🔴 شخصیت رئیسی
🖌 #دکتر_عبدالله_گنجی
🔹 این متن درباره شخصیت رئیسی است (نه عملکرد که بعضا انتقاد وارد است) زیرا تجربه 24 سال قبل آن را لمس کرده ایم و بعد از 25 سال تریبون رئیس جمهور محل دعوا نیست. کسی را نگران نمی کند. اشکال هم ندارد بگویید فلانی ماله کشید یا چاپلوسی کرد. مسئولیتی هم ندارم .اما نعمت این شخصیت را قدر بدانیم
1️⃣ رئیسی شانی برای خود قایل نیست،"من" نمی شناسد.بی ادعاست
2️⃣ سوگلی هایی با خط قرمز ندارد.باند ندارد.روحیه باندی ندارد.مثلا مشایی،واعظی ندارد.جیب نزدیکان در اطرافش باز نیست.
3️⃣ به موانع فرضی و موهوم حمله نمی کند و آن را عامل ناکامی نمی داند. با دوقطبی آفرینی مردم را سرکار نمی گذارد و دنبال نخود سیاه نمی فرستد.فضا را رازآلوده نمی کند بگم بگم ندارد.به منتقدان یک بار هم توهین نمی کند عبارت"اگر می گذاشتند.." و یا " نمی گذارند " ندارد. تربیون هایش منشا تنش و تحریک سیاسی در کشور نیست.
4️⃣ اختلافات با قوا را به مردم نمی آورد.آرامش مردم را بهم نمی ریزد
5️⃣ دهها اکانت اینجا تهمت و توهین و تحقیرش می کنند شکایت نمی کند. پاسخ هم نمی دهد.مدعای آزادی هم ندارد
6️⃣ اصرار بر نظریه پردازی و حرفهای فلسفی از تربیون قدرت ندارند.بین نخبگان و توده فاصله نمی گذارد.
7️⃣ شبانه روز مثل سرباز(نه ژنرال)می دود.از هیچ کس طلبکار هم نیست .به همین دلایل مدیرانش هم درگیر ذهنیات سیاسی نیستند.قدر این نعمت را بدون منفعت طلبی و فراتر از قبیله گرایی باید دانست. معتقدم همین اخلاص و یک رنگی ، آبروی وی را نزد ملت ایران حفظ و ارتقاع می دهد.سنت های الهی سوخت و سوز ندارد.
@mersad598
♦️ فرزند شهید احمدی روشن در گذر زمان
🔹 حضور وی در دیدار صبح امروز رهبر انقلاب با دانشمندان هسته ای کشورمان
@mersad598
ماجرای خیانت های مادر کیان پیرفلک
🔺چرا باید با مادر کیان پیرفلک بابت جنایت دیروز برخورد شود؟
🔹پس از ماجرای چند ماه پیش در ایذه که به فوت کیان پیرفلک منجر شد، علیرغم همهی پیگیریهای صورت گرفته توسط بخشهای مختلف کشور برای مجازات قاتلین کیان، امّا خانم ماه منیر مولایی راد، مادر کیان، یکی از آتشبیاران و معرکهسازان اصلی بوده که بی توجه به عاملین آن جنایت، فضای نامعقولی را تمهید کرده است.
🔹او نه تعادلی در گفتار دارد و نه طی این مدت روند معقولی را برای پیگیری ماجرای کشتهشدن کیان دنبال کرده است. در عوض، او به بازیچهای برای آشوب طلبان و ویرانی طلبان تبدیل شده و حتی به حمایت از تروریستها نیز کشانده شده است.
🔹در ماجرای دیروز ایذه، محمد قنبری از نیروهای انتظامی شهر با اقدام تروریستی پویا مولایی، پسر عموی خانم ماهمنیر مولایی به شهادت رسید.
🔹شهید قنبری، دارای ۵ فرزند است که چهار تن از آنها دخترند.
🔹این شهید، قربانی فضاسازی تروریستی و ناجوانمردانهای است که در ماه های گذشته صورت گرفت و متاسفانه ماه منیر مولایی یکی از عوامل اصلی آن بوده و از قضا خودِ اقدام تروریستی نیز توسط پسر عموی او انجام شده است.
🔹آیا شهید قنبری شهروند درجه دو محسوب میشود یا فرزندان این شهید اهمیت انسانی ندارند؟ چطور میتوان با یک فضاسازی نابخردانه و همچنین تمهید برای ترور، خانواده ای را عزادار و جامعه ای را داغدار و ذهنشان را مشوش کرد، اما همچنان با حاشیه امن مواجه بود؟
🔹آیا نباید آنها که به این جنایت امروز به انحاء مختلف کمک کردند، بابت این مساله بهای مسولیت خود را بپردازند؟!
@mersad598
💠 قدم زدن در حیاط خلوت
🔶 آقای رئیسی برای انجام سفری ۵ روزه عازم کشورهای ونزوئلا،کوبا و نیکاراگوئه شد.این سفر در ادامه رایزنیهای بهمن ماه۱۴۰۱،دکتر امیرعبداللهیان در این کشورها انجام میشود.
🔶 این ۳ کشور به دلیل ماهیت انقلابی و ضدامپریالیستی خود،سالهاست با آمریکا در تضاد و نزاع میباشند و آمریکا نیز برای این کشورها،آوردهای جز توطئه،تهدید و تحریم نداشته است،که از این لحاظ شباهت زیادی مابین جمهوری اسلامی با ونزوئلا،کوبا و نیکاراگوئه وجود دارد.
🔶 وجود ظرفیتهای بزرگ در حوزههای کشاورزی،صنایع،معادن،انرژی و فناوری وجه مشترک دیگر بین ایران و کشورهای آمریکای لاتین است که میتواند منافع زیادی برای ۲طرف به همراه داشته باشد.
✅ در سالهای۸۴ تا ۹۲ روابط ایران با کشورهای آمریکای لاتین به اوج خود رسید، با روی کارآمدن دولتهای یازدهم و دوازدهم که نگاه صرف به آمریکا و چند کشور اروپایی سرلوحهی سیاست خارجی قرار گرفته بود،این روابط دچار ضعف و تزلزل شد.اما دولت آقای رئیسی در ادامه سیاست خارجی متوازن و روبه رشد خود،در حال ورود به حیاط خلوت آمریکاست،که این امر میتواند تسهیل کننده تجارت خارجی و عامل شکوفایی بیشتر اقتصاد کشور باشد.
@mersad598
🔰 گزارش روز
⭕️ بازی هوشمند ایران در منطقه
در حالیکه صدای غرش شلیک موشک هایپرسونیک «فتاح» گوش منطقه را کَر کرده است قفل درب «سفارت» ایران در عربستان در فضایی آرام بازگشایی میشود. دو رویداد مهم که هر کدام یک روی سکه توانایی ایران را برای منطقه و دنیا به نمایش گذاشت، در یک روی سفیر و توانایی دیپلماسی و در روی دیگر موشک و قدرت نظامی؛ اولی محصول تلاشهای میدان و دیگری حاصل تکاپوی ساختار دیپلماسی است که حالا در دولت ابراهیم رئیسی بیش از گذشته همدیگر را در آغوش گرفتهاند.
به نظر میرسد ایران با این همزمانی قصد دارد به رقبای منطقهای و فرامنطقهای خود بفهماند که گزینههای متعددی در بازی با آنها در اختیار دارد، اکنون انتخاب با آنها است که کدام گزینه را برگزینند! اگر از در دشمنی وارد شوند جز به خطر افتادن امنیت سیاسی و اقتصادی برایشان عایدی دیگری نخواهد داشت، در صورتی که در فضای همکاری و تعامل برای همه بهره فراوان خواهد بود.
خروج آمریکا از منطقه و وقوع جنگ اوکراین انگیزه خوبی بود تا ایران در خلاء قدرت به وجود آمده با تکیه بر تواناییهای منحصر به فردی که در اختیار دارد میخ قدرتش را در منطقه بکوبد. خروج آمریکا از برجام و حوادث پس از آن این انگیزه را دو چندان نمود، به واقع ایران توانست در فضای به وجود آمده بازی جدیدی به رقبای خود در منطقه تحمیل نماید. برخلاف گذشته که «همه چیز برای یک عده» تعریف میشد در این بازی یا «همه چیز برای همه» است یا «هیچ چیز برای هیچکس» نخواهد بود و عاقلانه این بود که رقبا اولی را بپذیرند، بدهبستانهای ایران با روسیه، آمد و شد سران برخی کشورهای حاشیه خلیجفارس به ایران، افتتاح سفارت ایران در عربستان و حتی زمزمههای توافقات جدید برجامی همگی در همین چارچوب قابل تحلیل است.
بازیگران اصلی این بازی جدید دیپلماتهای انقلابی و نظامیان کارکشتهای هستند که ذیل راهبرد عزت، حکمت و مصلحت در حال بازکردن دریچههای جدیدی برای شکستن حصار تحریم و توطئه هستند، این مهم پیشتر به واسطه سیاست نگاه به غرب در دولت روحانی میسر نشد چرا که دیپلماسی نتوانست و یا نخواست پا به پای میدان پیش بیاید اما رفتارهای تیم دیپلماسی دولت رئیسی و پشتیبانی بازیگران میدان در چند ماه اخیر نشان از همراهی و همسویی این دو با هم دارد.
✳️چرا برقراری رابطه ایران و مصر مهم است ؟
1️⃣ مصر پرجمعیت ترین کشور در میان جهان عرب با بیش از صد میلیون نفر است
2️⃣ مصر از یک وضعیت تمدنی و فرهنگی درخشان و منحصر به فرد با ۵۰۰۰ سال سابقه برخوردار است
3️⃣ مصر نقطه ثقل فکری جهان عرب در دوره معاصر است و ایدئولوژی هایی مانند ملی گرایی (ناصریسم) و اخوانی از این کشور به جهان عرب صادر شد و متفکرانی چون مهم عبده ، سعد زغلول ، شیخ حسن البنا و شعرایی چون نجیب محفوظ، احمد شوقی و حافظ ابراهیم متعلق به این کشور هستند که در دوره هایی جهان را عرب تکان دادند و مهم ترین مرکز مذهبی جهان اسلام یعنی دانشگاه الازهر در این کشور قرار دارد
4️⃣ مصر دارای یک موقعیت ژئوپلیتیکی منحصر به فرد در دریاهای سرخ و مدیترانه است و کانال بسیار مهم سوئز از درون این کشور می گذرد و از طریق صحرای سینا بیش از ۲۰۰ کیلومتر با جنوب فلسطین اشغالی مرز دارد
5️⃣ این کشور عقبه استراتژیک نوار غزه محسوب می شود و کلیه نیازهای این باریکه مهم که امروز یکی از جبهه های ایران علیه اسرائیل است ، از مصر تامین می گردد
6️⃣ ایران و مصر ۲ قطب فرهنگی، سیاسی ، فکری و تمدنی جهان اسلام هستند که همکاری میان آنها تاثیرات چشمگیر و دراز مدتی بر دنیای اسلام خواهد داشت و طرفین می توانند در راستای تقریب مذاهب و مبارزه با خطر سلفی گری تشریک مساعی نمایند
7️⃣ مصر بزرگترین ارتش آفریقا و جهان عرب را در اختیار دارد و کیسینجر در مورد این کشور گفته بود هیچ جنگ فراگیری بین اعراب و اسرائیل بدون قاهره اتفاق نخواهد افتاد
