🔴یکی از فجایع برجام که ناشی از اعتماد بیش از حد به غرب توسط لیبرالهای ایرانی است، این است که برای اجرای تعهدات غرب یعنی رفع تحریمها هیچ ناظری در نظر گرفته نشده، اما آژانس بینالمللی انرژی اتمی ناظر اجرای تعهدات هستهای ایران شده است. فکاهی ماجرا این نیست که آژانس مرتب گزارش میدهد و میگوید ایران باید تعهدات خود را اجرا کند، اما در آن سو کسی اجرای تعهدات غرب را مطالبه نمیکند. فکاهی بزرگ ماجرا اینجاست که برجام به فنا رفته اما آژانس ما را رها نمیکند!
🔹ایران در برجام داوطلبانه و در ازای لغو تحریمها پذیرفته بود که پروتکل الحاقی را اجرا کند. الان آژانس بدون توجه به وضع برجام گزارش میدهد که ایران چرا طبق پروتکل الحاقی اجازه بازرسی از اماکن نظامیاش را به ما نمیدهد! فاجعه بزرگتر اینکه سه کشور اروپایی به همین بهانه پیشنویس قطعنامهای را در شورای حکام آژانس علیه ایران آماده کردهاند.
🔹اجرای پروتکل الحاقی یک تعهد برجامی است و ارتباطی به آژانس و شورای حکام ندارد که آنها طلبکار باشند. وزارت خارجه باید صریحا بیانیه داده و اعلام کند که اجرای پروتکل الحاقی یک تعهد برجامی است و شورای حکام صلاحیت رسیدگی به اجرا یا عدم اجرای آن را ندارد.
🔹بماند که قبل از امضای برجام، به آقای سید عباس عراقچی پیام دادم و خواستم که به هیچ وجه آژانس را به عنوان ناظر اجرای تعهدات ایران نپذیرند؛ که توجهی به آن پیشنهاد دلسوزانه نشد و بازیهای امروز، نتیجه بازی گرفتن مذاکره با گرگها توسط آقایان است. البته زبان دنیا را بلد هستند، اما فقط همین اندازه بلد هستند که حرف بزنند، اما اینکه چه حرفی بزنند و فرجامش را بسنجند، چیزی است که بلد نیستند.
💬سید یاسر جبرائیلی
@mersad598
▼ حرف روز
در انتظار قاطعيت و عدالت
سومين جلسه رسيدگي به پرونده اكبر طبري و 21 همدستش برگزار شد و ابعاد ديگري از اين پرونده فساد آشکار گرديد. ماجراي اين پرونده اين روزها زبانزد مردمي است که با حيرت به شکلگيري چنين مفاسدي در کشور مينگرند، درحالیکه چرخ معیشتشان بهسختی ميگذرد! بااینهمه در بحث مبارزه با فساد و پرونده امثال طبري بايد به چند نکته توجه نمود:
نکات تحلیلی:
1- نظامهاي سياسي مصون از خطا نيستند و تصور رساندن خطا در آنان به صفر نيز آرزويي دستنیافتنی است! لذا نظام سياسي سالم، نظامي نيست که در آن هيچ فسادي صورت نميگيرد، بلکه نظامی است که ميتواند با فساد مبارزه کند. جمهوري اسلامي نيز مستثنای از اين قاعده نيست و بايد به سمتي حرکت کند که فساد در آن به حداقل رسيده و نظارتها حداکثري گردد.
2- جمهوري اسلامي هرچند نتوانسته در مسير تحقق عدالت و مبارزه با فساد به موفقيت حداکثري برسد، اما اوضاع کشور نسبت به بسياري از کشورهاي ديگر در شرايط مناسبتري قرار دارد. همچنين همواره همّ بزرگان نظام اسلامي و در رأس آن رهبر معظم انقلاب اسلامي مبارزه با فساد بوده است. اين امر موجب شده که هرچند فساد به آسيبي جدي در مسير کارآمدي و پيشرفت کشور بدل گردد، اما اين معضل در آن حد نيست که از آن بتوان با عنوان فساد سيستماتيک ياد کرد. بهواقع ساختار نظام سياسي در ذات خود فسادخيز نيست که مدام توليدکننده فساد باشد، بلکه فساد موردي بر بخشي از بدنه بروکراسي کشور عارض شده است که با جديت بايد به مقابله با آن رفت.
