فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸این صوت مضطرانهی اذان از رفح، چالشی برای هر مسلمان و هر انسان آزادهای در جهان است!
🔸امیدی به دولتهای اسلامی اهل تسنن نیست
🔹اما اگر زمان امام علی علیه السلام که تنها امامی بود که دولت تشکیل داد اتفاق می افتاد ایشان چکار میکرد
🔸همان کاری که ما میکردیم
🔸دفاع از مظلوم
🔸هر چند تنهاییم و فقط گروههای مقاومت شیعی همراه ما می جنگند
🔹اما باز هم این اذان دردناک خبر از به اضطرار رسیدنهایست دردناک که در آخرالزمان از آن به کرات در روایات گفته شده است
🔸و اینکه اگر مضطر نشویم ما را مضطر میکنند
🔹ما پشت ولی و اقایمان هستیم تا فرمان جهاد و قتال با قوم شرور یهود بدهد
#الّلهُمَّ_صَلِّ_عَلَی_مُحَمَّد_وَ_آلِ_مُحَمَّدٍ_و_عَجّل_فَرَجَهم
✅ #پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸نباشد دنیایی که در آن اینگونه دخترکان را می سوزانند و در کودکی پیر میکنند
✅ #پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻اعتراضات حامیان فلسطین در ایستگاههای راهآهن ایتالیا و اسپانیا
🔹شهروندان ایتالیایی در "بولونیا" خواستار به رسمیت شناختن فلسطین و قطع روابط با رژیمصهیونیستی شدند
🔹در مادرید اسپانیا شهروندان پا را فراتر از موارد گذاشته و خواستار تحریم همه جانبه اسرائیل و شرکتهای تأمینکننده اسلحه این رژیم شدند
#طوفان_الاقصى #فلسطین
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔻سیانان فاش کرد: استفاده از بمبهای آمریکایی در قتلعام اخیر رفح
🔹شبکه سی ان ان فاش کرد که رژیم صهیونیستی در حمله مرگبار روز یکشنبه گذشته به چادرهای آوارگان فلسطینی در رفح از بمبهای آمریکایی استفاده کرده است.
🔹این شبکه تاکید کرد که در بمباران آوارگان فلسطینی در رفح از بمب سنگرشکن هدایت شونده آمریکایی GBU-۳۹ استفاده شده است.
#طوفان_الاقصى #فلسطین
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻مجازات شرکت اسکاتلندی حامی صهیونیستها
🔹فعالان ضد جنگ در ادینبورو اسکاتلند کابل های اینترنت شرکت لئورناردو، که مسئولیت ساخت سیستم های هدفیابی را برای جنگندههای اف-۳۵ ارتش رژیم صهیونیستی را برعهده دارد، قطع کردند.
#طوفان_الاقصى #فلسطین
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔻نیکی هیلی نماینده پیشیین آمریکا در سازمان ملل روی بمب های ارتش تروریستی اسرائیل نوشت: «کارشان را تمام کنید! آمریکا همیشه اسرائیل را دوست دارد.»
#تحلیلهای_برتر
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔻عهد «قالیباف» برای عدمشرکت در انتخابات ریاستجمهوری
🔹«غلامرضا نوریقزلجه» عضو فراکسیون مستقلها در گفتوگو با سازندگی خبر داد که قالیباف عهد کرده اگر رئیس مجلس شود کاندیدای ریاستجمهوری نمیشود.
🔹پن: جریان مستقل مجلس که تعداد آنها شصتهفتاد نفر برآورد میشود قرار بود به آقای ذوالنوری رای بدهند اما قالیباف به آنها تعهد میدهد در صورت رای به او در ریاستجمهوری شرکت نخواهد کرد!
🔹مستقلین و اصلاحطلبان که خطر قالیباف را برای کشور در ریاستجمهوری بیشتر از مجلس میبینند نیز قبول میکنند.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔻توییت استاد #رائفی_پور
🔹من علیاکبر رائفیپور از ساکتین تاریخ در قبال جنایت وحشیانه در رفح نخواهم بود.
🔻من صدای یکی از هزاران انسان آواره در رفح هستم.
