eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
188.3هزار عکس
170.8هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 نباید این مجال را به گروسی دهیم تا با مقامات عالی‌رتبه کشورمان دیدار داشته باشد/ نباید از صدور قطعنامه جدید واهمه داشته باشیم 👤 ، نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: 🔹 (با اشاره به سفر گروسی، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران) در وهله اول گروسی فقط باید با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ملاقات کند و نیازی نیست که با مقاماتی چون رئیس‌جمهور دیدار کند و ما نباید این مجال را به وی دهیم تا با مقامات عالی‌رتبه کشورمان دیدار داشته باشد. 🔸️ متأسفانه در دولت سابق این‌گونه نبود و شخص روحانی و برخی دیگر از دولتمردان ظرفیت بالایی را برای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پدید آوردند تا آژانس بیشتر از ماهیتش جلوه کند. ما نباید دیگر چنین امتیاز ویژه‌ای را برای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قائل شویم. ✅ از سوی دیگر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی طبق قانون فقط حق دارد در چارچوب توافق پادمان با مسئولان ما مذاکره کند. 🔹 مطابق با NPT، هر کشور هسته‌ای با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی توافق می‌کند که پادمان را رعایت کند/ متأسفانه برجام باعث شد که ما پروتکل الحاقی را هم بپذیریم که مطابق با آن نظارت‌ها باید در هر مکان و هر زمانی انجام شود و حتی مناطق نظامی و دانشگاهی ما هم باید تحت نظارت قرار گیرد. البته این مسئله قبل از تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران بود 🔸️ از آنجایی که کشورهای غربی به تعهدات خود عمل نکردند، ما هم نباید نظارت‌های فراپادمانی را بپذیریم. ✅ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همواره به دنبال اعمال فشار بر ایران جهت اجرای تعهدات برجامی است اما از غربی‌ها نمی‌خواهد که تعهدات خود را عملیاتی کنند. از سوی دیگر ایران را تهدید می‌کنند که اگر فلان کار را انجام ندهید، پرونده ایران را به شورای امنیت می‌فرستند. 🔹️ مذاکره‌کنندگان جمهوری اسلامی ایران نباید واهمه‌ای داشته باشند که نکند پرونده ایران به شورای امنیت برود و قطعنامه‌های تحریمی بازگردد. الان همه تحریم‌ها پابرجاست و فشارهای حداکثری کشورهای غربی علیه ایران ادامه دارد و آنان دیگر بیشتر از این نمی‌توانند کاری انجام دهند. 💢 ما باید به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کنیم که اگر آنان قرار است مسیر سیاسی را طی کنند و برخلاف قوانین رفتار کنند، ایران باید یکسری گام‌های هسته‌ای را به صورت جدی‌تر بردارد.
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 با اینکه سردار سلیمانی ۴ سال پیش پایان حکومت داعش در سوریه را اعلام کرد چرا هنوز داعشی‌ها در عراق و افغانستان بمب‌گذاری می‌کنند و نیروهایی ایرانی را در سوریه به شهادت می‌رسانند؟! ✅ حکومت داعش از بین رفته ولی تفکر داعشی هنوز باقی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بسیاری از افرادی که در شرکت‌های خودروسازی کار می‌کنند سفارشی هستند/ وزیر صمت نباید هرکسی را که دلش می‌خواهد مدیرعامل خودروسازی کند 👤 ، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت 🔹 وقتی به خودروسازان نقدینگی می‌دهید شرط تعیین کنید 🔸 حمایت از مدیران عامل و هیات مدیره خودروسازان باید مشروط باشد ✅ قراردادهای خارجی خودروسازان باید در کمیته‌های تخصصی بررسی شود 💢 نباید با اصرار نمایندگان مجلس افراد را در شرکت‌های خودروسازی استخدام کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهنمودها و دستورات ۵ سال پیشِ رهبر انقلاب در مورد حقوق‌های نجومی مسئولان زمین ماند که ماند! ‌ 🔗 رضا عبدی پور
🥃 9 ترکیب خاکشیر که 9 مشکل ما را برطرف می‌کند👆
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ببینبد چطور ۸۷ درصد بازار یخچال فریزر ایران در دست ال‌جی و سامسونگ بود، 📛هیچ کجای دنیا ۸۰ درصد بازارشان را به دست ۲ برند خارجی نمی‌دهند! 🔺رهبری شنید کره‌ای ها می‌خواهند بجای پول بلوکه شده به ما لوازم خانگی بدهند، نامه حمایتی از صنعت را نوشت.
🔸پهپادهای ایرانی می توانند به اهدافی در اروپا و آفریقا برسند. بنی گانتز وزیر دفاع اسرائیل امروز گفت: ایران پهپادهایی با برد بیش از 1000 کیلومتر دارد و می تواند از آنها علیه اهدافی در اروپا و آفریقا و همچنین نیروهای بین المللی در خاورمیانه استفاده کند ایرانی ها از پایگاه های چابهار به سوی کشتی ها شلیک کردند. ایران می خواهد بر منطقه و سپس جهان مسلط شود و ایدئولوژی افراطی را در جهان گسترش دهد. ایران نفت و تسلیحات ونزوئلا را تامین می کند، نیروهای خود را در آمریکای جنوبی فعال می کند و به دنبال افزایش نفوذ خود در افغانستان است. یکی از ابزارهای اصلی ایران هواپیماهای بدون سرنشین و تسلیحات دقیق است که می تواند به اهداف استراتژیک در هزاران کیلومتر دورتر از ایران برسد و اکنون این پتانسیل تهدیدی برای کشورهای سنی مذهب، نیروی بین المللی در خاورمیانه و کشورهای منطقه است.
🔸 ایران: آژانس در چارچوب فنی به همکاری ادامه دهد امیرعبداللهیان در دیدار با مدیرکل آژانس: از نظر ایران آژانس باید در چارچوب وظایف فنی خود به همکاری با ایران ادامه داده و از اتخاذ مواضع سیاسی اجتناب کند. رافائل گروسی: آماده‌ام تا با حسن نیت و همکاری نزدیک با ایران مسائل فنی باقی مانده میان آژانس و ایران را در کوتاه ترین زمان ‌ممکن حل و فصل کنم.
♦️بِنِت: ایرانی‌ها از دور، اسرائیل را آزار می‌دهند 🔹نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در آستانه مذاکرات وین بار دیگر علیه برنامه هسته‌ای و مواضع منطقه‌ای ایران موضع‌گیری کرد. «نفتالی بنت» گفت: ایرانی‌ها در حالی که با امنیت در تهران نشسته بودند، اسرائیل را با موشک محاصره کردند. آن‌ها ما را از راه دور اذیت می‌کنند و به ما آسیب می‌زنند. 🔹او مدعی شد: حتی اگر توافقی بین ایران و ابرقدرت‌ها وجود داشته باشد، اسرائیل جزئی از آن نیست و به آن متعهد نیست. ممکن است یک دوره پیچیده شامل عدم توافق با متحدانمان وجود داشته باشد اما به حفظ آزادی عمل خود ادامه خواهیم داد. اشتباه پس از برجام باز نخواهد گشت. مثل قرص خواب ما را تحت تأثیر قرار داد و اسرائیل به خواب رفت. ما از این اشتباه درس خواهیم گرفت. ما آزادی عمل خود را حفظ خواهیم کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زباله بده، کارواش برو 🔹شهرداری منطقه ۱۹ تهران، کارواشی راه‎انداخته تا شهروندان در ازای تحویل پسماند تفکیک‎شده، ماشین‎شان رایگان شُسته شود.
🚨هشدار ایران به کشورهای طرف مذاکره در وین 🔺️سخنگوی وزارت خارجه: ایران با یک تیم کامل عازم وین خواهد شد و هدفی جز رفع تحریم های ظالمانه نداریم 🔺️اگر اراده جدی را طرف های مذاکره کننده نداشته باشند یا بخواهند آن را با نیت های غیر سازنده همراه بکنند ما هم بر اساس همان رفتار خواهیم کرد