صلاحیت چهره های اصلی جریات اصلاحات، امکان پیروزی از آنها گرفته شده، صحیح نیست و ۲ نامزد فعلی جریان اصلاحات در صورت اقناع مردم برای توانایی خود در تغییر وضع موجود از شانس پیروزی برخوردار هستند.
▫️از این گذشته، تعدد نامزدها در جریان اصولگرا (درحالیکه تقریبا همه آنها اعلام کرده اند انصراف نمی دهند)، رای آنها را پخش و ضعیف می کند و کمی تعداد نامزد در جریان اصلاحات (که احتمال کناره گیری یکی از آنها به نفع دیگری هم وجود دارد) می تواند باعث تجمیع آراء و در نهایت پیروزی آنها در انتخابات شود
🔹پاسخ به سوال دوم
▫️اولاً شورای نگهبان مسئول جلب مشارکت نیست، یعنی قانون یا حتی عرف آنها را مسئول برگزاری انتخابات با مشارکت حداکثری نکرده است. آنچه قانون از آنها خواسته است، احراز صلاحیت نامزدها برای سمت ریاست جمهوری است. وظیفه برگزاری انتخاباتِ باشور و نشاط و حداکثری بر عهده دولت فعلی، صدا و سیما، شورای هماهنگی تبلیغات و مانند آن است.
▫️ثانیاً طبق برخی نظرسنجی (از جمله نظرسنجی هایی که در کانال پاسخ به شبهات در بسترهای مختلف صورت گرفت) اکثر قاطع مردم، ترجیح می دهند که شورای نگهبان تنها به وظیفه قانونی خود عمل کند، و مصلحت سنجی را به نهادهای تابع واگذار نماید.
▫️از همهی اینها گذشته، اساساً حضور یا عدم حضور چهره ها تاثیری در افزایش مشارکت ندارد.آنچه می تواند مردم را برای حضور در انتخابات متقاعد کند، قدرت نامزدان مطرح برای تغییر شرایط موجود کشور است. بنابراین چه بسا حضور برخی چهره هایی که جزو مقصران وضع موجود هستند یا به دلایلی مانند اقامت فرزندان در امریکا و انگلیس، منفور افکار عمومی هستند، نه تنها مشارکت مردمی را افزایش نمی دهند بلکه به طور قطع بر حضور مردم تاثیر منفی گذاشته و مشارکت را به نحو چشمگیری کاهش می داد.
3⃣ نهایتاً اینکه به قول برخی صاحبنظران، این انتخابات، از دوقطبیِ کاذب اصلاحطلب-اصولگرا نجات یافته و میتوانیم چند سلیقه و چند نگاه مدیریتی متفاوت را کنار هم ببینیم و انتخاب کنیم؛ درحالیکه دوقطبیسازیها و خفقان روانی باعث شده بود اینها در یک طیف دیده شوند. لذا اینکه در فضای مجازی منتشر شده که « ۵ تا #موز گذاشتن گفتن میوه دلخواه خود را انتخاب کنید، ناشی از عادت به دوقطبیهای کاذب و واقعا سلایق مختلفی در کارزار حاضر هستند.
#انتخابات
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
پایگاه سیاسی نظامی سجیل
این کلیپ کوتاه جواب یک شبهه را قشنگ می دهد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅#روحانیسم| این قسمت: اینستکس
🔸وقتی آمریکا زیر برجام زد، دولت گفت توافق ما فقط با آمریکا نبوده و تجارت با اروپاییها برقرار است. اما در نهایت شرکتهای اروپایی حتی دارو هم به ایران ندادند.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil