لیبرالهای بدقول و ناصادق!
وقتی خوبان به وعده وفا نکنند ، لیبرالها که آزادِ آزادند!
حسن روحانی در جلسه هیئت دولت در 12 تیر 98 گفت:
«از 16 تیر اگر طرفهای مقابل به تمامی تعهدات خود طبق زمانبندی عمل نکنند ، رآکتور اراک به شرایط سابق یعنی شرایطی که آنها ادعا میکردند خطرناک بوده و میتواند پلوتونیوم تولید کند ، بازخواهد گشت ؛ مگر اینکه در مورد رآکتور اراک آنها به تمامی تعهدات خود عمل کنند.»
عجب!
در جلسه روز 16 تیر 98 هیئت دولت ، حسن روحانی فقط از مبارزه با ملخها گفت و هیچ اشارهای به قول 4 روز گذشته خود نکرد. و حتی عذرخواهی و ادب در مقابل ملت هم ننمود!
البته این خصلت زشت اشرافیت است.
در تماس تلفنی حسن روحانی و امانوئل مکرون چه مطالبی رد و بدل شد.
شاید مکرون رئیس جمهور فرانسه ، قول سکونت در همسایگی منزل بنی صدر را بعد از پایان ریاست جمهوری به حسن روحانی داده است؟
وعده روحانی در جلسه 12 تیر هیئت دولت ، در 16 تیر توسط سه تفنگدار بی خشاب ، به موش تبدیل شد!
@mersad598
✔️باز هم یک تلفن بدموقع؟!
🛑نقاط ضعف و قوت گام دوم هسته ای
✍️گام دوم هسته ای در حالی برداشته شده، که گرچه میتوانست با قاطعیت بیشتری برداشته شود ولی در همین حرکت آرام چون در بستر یک مسیر درست راهبردی قرار دارد، بی فایده هم نیست. اما در یک نگاه کلی چند نکته و ملاحظه راهبردی ذیل را برای گام ذوم میتوان اشاره کرد:
🔷الف: شاید مهمترین آورده گام هرچند کوتاه دوم هستهای در همین جملات اخیر ریچارد نفیو معمار تحریم ها در دولت اوباما نهفته است که گفته است: مسئله جالب توجه برای من درباره اقدام ایران در خصوص از سرگیری غنی سازی اورانیوم به بالاتر از 3.67 درصد و همینطور عبور آنها از محدودیت 300 کیلوگرم برای ذخائر اورانیوم آن آدم هایی هستند که به من اطمینان خاطر می دادند اگر برجام را نقص کرده و به ایرانی ها با بازاعمال تحریم ها فشار وارد کنیم آنها هم دست روی دست می گذارند.
🔷ب: در جمعبندی تصور طرف غربی از ایران میتوان گفت که آنها معتقد بودند که نیروهای نظامی ایران در برابر تهدید به جنگ قاطع هستند ولی دولت در برابر تهدید بازگشت تحریمها بیدفاع و دستبسته باقی میماند، و بدترین ذهنیت درباره دولت ایران همین است. یعنی اگرچه معتبرسازی جنگ در برابر ایران به بن بست میخورد ولی معتبرسازی بازگشت تحریم ها، دولت ایران را به راحتی در منگنه روانی و عملی قرار میدهد. به همین دلیل کاهش گام دوم در وهله اول کمک به تصویر بسیار بدی است که در طرف غربی از روحانی و ظریف شکل گرفته است. البته دولت باید به طرف غربی نیز به مرور نشان بدهد که دل کندن از برجام نیز برایش به هیچ وجه سخت نیست. بنابراین دو گزینه "نترسیدن از بازگشت تحریم" و " تمایل ایران به آتش زدن برجام" باید در رفتار دولت دیده شود. این دو را در کنار "مهم نشمردن و دل نبستن اینستکس" و "منتفی دانستن هرنوع تمایل برای مذاکره با آمریکا"نیز باید با آن دو گزینه قبلی ترکیب شود. بنابراین یکبار دیگر این نتیجه راهبردی تصدیق می شود که: ادامه واکنش تهاجمی ایران، بزرگترین مساله راهبردی برای محاسبات طرف غربی در این روزهای حساس است. ذهنیتی که نزدیک به شش سال برای غربی ها تثبیت شده بود، عدم واکنش ایران در قبال نقص حقوقش بود. حالا شواهد بسیاری نشان می دهد که معتبرسازی واکنش های بزرگ از طرف ایران، متغییر اصلی برای تغییر رفتار اروپایی ها و آمریکایی ها می باشد. ایران بعد از این باید بر مسیر تهاجمی خود اصرار داشته باشد. مسیر تهاجمی هم معنایش، تهدید به غنی سازی بیشتر با ترکیبی دیگر از ابزارهای فشار ایران برای عقب نشینی گام به گام اروپایی تا رفع تحریمها و تسهیل فروش نفت و معاملات بانکی ایران است.
🔹ج: موکول کردن اعلام جزئیات گام سوم به 60 روز دیگر شاید یکی از ضعف های گام دوم هسته ای باشد. در اینباره عدم ترسیم جزئیات شفاف به نوعی برای دیپلماسی در شرایط فعلی به نوعی سبب نقصهای در مسیر راهبردی دیپلماتیک جدید ایران هست. شاید این محاسبه در ذهنیت وزارت خارجه کشورمان باشد که عدم اعلام جزییات گام سوم به نوعی ایجاد تردید و انفعال در کشورهای مقابل ایران ترسیم بکند و این در طول ادامه مذاکرات مفید باشد. اما به نظر می رسد که ترسیم شفاف گزینه های ایران بیش از همه چیز در حال حاضر مفیدتر باشد. زیرا عدم ترسیم جزییات گام سوم این مساله را نیز در درون خود دارد که ایران همچنان به اروپایی ها امید گشایش دارد و یا از رفتن به سمت گزینههای قویتر کمی ابا دارد. ضمن اینکه سیاست انتظار تاکنون نشان داده که وضعیت اقتصادی ایران را همچنان بدون پیشرفت محسوس قرار می دهد. از سوی دیگر گرچه ایران تاکنون با واسطه ها قاطع برخورد کرده است ولی از اثر تلفن اخیر مکرون به روحانی نیز نباید غافل شد. مکرون علاوه بر اینکه به دنبال این بوده است که از زبان روحانی بشنود که ایران در گام دوم چه خواهد کرد، به دنبال باز کردن پای آمریکاییها به مذاکرات با ایران نیز بوده است. روحانی هم یکبار دیگر ظاهرا شرط برداشتن تحریم ها را در اینباره گذاشته است. برخی گمانه زنی ها نیز محدوده این در خواست را کاهش تحریم ها آنهم تحریم های که آمریکا ظالمانه و بی مورد پس از خروج از برجام انجام داده است، بیان کرده اند. اما اگر به قول آقای عراقچی برجام پروندهاش بسته شده، دیگر مذاکرات جدید با آمریکا چه معنایی خواهد داشت؟!
@mersad598
🎯 پدری رو تصورکنیدخسته ازسرکاربرگشته نتونسته درراه مایحتاج خونرو بخره و باچشم غره و ناراحتی همسرش روبه روشده. همین پدربرای استراحت روی مبل میشینه. تلویزیون رو میزنه وبعدبا انبوه #تبلیغات_بازرگانی که محصولات و زندگی لاکچری تبلیغ میکنن مواجه میشه. چه حالی میشه؟
@mersad598
چرا کالای لوکس تحریم نیستیم؟
نیفو معمار تحریمهای آمریکا پاسخ می دهد:
«یک راه اثر گذاری تحریمها این است که اجازه دهیم کالاهای لوکس وارد ایران بشود اما نیازمندیهای مردم عادی تحریم باشد تا مردم با دیدن رژه خودروهای لوکس توسط ثروتمندان در خیابانها و ناتوانی خود در تامین نیازمندیهای معمولی احساس تبعیض و بی عدالتی در حکومت بکنند و علیه جمهوری اسلامی شورش کنند.»
