در تاریخ جهان چه کسانی بیشترین تعداد انسانهای بی گناه را کشته اند؟
1. هیتلر یک سوسیالیست مسیحی بود. اما رسانه ها هیچ وقت مسیحیان و یا سوسیالیستها را تروریست خطاب نمیکنند!!
2. استالین، که یک آتئیست (منکر خدا) بود بین 20 تا 40 میلیون نفر را کشت.
آیا او مسلمان بود؟!
3. مائو تسه تونگ (چینی)که آتئیست (زندیق و مخالف خدا و دین)بود بین 14تا20میلیون نفر را قتل عام کرد.
4. چنگیز خان مغول بت پرست ، میلیونها نفر را کشت!
5. در محاصره اقتصادی که توسط امریکا در عراق اعمال شد ،تنها 1میلیون و 200هزار کودک عراقی کشته شد! تصور کنید که رسانه ها هرگز این افراد را تروریست نمی نامند!!
6-در نسل کشی انگلیسی ها در ایران ، بین سالهای 1295 تا 1297 هجری شمسی ،حدود ده میلیون نفر ایرانی کشته شدند.
«جهاد» یعنی مبارزه علیه شر و بدی برای دستیابی به خیر و عدالت. جهاد به معنی کشتن مسلمانها و یا افراد بی گناه نیست.
ما در جهاد، مقابل شر می ایستیم، نه در کنار آن.
آیا حقیقتاً مسألۀ مشکل ساز، اسلام است؟!
1. جنگ جهانی اول: 17 میلیون کُشته (عامل آن غیر مسلمانان)
2. جنگ جهانی دوم : 50-55 میلیون کشته (عامل آن غیر مسلمانان)
3. بمباران اتمی هیروشیما و ناگاساکی توسط امریکا بیش از 200 هزار کشته (عامل آن غیر مسلمانان)
4. جنگ ویتنام، بیش از 5میلیون کشته (عامل آن غیر مسلمانان)
5. جنگ در بوسنی و بالکان، بیش از 500هزار کشته (عامل آن غیر مسلمانان)
6. جنگ امریکا با عراق، میلیون ها کشته (عامل آن غیر مسلمانان)
7. افغانستان(توسط رژیم کمونیستی شوروی)، فلسطین (توسط صهیونیستها)، کشتار مسلمانان در میانمار (توسط راهبان بودایی و بودایی ها) و ...که همچنان ادامه دارد (به دست غیر مسلمانان)
8. در رژیم خمرهای سرخ در کامبوج 1975-1979، حدود 2 میلیون نفر که اکثرا مسلمان بودند بدست غیر مسلمانان (آتئیست ها)کشته شدند
«مسلمانان، تروریست نیستند و تروریستها مسلمان نیستند»
هیچ یک از سلاح های کشتار جمعی ، توسط مسلمانان اختراع نشده اند.
✅و هیچ یک از گروه های نظامی که به اصطلاح، «تروریستان مسلمان» نامیده میشوند توسط سازمانهای اسلامی اصیل تأسیس نشدند. با اعتراف رسمی سران امریکا ، طالبان و القاعده و داعش توسط امریکا پدید آمده اند.
داعش زاییده استکبار و صهیونیسم جهانی است.