🔹من بیباکانه فریاد میزنم مرگ بر صهیونیزم و آشکارا میگویم تمام توانم را برای نابودی صهیونیستهای حرامزاده تا نفر آخرشان بهکار خواهم بست، ان شاءالله.
#رائفی_پور_صدای_ماست
#طوفان_الاقصى #فلسطین
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻شکار کوادکوپتر اسرائیلی توسط تک تیرانداز سرایاالقدس
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔸ماهواره سنگینوزن ایرانی طلوع ۳ در آستانه پرتاب
჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻
🔹ماهواره سنگینوزن طلوع ۳ یک ماهواره سنجشی است که مراحل ساخت آن به پایان رسیده است؛ این ماهواره قابلیت ارسال تصاویری با دقت ۵ متر (تک طیفی) و ۱۰ متر (رنگی) را دارد .
🔶 پرچم افتخار ایران در پهنه بیکران فضا، بار دیگر به اهتزاز درخواهد آمد. "ماهواره سنگین وزن طلوع ۳" به عنوان یکی از اعضای خانواده ماهوارههای سنجش از دور طلوع، آماده پرتاب به مدار زمین و نقشآفرینی در عرصه علم و فناوری فضایی کشور است.
🔹حسن سالاریه؛ رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به برنامههای فضایی ایران در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ تعداد زیادی از ماهوارههای مخابراتی و تحقیقاتی در مقایسه با سال گذشته به فضا پرتاب خواهد شد و به احتمال بسیار زیاد ماهوارههای طلوع ۳، ظفر ۲، ماهواره کوثر و چندین ماهواره تحقیقاتی دیگر را در طول ۱۴۰۳ پرتاب خواهیم کرد.
🔹در بهمن ماه سال ۱۴۰۱، در مراسمی به مناسبت روز فناوری فضایی، از نمونه پروازی ماهواره طلوع ۳ رونمایی شد. این رونمایی، گامی مهم در مسیر تحقق رویای پرتاب این ماهواره به شمار میرفت و امیدها را برای ارتقای سطح علمی و فناوری ایران در عرصهی فضایی دوچندان کرد.
🔶 تحویل ماهواره طلوع ۳ به سازمان فضایی
🔹سرانجام در شهریورماه سال ۱۴۰۲، ماهواره طلوع ۳ به طور رسمی تحویل سازمان فضایی ایران شد. این اتفاق، نقطه عطفی در تاریخ علم و فناوری فضایی کشور محسوب میشود و نشاندهنده عزم و اراده متخصصان ایرانی برای فتح قلههای جدید در این عرصه است.
⏬⏬ ادامه مطلب ⏬⏬
🔸طلوع ۳، به عنوان یک ماهواره سنجش از دور، وظیفه مهم تصویربرداری از زمین را بر عهده دارد. این ماهواره با وزن ۱۵۰کیلوگرم، در ارتفاع ۵۰۰ کیلومتری از سطح زمین در مدار قرار خواهد گرفت و تصاویری با دقت ۵ متر (تک طیفی) و ۱۰ متر (رنگی) از زمین را به ایستگاههای زمینی ارسال خواهد کرد.
🔹ماهواره طلوع ۳ به عنوان یک ماهواره عملیاتی در مدار پایین تزریق خواهد شد؛ این ماهواره نسبت به نمونههای گذشته ارتقای بسیار زیادی داشته و پرتاب آن گام بلندی برای رسیدن ایران به ماهوارههای با دقت بسیار بالا و زیر یک متر است. سامانههای پیشرانش فضایی در ماهواره طلوع ۳ استفاده شده که قادر به اصلاح مدار ماهواره است یا اینکه قابلیت مانور به ماهواره میدهد تا ماهواره مدار خود را جابهجا کند.
🔹بیش از ۸۰ درصد زیرسامانهها و تجهیزات مورد استفاده در این ماهواره به صورت بومی در داخل کشور ساخته شده است.
🔹"طلوع ۳" به عنوان نسل جدیدی از ماهوارههای سنجش از دور ایران، از ویژگیهای خاص و منحصر بهفردی برخوردار است؛ استفاده از بستر فضایی جدید با پلتفرم ماژولار، افزایش دقت و پهنای باند تصاویر، قابلیت تصویربرداری در طیفهای مختلف نوری و امکان ارسال سریع تصاویر به ایستگاههای زمینی از جمله این ویژگیها به شمار میروند.
🔹تصاویر با دقت بالای طلوع ۳، کاربردهای فراوانی در حوزههای مختلف خواهد داشت؛ از جمله این کاربردها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
🔹کشاورزی: پایش وضعیت مزارع، مدیریت منابع آب، تخمین تولید محصولات کشاورزی
🔸منابع آبی: پایش منابع آبی، مدیریت سیل و خشکسالی
🔹مدیریت مخاطرات طبیعی: پایش بلایای طبیعی مانند زلزله، سیل و آتشسوزی
🔸نقشه برداری: تهیه نقشههای دقیق از سطح زمین
🔹پایش محیط زیست: پایش آلودگی هوا، تغییرات آب و هوایی، جنگلزدایی
🔹ماهواره طلوع ۳ بهعنوان یک دستاورد بزرگ علمی و فناوری، نقشی کلیدی در ارتقای سطح دانش و فناوری ایران در عرصه فضایی ایفا خواهد کرد. این ماهواره با ارسال تصاویر با دقت بالا از زمین، اطلاعات ارزشمندی را در اختیار متخصصان و مدیران کشور در حوزههای مختلف قرار خواهد داد.
🔹علاوه بر این، طلوع ۳ به عنوان نمادی از عزم و اراده ملت ایران برای پیشرفت و توسعه در عرصههای علمی و فناوری، الهامبخش نسلهای آینده خواهد بود و مسیر را برای دستیابی به قلههای جدید در این حوزه هموار خواهد کرد.
🔹ماهواره طلوع ۳ گامی بلند در مسیر پیشرفت و توسعهی علم و فناوری فضایی ایران است. این ماهواره با پرتاب به فضا، افقهای جدیدی را به روی کشور خواهد گشود و زمینهساز تحولات مثبتی در حوزههای مختلف خواهد شد. بدون شک، پرتاب طلوع ۳ نقطه عطفی در تاریخ علم و فناوری فضایی ایران محسوب خواهد شد و نام ایران را بیش از پیش در عرصه بینالمللی مطرح خواهد کرد.
🔶 آیا امکان الحاق رادار دهانه مصنوعی(سار) به ماهواره طلوع ۳ وجود دارد؟
🔹سار (SAR) مخفف عبارت Synthetic Aperture Radar به معنای رادار روزنه ساختگی یا ترکیبی است. امواج ارسالی این رادار در دفعات بالا با سرعتی زیاد به سطح مورد نظر تابیده شده و پس از بازگشت، با بهرهگیری از الگوریتمهای تحلیلی خاصی، تصویری دو بعدی از سطح مورد نظر را در اختیار کاربران قرار میدهد البته با ترکیب دادههای دستکم ۲ رادار سار، امروزه تصاویر سه بعدی نیز توسط این رادارها تولید میشود.
🔹در حوزه سنجش از دور، تصویربرداری فعال در فرکانسهای موج رادیویی از اهمیت بالایی برخوردار است. در این زمینه، رادار دهانه مصنوع (SAR) به عنوان یک سامانه سنجش راه دور، مؤثرترین ابزار تصویربرداری رادیویی با کیفیت و تفکیکپذیری بالا محسوب میشود. برخلاف ماهوارههای تصویربرداری اپتیکی که شرایط جوی در موفق بودن عملیات آنها تأثیر دارد، سار به دلیل استفاده از امواج رادیویی، حساسیتی نسبت به شرایط جوی ندارد.
🔹این سامانه مزایای متعددی نظیر قابلیت کار در تمام ساعات شبانهروز با شرایط جوی مختلف را داراست. پژوهشکده مکانیک پژوهشگاه فضایی ایران در سالهای گذشته با طراحی و ساخت نخستین نمونه سامانه SAR هواپایه خود و آزمون موفق سامانه، تصاویر مختلفی از مناطق از پیش تعیین شده را به ثبت رسانده است. این سامانه هماکنون عملیاتی شده و توانایی استخراج تصاویر سنجش از دور بر روی مناطق مورد نظر را داراست.