@mersad598
برجام + گاندو= مرگ اعتدال و اصلاحات
دو پرونده مهم ، یعنی برجام و پخش سریال واقعی گاندو ، پرده تزویر ، کذب و نفاق دولت اعتدال و اصلاحات را کنار زد ، لیبرالهایی که وعدهی حل همه مشکلات کشور ، از آب آشامیدنی تا ریزگردها را به مردم داده بودند ، خود شکار شبکه جاسوسی آمریکا شدند ، بطوری که امضای برجام از سوی آمریکائیها ، مشروط به آزادی جیسون رضائیان شد!
بعد از مشاهده سریال گاندو ، مردم به واقعیتهای مهمی پی بردند:
اولاً ، مردم دیدند که شبکه جاسوسی آمریکا تا عمق استراتژیک دولت جاسوسپرور حسن روحانی نفوذ کرده!
ثانیاً ، حیثیت عناصر متعدد امنیتی مستقر در دولت اعتدال ، (آشنا ، یونسی ، ربیعی ، قاضی زاده هاشمی ، واعظی ، آذری جهرمی ، شریعتمداری) لگدمال شد.
ثالثاً ، اثبات شد که وزارت خارجه ، معاون اول رئیس جمهور و بخشهایی از نهاد ریاست جمهوری ، صددرصد بر علیه امنیت کشور و منافع ملت عمل کردهاند!
رابعاً ، برجام ، نه تنها دستاوردی برای ملت و کشور نداشته ، بلکه 50 میلیارد دلار خسارت به همراه تشدید تحریمهای آمریکا و اروپا را بدنبال داشته!
زیبا و پرهیجان است ، که بعد از پخش سریال گاندو ، مردم نظارهگر محاکمه عوامل نفوذی دشمن در بدنه دولت باشند ، همانانی که در قسمتهای پایانی سریال گاندو ، نیروهای امنیتی را تمسخر کردند!
آیا ملت آنها را شناخت؟
یکی از آن خائنین ، اسحاق جهانگیری است ، که زمینه ساز تحمیل مجدد ریاست جمهوری حسن روحانی در سال 96 و اجرای سند 2030 بر علیه امنیت ایران گردید!
نتیجه برجام و سریال گاندو ، باید مرگ قطعی جریان نفاق اعتدال و اصلاحات را رقم بزنند ، مگر اینکه ملت به بلوغ شناخت خادم از خائن ، نرسیده باشند.
@mersad598
*باسمه تعالی رضا لطفی نژاد _اهواز*
*به مناسبت سالروزکشف کودتای آمریکایی نقاب* *(۵۹/۴/۱۸):*
📮چگونگی کشف کودتای آمریکایی شبکه نقاب (معروف به نوژه )از زبان آقا محسن رضایی،بعنوان مسئول اطلاعات
وقت سپاه (کشور)،اوایل تیر ماه/۵۹ در خیابان ایران به دیدار حضرت آیت الله خامنه ای که در آن زمان،نماینده امام در ارتش بودند،رفتم،به ایشان گفتم،اطلاعات ما خط یک کودتارا در ارتش پیدا کرده، ولی نقطه آغاز آن را نمی دانم......چندوقت بعد ایشان پیام دادند((خلبانی اینجاست که شبیه حرف های شما را می زند)) مرا به منزلشان دعوت کردند،رفتم وبا آن خلبان جوان روبرو شدم،او گفت که وقتی مادرم متوجه قصد من برای شرکت درکودتا می شود،می گوید،
اگر فورا"پیش امام نروی و ماجرا را نگویی،شیرم را حرامت می کنم.
بامراجعه خلبان به حضرت آقا که نماینده امام در شورای عالی دفاع بودند،حلقه کشف وخنثی کودتا تکمیل شد،ارتشی ها هم درافشای کودتا وهم درخنثی کردن آن بیشترین کمک ها را انجام دادند.
