eitaa logo
معراج
126 دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
2هزار ویدیو
69 فایل
🔘کانال سیاسی و روشنگری رزمایش ثامن💡 کانون بسیج فرهنگیان ناحیه ۵ اصفهان دریافت نظرات و ارتباط با ادمین; 🆔@meraj313a #مشارکت_حداکثری #ایران_قوی #انتخابات_1400 #روشنگری #ثامن
مشاهده در ایتا
دانلود
1_5901661274.pdf
3.43M
سلام و عرض ادب، ضمن قبولی عزاداری ها، کسانی که قصد دارند در راهپیمایی روز اربعین حسینی شرکت کنند، قبل از رفتن، «کتابچه اربعین حسینی» را مطالعه نمایند. مطالب آموزنده ای دارد. التماس دعا.
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نه ایران جهنم هست و نه ژاپن بهشت تصورات واهی از هرکشوری نداشته باشیم..👌👌
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 | چرا بجای رفتن به زیارت اربعین و حج، بیمارستان و مدرسه نسازیم؟! 🤔 🍃🌹🍃 🎙 شهید مرتضی مطهری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم روز بیست وچهارم، چله زیارت عاشورا ✅ برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان ارواحنافداه وسلامتی وتأییدات نایب برحقش ،سلاله ی فاطمه ی زهرا سلام الله علیها:امام خامنه ای،رفع شروکیدشیاطین ودشمنان ازمسلمین تمام عالم اسلام، شفای تمامی بیماران جسمی و روحی وتفکری ازجمله بیماران منظورو حاجت روایی همه ی حاجتمندان إن شاءالله🤲🤲⚘🌟ازهمه ی عزیزان التماس دعا داریم.🤲🤲
📣📣📣📣📣 🇮🇷 📝 شورشی که گشایش‌های اقتصادی را یک سال به تاخیر انداخت | تسلیم آمریکا یعنی مرگ «زن، زندگی، آزادی» 🍃🌹🍃 🔻پس از چندین دوره مذاکرات فشرده و به کاربردن ابزارهای مختلف جهت احقاق حق ایران، با حصول توافق تبادل زندانیان و آزادسازی دارایی‌های جمهوری اسلامی در کره جنوبی، این فرآیند به مرحله اجرا رسید. 🔸منابع ایران در حال انتقال به حساب‌هایی است که در خصوص انتقال از کره جنوبی درباره آنها توافق شده است. مراحل انجام توافق به‌گونه‌ای طراحی شده است که پس از انتقال قطعی منابع به حسابی در قطر، زندانی‌های آمریکایی آزاد خواهند شد و تعدادی از زندانیان ایرانی در آمریکا هم به وطن بازخواهند گشت. کل منابع بلوکه شده ایران در کره جنوبی در این فرایند آزاد می‌شود. فعال شدن همزمان مسیر حقوقی و دیپلماسی عزتمندانه در به ثمر رسیدن این روند موثر بوده است. 🔹این توافق در فاصله حدود یک ماه مانده به سالگرد اغتشاشات معنادار است. آمریکایی‌ها بسیار حسابگر هستند و با ناامید شدن از به نتیجه رسیدن آشوب‌ها در ایران و در آستانه سالگرد اغتشاشات پاییز گذشته توافق با ایران را پذیرفتند. 🔺جالب آن‌جاست که این توافق قرار بود سال قبل انجام شود اما اغتشاشات و توهمات متعاقب آن موجب تعلل آمریکایی‌ها شد. آزادی منابع بلوکه شده ایران در کره‌ جنوبی روی دیگر شکست اغتشاشگران و دنباله‌های سیاسی و رسانه‌ای آن‌ها را نشان می‌هد. دنباله‌های متصل به یک جریان سیاسی خاص که مرگ خود را در به نتیجه رسیدن دیپلماسی عرتمندانه دولت سیزدهم می‌دیدند.