8️⃣ در صورت بهبود روابط تهران و قاهره، این ظرفیت وجود دارد که بازار مصر پذیرای کالاهای ایرانی شود و این کشور در میان مدت به دروازه ورود کلاهای ایرانی به شمال آفریقا تبدیل گردد
9️⃣ از لحاظ دیپلماتیک ، برقراری رابطه سیاسی با مصر و در مرحله بعد ارتقای آن می تواند قدرت رایزنی ایران در جهان عرب را شکل قابل اعتنایی افزایش دهد و جایگاه متحدان جمهوری اسلامی مانند بشار اسد که از لحاظ ایدئولوژیکی با قاهره هم پوشانی دارند، را تقویت کند
🔟 قاهره بعد از پیمان کمپ دیوید در دوره انور سادات، به صف متحدان غرب پیوست و جایگاهش در جهان اسلام به شدت افول کرد اما به نظر می رسد ژنرال سیسی با عطف به تحولات جدید جهانی سعی دارد یک رابطه متوازن را با بلوک های جدید قدرت در پیش بگیرد و در عرصه بین الملل راهبرد تنوع در شراکت با قدرت های نوظهور را اتخاذ کند و به همین جهت برقراری روابط ایران و مصر بسیار مهم و حائز اهمیت است.
@mersad598
🔰 #سرخط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار دانشمندان، متخصصان، کارشناسان و مسئولان صنعت هستهای کشور ۱۴۰۲/۰۳/۲۱
💠درباره اهمیت صنعت هستهای
👈خیلی از مردم قدر صنعت هستهای و تأثیراتش در زندگی مردم و در پیشرفت کشور را نمیدانند.
💎جهات مختلف اهمیت صنعت هستهای:
♦️بهبود زندگی مردم و آبرو بخشیدن به کشور
♦️ایجاد وزن سیاسی جهانی و بینالمللی برای کشور
♦️ایجاد روحیه اعتماد به نفس ملی در مردم و نخبگان
❇️هر کسی ایران را دوست دارد، هر کسی جمهوری اسلامی را دوست دارد، بایستی به این بخش از فعّالیّت علمی و تحقیقاتی و صنعتی اهمّیّت بدهد و برایش اعتبار قائل بشود.
⭕️علّت تمرکز دشمنان روی انرژی هستهای هم همین است.
🔻البتّه آنها میگویند از [دسترسیِ ما به] سلاح هستهای میترسند!
❌دروغ میگویند، میدانند که ما دنبال سلاح هستهای نیستیم.
✅البتّه [کار ما] از ترس آنها و به خاطر آنها نیست؛ عقیدهی ما این است.
📌سلاح هستهای برای کشتار دستهجمعی به کار میرود، ما با کشتار دستهجمعی مخالفیم؛
📌خلاف دین و اسلام است؛ چه اتمیاش، چه شیمیاییاش، چه اقسام دیگری که ممکن است.
👈اگر میخواستیم سلاح هستهای درست کنیم، میکردیم، آنها هم میدانند این را.
🗝آنها میدانند که حرکت در صنعت هستهای، در حکم کلید برای پیشرفتهای علمی در بخشهای متعدّد کشور است؛ این را نمیخواهند.
🌐هر پیشرفتی که ملّت ایران بکنند، فکر، راه و مردمسالاری ملّت ایران، روی ملّتهای دیگر اثر میگذارد؛ اینها این را نمیخواهند، از این میترسند.
🔆حقایقی که در چالش بیستساله هستهای با دشمنان برای ما روشن شد:
🔘نمایش توانایی و استعداد خارقالعاده جوانان در شرایط تحریم و تهدید
🔘نمایش منطقِ غیرانسانی و زورگویانه مخالفین ما
🔘نامطمئن و غیرقابل اعتماد بودن مخالفین اعم از طرفهای مذاکره و آژانس
💠درباره پیشرفتهای صنعت هستهای در کشور
♦️«مستضعف» یعنی آن کسی که او را ضعیف نگه داشتهاند.
👇ضعیف نگه داشته شدن، دو جور است:
1️⃣یک وقت یک قدرتی میآید بر یک ملّتی تسلّط پیدا میکند، او را ضعیف نگه میدارد؛
🔺از این خطرناکتر، نوعِ دوّمِ استضعاف است🔻
2️⃣یک ملّت خودش باور کند که ضعیف است، باور کند که نمیتواند؛
❗️ما در دورهی قبل از انقلاب، هر دو جور استضعاف را داشتیم:
1️⃣ اروپاییها نفت ما را میبردند، در سیاست ما حدّاکثرِ دخالت را میکردند.
2️⃣ به مردم، به جوانها، باورانده بودند که ما نمیتوانیم.
❇️امروز ملّت ما کسانی را که دارای آن فکر و آن توهّمات هستند، دارد تحقیر میکند؛
⁉️با چه چیزی تحقیر میکند؟
✅با همین ساختوسازهایی که شما اینجا به ما نشان دادید.
👌امروز ما بیش از صد برابر سال ۸۲ که آغاز چالش هستهای ما با غرب است و تحریمهای پشت سر هم و مانند اینها [موجودی هستهای داریم].
🏷یک نکته حاشیهای ولی مهم!
📌در حادثهی رنسانس، اساسیترین خطّی که وجود داشت تقابل علم و دین بود؛
❇️امروز، در جمهوری اسلامی مهمترین کارهای علمی دارد انجام میگیرد، در رقابت با کسانی که سالهای متمادی است که در این رشتههای علمی دارند کار میکنند.
👌جوانان مؤمن، فخریزاده و شهریاریِ نمازشبخوان؛ اینها دارند پیش میبرند کار را؛
✅یعنی علم و معنویّت اینجور به هم آمیخته شده.
💠چند توصیه به مسئولان صنعت هستهای کشور
1️⃣استفاده از ظرفیّت دانش هستهای برای بخشهای مختلفِ زندگیِ مردم
📍سرریز بحث هستهای، برای:
🔹صنعت
🔸سلامت
🔹کشاورزی
🔸محیط زیست
🔹آبشیرینکن
🔸درمان بیماریها
↙️و برای همه چیز در جامعه مفید است.
2️⃣تبیین اهمیت و نقشِ انرژی هستهای در زندگی مردم
3️⃣تجاریسازی محصولات و خدمات هستهای و همکاری با کشورهای همسو
4️⃣پیگیری جدّی و برنامهریزی شده برای تأمین ۲۰ هزارمگاوات برقِ هستهای
5️⃣اهمیت دادن به تکریم، جذب و حفظ نیروی انسانی در صنعت هستهای
6️⃣همکاری و تعامل با آژانس بینالمللی انرژی هستهای را حفظ کنید البتّه در چهارچوب مقرّرات پادمانی
7️⃣تخطّی نکردن از قانون اقدامِ راهبردی مجلس و ایستادگی در مقابل زورگوییها
8️⃣حفظ زیرساختهای موجودِ صنعتیِ هستهای
📌ممکن است در یک زمینههایی بخواهید توافقهایی بکنید؛ عیب ندارد، توافق کنید، امّا زیرساختها دست نخورد، اینها خراب نشود، اینها محصول زحمت دیگران است.
🍀پروردگارا! به حقّ محمّد و آل محمّد، جوانان عزیز ما، مدیران خوب ما، فعّالان ارزشمند ما در این صنعت را مورد لطف و مهر و حفظ خودت قرار بده، همهی آنها را در دنیا و آخرت روسفید و سربلند کن. پروردگارا! نیّتهای ما را در آنچه میگوییم، در آنچه عمل میکنیم، نیّتهای الهی قرار بده و آنها را از ما قبول کن.
@mersad598