⏬⏬ ادامه مطلب ⏬⏬
🔸سامانه SAR نقش مهمی را در برآوردسازی نیازهای سازمانها و موسسات متعدد کشور ایفا میکند که از جمله این کاربردها می توان به کشاورزی و منابع طبیعی (پوشش گیاهی، کشاورزی دقیق، ...)، حوادث غیر مترقبه (زلزله، خشک سالی، سیل، طوفان، ...)، فعالیتهای زمینشناسی (اکتشاف معادن، باستان شناسی، گسل، ...)، فعالیتهای هواشناسی، فعالیتهای نقشهبرداری (کاداستر، GIS، برنامهریزی شهری، ...)، آلودگی محیط زیست (آب، هوا، خاک، ...) ، مطالعات اقیانوسشناسی (توپوگرافی، شیلات و ...) اشاره کرد.
🔹امروزه این رادارها در اموری همچون بررسی زلزله و طوفان، اقیانوسشناسی و رصد تغییرات قطبهای زمین، تغییرات محیطی مناطق جنگلی و شهری، بررسی ترافیک شهری و دریایی و البته امور امنیتی و شناسایی هوایی در تمام شرایط جوی و شب و روز کاربرد دارند.
🔹این رادارها قابلیت ایجاد تصویر از منطقه تحت پایش را در تمام ساعات شبانهروز و تمام شرایط جوی حتی از پشت ابر و گرد و خاک دارند، بهعلاوه امکان شناسایی اشیای فلزی از پشت پوششهای استتار نیز برای این رادارها مقدور است در حالی که دوربینهای تصویربرداری مرسوم در سامانههای شناسایی بهصورت ذاتی فاقد قابلیتهای مذکور هستند.
🔹به نظر میرسد تعدادی از ماهوارهها از جمله ماهواره طلوع ۳ امکان تجهیز شدن به رادار دهانه مصنوعی(سار) را داشته باشند که این امر قابلیتهای نظارتی و شناسایی کشورمان را به طور قابل توجهی افزایش میدهد.
🔶 سابقه ساخت و پرتاب ماهوارههای طلوع
🔹سال ۱۳۹۴ بود که منوچهر منطقی؛ رئیس مرکز ملی فضایی و رئیس ستاد توسعه هوانوردی و صنایع هوایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفته بود: "این ۳ پروژه شامل طراحی و ساخت ایستگاه پرتاب ماهواره امام خمینی، ماهوارهبر سیمرغ و قرارداد طراحی و تولید ماهواره طلوع بود.
🔹پروژه سوم، قرارداد طراحی و تولید اولین ماهواره سنجشی جمهوری اسلامی ایران است که نسل اول آن "طلوع یک" نام دارد. این ماهواره قابلیت تصویربرداری با دقت ۲۵ مترمربع از فاصله ۵۰۰ کیلومتری مدار زمین را خواهد داشت.
🔹این ماهواره در زمینههای زیستمحیطی، اکتشاف معادن، پیشبینی حوادث غیرمترقبه و موضوعات فضایی دیگر مورد استفاده قرار خواهد گرفت. این ماهواره تا پایان سال جاری (۱۳۹۴) آماده بهرهبرداری است و تلاش خواهد شد تا نیمه اول سال ۹۵ مراحل تحقیق و پرتاب آن نیز با ماهوارهبر به پایان رسد. نسلهای بعدی این ماهواره دقتی در حد چند متر دارد که در برنامههای توسعه بعدی مرکز ملی فضایی است."
🔹"طلوع" یکی از مهمترین پروژههای ماهوارهای ایران در سالهای گذشته
🔹ماهواره طلوع را میتوان "مهمترین پروژه ماهوارهای ایران" در آن سالها نامید. طلوع، یک ماهواره سنجشی بود که توسط سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ساخته شده است. این ماهواره قابلیت تصویربرداری با دقت "۲۵ مترمربع" از فاصله ۵۰۰ کیلومتری مدار زمین را خواهد داشت و طبق اعلام مسئولان فضایی کشورمان، قرار بود نسلهای بعدی ماهواره طلوع، دقتی در حد چند متر داشته باشد.
⏬⏬ ادامه مطلب ⏬⏬
🔸با توجه به اینکه در میان کاوشگرها و ماهوارههایی که توسط ماهوارهبرها به فضا پرتاب شدهاند، حداکثر ارتفاع پرتاب کمتر از ۵۰۰ کیلومتر بوده لذا در آن زمان ماهواره طلوع نخستین ماهوارهای بود که به مدار بالا پرتاب میشد.
🔹"ماهواره طلوع" که در برخی موارد توسط مسئولان فضایی کشور، طلوع یک هم نامیده شده، قرار است در زمینههای تصویربرداری از سطح زمین با دقت بالا، رصد زیستمحیطی، اکتشاف معادن، پیشبینی حوادث غیرمترقبه و موضوعات فضایی دیگر مورد استفاده قرار بگیرد.
🔶 پرتاب ناموفق ماهواره طلوع ۱
🔹در نهایت ماهواره طلوع یک که یک ماهواره تصویربرداری بود در مرداد ۱۳۹۶ و از پایگاه پرتاب امام خمینی و با ماهوارهبر سیمرغ به فضا پرتاب شد که این پرتاب موفقیتآمیز نبود و ماهواره در مدار قرار نگرفت.
🔶 آغاز ساخت ماهواره طلوع ۴
🔹"حسن سالاریه" معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فضایی ایران در اردیبهشت ۱۴۰۲ طی سخنانی در جمع خبرنگاران، درباره آخرین وضعیت پروژههای سازمان فضایی ایران اظهار کرد: در حوزه سنجشی، با توجه به اینکه نمونه پروازی ماهواره طلوع ۳ با دقت تصویربرداری ۵ متر تک طیفی و ۱۰ متر چندطیفی سال گذشته رونمایی شد، پروژه طراحی و ساخت ماهواره طلوع ۴ نیز امسال آغاز خواهد شد که ویژگیهای طلوع ۴ نسبت به طلوع ۳ بهتر خواهد بود و ارتقا خواهد یافت.
✅ #موج_سیاست_مقاومت
@moj_moghavamat
🔸بهترین تسلیحات آمریکایی با جمینگ روسی از کار افتادند/ عملکرد نا امید کننده مهمات هدایت GPS غربی در جنگ اوکراین +تصاویر
჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻
🔹بهترین تسلیحات آمریکایی با جمینگ روسی از کار افتادند/ عملکرد نا امید کننده مهمات هدایت GPS غربی در جنگ اوکراین +تصاویر
🔹کاهش دقت پرتابههای شلیکشده از هیمارس باعث درخواست اوکراین برای ارسال راکتهای با سرجنگی خوشهای شده است.
🔶 سرویس دفاع و امنیت مشرق _ به گفته بسیاری از کارشناسان نظامی وضعیت میدان نبرد در ۶ ماه اخیر نسبت به گذشته تغییر محسوسی داشته است؛ صرف نظر از مشکلات ارتش اوکراین در زمینه کمبود نیرو و تاخیر چند ماهه در ارسال تسلیحات امریکایی، برخی از مهمترین تجهیزات غربی در اختیار آنها در بازه زمانی ذکر شده دچار اختلال شده یا به طور کامل از دور خارج شده اند.
🔹با توجه به برتری کامل کمیتی ارتش روسیه در زمینه نیرو، سلاح و مهمات بر طرف اوکراینی، کشورهای غربی از ابتدای نبرد تلاش کردند تا با ارسال مهمات پیشرفته هدایت دقیق به ویژه در بخش توپخانه برتری کمیتی روسیه را تا حدودی خنثی کنند.
⏬⏬ ادامه مطلب ⏬⏬
🔸ارسال هویتزرهای پیشرفته نظیر سزار و آرچر یا راکت اندازهای هیمارس و گلوله های هدایت ماهواره ای در ابتدای امر اثرگذاری قابل توجهی داشته و به اوکراین توانایی بی نظیری برای هدف قرار دادن ادوات نظامی ارتش روسیه داده بود اما به تدریج اثرگذاری این تسلیحات کمتر و کمتر شد تا اینکه مشخص شده است اقدامات متقابل ارتش روسیه در زمینه جنگ الکترونیک مدرن ترین مهمات هدایت ماهواره ای غربی را از دور خارج کرده است.