*❎درسی که باید ازاین کودتا آموخت:* کودتای نقاب اولین حرکت براندازانه مستکبران در مسیر انقلاب اسلامی نبوده و آخرین آن نیز نخواهد بود و نشان می دهد که آمریکا نه تنها تحلیل و شناخت درستی از اوضاع داخلی ایران ندارد، بلکه طرح ها و برنامه هایش نیز به تعبیر امام خمینی(ره) احمقانه و بسیار ناشیانه است، اگرچه چنین حرکت هایی ممکن است در برخی کشورها که نه از مشروعیت الهی و نه از مقبولیت مردمی و از سوی دیگر از رهبری هوشمند برخوردار نیستند، توفیقاتی را کسب نمایند، لکن شعار آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند را ملت ایران برای جهانیان اثبات نمودند و کابوس شکست ناپذیری ابرقدرتهای شرق و غرب و صهیونیسم بین الملل را در هم ریختند. این گونه حرکت ها بیانگر این واقعیت است که رابطه با چنین دشمن غداری و مذاکره با او نه تنها قابل اعتماد نیست بلکه فایده ای برای نظام اسلامی ندارد و در عین حال خسارت ها و ضررهای زیادی را نیز برای ملت ایران ونظام مقدس جمهوری اسلامی در پی خواهد داشت.
*❎چند نکته قابل توجه دوستان عزیز :*
۱_کودتای شبکه نقاب صحیح است،که سرواژه (نجات قیام ایران بزرگ)است.
۲_عنوان کردن کودتای نوژه ندام کاری و سهل انگاری حتی رسانه ملی ماست وگرنه شهید والامقام محمد نوژه خلبان شجاعی بودند،که ضد انقلاب در تاریخ(۵۸/۵/۲۰)هواپیمای او را در آسمان پاوه ساقط وبه شهادت رسیدند.
۳_پایگاه سوم شکاری همدان قبل از انقلاب بنام شاهرخی،اوایل انقلاب بنام حُروبعد از شهادت محمد نوژه به این نام شهید عزیز نامگذاری گردید.
۴_یکی از افتخارات سازمان قدرتمند اطلاعات سپاه،که به حمدالله امروزه هم دارد خوش می درخشد،کشف همین کودتا وده توطئه وسرکوب از این دست است.....
۵_اطلاعات سپاه تا ۶۳/۷/۱ بعنوان اطلاعات کشور انحام وظیفه نمود واز تاریخ مذکور وزارت اطلاعات تشکیل گردید
@mersad598
آقای عراقچی!
از کیسه ملت ایران نبخشید
اخیرا آقای عراقچی اعلام کرده است که اگر آمریکایی ها به برجام برگردند حاضریم مذاکرات موشکی را در دستور کار قرار دهیم!
1.براستی ایشان با کدامین مجوز از کیسه ملت می بخشد؟
2. انسان عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شود ایشان چه زمانی عاقل می شوند؟
3. آیا جز این است که آمریکاییها برای همین از برجام خارج شده اند که با فشارهای اقتصادی این امتیاز را بگیرند؟
4. اخیرا آقای ظریف هم گفته که اگر آمریکا تحریم ها را متوقف کند به مذاکرات بر می گردیم. اگر به صورت تاکتیکی متوقف کند آیا می توان برگشت و باز هم امتیاز بدهیم؟!
5. معلوم نیست چرا این جماعت تنها امیدشان به آمریکاست؟!