3- بازگشايي پرونده طبري نشان داد که هيچ جايي از ساختار قدرت مصون از فساد نيست و بايد نظارتها و مراقبتهای لازم با همه دقت نظر در سطوح مختلف مسئولين کشور دنبال گردد. اتفاقاً مسئولين عاليرتبه کشور بيش از ديگران بايد مراقب منسوبين و اطرافيان خود باشند، چراکه ايجاد فساد در اين جايگاه، علاوه بر ميزان ايجاد ناکارآمدي و ضربه شديدتر به بیتالمال، بهشدت ميتواند به مقبوليت نظام اسلامي ضربه زده و از اعتبار مسئولين کشور نزد افکار عمومي جامعه بکاهد!
نکته راهبردی:
پرونده طبري نشان داد که نظام اسلامي مماشاتي در برخورد با مفسدين ندارد و اين افراد در هر سطحي از مسئولیت که باشند، دستگاه قضاي اسلامي آنان را بهپای ميز محاکمه خواهد کشاند! حتي اگر اين فرد خود از مسئولين عاليرتبه دستگاه قضايي باشد! افکار عمومي در انتظار صدور رأی قاطع و عادلانه دستگاه قضايي است تا اين قاطعيت زنگ خطري براي ديگر مفسدين باشد.
@mersad598
▼ گزارش روز
کرونا و ضرورت قطع وابستگی به نفت
قیمت نفت که با شیوع کرونا تا 70 درصد سقوط کرده بود بهتدریج و با مهار نسبی موج اول کرونا در کشورهای درگیر، بهویژه چین، رو به افزایش گذاشت و پس از 100 روز وارد کانال 40 دلاری شد؛ اما با شیوع دوباره ویروس کرونا در چین، ژاپن و آمریکا که بر نگرانیها در مورد بهبود تقاضا برای سوخت افزوده است، قیمت نفت مجدداً کاهشی شد.
گزارههای خبری:
خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز نوشت: «به دنبال نگرانیها از افزایش مجدد شیوع کرونا در آمریکا، قیمت هر دو شاخص نفتی طی هفته گذشته حدود 8 درصد کاهش داشت»؛ تحلیلگران موسسه ING Economics نیز در یادداشتی نوشتند: «احیای تقاضا برای نفت در یک روند بسیار آهسته قرار دارد و موج جدید ابتلا مطمئناً نگرانیها را نسبت به طولانی شدن روند احیای تقاضا بر خواهد انگیخت؛ همچنین بریتیش پترولیوم پیشبینی میکند، نفت تا 2050، 30 درصد کاهش قیمت داشته باشد و قیمت نفت خام برنت بهطور متوسط 55 دلار در هر بشکه معامله شود.
گزاره تحلیلی:
شیوع کرونا توازن بازار نفت را بهشدت به هم زده است بهگونهای که مازاد عرضه در بازارهای جهانی و پالایشگاهها مشهود است. در حال حاضر علاوه بر مخازن و انبارهای نفت خام و پالایشگاههای کشورهای جهان، بسیاری از نفتکشها با حجم انبوهی از نفت در اقیانوسها، بخشی از پازل ذخیره نفت در جهان امروز هستند. در چنین شرایطی با کوچکترین نگرانی از کاهش تقاضا، قیمت نفت کاهش زیادی پیدا میکند و درعینحال با تداوم شیوع کرونا و کاهش تقاضا برای نفت، پیشبینیها از شیب آرام افزایش قیمت نفت حکایت دارد. نکته بسیار مهم دراینبین پیشبینی عدم بازگشت قیمت نفت به دوران قبل از شیوع کرونا در بازه دو تا پنجساله است. این موضوع ضرورت بازنگری در ساختار بودجه کشور و قطع وابستگی به نفت را بیشازپیش آشکار میکند و مجلس یازدهم در این خصوص نقش بسیار مهمی بر عهده دارد.
@mersad598
دفن زبالههای غرب!
در دوران نهضت و دوران انقلاب اسلامی ، چندین اسلام جعلی در مقابل خط اسلام انقلابی امام خمینی ایستادند و هدف اصلی آنان ، مقابله با شکل گیری و سپس براندازی اسلام انقلابی بوده و هست.