⏬⏬ ادامه مطلب ⏬⏬
🔺 تصویر بالا:
🔹اینفوگرافی از جزئیات عملکرد مهمات هدایت ماهواره ای اکسکالیبور
🔶 ورود سلاطین جنگ الکترونیک به میدان نبرد
🔹به گواه عمده متخصصین روسها در زمینه اخلال الکترونیک و مقابله نرم با تهدید تسلیحات غربی از سالیان دور توانایی قابل توجهی داشته اند اما مشابه با سایر موارد، آنها معمولا کمی دیر اقدام به طرح ریزی صحیح و مقابله موثر با دشمن خود در خاک اوکراین کردند؛ سامانه های جنگ الکترونیک مشهور نظیر R-۳۳۰ ، کراسوخا۴ و Pole-۲۱ پیش از اینکه جنگی در اوکراین آغاز شود آوازه نام و توانایی آنها در دنیا پیچیده بود اما در یک سال و نیم ابتدایی جنگ به دلایل نامشخص نه تعداد کافی از آنها در اوکراین دیده شدند و نه در مواضع مناسب مستقر شده بودند.
⏬⏬ ادامه مطلب ⏬⏬
🔺 تصویر بالا:
🔸سامانه جنگ الکترونیک Pole-۲۱
🔹اما از پاییز ۲۰۲۳ وضعیت دچار دگرگونی کامل شد؛ برای مدت بسیار طولانی حتی یک ویدئو از استفاده موفق مهمات توپخانه ای هدایت ماهواره ای غربی نظیر اکسکالیبور و بونوس در میدان نبرد از سوی رسانه های اوکراینی منتشر نشد.
🔹به اعتراف منابع اوکراینی و تایید غربی ها استفاده گسترده روسیه از ادوات اخلال الکترونیک موجب شده بود میزان موفقیت مهمات اکسکالیبور به کمتر از ۶ درصد برسد!
🔹این در حالی بود که این مهمات که به ازای هر تیر ۱۰۰ هزار دلار قیمت دارند در ماه های نخست ده ها مورد اصابت موفق علیه مواضع یا ادوات ارتش روسیه را ثبت کرده بودند.
⏬⏬ ادامه مطلب ⏬⏬
🔺 تصویر بالا:
🔸مهمات اکسکالیبور در دست سرباز امریکایی
🔹مقامات ناشناس اوکراینی به روزنامه واشینگتن پست گفتند که ایالات متحده تحویل مهمات هدایت شونده اکسکالیبور به اوکراین را پس از گزارش کییف مبنی بر میزان بالای شکست، متوقف کرده است.
🔹به گفته این مقامات، شش ماه پیش، اوکراین به واشینگتن گفته است که پارازیت روسیه در سیستم های هدایت چندین تسلیحات عرضه شده توسط آمریکا ، توانایی این کشور برای دفاع از خاک خود را کاهش داده است.
🔹یک فرد مطلع از این گزارش میگوید ، در یک نقطه از ۱۹ گلوله اکسکالیبور فقط یکی به هدف خود اصابت کرده است.
🔹بر اساس گزارش دیوان محاسبات دولت آمریکا (GAO) ، هزینه اکسکالیبور پیش از حمله به اوکراین در سال ۲۰۲۲، تقریبا ۱۰۰ هزار دلار برای هر گلوله تخمین زده شده که ۵۰ برابر هزینه یک گلوله ۱۵۵ میلی متری غیر هدایت شونده است.
⏬⏬ ادامه مطلب ⏬⏬
🔸ایالات متحده امریکا حدود ۷ هزار تیر مهمات اکسکالیبور را در اختیار ارتش اوکراین قرار داده بود تا آنها با خیال آسوده دست به انهدام گسترده ادوات جنگی ارتش روسیه در عمق ۴۰ کیلومتری خطوط بزنند اما از کار افتادن این مهمات موجب نا امیدی و بر هم خوردن طرح های جنگی ارتش اوکراین در میدان نبرد شد.
