حق مأموریت های ریالی که کلی دولت شهید رئیسی برای آن تلاش نمود تا هزینه های سفرها کاهش یابد هم هوا شد!!!!
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
خواستیم از بیروت جنگزده با ایران برنامه زنده داشته باشیم که متوجه شدیم برق محل جلسه در ایران قطع است.
نمیدانم کدام جنگ مخرب تر است! جنگ با اقتصاد لیبرال یا با نیروی نظامی لیبرال؟
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
قبلاً طرح راهبردی جریان وفاق را اجمالا توضیح داده بودم:
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/3926
🔴 یکی از تاکتیکهای اصلی جریان وفاق برای کشاندن اهل بصیرت به #گرداب_سکوت، هزینهکردهای دروغ از ولیامر مسلمین است، بهگونهای که نقد به تفکر و عملکرد غلطشان مصداق تقابل با رهبری تلقی شود.
🔻حتماً ماجرای ادعای دولتیها (از جمله آقای پزشکیان) را بخاطر دارید که همهی وزرای پیشنهادی با رهبری هماهنگ شده! اما بعداً امام جامعه فرمودند «برخی افراد»؛
🔻 حتماً خاطرتان هست که تا مدتها میگفتند عدم پاسخ نظامی به اسرائیل بابت عدم دستور رهبری است! اما بعداً خود پزشکیان گفت ما فریب آمریکا را برای آتشبس خوردیم
🔻 حتماً خاطرتان هست جناب رئیسجمهور گفت «من ذوب در ولایت هستم»، اما آنجا که امام جامعه تأکید کردند «دولت از جوانان مؤمن انقلابی استفاده کند» نه تنها جوانان مؤمن انقلابی از دولت کنار گذاشته شدند، بلکه تعداد چشمگیری افراد همسو با فتنههای سابق و حتی دارای سوءسابقهی امنیتی در سمتهای دولتی منصوب شدند!
🔻 و ...
⭕️ هر چند این تاکتیک، قدیمی و نخنما است اما جریان وفاق روی دو ظرفیت حساب باز کرده که بازهم این تاکتیک قدیمی را مؤثر فرض میکند:
1⃣ ضعف حافظهی تاریخی عام جامعه؛
2⃣ مافیای رسانهای گسترده برای همسوسازی فضای فکری؛
✴️ به آن بخش از جریان انقلابی که به اسم «دو قطبی نکنید» زمینهساز و تسهیلگر این فریبکاری جریان وفاق شده، هشدار میدهیم که به خودتان آیید قبل از اینکه با خسران بزرگتری مواجه شویم!
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
🔰درباره نقلقول معاون حقوقی رییسجمهور از رهبر معظم انقلاب درباره قانون مشاغل حساس
🔸بر مبنای قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس، تابعیت مضاعف یک فرد و فرزندان و همسر او، مانع انتصاب در مشاغل حساس است. دولت چهاردهم این قانون را مشکلی برای برخی انتصابات خود میدانست لذا بهعنوان اولین لایحه خود، اصلاحیهای برای این قانون به مجلس داد.
🔸در لایحه دولت، بکلی موضوع تابعیت همسر و فرزندان حذف شده است تا فردی که خود تابعیت کشور دیگری را ندارد اما همسر و یا فرزندانش تابعیت مضاعف دارند امکان انتصاب در مشاغل حساس را از دست ندهد.
🔸آنچه مجلس روز یکشنبه به آن رأی نداد یک فوریت رسیدگی به این اصلاحیه بود.
🔸اما آنچه معاون حقوقی رییسجمهور، از رهبر معظم انقلاب درباره قانون مذکور نقل کرده و از آن بهعنوان تأیید لایحه دولت استفاده شده است، تفاوت فاحشی با پیشنهاد دولت دارد.
🔸آقای انصاری گفته است «رهبر معظم انقلاب شخصا به دکتر پزشکیان فرمودند با اصلاح قانون تابعیت قهری موافق هستم، نظر من را در مجلس شورای اسلامی اعلام کنید»
🔸با فرض صحت این نقل قول، مشخص است که فرمایش رهبری مشخصا درباره تابعیت قهری است یعنی چنانچه فرزند فردی در کشوری دیگر متولد شده و آن کشور بر اساس نظام خاک به فرزند تابعیت داده، امکان انتصاب پدر در مشاغل حساس، بخاطر تابعیت قهری فرزند، سلب نشود.