تعداد کل کشته ها در جنگها و غزوات پیامبر اسلام ،حدود هفتصد نفر بود
# عضویت درکانال تحلیلی , سیاسی و اجتماعی مرصاد👇
@mersad598
🖌 #یادداشت_روز
🔹گل که نمیزنید لااقل به حریف پاس گل ندهید
#جعفر_بلوری
🔸وضعیت زیر را تصور کنید:
«آمریکا و اروپا پس از توافق هستهای، تحریمها را صرفا روی کاغذ لغو یا تعلیق میکنند، هیئتهای تجاری اروپایی-به قول روزنامههای زنجیرهای- یک به یک وارد تهران میشوند و هیئتهای زیادی هم در صف ورود به کشورند، دولت و حامیانش مانور گستردهای روی این آمدن و رفتنها میدهند. همزمان به روسیه و چین حمله میشود، همینطور از بیکیفیتی کالاهای چینی مدام گزارش تهیه شده و در مقابل از «بنز» و «بی ام و» و... مینویسند. طوری گزارش میروند که گویی، قرار است همه بنزسوار شوند. این را به خوبی میشد در میان مردم به خصوص عوام مشاهده کرد. اما زمان که میگذرد میبینیم، این هیئتها فقط میآیند و میروند، و خبری از قراردادهایی آنچنانی که وعده داده میشد نیست یا اگر هست، خبری از اجرایی شدن کامل آنها نیست و صرفا یک قرارداد امضاء شده است، آن هم به شکل محرمانه. تحریمهای تازه هم با بهانههای تازه علیه کشور اعمال میشوند. ترامپ ناگهان از راه میرسد، زیر همه تعهدات میزند، از برجام خارج شده و تحریمهای تازهای علیه کشور اعمال میکند، دولت که زمانی آمریکا را همهکاره مذاکرات میدانست، این بار این کشور را یک مزاحم میخواند و میگوید، خوب شد از برجام خارج شد. یک مزاحم رفت. غافل از اینکه عکسهای یادگاری و قدم زدنها در خیابانهای اروپا و آمریکا، صحبتها، تیترها و...نشان میدهند، طرفِ اصلی آنها صرفا آمریکا بوده. آمریکای ترامپ پس از خروج یک طرفه از برجام، بیپرده از براندازی میگوید، حتی به شکل بیسابقهای، حکومت جایگزین جمهوری اسلامی ایران را هم معرفی میکند! دولت که شوکه شده، گویی اینجای کار را محاسبه نکرده باشد، چرخش محسوسی به سمت اروپا (انگلیس، فرانسه و آلمان) میکند. اروپا خوب حرف میزند، از بدعهدیهای آمریکا گلایه میکند، خوراک رسانهای زنجیرهایها را خوب تامین میکند، اما در عمل تفاوتی با آمریکا ندارد. زمان به نفع ما نیست. تحریمهای ظالمانه بنا به دلایل متعدد هنوز اثر خود را نشان نداده است. آمریکا به زمان نیاز دارد. محاسبه کرده اگر دولت ایران خود دست به کار نشود و تحریمها را دور نزند و از همه مهمتر تمام امیدش به همین سه کشور اروپایی باشد، پس از مدتی اثر تحریمها را خواهد دید. اروپا نیز خوب بازی میکند. مثلا همزمان با موضعگیری علیه ترامپ، از لزوم جایگزینی یک سیستم مالی برای مبادله با ایران میگوید، پیشنهاد خوبی است اما عملا خبری از این سیستم نیست. چند باری از وعده زمانی که داده میگذرد، خبری نمیشود. این سه حتی برای حفظ ظاهر و نشان دادن حسننیت هم که شده، خود حاضر نمیشوند میزبان چنین سازوکار مالی شوند! رفته رفته نام چند کشور نه چندان مطرح اروپایی به عنوان میزبان مطرح میشود، آن کشورها هم میگویند، از آمریکا میترسند و میزبان نمیشوند، یکی از این سه کشور با مشاهده تهدیدات آقای عراقچی میگوید، میزبان میشود، زنجیرهایها ذوق زده آن را بطور گسترده پوشش میدهند، اما چند روز بعد رویترز به نقل از منابع اروپایی خود مینویسد، از این سازوکار که اروپاییها هیچ عجلهای برای راهاندازیاش نشان نمیدهند، قرار نیست پول نفت ایران پرداخت شود! تصور کنید، کشوری که بالای ۸۰ درصد درآمد ارزیاش از محل فروش نفت است، نمیتواند از این سازو کار برای دریافت پول نفت استفاده کند! زمان به سرعت میگذرد، آمریکا هرچه در توان داشته وارد میدان کرده و فقط منتظر گذر زمان است.
# عضویت درکانال تحلیلی , سیاسی و اجتماعی مرصاد👇
@mersab598
جرج بوش، چهل و یکمین رئیس جمهور امریکا در 94 سالگی مرد.
مهمترین رخداد دوره او که سابقه ریاست سیا را نیز داشت، تشویق صدام به اشغال کویت و سپس، راه اندازی ائتلاف برای پس گرفتن کویت بود.
برقراری روابط صمیمانه و مشارکت های اقتصادی با شیوخ ثروتمند عربستان از جمله بن لادن و فرزندان عبدالعزیز نیز مهمترین کار اقتصادی او برای خانواده اش بود.
@mersad598
با روحانی و اروپا تا 1400 !!!
سیدعباس عراقچی معاون وزیر خارجه گفت:
«اتحادیه اروپا تاکنون راه حل عملیاتی برای تعامل با ایران را ارائه نکرده ، ولی از آنجا که ما را در جریان تلاش های خود قرار می دهند ، تصورمان این است که باید به اروپاییها فرصت بیشتری داده شود.»
مردم ایران باور کنید ؛ این سه عنصر لیبرال (جواد ظریف ، علیاکبر صالحی و عباس عراقچی) ، بیش از آنکه حافظ منافع ملت و کشور ایران باشند ، حافظ منافع آمریکا ، انگلیس ، فرانسه و آلمان هستند!
اگر باور ندارید ، به اظهارات ذیل توجه فرمائید ، که گفته اند:
ظریف وزیر امور خارجه گفت:
«پولشویی در کشور ما یک واقعیت است و کسانی که هزاران میلیارد تومان پولشویی میکنند به راحتی دهها میلیارد هم برای مخالفت با پولشویی هزینه میکنند!»
سیدعباس عراقچی معاون وزیر خارجه گفت:
«اروپا نباید فراموش کند برجام قبل از این که توافقی اقتصادی باشد ، توافقی امنیتی است و با امنیت اروپا سروکار دارد.
اگر اروپا فکر میکند غرب آسیا بدون برجام منطقهای امنتر است میتواند امتحان کند.»
علیاکبر صالحی ، رئیس سازمان انرژی اتمی گفت:
«فشارهای اقتصادی غوغا میکند. مثلا حقوق من تا یکسال پیش به عنوان یک استاد دانشگاه ، حدود 3000 دلار در ماه بود ، الان به 700 دلار رسیده است.
این واقعا فشار اقتصادی است.
ببینید اقشار دیگر چقدر تحت فشار هستند.
ما تمام اینها را قبول داریم!»
عجب احمقهایی!
بعد از پاره شدن برجام توسط ترامپ ، به سه کشور اروپایی گفتند:
"سه هفته وقت دارید ، تا بهرمندی ایران از منافع برجام را جبران کنید!"
بعد گفتند:
"تا پایان آبان وقت دارید!"
حالا می گویند:
"... با روحانی و اروپا ، تا 1400 می مانیم!"
@mersad598
اللهم عجل لولیک الفرج:
⚠️آمریکا بدون روتوش!
⛔اخراج خبرنگار و تحلیلگر شبکه «سیانان» تنها به جرم آنکه در یک گفتوگوی تحلیلی خواستار تحریم رژیم صهیونیستی به دلیل ارتکاب جنایات در حق فلسطینیان شده است!
✔«مارک لامون» در جمع حاضران در این گفتوگو اعلام کرد: «آنچه اسرائیل درباره جنگ آزادسازی میگوید، همان روز نکبت ملت فلسطین است که در آن اسرائیل چندین میلیون فلسطینی را آواره کرد و به قتل رساند...» به اظهارات این خبرنگار آمریکایی و واکنش سیانان میتوان از دو زاویه نگاه کرد؛
⏮ اول آنکه، اخراج یک خبرنگار فقط به خاطر آنکه کار خود را به درستی انجام داده و روایتگر حقیقت امروز فلسطین بوده است و از حقوق انسانهای بیگناه در کرانه بختری و غزه حمایت کرده، نقاب آزادی از چهره غرب بر میدارد و نشان میدهد، اگر فردی خلاف آنچه غرب میخواهد یا سران کاخ سفید به دنبال آن هستند، کوچکترین اظهارنظری کند، بیمعطلی با گوینده برخورد کرده و اجازه فعالیت را از او سلب میکنند! نشان میدهد حساسیت آمریکا به حقوق انسانها تابع انسانیت نیست؛ بلکه تابع منافع این کشور است. این اتفاق بار دیگر چهره بدون روتوش ایالات متحده آمریکاـ که خود را حامی و مدافع آزادی بیان جا زده است و کشورهای دیگر را به بهانه نبود آزادی بیان و حقوق بشر و... تحریم، میکندـ را آشکار کرد.
⏮دوم اینکه، این ماجرا نشاندهنده گسترش نفرت جهانی از رژیم غاصب صهیونیستی تا عمق جهان غرب و جامعه آمریکا به منزله مهمترین حامی رژیم نامشروع صهیونیستی است؛ موضوعی که نویدبخش آن است که مسئله فلسطین دیگر امروز تنها تقابل میان ملتهای مسلمان یا مردم غرب آسیا با یک رژیم جعلی نیست! بلکه شاهد شکلگیری جبههای بزرگ، متشکل از همه آزادیخواهان جهان است، جبههای که ظرفیت بینظیر آن میتواند پایان رژیم منحوس صهیونیستی را رقم زده و آزادی قدس شریف را محقق کند. انشاءالله
@mersad598
چرخه نکبت و خیانت!
متأسفانه مذاکرات پسا برجامی ایران همچنان در دست تیم مغلوب ، مفلوک و فریب خورده و یحتمل خیانت کاری است! که علیرغم ناامیدی از سه کشور اروپایی ، در حال ماموریت خارج از کشور ، برای به جیب زدن چندین هزار دلار و احیای مرده برجام هستند!
در حالی که حسن روحانی ، ناامیدی دیپلماتهای فریب خورده خود را در مصاحبههای این روزهایشان میبیند ، تعجب برانگیز است که چرا پیگیری امور برجام همچنان در دست فریب خوردگان از دشمن است؟!
وقتی که اعضاء اصلی تیم مذاکره کننده ایرانی ، فریب خوردن از دشمن و عبور از خطوط قرمز نظام اسلامی را پذیرفتهاند ، ادامه پیگیری موضوع برجام ، توسط تیم خیانت و نکبت ، تداوم خیانت حسن روحانی به ملت و کشور محسوب میگردد.
افراد کم تقوا و لیبرال ، وقتی خیانت و خرابکاری میکنند ، آنگاه برای مخفی نگه داشتن خیانت خود ، به فرافکنی و دروغ متوسل میشوند و اگر کذب بودن اعاهاشان ثابت شود ، برای اثبات دروغ قبلی ، به دروغهای دیگری روی میآورند!
حکایت اعضاء اصلی تیم مذاکره کننده ایرانی ، اینگونه است!
زیرا آنان در دفاع از برجام ، به سوگندهای متعدد در مجلس و رسانهها متوسل شده و همچنان در کنار پیکر بی جان برجام ، سینه چاک میکنند!
در حالی که سایر تیمهای مذاکره کننده کشورهای عضو 5+1 به ریش فریب خوردگان دروغگوی ترسو ، میخندند!