یکی از نمونههای اسلام انحرافی ، اسلام رحمانی و اسلام اعتدال است ، که در سال ۹۲ به سنگر قوه مجریه نفوذ کرد ، ولذا خواستار سوت پایان انقلاب اسلامی شد و گفت:
"انقلاب شش ماه ، یک سال ، نه 36سال!"
تفکر اسلام رحمانی و اسلام اعتدال ، در 7 سال گذشته نشان داده ، نه مسئولیت پذیر است و نه صادق ، بلکه آمریکا را کدخدا و عملاً نوکر غرب است!
امام خمینی(ره) غربزدهها را برای انقلاب خطرناک میدانست و لذا فرمودند:
«من از همه میخواهم ، من التماس میکنم به ملت ایران ، این غربزدهها را کنار بگذارید.»
شهید عبدالحمید دیالمه در این خصوص میگوید:
«مطمئن باشیم در هر شغلی که هستیم ، اگر ذره ای عدم خلوص در ما باشد ، امروز سقوط نکنیم ، ... چون انقلاب هر زمان یک موج میزند ، یک مشت زباله را بیرون میریزد.»
ان شاءالله ملت ایران در انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 ، مابقی زبالههای غربزده را دفن خواهند کرد.
@mersad598
حسن روحانی و جواد ظریف نفهمیدند!
اردشیر زاهدی در توصیهای به مسئولان وزارت خارجه ایران نوشت:
«آمریکا میگوید دربهای دیپلماسی برای حل مشکلات ۴۱ ساله رو به ایران باز است ، به مجموعه وزارت خارجه ایران توصیه میکنم به آمریکا اعتماد نکنند ، حاکمیت آمریکا در دوران فعلی پکیجی از حرامزادههای دروغگو است که ژنرال شجاع ایرانی را ترور کردند و حالا دم از مذاکره میزنند.»
عجب؛
اردشیر زاهدی فهمید ، پس چرا حسن روحانی و جواد ظریف ، هنوز هم بعد از برجام نمیفهمند و آمریکا را کدخدای خود میدانند؟!
نرود میخ آهنین در سنگ!
پس سخت است ، فهماندن چیزی به کسی که منافعش در نفهمیدن آن است!
تاریخ غمبار 250 ساله ایران ، ثابت کرده که لیبرالهای ایرانی تحصیل کرده در آمریکا و انگلیس ، آموختهاند که عمله غربند!
لذا اردشیر زاهدی آمریکا را شناخت و فهمید ، اما حسن روحانی و جواد ظریف نشناختند و نفهمیدند!
حسن روحانی و جواد ظریف میفهمند ، اما نوکران کدخدا ، عیار شرفشان پائین و همیشه ستون پنجم دشمن بودهاند!!!
@mersad598
⭕️پروژهیِ #غیرت تعطیل!
♦️این حوادث سالهای متمادی در صفحهی حوادث روزنامهها دیده شده بود، امّا میبینیم این روزها شبکههای جیرهخورِ انگلیس و سعودی چگونه دارن غیرت ۹۹/۹ درصد مردان عاقل را به خاطر چند اراذل و اوباش، زیر سوال میبرند!
🔹قطعا دین ما با این وحشیگریها مخالفِ صریح است؛ ولی مردان ما روی حفظ امنیت نامسشون حساسن و مثل مردانِشما هم سیبزمینی نیستن!
🔴 *عامل بحران کرونا در خوزستان چیست؟*
🔺کرونا در خوزستان به حد انفجار رسیده؛ بطوریکه فراوانی مبتلایان نسبت به کشور دو برابر است. وقتی از دلیل انفجار کرونا و پایداری آن پرسیده می شود، نقل دهان مسوولان عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی ست؛ انداختن تقصیرها روی دیوار کوتاه مردمی که لابد از نظر آنان برای کشور دردسر درست کرده اند و با رعایت نکردن پروتکل ها روی دست مملکت هزینه گذاشته اند. آیا مردم خوزستان کمربند انتحاری بسته و انفجار کرونایی را موجب شده اند؟ چه فرقی بین مردم خوزستان و دیگر استان هاست؟ چرا سهم عوامل مهم دیگر را پشت دیوار کوتاه این مردم صبور و نجیب پنهان می کنید؟
🔹چرا کسی از بی آبی هفتصد روستای خوزستان حرف نمی زند؟ چرا کسی از آلودگی آب شرب اکثر مناطق این استان ثروتمند نمی گوید؟ تصاویر زندگی بسیاری از مردم حواشی اهواز کنار جوی ها و دریاچه های فاضلاب، در کوی سیاحی، عین دو، ملاشیه، مندلی... گویای همه چیز نیست؟ چگونه می توان برای مردمی که از آب سالم و کافی محرومند از پروتکل های بهداشتی سخن گفت؟ مگر آب شرط اول رعایت بهداشت نیست؟!
