eitaa logo
کانال خبری معراج ملارد
278 دنبال‌کننده
8.2هزار عکس
3.8هزار ویدیو
12 فایل
پیگیری انعکاس مشکلات مردم و اطلاع رسانی برنامه ها،حوادث کشوری و ملارد ✔️(لازم به ذکر است این کانال هیچ ارتباطی با دانشگاه‌ آزاد اسلامی ملارد ندارد کاملا شخصی است)✔️ ارتباط باما @rezaeimalard
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: یک میلیون و ۹۰۰ هزار مسکن در حال ساخت است 🔹نیاز کشور به ساخت سالی یک میلیون مسکن قطعی است و باید سالی یک میلیون واحد ساخته می‌شد که نساختند و ما کمبود داریم. 🔹باید این کمبود جبران شود الان یک میلیون و ۹۰۰ هزار مسکن در حال ساخت در کشور داریم در برخی موارد به افراد زمین داده شده خصوصا در شهرهای کوچک که تأمین زمین راحت‌تر است در شهرهای مرکز استان دسترسی به زمین مقداری مشکل‌تر است ولی کار در حال پیگیری است.
🎥 چهار نفر از کارمندان پلیس ساختمانی شهردای ملارد به اتهام ارتشاء دستگیر شدند 🔹️بنابر اخبار واصله از منابع آگاه ، ساعاتی قبل با حکم مقام محترم قضایی چهار تن از کارمندان پلیس ساختمانی شهرداری ملارد به اتهام ارتشاء توسط پلیس امنیت غرب استان تهران دستگیر شدند. ⚡️ آسیاب به نوبت 🔸️ هردم از این باغ بری می رسد تازه از تازه تری می رسد
🔻سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای خبر داد؛ 📌موشک باران و انهدام مقرهای جاسوسی و تجمع گروهک‌های تروریستی ضد ایرانی در منطقه 🔹سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای از انهدام مقرهای جاسوسی و تجمع گروهک‌های تروریستی ضد ایرانی در بخش هایی از منطقه با موشک‌های بالستیک خبر داد. 🔰متن اطلاعیه شماره یک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به این شرح است : 🔹بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم به آگاهی ملت شریف و قهرمان ایران اسلامی می‌رساند با توکل به خداوند متعال و عنایات حضرت ولی عصر (عج ) در پاسخ به جنایات اخیر تروریستی دشمنان ایران اسلامی مقرهای جاسوسی و تجمع گروهک‌های تروریستی ضد ایرانی در بخش‌هایی از منطقه در نیمه امشب با موشک‌های بالستیک سپاه مورد هدف قرار گرفت و منهدم شد. 🔹️جزئیات این عملیات متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.
کانال خبری معراج ملارد
🔻سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای خبر داد؛ 📌موشک باران و انهدام مقرهای جاسوسی و تجمع گروهک
🔻اطلاعیه شماره دو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا ۚ وَإِنَّ اللَّهَ عَلَى نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ 🔹️ملت عزیز و شریف ایران اسلامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به جنایات اخیر گروهک های تروریستی، در به شهادت رساندن مظلومانه جمعی از هموطنان عزیزمان در کرمان و راسک؛ محل‌های تجمع فرماندهان و عناصر اصلی مرتبط با عملیات های تروریستی اخیر ؛ به ویژه داعش، در سرزمین های اشغالی سوریه را شناسایی و آنها را با شلیک تعدادی موشک بالستیک منهدم نمود. 🔹️سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ملت بزرگ ایران اطمینان می دهد ، گروهک های تروریستی بدخواه ملت ایران هرکجا که باشند را خواهد یافت و آنها را به سزای اعمال ننگینشان خواهد رساند. سایر اهداف منهدم شده اعلام خواهد شد. وَ مَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَكِيمِ
🎥 مقر جاسوسی موساد در اربیل توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی موشک باران شد
21.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابعاد مهم حمله موشکی گسترده سپاه / افسران اطلاعاتی اسرائیل در جلسه ی محرمانه غافلگیر و کشته شدند علیرضا تقوی نیا در گفتگو با شبکه خبر : 🔸️ایران با این حمله نشان داد حمله به منافع خود را تحمل نمی کند و به هر نقطه ای در منطقه دسترسی دارد 🔸️ فاصله ۱۲۰۰ کیلومتر برای صهیونیست ها خیلی آشناست 🔸️پدافند آمریکا نتوانست موشک های سپاه در اربیل را سرنگون کند 🔸️باکو مراقب باشد زیرا ممکن است در مرتبه بعد اهداف اسرائیل در این سرزمین مورد اصابت قرار گیرد.
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥عصبانیت شبکه صهیونیستی اینترنشنال از قدرت و توانایی سپاه در هدف قرار دادن مقر موساد و تروریست‌های داعشی: ایران به دنبال اخراج نیروهای آمریکایی از منطقه است؛ ایرانی‌ها دارند قدرت‌نمایی می‌کنند؛ ۶ فروند موشک از داخل ایران شلیک شده است.