حیات سیاسی اصلاح طلبان ، فتنه گران ، اعتدالیون و بر اندازان و حتی دشمنان خارجی نظام اسلامی به ماندگاری برجام ، گره خورده و قطعا حسن روحانی توانایی تغییر اعضاء تیم مذاکره کننده را به نفع مردم و کشور ندارد!
رئیس جمهور ، چرخهای سانتریفیوژها و اقتصاد ملت و کشور را برای چرخیدن تیم مذاکره کننده نکبت ، فریب و خیانت از کار انداخت!
@mersad598
جهان نیوز: به بهانه دهم آذر، روز مجلس؛
گوشهای از شاهکارهای نمایندگان مجلس دهم
۱۰ آذرماه سالروز شهادت «آیتالله سید حسن مدرس»، با تصویب مجلس شورای اسلامی، روز مجلس نامگذاری شده است؛ این روز فرصت خوبی برای بررسی عملکرد و کارنامه کاری نمایندگان مجلس است.
در ادامه به برخی از این موارد که در مجلس دهم اتفاق افتاده و چهره عملی پارلمان را دچار خدشه کرده است را بر می شماریم.
سلفی حقارت: روز تحلیف ریاست جمهوری دوازدهم بود که برخی از اعضای فراکسیون امید در حاشیه این مراسم دیداری با «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا انجام دادند. این دیدار با حرکات قابل تاملی که در شان و منزلت نمایندگان ملت ایران نبود، همراه شد. حرکتی که به «سلفی حقارت» معروف شد. افکارعمومی درباره این حرکات بیان داشتند اصلا انتظار دیدن چنین چهرهای از نمایندگان مجلس آنهم در مقابل یک خانم مسئول غربی را نداشتند.
پس گرفتن مکرر امضاء: یکی از مشکلاتی که در مجلس خصوصا در استیضاح یا رای به یک طرح وجود دارد موضوع امضاهای نمایندگان پای این موارد است. متاسفانه امضاها و پس گرفتن مکرر آن در مجلس دهم به عنوان یک مشکل جدی مطرح شده است. در همین رابطه، «حسن کامران» نماینده مجلس در این باره بیان می کند: « مهمترین دلیل برای ضعیف بودن نظارت مجلس در پس گرفتن امضاها است؛ آمار پس گرفتن امضاها درجریان سوال و استیضاح و .. نشان دهنده یک نظارت دقیق و قوی نیست. واقعیت آن است که نماینده یا یک موضوعی را نباید امضا کند یا اگر امضا کرد باید تا آخر پای آن بایستد اما وقتی امضا را پس میگیرد مشخص میشود یا بدون دانش آن را امضا کرده و حالا پشیمان شده است و یا پشت پرده این امضا و پس گرفتن امضا باید معاملهای وجود داشته باشد که این دیگر بدتر است. بنابراین چنین مسائلی است که موجب میشود نقش نظارت مجلس زیر سوال برود.
شام نوبخت به نمایندگان: «حسن نقوی حسینی» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس از دعوت به شام جمعی ار نمایندگان توسط نوبخت سخنگوی دولت خبر داده بود. موضوعی که بلافاصله توسط دفتر سخنگوی سابق دولت تکذیب شد. همچنین سخنگوی کمیسیون امنیت ملی درباره دعوت به شام جمعی نمایندگان توسط سخنگوی دولت در توئیتر خود نوشت: «بیانیه دفترآقای نوبخت اوج بد اخلاقی و درغگویی ایشان را اثبات کرد. شام شب گذشته برگزار شد فقط محل برگزاری را بعد از تذکر بنده تغییر دادند.» نظارت مجلس بر کار دولت: مجلس به غیر از قانونگذاری وظیفه نظارت بر کار دولت و اجرای درست قوانین را نیز بر عهده دارد. در این عرصه ابزارهای مختلفی مانند استیضاح و دادن اخطار به وزراء در دست مجلس است. بسیاری در همین حوزه بیان می کنند که نظارت مجلس بر دولت بسیار ضعیف بوده است. هر چند در بحبوحه مشکلات مجلس دو تن از وزرای دولت را استیضاح کرد اما تا پیش از این با توجه به استیضاح های رد شده مجلسی ها یک حاشیه امن برای دولت ایجاد شده بود. چادر آسیب زننده است: فارغ از اظهارات سلحشوری در ابتدای مجلس دهم پیرامون حجاب، وی به عنوان نماینده رکورددار ایجاد حواشی، در اظهاراتی دیگر تغییر و انتخاب یک نوع پوشش که آسیب زا هم نباشد را برای بانوان توصیه کرده و صریحا چادر را یک پوشش آسیب زننده به زنان معرفی کرده است. سلحشوری گفته است: من ۱۰ سال در هند زندگی کردم. در آنجا چادر و مقنعه چانهدار به سر میکردم، اما به نظرم واقعا نیاز است نگرش جدیدی را حاکم کنیم. این نحوه پوشش برای خود من آسیبزا بود. همین که من گردنم را عمل کردم و دستم سالهاست درد میکند ثمره سالها پوشیدن چادر بود. ما باید نوع حجابی را تعریف کنیم که در ابتدا آسیب زننده نباشد.
بیانیه خوانی فاطمه حسینی: فرزند صفدر حسینی در بیانیه ای که برای حمایت از خانواده اش پشت تریبون مجلس خواند، یک موضوع نادر در مجلس بوجود آورد. وی در زمانی که «محمود واعظی» وزیرارتباطات دولت یازدهم در مجلس حضور داشت و دستور کار پارلمان رسیدگی به مسائل مربوط به این وزارتخانه بود تریبون مجلس را برای دفاع از کار شخصی خود اشغال کرد.
@mersad598
📹
@mersad0598
🌟 دفاع مقدس، تجربهای برای پیشرفت کشور
☝️ اشاره رهبرانقلاب به پیام امام(ره) در پی آزادسازی بستان و عملیات غرورآفرین طریقالقدس
📆 ۸ تا ۱۳ آذر، سالگرد عملیات طریقالقدس
💻@mersad598
#اهمیت_موشک
🔴چرا دشمن روی موشک تمرکز کرده؟
🔻جهت درک اهمیت #موشک در دکترین امنیتی و نظامی جمهوری اسلامی ایران و به تبع آن در خصوص چراییِ اصرار دشمن در حذف توان موشکی ایران بایست به موارد ذیل اشاره کرد:
1⃣ توماس شلینگ نظریه پرداز بازدارندگی معتقد است که موشکها دارای "خشونت نهفته" هستند و ابزار مناسبی برای بازدارندگی ، زیرا می توانند رفتار دشمن را کنترل کنند . به این ترتیب یک " موازنه ی وحشت " شکل می گیرد که طرف مقابل حاضر به اقدام قهرآمیز نمی شود ؛ آن هم در منطقه ای پرآشوب مانند غرب ِ آسیا
2⃣ موشکها با ایجاد "موازنه ی وحشت" علاوه بر رفع سایه ی جنگ ، باعث روی آوردن دولتمردان طرفین به دیپلماسی می شود . به قول شلینگ "موشکها ابزار دیپلماسی قدرتمند هستند"
3⃣ داشتن موشک باعث "برتری استراتژیک" می شود . در علوم نوین مانند هواشناسی ، علوم نظامی ، کشاورزی و... نیاز به موشک برای پرتاب ماهواره هستیم در وضعیت فعلی ترکها با داشتن "ترک ست" و "نیل ست" این برتری را از ما ربوده اند
4⃣ موشک موجب تقویت "احساس ِ امنیت" در جامعه می شود . حزب کارگر انگلیس بخاطر اقدام علیه توان نظامی بریتانیا و جریحه دار شدن احساسات ِ مردم از سال ۱۹۸۳ تا ۱۹۹۷ از قدرت به دور ماند. جرالد کافمن بیانیه ی انتخاباتی ۱۹۸۳ حزب کارگر را "مانیفست خودکشی" یا “بلندترین یادداشت خودکشی در طول تاریخ” می داند
5⃣ همه میدانند موشک همچون انرژی هسته ای و ..... #بهانه است! سهم ما از خرید تسلیحات غرب آسیا یک و نیم درصد است . اگر کسی بخواهد به بهانه ی موشک محاکمه شود ؛ اول باید افسار گاوشیرده و اربابانش را میگرفت
@mersad598
شبکه ان.بی.سی نوشت:
«خانواده دوتابعیتیهای بازداشتی در ایران ، از ترامپ خواسته اند که ویزای دختر علی لاریجانی ، پسر معصومه ابتکار و تعدادی از بستگان حسن روحانی و ... را که در آمریکا هستند! لغو نماید.»
در صورتی که علی لاریجانی و حسن روحانی FATF را تصویب و اجرا نمایند ، یحتمل ترامپ ویزای بستگانشان را لغو نکرده و آنها را اخراج نخواهد کرد!
@mersad598
چرا به دشمن گرا میدهند؟!
1- هدف مشترک روحانی و ترامپ!
حسن روحانی قریب 5 سال اقتصاد ملت و کشور ایران را با وعدههای نسیه کدخدا (آمریکا) در برجام ، بلاتکلیف نگه داشت.
اکنون نیز اقتصاد ملت و کشور ایران را بیش از 7 ماه به انتظار سه کشور اروپایی بلاتکلیف نگه داشته است!
استراتژی مقابله آمریکا با نظام اسلامی ایران چیست؟
پاسخ:
بلاتکلیف نگه داشتن اقتصاد ملت و کشور ایران!
چرا هدف ترامپ و حسن روحانی ، در بلاتکلیف نگه داشتن اقتصاد کشور ، یکی است؟!
2- لیبرالهای خطرناک!
جواد ظریف در رابطه با ارئه اسناد پولشوئی در نامه 12 صفحهای خطاب به دادستان کل کشور نوشت:
«دلیل و مستندی ندارم که بخواهم بفرستم و یکی دو مورد بوده که به آقای رییس جمهور دادهام.»
لیبرالها اول دروغ میگویند! اوضاع که خراب شد ، می نویسند: "مستندی ندارم و یکی دو مورد را به جناب روحانی دادهام!"
یحتمل ، حسن روحانی هم مثل احمدی نژاد ، مستندات را برای بعد از ریاست جمهوری در جیبش نگه میدارد!!!
3- چه غلطی کردهاید؟!
لااقل خفه شوید!
عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه گفت:
«مذاکرات با اروپایی ها و همچنین روسیه و چین به عنوان بقیه اعضای برجام از نزدیک ادامه دارد ، ملاقات ها و دیدارهای دوجانبه هم به صورت مرتب وجود دارد.»
آقای عراقچی؛
بعد از این همه مذاکره ، ملاقات ، مأموریتهای چند هزار دلاری ، دریافت نشان لیاقت ، در عین بی لیاقتی! و گرفتن صدها سکه طلا ، چه غلطی برای حل مشکلات اقتصادی مردم کردید؟!
4- به دشمن ، گرای کجا را میدهد؟!
علیاکبر صالحی ، رئیس سازمان انرژی اتمی گفت:
«فشارهای اقتصادی غوغا میکند.
مثلا حقوق من تا یکسال پیش به عنوان یک استاد دانشگاه، حدود 3000 دلار در ماه بود ، الان به 700 دلار رسیده است.
این واقعا فشار اقتصادی است.
ببینید اقشار دیگر چقدر تحت فشار هستند.
ما تمام اینها را قبول داریم.»
این آدم (صالحی) با درصد بالای احمقی ، چگونه وزیر خارجه ایران شده بود؟!
@mersad598