🔹همان سوءمدیریت و فرافکنی که این همه سال باعث زمین گیر شدن پروژه های آبرسانی استان شده و با وجود دریافت اعتبارهای چند باره مدام امروز و فردا می کند، امروز کرونا را یا به گردن مردم می اندازد، یا پروژه رسانه ای طراحی می کند که افتضاحات مدیریتیش را گردن نیروهای خدوم آزمایشگاهی و کادر درمان که از ابتدای بحران به صورت جهادی در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند، بیاندازد.
🔹مدیریت استان این روزها کجاست؟ این روزها که بحران از سر و روی استان می بارد و در ۲۴ ساعت صد نفر جانشان را از دست می دهند، آیا ایشان در اتاق فرمان مشغول مدیریت جبهه چند جانبه بحران است یا در تهران مشغول تور رسانه گردی برای حفظ صندلی خودش است؟!
🔹آقای استاندار که پیگیر دریافت وام برای اسد بیگی بوده! آیا دنبال دریافت دستگاه ونتیلاتور برای بیماران بدحال خوزستان یا اضافه کردن تخت آی سی یو هم بوده؟ امروز که استان در کمبود امکانات درمان دست و پا می زند، از تهران فقط 15 ونتیلاتور می فرستند و استاندار ما در هلدینگ رسانه ای پارسینه در تهران از مفتخر بودن به تشکیل پارلمان زنان در خوزستان سخن می راند!
🔻از چنین مدیری چه توقعی داشته باشیم وقتی نه تنها مدیر متخلفی که از سال 95 مسوول رساندن آب به غیزانیه بوده را برکنار نکرده، بلکه امروز مسوولیت کل آب و فاضلاب استان را به او می سپارد؟! در چنین شرایطی ما از چه سخن بگوییم و چگونه به مردم امید دهیم که مشکلات حل می شود؟! تا وقتی امورات مردم به دست چنین مدیرانی ست، نباید شاهد تبدیل شدن هر مساله ای این استان به بحران باشیم؟ بحران هایی که مردم را هر روز ناامید تر میکند.
@mersad598
‼️دوران عربده کشی به پایان رسیده است
در روزهای گذشته برخی از رسانه های خارجی تصویری ماهواره ای از ماکت ناو هواپیمابر ساخته شده توسط نیروی دریایی سپاه را در سواحل بندرعباس منتشر کرده و هر کدام تفسیری از آن ارائه دادند.
ماکت ناو هواپیمابر «نیمیتز» تنها یک نماد برای آشکار ساختن یک واقعیت است. آمریکاییها به لطف پروپاگاندای خود عادت داشتهاند قلدری کنند و بگویند ابزارهای شکست ناپذیری برای آن هم در اختیار دارند. از اساس این خصلت ارتش های کلاسیک و دارنده قدرت دریایی است که همواره مدعی اند تنها تجهیزات در صحنه عملیات دریایی تعیین کننده است. برای اهل فن کاملاً روشن است که سطح مقطع بزرگ در دریا آن هم در فواصل نزدیک یک چالش است. نیروهای مسلح ایران در دوره تهدید آموخته است بیندیشد و تهدیدات را به فرصت و فرصتها را به راهبرد تبدیل کند. ترکیب نبوغ، خلاقیت، خودکفایی، تحرک، خوداتکایی، شجاعت و آمیختگی همه آنها با ایدئولوژی، دکترین رزم ناهمتراز را برای جمهوری اسلامی آفریده، که ماحصل آن ناتوانی ناوهواپیمابر ۱۰۰ هزار تنی آمریکاست. این دکترین با هزینه کم اما با کارآمدی بالا توانسته سازمان رزم آمریکا را ناتوان ساخته، تاجائیکه رونمایی از سلاح های نوین که صرفا برای مقابله با این تهدیدات نامتقارن طراحی شده هم نتوانسته به آنها مصونیت دهد. این ناتوانی آنقدر پرواضح است که هیچ چیزی قادر نبوده بر روی آن سرپوش بگذارد. ایران به همت این سازمان رزم تحولی عظیم در اندیشه نظامی به وجود آورده و محاسبات قدرت های بین المللی برای ساخت نظم مورد علاقه خود از طریق رویه های نظامی را دگرگون ساخته است. و اما این تازه آغاز ماجراست، دوران عربده کشی آمریکائیها به پایان رسیده و فواصل نزدیک که هیچ، دیگر فواصل دور هم برای آنها امن نخواهد بود.