@mersad598
*⭕️ دشمن شناسی وقتی ناقص باشد خطرناک است*
*✍: برخی معتقدند دشمن فقط آمریکا و اسرائیل و چند کشور دیگر هستند . این ناقصترین و سطحی ترین فهم از دشمن است. دشمن فقط موجودات بیرونی و بیگانه و خارجی نیستند . دشمن گونه خطرناکتری هم دارد که اتفاقا داخلی است ....*
*⛔️ چه کسانی به آمریکاییها نامه نوشتند برای تحریم کشور؟*
*⛔️ چه کسانی صنعت هسته ای کشور را یکشبه نابود کردند؟*
*⛔️ چه کسانی اسناد ننگین ۲۰۳۰ و معاهده پاریس را به کشور تحمیل کردند؟*
*⛔️ چه کسانی فضای مجازی کشور را دو دستی در خدمت سرویسهای جاسوسی غرب قرار دادند*
*⛔️ چه کسانی فضای ولنگاری را در کشور گسترش دادند؟*
*⛔️ چه کسانی بنای زندگی اشرافی مسئولان و حقوق های نجومی را در جمهوری اسلامی گذاشتند؟*
*⛔️ چه کسانی هنگام خروج آمریکا از برجام ظرف یک هفته ۲۰ میلیارد دلار به همراه ۶۰ تن طلای کشور را مفت حراج کردند؟*
*⛔️ چه کسانی در اوج جنگ مدافعان حریم با داعش از پشت به مجاهدین حق خنجر زدند؟*
*⛔️ چه کسانی بدنبال تفرقه افکنی بین دو ملت ایران و عراق و دیگر کشورهای همسایه هستند؟*
*⛔️ چه کسانی اقدام به تخریب و تضعیف نیروهای مسلح و نهادهای انقلابی و متدینین جامعه میکنند؟*
*⛔️ چه کسانی یک شبه قیمت ارز و سکه و خودرو و... را چندبرابر کردند؟*
*⛔️ چه کسانی تحت عنوان خصوصی سازی صنایع بزرگ ملی را به سمت نابودی سوق دادند؟*
*✍ و صدها مثال دیگر که نشان میدهد در داخل کشور عده ای کارها و اقدامات خصمانه و براندازانه ای انجام میدهند که دشمنان بیرونی مانند آمریکا هرگز توان انجام آن را ندارند*
*👈 دشمن شناسی حقیقی آنست که هم دشمن خارجی را بشناسی و هم دشمن داخلی را خوبتر بشناسی امام خمینی گفت آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند. حقیقتا این دشمنان داخلی هستند که همه جوره به جان انقلاب افتاده اند و غلط پشت غلط میکنند.*
*👈 نقشه راه دشمن داخلی را باید خوب شناخت. دشمن بیرونی سالهاست شکست خورده.... عده ای با تحلیل غلط به اسم وحدت و مصلحت ما را سرگرم دشمن خارجی کرده اند تا دشمن داخلی راحت کار را تمام کند*
*❇️ هوشیار باشید*
*جوانان انقلابی آماده باشند که دشمن داخلی را شکست خفت باری بدهیم و این غده های چرکین غربزده را از جامعه پاکسازی کنیم*
@mersad598
نگاهی به شبه کودتای اصلاح طلبان در 18 تیر 78
ماجرای نامه 24 تن از فرماندهان سپاه به خاتمی
18 تیر ماه سال 1378 بود که شبه کودتای جریان مدعیان دروغین اصلاحات به راه افتاد
آن ها فک می کردند با راهاندازی هرج و مرج خیابانی و به کار گیری چندین اوباش و اراذل می توانند شبه کودتای 28 مرداد را تکرار کنند و خاتمی هم مانند مصدق به قهرمان ملی تبدیل کنند و انقلاب را دست بسته تحویل آمریکایی ها بدهند! ولی هوشیاری رهبری الهی انقلاب مانند همیشه کار دستشان داد و ملت در 23تیر به صحنه آمدند و خار و خاشاک های خیابانی را جاروب زدند
در آن شرایط فرماندهی آشوب در ریاست جمهوری بود فرماندهان سپاه از رئیس جمهور وقت می خواستند تا اوضاع آشفته را به او گزارش کنند و از او به عنوان رئیس شورای امنيت ملي بخواهند با اغتشاش و آشوب مقابله کند ولی خاتمی برای دو ماه بعد به آنها وقت داده بود! یعنی بعد از موفقیت کودتا!
اینجا بود که فرماندهان به او نامه سرگشاده فرستادند و به او یادآور شدند که فکر نکنید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در برابر این گونه اقدامات ساکت خواهد نشست
بسیج و سپاه درست در زمانی اقدام کردند کا اوباش و اراذل سازماندهی شده به سه دسته تقسیم شده بودند یک عده به سمت صدا وسیما و عدهای به سمت بازار تهران و دسته سوم به سوی بیت رهبری حرکت کرده بودند
فرمانده حفاظت از بیت رهبری طی تماسی با دفتر رئیس جمهور از آنها می خواهد که به آنها بگویید برگردند و گرنه با آنها برخورد خواهد شد و ما این هجوم را تحمل نمی کنیم با این تماس طولی نکشید که ای جماعت برگشتند! پیدا کنید پرتقال فروش را!!