🔸اما در لایحه پیشنهادی دولت، تفکیکی بین تابعیت قهری و اکتسابی نشده و بکلی مانع تابعیت مضاعف فرزندان و همسر برای انتصاب در مشاغل حساس از قانون حذف شده است.
🔸بر این اساس پروژه سرکوفتزنی به مجلس با استناد به نظر منسوب به رهبر معظم انقلاب، بلاوجه است و آنچنان که آقای انصاری گفته نظر ایشان صرفا درباره اصلاح تابعیت قهری است. اما در لایحه دولت تفکیکی در این زمینه نشده است.
💬 احسان صالحی؛ دبیر سابق شورای اطلاعرسانی دولت
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔰 مسئله اصلی، قانونمندی مجازی است نه فیلترینگ یا رفع فیلتر
🔸مسئله اصلی درباره اینترنت و فضای مجازی، برخلاف هوچیگری برخی جریانهای سیاسی، ادامه فیلترینگ یا رفع فیلترینگ نیست، بلکه قانونمندی و حکمرانی قانونمند است.
🔸روزنامه همشهری در گزارشی با عنوان «آدرس غلط فیلترینگ» نوشت: موضوع «رفع فیلترینگ» در شرایطی در کانون توجه رسانهها، دولت و افکارعمومی قرار گرفته که به نظر میرسد اصل «ساماندهی فضای مجازی» همچنان حلقه مفقوده مباحث این حوزه به حساب میآید؛ موضوعی که باید فراتر از بحثهای «ادامه فیلترینگ» یا «رفع فیلترینگ» مورد توجه قرار گیرد.
🔸اگرچه رئیسجمهور در تازهترین موضعگیری خود درباره پرونده «فیلترینگ» تاکید کرده است که «در موضوع اینترنت و رفع فیلترینگ به نگاه مشترک میان سران رسیدهایم و درپی رفع مشکلات این حوزه هستیم»، اما نکته اساسی اینجاست که نباید اجازه داد راهبرد محوری «ساماندهی فضای مجازی» در سایه موضوع بحثبرانگیز «فیلترینگ» مورد غفلت قرار گیرد.
🔸ساماندهی فضای مجازی، موضوعی ورای بحث «فیلترینگ» بهشمار میرود که در مقطعی بنا به ضرورتهای جاری در کشور اعمال شده است. تجربه سالهای اخیر نشان میدهد با وجود «فیلترینگ» نیز راهبرد ترسیمی «ساماندهی فضای مجازی» چندان موردتوجه قرار نگرفته است؛ نقیصهای که اکنون و با زمزمههای «رفع فیلترینگ»، به نگرانیها درباره تعلل در این حوزه دامن زده است.
🔸همشهری همچنین ضمن بررسی چگونگی بومیسازی فضای مجازی در کشورهای مختلف و همچنین نحوه اعمال در پنج قاره جهان خاطرنشان کرد: مسئله اصلی رهابودن فضای مجازی است. مسئله اصلی فقدان قانونگذاری و رگولاتوری در این حوزه است. مسئله اصلی این است که اساساً طرح و برنامهای برای قانونمندکردن فضای مجازی وجود ندارد. مسئله اصلی این است که اساساً کارهای روی زمین مانده از جمله اینترنت ملی و... رها شده است.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔴 یـمن ایـنبار کـشتـی ترک هـا را زد
◽️ترکیه برای تداوم تجارت خود با اسرائیل با پرچم کشورهای ثالث مشغول تجارت با این رژیم است.
◽️وزارت خارجه ترکیه اعلام کرد که کشتی باربری متعلق به یک شرکت ترکیهای با نام «Anadolu S» با پرچم پاناما در حین حرکت در سواحل یمن مورد حمله یمنی ها قرار گرفته است.
◽️همچین این وزارت خانه گفت: «اقدامات لازم برای عدم تکرار حادثه مشابه انجام شده است.»
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدئوی جدید سعیدیسم :
یارانه مردم رو چرا واریز نمیکنین؟
چرا حتی با تاخیر در واریز یارانه هم میخواین مردم رو عصبی کنین؟!
چه برنامه ای دارین که قبلش حتما باید مردم رو خشمگین کرده باشین؟!
#فتنه_وفاق
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil