🔺فرمانده نیروی هوافضای سپاه: قدرت موشکی ایران مثالزدنی است
سردار حاجیزاده :
🔹امروزامنیت و قدرت موشکی و دفاعی ایران پایدار و مثالزدنی است و این واقعیت را دشمنان مدام به زبان میآورند.
🔹امروزه قدرت موشکی، دفاعی و پهپادهای ما خاری در چشم دشمنان و موجب وحشت آنهاست.
🔹کوچکترین تحرک دشمن با پاسخی سخت مواجه میشود.
ـــــــــــــــــــــــ
🌀 نگذاریم سعادت تشکیل تمدن اسلامی و ظهور امام عصر (علیهالسلام)، نصیب نسل پس از ما شود ✔️
◀️چگونه؟!
❗️ استاد علوم سیاسی که از سیاست چیزی نمی داند!
🔺️ احمد نقیبزاده، استاد علوم سیاسی و از نظریهپردازان اصلاحات اخیراً در بخشی از یک مصاحبه که سایت اعتمادآنلاین آنرا منتشر کرد، گفته است: "اساسا مواجهه مداوم با بحران در خارج از مرزها باعث تحلیل رفتن قوا در داخل میشود. نتیجه این است که جای پای دولت در داخل سست میشود و دولتی که نتواند در داخل تکیهگاه محکم مردمی داشته باشد، توان مقابله با بحران را نخواهد داشت!
✍بی تردید بخش دوم سخن ایشان یعنی« دولتی که تکیه گاه محکم مردمی نداشته باشد توان مقابله بابحران ها را ندارد» صحیح است به همین دلی است که نظام جمهوری اسلامی در 43 سال گذشته بر همه بحران ها از جمله فتنه عمیق 88 و فتنه های 96 و 98 و بحران حکومت غربگرایان چیره شد و با تکیه به مردم خنثی کرد. اما بخش اول سخن ایشان حرف باطلی است و استاد علوم سیاسی چنین سخنی بسیار بعید است! زیرا اگر با بحران ها در خارج از مرزها مقابله نشود باید در داخل مرزها با آن ها مقابله کنند. بحران 8 ساله جنگ تحمیلی عراق نیز معلول همین نگاه غرب گرایانی بود که می گفتند ما می خواهیم با روش اشکانیان بجنگیم! که دشمن به خانه ما بیاید و در داخل محاصره اش می کینم! ولی مدیریت انقلابی، داعش را در خانه خودش به زباله دان تاریخ فرستاد و اسراییل را نیز در آینده نزدیک به همان سرنوشت محتوم مبتلا خواهد کرد.
⭕️ مجریان نقشه موسسه رند آمریکا برای فتح مجلس خبرگان
🔹20 سال پیش موسسه امریکایی رند در کتابی که به نام « شبکه مسلمانان میانه رو» منتشر کرد از طرحی رونمایی کرد که امروز حجاریان و مصطفی تاجزاده می خواهند آن را در ایران اجرایی کنند! در آن کتاب آمده بود که برای مقابله با اسلام انقلاب و جهادی چاره ای جز «ایجاد یک شبکه مسلمانان میانه رو» وجود ندارد؛ این شبکه باید در همه جا ایجاد شود و از همه جا مهم تر ایجاد شبکه روحانیون میانه رو و معتدل است که بتوانیم با حضور آن ها در مساجد سراسر کشور پایگاه های اصلی انقلابیون را تصرف کنیم. آقای احمد صدری از تئوریسین های اصلی اصلاحات که سال هاست در پناه امریکایی ها قرار دارد در کتاب « بهشتی در همین نزدیکی ها» می نویسد تردیدی نیست که کشور بدون روحانی نمی شود ولی باید تلاش کنیم روحانیونی از جنس اصلاح طلب تربیت کنیم که در سنگرهای مهم نظام، اهداف ما را دنبال کنند.
🔹 و حالا سعید حجاریان، تئوریسین و مغز متفکر اصلاحات آمریکایی طی یادداشتی با عنوان "سیاستورزی در عالم ممکنات" به نمایش گفتوگوی خود و مصطفی تاجزاده پیرامون بحث اصلاحات ساختاری پرداخته، و به صراحت از همان طرح آمریکایی پرده برداری می کندو می نویسد "فرض کنیم ساختار موجود پذیرفتنی است و بناست ترکیب قانون اساسی و مجلس خبرگان و رهبری برقرار بماند. در این شرایط ابتدا باید خبرگانسازی کرد؛ به این معنا که در انتخابات مجلس خبرگان ۷۰ نفر روحانیِ فاضلِ اصلاحطلب را بهمصاف معمرین مجلس خبرگان فعلی فرستاد، بهنحوی که آنها پیشاپیش اعلام کنند در بدو ورود راهی متفاوت خواهند رفت. این کشور مجتهد جوان و روشناندیش دارد و چنین تلاشی عبث نخواهد بود؛ چه شورای نگهبان آنها را رد کند و چه تأیید کند. از طرفی، این کار نسخه پیشرفته ثبتنام تاجزاده در انتخابات ریاست جمهوری است و گمان نمیکنم راهی مستحکمتر از این برای اشاعه گفتمان اصلاحات ساختاری وجود داشته باشد."
✍البته آقای حجاریان و تاجزاده نمی توانند چنین نیروهایی برای مجلس خبرگان، عالی ترین جایگاه خبرگی در نظام جمهوری اسلامی تربیت کنند؛ امید آن ها به عقبه ای است که سال ها در حوزه علمیه در سایه غفلت مسوولان حوزه علمیه، به این کار مشغول است و بودجه کلانی که منبع آن چندان روشن نیست برای سکولاریزه کردن حوزه مصرف می کنند. متاسفانه برخی مراکزی در حوزه علمیه وجود دارند که در مدارس تحت امرشان به دنبال تربیت روحانیون اعتدالی و میانه رو هستند افرادی که بهجای دل سوزاندن برای اسلام و انقلاب، برای سکولاریزه کردن حوزه و روحانیت دل می سوزانند!!
🔹براستی آیا نظام اسلامی و شورای عالی حوزه برای مقابله با این براندازی نرم برنامه ای ندارد؟ آیا باید نشست و تنها نظاره گر طرح ها و نقشه های مکشوف دشمن بود ؟! یا راه معقولی برای مقابله بااین جریان های مخوف وجود دارد؟
🔴 برترین عدالت ها چیست؟
🔹عدالت مفهوم گسترده ای است و در هر حوزه و حیطه ای معنای خاصی دارد. حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) عدالت را پرداختن حق هر صاحب حقی می داند و در جایی دیگر آن را به معنای قرار دادن هر چیزی در جای خود تعریف کرده اند.
🔸بین تک تک افراد جامعه در استفاده از امکانات، منابع، درآمدها و خدمات باید عدالت برقرار باشد. در استفاده از مسکن، خوراک و پوشاک، بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و سایر نیازها باید همه بتوانند عادلانه دسترسی داشته باشند. بین همه اقشار و مشاغل و اصناف باید عدالت برقرار شود؛ بین همه شهرها و استان ها و مناطق باید عدالت برقرار باشد.
🔹بطور کلی باید بین مجموعه انسانی که در یک مکان، در یک شهر، در یک استان و در یک کشور و ... زندگی می کنند عدالت برقرار شود. عدالت اقتصادی و اجتماعی. اما برترین عدالت، آن است که این مجموعه انسانی که در محلی به نام شهر یا کشور گرد هم آمده و جامعهای را بنیان نهادهاند، عدالت ایجاب میکند که دارای حکومت و نظام سیاسی بر مبنای عدل و حاکم عادلی باشند و مجموعهای از قواعد و قوانین در آنجا جاری باشد، تا جامعه بتواند به حیات خود ادامه دهد و سعادت دنیوی(یعنی آبادی و پیشرفت و رفاه نسبی عمومی) و سعادت اخروی تضمین شود.
🔸یک جامعه در درجه نخست باید دارای یک نظام سیاسی باشد تا ابتداییترین و ضروریترین امور زندگی مردم سامان گیرد و عملی شود. هر کدام از اجزای نظام سیاسی از رهبر، والیان و کارگزاران و مدیران گرفته تا اصناف، مجموعهها و نهادهای مختلف اجتماعی باید دارای عدالت خاص خود باشند و براساس آن، هر کدام خدمات خاص خود را ارائه دهند.
🔹بطور قطع، مهم ترین رکن این نظام سیاسی، رهبر جامعه است و سپس سایر مدیران و کارگزاران به ترتیب جایگاه و اهمیت در رده های بعدی قرار می گیرند. عدالت حکم می کند که رهبر جامعه، بهترین و شایسته ترین باشد. میتوان گفت برترین عدالت ها، وجود بهترین افراد در رأس جامعه است. برترین عدالت ها، #عدل_سیاسی به این معناست. حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام می فرماید: «سزاوار به خلافت کسی است که بدان تواناتر باشد و در آن به فرمان خدا داناتر.»(خطبه 174 نهج البلاغه، ترجمه سیدجعفرشهیدی)
🔸ما معتقدیم وجود یک معصوم در رأس جامعه، بالاترین عدالت هاست. در غیاب معصوم، حضور ولی فقیه در رأس جامعه، بالاترین عدالت هاست. اما آیا این کافی است؟ معلوم است که کافی نیست و باید سایر اجزاء نظام سیاسی و قوانین و مقررات نیز بر مبنای عدالت باشد و شایستگان در رئوس باشند و هر فردی و هرچیزی در جایگاه خود باشد.
🔹امیرالمؤمنین علیه السلام بعد از 25سال خانه نشینی وقتی به اصرار مردم حکومت را پذیرفت بر این عقیده بود که نظام سیاسی براساس عدالت تنظیم نشده و هر چیزی در جای واقعی خودش قرار نگرفته است و تصمیم گرفت تمام این سیستم را به هم بریزد و مجموعهای جدید مبتنی بر عدالت فراهم آورد. امام علیهالسلام در یکی از خطبههای نخستین خود فرمودند:
🔸«به خدایی که [پیامبر اسلام] به راستی مبعوث فرمود، به هم خواهید در آمیخت و چون دانه که در غربال بیزند یا دیگ افزار که در دیگ ریزند، روی هم خواهید ریخت، تا آن که در زیر است زبر شود، و آن که بر زبر است به زیر در شود و آنان که واپس مانده اند، پیش برانند و آنان که پیش افتاده اند، واپس مانند.»(خطبه 16 نهج البلاغه)
🔹پس همه اجزای نظام سیاسی، قوانین و مقررات و کارگزاران باید بر مبنای عدالت تنظیم و بکارگیری شوند که فرمود: «کار مردم جز به شایستگی زمامداران سامان نمییابد.»(خطبه 216) و «آفت کارها ناتوانی کارکنان است.»
🔸ساختارهای اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی را تنها کسانی مبتنی بر اسلام ناب طراحی خواهند کرد و کسانی امور را رو به سامان ببرند که شناخت دقیقی از دین، حق، عدالت، مردم و سعادت مردم داشته باشند وگرنه بسیار سخت و ناممکن است. عدالت حکم می کند اینها در رئوس قرار بگیرند تا هرم امامت و ولایت بر مبنای عدالت در جامعه تشکیل شود. چرا که رهبر جامعه به تنهایی نمی تواند کمااینکه حضرت امیر هم به تنهایی نتوانست، امام حسن مجتبی علیه السلام به تنهایی نتوانست و ... . در اصل 43 قانون اساسی، نقش مردم در رهبری جامعه را به رسمیت شناخته است که البته نظام باید زمینه آن را فراهم کند.
❇️ پ.ن: طی سه چهار دهه اخیر، در بین علما و بزرگان، یکی از کسانی که بیشتر از سایرین برای این «عدل سیاسی» زحمت ها کشید و کار فکری و تئوریک کرد و هزاران نفر را آموزش داد و برای تثبیت این فکر در جامعه تلاش کرد مرحوم علامه مصباح(ره) بود و این برترین عدالتخواهی بود. #طرح_ولایت ایشان برای همین بود. خدایش رحمت کند و روح ایشان را با حضرت امیرالمومنین محشور گرداند.
✅ #داود_مدرسی_یان
1400.09.09 - حاج آقا روانبخش - تحليل سياسي.mp3
17.74M
✅تحلیل هفته درباره مذاکرات در وین و توطئه های غربگرایان در جهت ناکام گذاشتن آن.
🔸توطئه غرب گرایان در جهت براندازی نرم نظام جمهوری اسلامی
ملاحظه بفرمایید 👆👆👆👆
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️سلبریتی های نان خور روحانی به جان آیت الله رئیسی افتاده اند!!!
🔹فکر میکنید چرا؟
✍ظاهرا در دولت روحاني لقمه چرب تری گیرشون می آمده است