البته بسیج با دست خالی این فتنه را جمع کرد.
جالب این که دولت اجویت در ترکیه دولت کودتا را در ایران به رسمیت شناخت و خرازی عصر همان روز به عربستان سعودی سفر کرد
باز هم بگردید پیدا کنید پرتقال فروش را
@mersad598
پروپاگاندای تبلیغاتی و جیغهای بنفش!
واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور که ید طولایی در همکاری با جواسیس سازمان سیا در وزارت ارتباطات داشته ، از پخش و تأثیر فوق العاده سریال گاندو ، چنان میسوخت ، که سوختن آشنایِ آشنا با انجمن حجتیه ، فراموش شد!
عجیب اینجا است ، که هیچ خبرنگاری از این عنصر موذی جاسوسپرور ، سئوال نکرد ، که نزار زکا ، جاسوس سازمان سیا ، در وزارت ارتباطات واعظی ، چه میکرده است؟
(تصاویر جاسوس با جاسوس پرور ، در شبکههای مجازی موجود است!)
البته دولت بی کفایت حسن روحانی ، آنقدر در زمینه نفوذ جواسیس موفق عمل کرده ، که ظرفیت ساخت و پخش سریالهای گاندوی 400 قسمتی را هم دارد!
حالا اگر گاندوی 2 ساخته شود ، قطعا زبان منافقینی که از سال 92 سفره مردم را با برجام و اینستکس به بازی گرفته ، کوتاه میگردد!
آیا پروژه پراید 50 میلیون تومانی در دولت حسن روحانی ، شرایط ساخت سریال گاندوی 5 را ندارد؟
با پخش سریال گاندو ، تمامیت وجود دولت لیبرال حسن روحانی از درون سوخت!
و لذا گماشتههای دولت اعتدال ، با عربدهکشی ، جیغهای بنفش و پروپاگاندای تبلیغاتی ، قادر به زدودن لکه ننگ جاسوسپروری ، از دامان ناپاک خود نیستند!
@mersad598
🔴 جیسون رضائیان خطرناکتر است یا حسام الدین آشنا؟!
🔹🔸حساسیت و آلرژی بالای #مشاور_روحانی و رسانه های زنجیره ای دولت، از #سریال_گاندو باعث سوالاتی در افکار عمومی شده. افکار عمومی میپرسند چرا #حسام_الدین_آشنا باید از روایت یک #نفوذ در دولت چنین برآشفته و عصبی شود؟ میپرسند چرا نفوذ در رأس دولت تا این حد آسان است و چرا تحت لوای #مذاکره، چنین جاسوسی باید آزاد شود؟ چرا دولت باید غرامت هنگفت #آزادی این #جاسوس را به دروغ بعنوان دستاورد #برجام اعلام کند؟! میپرسند ایران همیشه هدف #جاسوسی بوده و وجود نفوذ طبیعی است و به تصویر کشیدن و نقد آن، چراغ افکندن روی حقیقت و بازدارنده نفوذهای بعدی است، پس چرا باید در برابرش، چنین حجم وسیعی از مخالفت و #عصبانیت صورت بگیرد؟ از حمله به عوامل و #بازیگران این سریال تا تهیه کننده تا محتوای آن. آیا بین #مشاور رئیس جمهور و جاسوسهای رخنه کرده در دولت، ارتباط و علقه ای است؟ میپرسند چطور دولتی که با شعار «آزادی» از مردم رای میگیرد، با رویکردی فاشیستی، فریم به فریم یک سریال را #سانسور میکند. و چرا #آشنا تا این حد به جاسوسها حساس است؟ چراکه پیش از این نیز به دستگیری #کاوس_سید_امامی واکنشی تند و جانبدارانه نشان داده بود!
♦️از قضا همین حساسیت سوال برانگیز باعث شده واقعی بودن گاندو برجسته تر و این سریال محبوبتر شود. مثلا آقای آشنا که دستی در نظرسنجیهای توئیتری دارد، میتواند در صفحه توئیترش، درباره #گاندو هم نظرسنجی بگذارد. و مثلا بپرسد مردم ایران! به نظر شما، گاندو راستگوتر است یا دولت روحانی؟‼️ با گاندو احساس امنیتتان بیشتر است یا بی گاندو؟‼️
♦️ و اما 4 سال پیش همزمان با ماجرای #جیسون_رضائیان، مطلبی در سرمقاله خردنامه همشهری درباره آبشخورهای فکری آشنا نوشتم و پروژه فرهنگی وی درباره #اسلام_اجتماعی و سکولار و تئوریسین آن و مراد آشنا، #گلزاده_غفوری و تاثیرات او بر آشنا در ترویج آثار ضداسلامی (به اسم تکثرگرایی فرهنگی) و حتی در خلع لباسش را تشریح نمودم. از بانیان #مدرسه_علوی انجمن #حجتیه که همپای نهضت آزادی و جبهه ملی، علیه لایحه #قصاص ایستاد و پس از اعدام پسرانش (اعضای گروهک #منافقین ) خلع لباس کرد. کسیکه در مرگش #مریم_رجوی بیانیه عزا صادر کرد! بعد از گذشت سالها و بیان فکتهای ارتباط غلیظ فکری آنها، هنوز آشنا پاسخ نگفته که ارتباطش با وی و امثال او چیست؟ آیا کسیکه به چنین بستر فکری تعلق خاطر دارد، در برابر یک سریال امنیتی، سکوت میکند؟! اصلا جیسون رضائیان خطرناکتر است یا حسام الدین آشنا؟! شاید گاندوهای بعدی به این پرسش جواب دهد.
@mersad598
🔴 وقتی رهبر انقلاب در #حوزه_علمیه_قم تنها ماند!
کانال سخن شیعه نوشت: وقتی آیت الله یزدی از سر دلسوزی، به یکی از مراجع بزرگوار آیت الله شبیری نامه انتقادی نوشت، عده ای از اساتید در حوزه علمیه بدون توجه به علت نگارش نامه، به بهانه شکسته شدن #حرمت_مرجعیت فریادها کشیدند و فضا را داغ و احساسی کردند بعضی که جای نوه آیت الله یزدی بودند اجتهاد ایشان را زیر سوال برده و عده دیگری که در صف مرجعیت نوبت گرفته بودند (مانند علوی بروجردی و هادوی تهرانی) ارادت مخلصانه خودشان را به این جایگاه نشان دادند!
اما آیا انتقاد یک مجتهد باسابقه به رفتار یک مرجع تقلید بزرگوار آن هم به خاطر دغدغه حفظ جایگاه مرجعیت نیازی به این همه سروصدا داشت؟!
آیا آنان که خود را مدافع حریم مرجعیت میدانند هرجا که نیاز به آنان باشد حضور دارند یا گزینشی عمل می کنند؟
سوال ما این است چرا زمانی که آمریکا رهبر معظم انقلاب را #تحریم کرد صدایی از آنها در حوزه علمیه بلند نشد؟!
امروز در دنیا تشیع را به امام و مقام معظم رهبری میشناسند حتی غیر شیعیان هم رهبر خود را آیت الله العظمی خامنه ای می دانند و عزت امروز شیعه به دست #ولایت_فقیه و ایشان است چرا وقتی به این جایگاه توهین شد مدافعان حریم مرجعیت از مقام عظمی مرجعیت دفاع نکردند؟!
صد البته گلایه از علمای انقلابی بسی بیش تر است...
ما حوزه را جناحی نمیبینیم ما حوزه را به اعضای نشست اساتید و جامعه مدرسین تقسیم نمی کنیم ما در حوزه دو جریان میبینیم حوزه انقلابی و حوزه غیر انقلابی که قسم دوم هم شامل ضد انقلاب ها و هم بی تفاوت ها می شود.
@mersad598