🔶 هیمارس و SDB نیز قربانی جنگ الکترونیک روسی شدند
🔹اما مسئله اخلال در عملکرد مهمات غربی تنها مختص گلوله های اکسکالیبور نبود؛ یک منبع نظامی اوکراینی در گزارشی نوشته است: سامانه هیمارس نیز که میتواند تا ۵۰ مایل راکت شلیک کند توسط پارازیت روسیه با مشکل مواجه شده است، روسها جنگ الکترونیکی را به کار گرفتند که سیگنالهای ماهوارهای را از کار انداخته و باعث شده هیمارس کاملا بیاثر شود.
🔹این مسئله در میدان نبرد نیز بر اساس شواهد موجود قابل تایید است زیرا میزان ویدئوهای منتشر شده از اصابت راکت های هیمارس به ادوات نظامی روسیه نسبت به سال گذشته کاهش قابل توجهی داشته است.
⏬⏬ ادامه مطلب ⏬⏬
🔸روزنامه واشنگتن پست بر اساس اطلاعات دریافتی از منابع اوکراینی و امریکایی اطلاعات جالبی را در خصوص تاثیرات اخلال الکترونیک روسیه بر عملکرد سایر تسلیحات هدایت GPS غربی ارائه کرده است:
🔹بمب های هواپرتاب JDAM-ER با برد شلیک ۷۵ کیلومتر که امریکا آنها را برای پرتاب از جنگنده های سوخو۲۷ و میگ۲۹ ارسال کرده بود پس از اینکه با اختلال شدید در عملکرد مواجه شدند برای به روز رسانی مجدد به امریکا منتقل شدند و در بازگشت توانستند موفقیت ۶۰ درصدی ثبت کنند.
🔹کاهش دقت پرتابههای شلیکشده از هیمارس باعث درخواست اوکراین برای ارسال راکتهای با سرجنگی خوشهای شده است.
🔹بمبهای هدایت ماهوارهای کمقطر GBU-۳۹ که از جنگنده شلیک شدهاند موفقیت بیش از ۹۰٪ ثبت کردهاند ولی نسخه تغییریافته آن یعنی GLSDB آنقدری کاهش دقت داشتهاند که آمریکاییها تصمیم به تغییر طراحی و ارسال نسخه بروز در آینده گرفتهاند.
⏬⏬ ادامه مطلب ⏬⏬
🔸با توجه به استفاده موشکهای کروز پنهانکار storm shadow از نقشه و کامپیوتر داخلی و عدم اتکا به GPS موفقیت بالایی داشتهاند./
✅ #پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸فیلم/ بزرگترین رزمایش امدادی نیروهای مسلح در نیروی زمینی سپاه
჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻
🔹هدف از برگزاری این رزمایش ارتقای طب رزم نیروی زمینی سپاه و دستیابی به بالاترین رتبه در منطقه غرب آسیا است.
✅ #پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔸 قبل از عملیات محرم در زبیدات عراق مستقر بودیم. به مقر آمد و چند بیت از فضیلت شهـدا و شهـادت برای مان خواند. بعد از آن به شش نفر از ما گفت: «شما باید برای ساختن سنـگر کمین، جلو بـروید.» و به هـر نفـر از مـا دو عـدد نارنجـک داد. گفتم: «نفـری دوتـا نارنجـک! آنهـم در آن موقعیت خطـرناک؛ کم نیست حـاجی؟!» گفت:
«آیة الکـرسی بخوانید که بهترین سـلاح است.» سپس بـه هـرکـدام، یک قــرآن جیبی داد و گفت:
« انشـاالله با توکـل به قـرآن، موفـق می شوید.»
🔹 به جلو رفتیم و با بیل و کلنگ و سرو صدای زیـاد سنـگر را سـاختیم. وقتی برگشتیم، گفـت:
«هیچ میدونید چه کـار بزرگی کردید؟ دورتا دور شما پُراز عراقـی بود و اصلا متوجه سر و صدای شما نشدند.اینو بدونید که قرآن همیشه محافظ شمـاست.»
🎙: راوی عباس فخـاری
📚 مجموعه سیمای افـلاکیان / ش ۱۱
#شهید_حاج_حسین_بصیر
#از_شهدا_بیاموزیم