هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻فرار یا استعفا؟
🔹کاوه مدنی معاون دو تابعیتی سازمان محیط زیست که در زمان انتشار عکسهای جنجالی او، در سفر خارج از ایران بود، به کشور برنگشت و از همانجا استعفا داد.
🔹این درحالی است که اخباری در خصوص ارتباط او با پرونده جاسوسی در حوزه محیط زیست نیز منتشر شده بود.
✅ @Rajanews
مرصاد
🔸شعارهای یک جانباز #ارتش هنگام رژه و عبور از جلوی جایگاه و در حضور حسن روحانی ✅به سپاه قدس بپیوندید
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻کانال فرار به اندازه شبکه نفوذ مهم است!
✍️یادتان هست آقای زیباکلام درباره فرار شاه از کشور گفته بود "شاه فرار نکرد بلکه کشور را ترک کرد"؟! حالا برخی عناصر و رسانه های آلوده خبر می دهند کاوه مدنی معاون سازمان محیط زیست، کشور را ترک کرده و قصد بازگشت ندارد و از همان خارج کشور استعغا داده است. بعدش هم کلی سوگواری کرده اند که به خاطر سخت گیری ها، باز هم فرار نخبگان اتفاق افتاده است!
♦️این رویکرد تحریفی در حالی است که کاوه مدنی از متهمان اصلی پرونده مربوط به شبکه نفوذ و جاسوسی در پوشش محیط زیست است. در واقع به واسطه او که در جایگاه معاونت سازمان محیط زیست بود که این شبکه نفوذ و جاسوسی وابسته به موساد و سیا توانسته بود در برخی مراکز مهم و حساس مدیریتی نفوذ کنند و ارتباط بگیرند و با همین دستاویز ها، سراغ جاسوسی از برنامه های موشکی و نظامی کشور بروند یا نسخه های برنامه ریزی ضد محیط زیستی و ضد امنیتی بپیچند.
🔹کاوه مدنی که رشد و نمو خود را مدیون انگلیسی ها و شبکه رسانه ای آن است، به واسطه برخی فشارهای دولتی از بازداشت رهایی یافت. او عضو ارشد همان شبکه صهیونیستی است که کاووس سید امامی جزو آن بود و پس از مواجهه با برخی اسناد و مدارک خیانت خویش، خودکشی را بر ماندن و لو دادن همه اعضا و عملکرد شبکه ترجیح داد. http://fi9.ir/qsj6ue
🔸وی پس از خروج از کشور، آخرین بار در یک مجلس عیاشی و در حالی که دچار بدمستی بود، دیده شد. و اکنون به دلایل کاملا روشن می گوید به کشور بر نمی گردد. او در اثر یک اهمال و فشار مشکوک، از کشور گریخت. باید کانال و مسیری را که موجب فرار کاوه مدنی شد، تحت نظر گرفت. این کانال به اندازه از آن شبکه مهم است.
♦️دری اصفهانی، کاووس سید امامی، سیامک و باقر نمازی، نزار زکا، جیسون رضائیان و ... تنها چند تن از این جاسوسان ماهر بودند که در تیم مذاکره کننده، وزارت ارتباطات، نفت، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، محیط زیست و ... نفوذ کردند. بخشی از نفوذ جریانی-مدیریتی این شبکه پنهان لو رفته بود و باید سرپوش بر این رسوایی بزرگ گذاشته می شد.
🔹مسئله مهم، شاهراه نفوذی است که دشمن از طریق سرپل مورد بحث، به برخی مراکز مهم تصمیم گیر و تصمیم ساز زده است؛ دری اصفهان عضو تیم مذاکرات، جیسون رضائیان مرتبط با دفتر یک دولتمرد ارشد، نزار زکا مرتبط با تیم شهیندخت مولاوردی، کاووس سید امامی مرتبط با تیم معصومه ابتکار، و پدر و پسر نمازی (مرتبط با تیم جهانگرد) که به برای برخی مراکز راهبردی دولت برنامه می نوشتند، تنها گوشه ای از نفوذ جریانی را بازگو می کنند.
@IMANImohamad51
✅ @Rajanews
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻احتمال لغو اجرای «طرح ترافیک جدید» توسط دیوان عدالت قوت گرفت
🔹طرح ترافیک جنجالی تهران که پس از حرف و حدیثهای فراوان به تصویب شورای شهر رسیده و برای اجرا به شهرداری ابلاغ شده، به دلیل برخی مغایرتهای قانونی از جمله افزایش بی سابقه و چندین برابری عوارض برای برخی گروههای هدف، در دستور کار کمیسیون تخصصی شهرداریهای دیوان عدالت اداری قرار گرفته است و احتمال صدور دستور موقت توقف اجرای آن نیز میرود.
✅ @Rajanews
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻همهچیز در خصوص انتشار فیلم تیراندازی آزادانه چند مرد در لرستان
مرکز اطلاعرسانی پلیس لرستان:
🔹فیلم مربوط در آذرماه سال ۹۶ در منطقه ماسور خرمآباد در حاشیه یک مراسم عروسی ضبط شده و در همان ابتدای امر افراد مختلف شناسایی شده و ۴ نفر از آنها دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند که پس از تشکیل پرونده با قرار وثیقه آزاد شدند.
🔹در پی انتشار این فیلم در تاریخ ۲۵ فروردین سال جاری مجدداً ۴ نفر از عوامل اصلی این فیلم دستگیر و تحویل دادستانی شده و در نهایت به زندان رفتند.
🔹نامبردگان به جرم ارتکابی خود در عروسی و تیراندازی شادمانه اعتراف کرده و نفر پنجم که این فیلم را در فضای مجازی منتشر کرده شناسایی و تحویل مراجع قضایی شده است.
✅ @Rajanews
⭕️کشف محموله بزرگ مواد منفجره در مرزهای شرقی کشور
🔸سربازان گمنام امام زمان (عج) محموله مواد منفجره ای که قرار بود با پوشش مواد مخدر از مرزهای شرقی به کشور وارد شود، کشف و ضبط کردند.
🔹نیروهای اداره کل استان سیستان و بلوچستان توانستند گروه های تروریستی را در انتقال ۸۰ کیلوگرم مواد منفجره ترکیبی، ۱۷ عدد تله انفجاری پدالی (مخصوص بکارگیری در بمب های کنار جاده ای و تله های انفجاری)، ۲۸ قبضه سلاح کمری با دو هزار و ۱۰۰ فشنگ، ۳۵ قبضه نارنجک جنگی، ده ها چاشنی الکترونیکی، فیتیله و تجهیزات انفجاری ناکام بگذارند.
🔹در این عملیات سربازان گمنام امام زمان (عج) همچنین ۵۸۰ کیلوگرم مواد مخدر از تروریست ها کشف کردند.
🆔 https://t.me/joinchat/AAAAADvEln-YF0bJQ-GHaQ
هدایت شده از اخبار قدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 ارسال اولین محموله کمکهای بشردوستانه جوانان پاکستان و ایران به اردوگاه آوارگان در سوریه با مشارکت هیات رهروان شهدای زینبیون و مرکز دانشجویی بین المللی عدالت برای صلح
https://eitaa.com/quds_sepah