👇👇👇👇
به گزارش آسوشیتدپرس تصاویر ماهوارهای ، ماکت یک ناو هواپیمابر ساخت ایران را در آبهای خلیج فارس (بندرعباس) رصد کردهاند که از ناو هواپیمابر "نیمیتز" آمریکا است. نیروی دریایی آمریکا به شکل مستمر در آبهای خیلج فارس و تنگه هرمز در تردد است. مسیر کم عرضی که بخش بزرگی از صادرات نفتی جهان از آنجا انجام میگیرد. این مسیر مهم سیاسی و اقتصادی اکنون مدتهاست که صحنه بحران و تنشهای بینالمللی شده است.
بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، ایران هنوز این خبر را تایید نکرده است. با این حال گمان زده میشود که این کشور قصد انجام یک مانور نظامی دریایی با آن را دارد که بازسازی سناریوی احتمالی جنگ با آمریکاست. این خبرگزاری به مانور دریایی ایران در سال ۲۰۱۵ به عنوان دلیلی برای این گمانهزنی اشاره کرده است.
پنج سال پیش نیز ایران ناو هواپیمابری با ابعاد اصلی ناوهواپیمابر آمریکا ساخت. در مانوری که با این ناو ساختگی انجام شد، قایقهای تندرو سپاه توانستند ناو را غرق کنند. این البته ادعایی بود که منابع ایرانی کردند، در حالی که ماهوارههای آمریکایی عکس این را نشان میدادند.
مانور دریایی جمهوری اسلامی همزمان بود با مذاکرات هستهای سال ۲۰۱۵ در وین. اما پیام جمهوری اسلامی با مانور آن زمان خود این بود که مذاکرات هستهای میان ایران و ۵+۱ به هر نتیجهای که برسد، این حکومت "تسلیم" آمریکا نخواهد شد. اکنون از آن توافق چیزی باقی نمانده و تنش میان دو کشور به ویژه با کشتن قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس در عراق توسط آمریکا به اوج خود رسیده است.
@mersad598
از هاشمی رفسنجانی تا حسن روحانی
در سالهای متمادی ، گاه و بیگاه شاهد اعدام سلطانی بوده و هستیم ، اما نظام اسلامی و ملت ایران ، از حمله گازانبری شجره خبیثه سلطانهای فاسد در امان نیست ، چرا؟
سیستم نرم افزار جمهوری اسلامی از سال ۶۸ با ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی ، به ویروس لیبرالیسم آلوده شد و شبکه خبیثه سلطانهای دلار ، سکه ، جاسوسی ، پتروشیمی و حتی مدیران فاسد ، از زیر عبا و عمامه هاشمی رفسنجانی متولد گردید و سپس محمد خاتمی و حسن روحانی ، مسئول پرورش و گسترش این شبکه خبیثه گردیدند! ولذا هاشمی رفسنجانی گفت:
«دیگر میتوانم راحت بمیرم.»
در هر مقطعی که نمایندگان مجلس ، به چرایی و گستره شبکه سلطانهای فاسد نزدیک شده و از سیستم مسئولین اجرایی جمهوری اسلامی ، تحقیق و تفحص نموده ، به نتیجه این رسیدهاند ، که انقلاب اسلامی بخودی خود ، دخل و تصرفی در تولد سلطانهای فاسد نداشته ، بلکه مادر شجره خبیثه سلطانهای فاسد ، شبکه فاسد مدیران و مسئولین لیبرال و اشرافی هستند!
پس مادر نامشروع سلطانها ، مسئولین لیبرال بوده و هستند ، ولذا قبل از اعدام شجره خبیثه سلطانها ، اول باید شبکه خبیثه مدیران لیبرال را منهدم کرد و الا این اژدههای هفت سر ، با اعدام یک یا چند سلطان ، منهدم نخواهد شد.
در جمهوری اسلامی چه کسانی سلطان واقعی شدهاند؟
@mersad598