🔴 *مواضعی که ثابت میکند «آمریکا آماده توافق نیست»*
✅مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا: بایدن هیچ تحریمی را لغو نکرده است/ در هفته آینده هماهنگی بیشتری با اسرائیل خواهیم داشت/ مذاکرات شش دور گذشته نیز ایدهآل ما نبود
🔹یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا در نشستی توجیهی با خبرنگاران به تشریح مواضع این کشور در خصوص دور جدید مذاکرات در وین پرداخت.
🔹این دیپلمات آمریکایی در پاسخ به سوالی پیرامون پیشنویسهای ارائه شده از سوی ایران، مطالبات جمهوری اسلامی را «فرابرجامی» توصیف کرده و میگوید «آنها در مورد رفع تحریمها که بسیار فراتر از محدوده برجام است، پیشنهاد خود را روی میز گذاشتهاند» و میافزاید «اگر ایران میخواهد ما فراتر از آن برویم، باید از آنچه در زمان برجام انجام می داد فراتر رود».
🔹ادعای فرابرجامی بودن خواستههای ایران در حالی مطرح میشود که دولت بایدن صراحتا اعلام کرده است که قصد لغو تحریمهای دوره ترامپ را نداشته و با فرار رو به جلو سعی دارد مطالبه بر حق ایران را چیزی بیش از برجام معرفی کند. این دیپلمات آمریکایی همچنین در پاسخ به خبرنگار دیگری که از وی موارد مشخص مطالبات فرابرجامی ایران را سوال میکند تنها به گفتن «ما ورود نکردن به جزئیات مذاکرات را یک اصل قرار دادهایم» بسنده میکند.
🔹وی در پاسخ به پرسشی در خصوص عدم اطمینان ایران از بهرهمندی از مزایای لغو تحریمها، بدون اشاره به سابقه منفی این کشور حتی در زمان عضویت این کشور در برجام میگوید «در صورت توافق جهان آماده همکاری اقتصادی و دیپلماتیک با ایران است» و پاسخ خبرنگار در خصوص لزوم ارائه تضمین به جمهوری اسلامی را بیپاسخ میگذارد.
🔹این مقام آمریکایی با تصریح به برقراری تمام تحریمها در حین مذاکرات اعلام کرد «در حالی که ما در وین بر سر میز مذاکره هستیم، پرزیدنت بایدن هیچ یک از تحریم ها را لغو نکرده است». این موضع را باید روشنترین پاسخ به اخباری دانست که در روزهای اخیر به طور تحریفآلودی ادعا داشت بایدن از طریق کاهش اعلام نشده برخی تحریمها به ایران نرمش نشان داده است.
🔹ارتباط بین توافق هستهای با همکاری ایران و کشورهای همسایه و قدرتهای شرقی از دیگر سوالات خبرنگاران از این دیپلمات آمریکایی بود. این مقام وزارت خارجه آمریکا صراحتا این کشورها را تهدید کرده و میگوید: «آنها نمیتوانند این کار را انجام دهند مگر اینکه ایران دوباره به توافق پایبند باشد». این واکنش نیز علاوه بر اینکه نوعی اعتراف به ناکارآمدی تحریم اشاره دارد، در عرصه عمل نیز از مرز ادعا فراتر نمیرود.
🔹ایالات متحده به خوبی میداند که روابط اقتصادی جمهوری اسلامی با کشورهای همسایه و قدرتهای شرقی به مرحله جدیدی وارد شده است که واشنگتن توانایی ایجاد مانع بر سر راه آن را ندارد. در همین خصوص این مقام آمریکایی در بخش دیگری از سخنان خود و در پاسخ به پرسشی در خصوص خرید نفت ایران توسط چین و همکاری با کشورهای منطقه، صرفا به گفتن اینکه «با آنها صحبت خواهیم کرد» اکتفا کرده و از رجزخوانی میپرهیزد.
🔹این مقام ارشد وزارت خارجه همچنین با اشاره به مذاکرات وین در شش دور گذشته میگوید این گفتگوها «ایده آل ما نبود». آن گونه که علی واعظ مسئول پرونده ایران در گروه بینالمللی بحران خبر داده بود، آمریکا در شش دور مذاکرات گذشته وین که عراقچی با سه کشور اروپایی انجام میداد از ایران خواسته است غنیسازی ۲۰ درصد خود را متوقف کند و در ازای آن تنها ۱ یا ۲ میلیارد دلار از پولهای بلوکه شده ایران را آزاد کند. تبادلی که در واقع در حوزه داد و ستد امتیازات مذاکراتی، چیزی ما قبل «دُر در برابر آبنبات» خواهد بود.
🔹با این وصف مشخص است که سطح توافق معقول و ایدهآل از نظر آمریکا چه میزان با منافع ملی جمهوری اسلامی فاصله داشته و در نهایت عملا «هیچ» آوردهای برای ایران وجود نخواهد داشت.
🔹این مقام ارشد آمریکایی در خصوص هماهنگی آمریکا با اسرائیل در روند مذاکرات نیز گفت: «ما فکر می کنیم وقتی با هم عمل کنیم قوی تر هستیم. و به همین دلیل است که شما شاهد تشدید تعاملات ما با همتایان اسرائیلی خود بودهاید و فکر میکنم در این هفته بیشتر خواهید دید». این سخنان در حالی گفته میشود که خط جداسازی مواضع اسرائیل و آمریکا همواره در دورههای مختلف مذاکرات از سوی جریانهای داخلی پیگیری شده و البته همیشه واقعیتهای صحنه بر هماهنگی حداکثری این دو بازیگر صحه گذاشته است.
🔹مجموع مواضع این دیپلمات ارشد آمریکا نشان میدهد که تفسیر طرف دولت بایدن از یک توافق منطقی چه میزان با مطالبات بدیهی ایران در خصوص رفع تحریمها و بهرهمندی از مزایای اقتصادی توافق فاصله دارد. مسالهای که در روزهای گذشته از سوی تحلیلگران مختلف از جمله نزدیکترین متحدان آمریکا تحت عنوان «عدم آمادگی آمریکا برای توافق» به دفعات گفته و نوشته شد.
🔴 *مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار پرستاران و خانوادههای شهدای سلامت*
۱۴۰۰/۰۹/۲۱
1️⃣ محور اول: در مورد حضرت زینب (سلامالله علیها)
📣 زینب کبری (سلاماللّه علیها) توانست به همهی تاریخ و همهی جهان ظرفیّت روحی و عقلی عظیمِ جنس زن را نشان بدهد.
زینب کبری (سلاماللّه علیها) دو نکته را نشان داد:
1️⃣ اول اینکه زن میتواند اقیانوس عظیمی باشد از صبر و تحمّل؛
♦️صبر در برابر شهادتها
♦️صبر در برابر اهانتها
♦️صبر در برابر مسئولیّت سنگین جمعآوری فرزندان یتیم و زنهای داغدار
♦️صبر در مسئلهی پرستاری از حضرت سجّاد (سلاماللّه علیه)
2️⃣دوم اینکه زن میتواند قلّهی بلندی باشد از خردمندی و تدبیر
🔊 راه انداختن جهاد تبیین و جهاد روایت: زینب کبری کاری کرد که روایت او بر افکار عمومی غلبه پیدا کند که منتهی شد به ساقط شدن حکومت اموی
✅ عقیدهی من این است که روی جزءجزء رفتار حضرت زینب در دوران اسارت بایستی ما مطالعه کنیم، تأمّل کنیم، بنویسیم، بگوییم، اثر هنری تولید کنیم.
✅ شما روایت کنید حقایق جامعهی خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. شما اگر روایت نکنید، دشمن روایت میکند؛ دروغ میگوید [آن هم]۱۸۰ درجه خلاف واقع؛ جای ظالم و مظلوم را عوض میکند.
📛 شما اگر حادثهی تسخیر لانهی جاسوسی را روایت نکنید ــ که متأسّفانه نکردیم ــ دشمن روایت میکند و کرده؛با روایتهای دروغ. این وظیفهی جوانهای ما است.
2️⃣ محور دوم: در مورد پرستاران
نگاهی به ارزشهای پرستاری
✅ پرستار کسی است که کمک میکند به انسانی که در همهچیز محتاج کمک است.
✍️ یکی از دستورات اهل سلوک و اهل مسیر توحیدی کمک به نیازمندِ کمک است.
🌱 ارزش بعدی پرستاری این است که کار سختی است؛ کارهای سخت، اجر و ارزش بیشتری دارد.
✅ نقطهی ارزشیِ دیگر اینکه این حرکت پرستاری مایهی امنیّت خاطر است.
✅ یک ارزش مضاعف هم برای پرستاری در ایران اسلامی هست و آن، این است که مستکبرین عالم، از رنج ملّت ایران خوششان میآید! دلیلش بمبارانهای شیمیایی دوران دفاع مقدّس و تحریم دارویی است. خب شما که پرستار هستید، اگر بتوانید در یک چنین فضائی یک لبخندی بر لب بیمار و کسان بیمار بنشانید، در واقع یک مجاهدت در مقابل استکبار کردهاید.
✅ اگر چنانچه دانشمندان ما واکسن کرونا را تولید نکرده بودند، معلوم نبود این واکسن چه جوری به دست ملّت ایران و مسئولین میرسید.
✅ طبیعت کار پرستاری، سختی و تلخی است. نمونههایی از سختیهای پرستاری:
مشاهدهی رنج و درد کشیدن، نالهها و بیخوابیهای بیمار
در مواقعی این سختی چند برابر میشود، مثل دورهی کرونا
📝این سختیها را به نظر من بایستی ملّت ایران ببینند، بفهمند، ارزشگذاری کنند جامعهی پرستاری را.
❇️ خطابی به هنرمندانمان: ما یک کمبودی در زمینهی روایت هنری این حوادث داریم، از اینها برنامههای هنری جذاب به وجود بیاورید با انواع هنرها؛ چه هنرهای نمایشی، چه هنرهای تجسّمی، چه شعر، چه ادبیّات. اینها سرمایهی عظیم فرهنگی است.
🪴 مطالبات پرستاران: تقویت جامعهی پرستاری توسط مسئولان
1️⃣ تعرفهگذاریِ خدمات پرستاری
🔷 من اصرار دارم وزارت بهداشت همین مسئلهی تعرفه را به طور جدّی در این دولت دنبال کند. این یک درخواست مهمّ پرستاران است؛ یک مطالبهی واقعی است.
2️⃣موضوع کمبود پرستار
🔷 بایستی سرانهی پرستار نسبت به آنچه نیاز هست تکمیل بشود؛ خیلی پایین است.
3️⃣مسئلهی امنیّت شغلی
🔷به پرستار، نگاه کارگرِ فصلی نداشته باشید که امروز بیاوریم، فردا بگوییم لازم نیست، بروید!
👈 محور سوم: دو نکته مربوط به قضایای سلامت
1️⃣ بازسازی شبکهی بهداشت کشور و بیاعتنائی نکردن به پیشگیری از بیماری
2️⃣ توزیع عادلانهی پزشک
❗️ آنچه که بنده میدانم این است که توزیع پزشک عادلانه نیست. در یک نقاطی از کشور ــ در نقاط دوردست ــ کمبودهایی وجود دارد؛ به توزیع عادلانهی پزشک بایستی توجّه بشود.
✅ هر کسی به خدا توکّل کند، خدا او را کفایت میکند؛ این را بدانید. [البتّه] معنای توکّل به خدا این نیست که کار نکنیم؛ واضح است؛ یعنی با اعتماد به وعدهی الهی که فرموده اگر کار کنید برکت میدهم، کار کنیم؛ اعتماد کنیم به وعدهی الهی.
❓تعددِ فیلمهای مستند سینما حقیقت با موضوع مهاجران افغانستانی
🔸بدیهیست تولید مستندی که به منظور آگاهی بخشی به جامعه، ایجاد مطالبه و ارائه راهحل برای رفع مشکل باشد عمل شایستهای است؛ به شرطی که در بازه زمانی خاص، سبب دامن زدن به مشکلی دیگر و یا ایجاد آسیب جدیدی نشود.
🔔هر یک از سه فیلم مستند روز دوم جشنواره؛ با چشم پوشی از طعنه و کنایههای آشکاری که در یکی از مستندها به حکومت زده شده بود، راوی داستان متفاوتی بودند و مشکلی را به درستی مطرح کردند اما در مجموع افزایش تعداد فیلمها حول موضوع مهاجران افغان و بهطورکلی تعداد قابل توجه فیلمها با موضوع افغانستان در ″جشنوارههای″ سال جاری قطعا اتفاقی نیست و نگران کننده است.
⛔️دشمنان دو ملت ایران و افغانستان همچنان در تلاش برای اختلاف افکنی هستند؛ آنها از طرق مختلف باید اذهان مردم افغان را نسبت به ایران و ایرانی و بالعکس مخدوش کنند. اثبات ″تحقیر شد ن″ مهاجران و ″سوءاستفاده″ از آنها در ایران، ظلمی که از سوی مردم و حکومت به آنها میشود و ″سیاستهای″ حکومت ایران در قبال افغانستان و...موضوعاتی هستند که در حال حاضر دشمن تمرکز ویژهای روی آنها دارد.
🎥فیلم مستند «گود» ماجرای بچههای کار افغان است که زبالههای بازیافتی را جمعآوری میکنند. پیمانکاران شهرداری تهران در ازای دریافت مبلغ سه میلیون تومان از کودکان افغان به آنها اجازه میدهند تا در ساعات مشخصی زبالههای بازیافتی محلههای تعیین شده را جمع آوری کنند و کسب درآمد داشته باشند.
بچههای این فیلم در مکانی به نام گود که مملو از زباله است زندگی میکردند که توسط ماموران کلانتری و شهرداری تخریب میشود. ماموران حتی اجازه انتقال وسایل را هم به بچهها نمیدهند و حتی یکی از بچهها مدعیست که مامور کلانتری گوشیاش را نیز با خود برده است.
🎥مستند «گیسلو» داستان زندگی زهرا دختر کرمانیست که در نوجوانی بدون اطلاع خانواده به همراه دوستش؛ جان محمد که از ″اهل تسنن″ و ″طالب″ است به افغانستان میرود. زهرا در ابتدا از افغان بودن جان محمد بیاطلاع بوده و پس از رفتن به افغانستان طبق رسومات خانواده جانمحمد ازدواج میکند. او در کنار جانمحمد رنج بسیاری را تحمل میکند تا حدی که برادر شوهرش به او تجاوز کرده و جانمحمد نیز اطلاع داشته است.
او اکنون بازگشته و پنج سال است که با پسرانش تنها در ایران زندگی میکند. فرزندان او شناسنامه ندارند و طبق قانون ایران زهرا باید زوجیت خود را به لحاظ قانونی برای دادگاه اثبات کند تا بتواند طلاق بگیرد. او در ایران و افغانستان به دنبال پیدا کردن شوهرش میرود اما دوستان و آشنایانش در ایران و خانواده جانمحمد در افغانستان اظهار بیاطلاعی میکنند. خانواده او حتی اجازه ورود زهرا به خانهاش برای برداشتن کارت واکسن و عکسهایش را نیز نمیدهند.
در این مستند عنوان شده ۱۲۰۰ زن کرمانی به سرنوشت زهرا دچار شدهاند.
🎥مستند «آب، باد، خاک، نان» نیز داستان زندگی کودکی معلول به نام ابوالفضل است که با مادرش در روستای فقیر فهرج زندگی میکند. او همبازی و دوستی بهنام ستایش دارد که افغان است. ستایش و برادران و خواهرانش با مادرشان زندگی میکنند و بدلیل نداشتن شناسنامه نمیتوانند به مدرسه بروند. این موضوع که ابوالفضل از آن ناراحت است، اگرچه داستان فرعی فیلم به حساب میآید اما بروز پررنگی دارد و چند بار در این فیلم مطرح میشود.
🔔فیلمهای ذکر شده در این جشنواره و همچنین تعداد قابل توجه فیلمهای کوتاه در جشنواره بینالمللی «فیلم کوتاه تهران» با موضوع افغانستان اتفاقی نیست و نیازمند هوشمندی مسئولان امر است.
🔴 *همسایگان؛ اولویت سیاست خارجی دولت رئیسی*
✅«سیاست ارتباط با همسایگان یک حرکت استراتژیک برای ایران است»؛ این جمله، شاهبیت سخنان آیتالله رئیسی و وزیر خارجه درباره سیاست خارجی ایران در آغاز به کار دولت سیزدهم بوده است. بر همین اساس رئیسجمهور در صد روز اول دولت خود دو سفر مهم به کشورهای تاجیکستان و ترکمنستان انجام داد و این روزها برنامه دولت به کاهش تنش با کشورهای حاشیه خلیجفارس سوق پیدا کرده است.
👈 گزارههای خبری
1⃣ چند روز پیش گردهمایی سفیران و رؤسای نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای همسایه برگزار شد و در آن وزیران، مسئولان وزاتخانه و دستگاهها با حضور در جمع سفیران، راههای گسترش روابط با همسایگان را موردبررسی قرار دادند. آیتالله رئیسی در این گردهمایی، تصریح کرد: «باید کار جدی در ارتباط با همسایگان انجام دهیم و باید همسایگان را به چشم فرصتهای بسیار خوب نگاه کنیم. مرزها برای ما تهدید نیست، بلکه فرصت است». وزیر کشور نیز در این همایش اظهار داشت: «اولویت اول سیاست خارجی جمهوری اسلامی، ابتدا همسایگان است. اولویتهای بعدی سایر کشورهای اسلامی و در سطح بعدی کشورهای دوست در سایر مناطق میباشد».
2⃣ دیروز (۲۱ آذرماه) سرلشکر محمدباقری در دیدار با معاون ستاد کل نیروهای مسلح سلطنت عمان و هیئت همراه، با اشاره به روابط دیرینه دو کشور، اظهار داشت: «سیاست دولت و نظام جمهوری اسلامی ایران توسعه همهجانبه روابط با کشور عمان است که سیاستی تغییرناپذیر محسوب میشود». رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان با اشاره به سیاست تنشزدایی کشورمان در سطح منطقه، گفت: «در بخش مسائل منطقهای، ما دیدارهایی با مقامات کشورهای امارات و عربستان داشتهایم و تا حدودی سوءتفاهمها نیز برطرف شده است؛ همچنین روابط خوبی با قطر و کویت داریم». وی اضافه کرد: «البته با کشور بحرین هنوز ارتباط چندانی برقرار نشده است که کشور عمان قطعاً در این زمینه هم میتواند نقشآفرینی کند».
👈 گزارههای تحلیلی
⬅️ همسایگان در دولت رئیسی در اولویت روابط خارجی ایران قرار گرفتهاند. بر همین اساس میتوان انتظار داشت بهزودی رئیسجمهور کشورمان عازم کشورهای حاشیه خلیجفارس شود و مقدمات برگزاری نشست خلیجی- ایرانی نیز فراهم شود. حسن همجواری و ارتباط اقتصادی تجاری و فعال شدن بازارچههای مرزی تنها بخشی از برنامهها و سیاستهای دولت رئیسی است که میتواند به ارتباط بیشتر با کشورهای منطقه بینجامد.
⬅️ دشمنان ایران و ملتهای منطقه با ایجاد تنش میان ایران و دولتهای حاشیه خلیجفارس در سالهای اخیر، موجبات سوءاستفاده از منابع مادی و خاک سرزمینی برخی از این کشورها کرده و حتی اقدام به جنگهای خونبار میان مسلمانان بهوسیله عناصر نیابتی خود کردهاند که جنگهای سوریه و یمن تنها نمونهای از این اقدامات منفعتطلبانه دشمن طی یک دهه گذشته در منطقه بوده است. نکته مهم آنکه آمریکاییها و اروپاییها تنها راه باقی ماندن در منطقه را در ایجاد اختلاف و توطئهافکنی بین کشورهای منطقه میدانند؛ درحالیکه کشورهای منطقه با همکاری هم، توانایی کاملی برای برقراری امنیت و دفاع از منافع خود دارند.
💢 «منصور»، مدیرِ تراز جمهوری اسلامی
✳️ فیلم منصور، فیلمی که روح و جان را سرشار از شخصیت متعالی شهید ستاری میکند.
«منصور»، انسانی حقیقی را به نمایش گذاشته که مختصاتش منطبق بر جهانبینی توحیدی و ایدئولوژی اسلامی است.
✅ انسانی ذوابعاد که بههنگام مقتدر است و بههنگام مهربان.
بههنگام سختگیر و بههنگام سهلگیر.
بههنگام تند، خشمگین و متکبر و بههنگام رئوف و متواضع...
🔷فیلم مسئولی را به نمایش درآورده که میداند به ازای کوچکترین توانمندی و استعداد، روزی نه چندان دور بازخواست خواهد شد. حتی اگر این استعداد، توانایی آموختن و ساختن باشد.
مسئولی که باور دارد عزت تنها از آن خداست وبه هرکس که جبین بر خاک عبودیت نهد این عزت را خواهد داد...
🔶 این قهرمان به عجز میرسد، اما به یأس هرگز و به هنگام عجز، دست به دعای همراه با عمل بلند میکند.
او انسان رشیدی است که بحرانها، فصل رویشِ او هستند. انسانی که مسئولیت کلان نیروی هوایی کشور او را از توجه به جزئیات پیرامونش باز نمی داد.
🔸 «منصور» صالح مصلحی را به تماشا گذاشته که ایمانش، او را چون پارههای آهن مستحکم کرده بود. زیرا در راه آبادانی این مرز و بوم باید چون پارههای آهن بود و موانعی که بر سر راه، علم میشود جز با پشتوانه ایمان، برطرف نخواهد شد.
🔴 نکتهی مهم و متفاوت این فیلم، در به تصویر کشیدن نقش همسر شهید است، که طریقی میانه و حقیقی در پیش گرفته است؛ متاسفانه در طول سالیان گذشته با فانتزی سازی از شخصیت شهدا که در اغلب کتابها و سریالها و فیلمها به چشم میخورد، شخصیت واقعی معرفی نشده و توقعات را بالا برده است.
🔹 با این فیلم میتوان گریست
برای پیشرفتهای کشور که تماما با خون دل به دست آمدهاند ..
خون دلی که نه از دشمن، که از دست خودیها، خوردهاند.
#خبر_مهم
🔹پشتپرده لغو پرتاب ماهواره ایرانی توسط روحانی
«فرید آموزگار» پژوهشگر سابق ناسا در گفتوگو با تسنیم:
🔹سال گذشته امارات با کمک چین یک ماهواره را بهروی مریخ نشاند! ما ۴ یا ۵ سال قبل رئیسجمهور خودمان بهخاطر برجام دستور لغو پرتاب یک ماهواره ۱۵ کیلوگرمی را داد!
در طول ۸ سال گذشته، بودجه سازمان فضایی ایران بهقدری کاهش یافت که تک تک دانشمندان فضایی از این سازمان بهمرور زمان خارج شدهاند یا خارج خواهند شد.
فرار نخبگان فضایی یکی از مهمترین علتهای سقوط ماهواره «ظفر» بود و اگر دیر بجنبیم، دست ما را در مدار «لئو» هم خواهند بست!
منبع: خبرگزاری تسنیم
اخبار مهم چهارشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۰:
۱- رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران: به صورت میدانی از ۲۰ صرافی بازدید شد، صرافیهایی که مجوز فعالیت نداشتند، پلمب شدند./ به تمام صرافان تذکر دادیم که حضور دلالان در صرافیها ممنوع است و در صورت مشاهده با چنین صحنهای قطعا با متخلفان برخورد شدید انتظامی و قضایی خواهد شد.
۲- رئیس مجلس: هدف ما از رتبهبندی معلمان ارتقاء جایگاه و منزلت آنان در آموزش و جامعه اسلامی است./ رتبهبندی معلمان فقط برای کار معلمی است نه بخشهای اداری و خدماتی هر چند که آن افراد برای ما عزیز هستند.
۳- وزیر نیرو: زمستان امسال و تابستان آینده خاموشی نداریم.
۴- فرهادی، معاون فنی سلامت محیط و کار وزارت بهداشت: از مدتی دیگر ارباب رجوع ادارات هم باید با کارت واکسن وارد شوند و خدمت بگیرند./ فعلا از روز ٢١ آذر کارمندانی که کارت واکسن دارند می توانند در ادارات حاضر شوند.
۵- نامه ۷ اندیشکده کشور به روسای قوای سه گانه درمورد ظرفیت پزشکی:
ظرفیتهای فعلی کشور نشان میدهد که در آستانه جهش و تحولی همهجانبه قرار داریم./ اما با این همه، همچنان آحاد مردم و نخبگان، شیرینی تغییر و تحول را آنچنان که باید حس نمیکنند و سیر تغییرات چنان کند است که عموم جامعه را به این باور رسانده که انگار بنا نیست روزی ظرفیتهای عظیم و بالقوه کشور به فعلیت برسند./ مشکل عمده در این مسیر تعارض منافع است./ به عنوان نمونه، مداخلات جمعی از مسئولین مرتبط با نظام سلامت و بهداشت کشور در جلوگیری از طرح و تصویب موضوع «افزایش ظرفیت رشتههای پزشکی» در شورای عالی انقلاب فرهنگی ازجمله مصادیق بارز سنگاندازی صاحبان تعارض منافع در مسیر پیشرفت کشور هستند.
۶- حسینی کیا نماینده مردم تهران گفت: حدود ۸۰ هزار خودرو در پارکینگ خودروسازان داشتیم که اکنون با افزایش ۱۸ درصدی قیمت خودرو به سرعت آنها را ترخیص کردند./ سوالی که پیش میآید این است که چرا تا هفته گذشته ترخیص نمیشدند اگر کالا و قطعه نبود اکنون نیز نباید باشد.
۷- مذاکرات وین
- مجید تختروانچی، نماینده دائم ایران در سازمان ملل: به محض اینکه طرف مقابل به صورت قابل راستیآزمایی به انجام تمام تعهدات خود برگردد، ایران نیز تمام اقدامهای خود را متوقف خواهد کرد.
- الجزیره: وزارت خارجه ایران بدون ورود به جزئیات، از پیشرفت در مذاکرات با آژانس و کاهش اختلاف فیمابین و امکان توافق نزدیک با آژانس (در مورد نحوه بازرسی از تاسیسات ایران) خبر داد.
- معاون اول نماینده دائم روسیه در سازمان ملل: در زمان حاضر هیچ جایگزینی برای برجام وجود ندارد./ بیایید واقعبین باشیم و فراموش نکنیم که دلیل اصلی همه مشکلات کنونی مربوط به توافق هستهای در رویکرد آمریکا نهفته است./ رویکرد واشنگتن مسب اصلی این مشکلات است نه اقدامات تهران.
- بیانیه تروئیکای اروپایی: ایران از توافقاتی که پس از هفته ها مذاکره به دست آمده بود، عقب نشینی کرده و درخواست های جدیدی را مطرح کرده است./ اقدامات هستهای ایران تنشزا صلح و امنیت بینالمللی و نظام منع اشاعه را تضعیف میکند.
- معاون دبیرکل سازمان ملل متحد: به همراه دبیرکل سازمان ملل برای گفتوگو با دولت آمریکا در خصوص لغو و یا توقف تحریمهای ایران در چارچوب برجام و تمدید معافیت تحریمهای تجارت نفت با ایران، به واشنگتن میرویم.
۸- وزیر خارجه سعودی: عربستان دست به سوی دولت جدید ایران دراز میکند و امیدوار است که پاسخ مثبتی ببیند./ شورای همکاری خلیج فارس خواهان توافق هستهای طولانی و فراگیر با ایران است.
۹- دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: سویه اُمیکرون در حال گسترش به شکلی سریعتر از هر سویه دیگری از کروناست. تا به امروز، ۷۷ کشور موارد ابتلا به اُمیکرون را گزارش کرده اند و واقعیت این است که اُمیکرون احتمالا در بیشتر کشورها وجود دارد؛ حتی اگر هنوز شناسایی نشده باشد.
۱۰- سفیر آمریکا در آلمان: به پروژه گازی نورد استریم ۲ انتقادهای زیادی وارد است./ نورد استریم ۲ قراردادی بد برای آلمان و قراردادی وحشتناک برای اوکراین، آمریکا و اتحادیه اروپا است./ هر گونه اقدام نظامی مسکو علیه کی یف غیر قابل چشم پوشی بوده و عواقب پیش بینی نشده ای در برخواهد داشت.
۱۱- والاستریت ژورنال: امارات متحده عربی به مقامات آمریکایی گفته است که قصد دارد از قرارداد ۲۳ میلیارد دلاری F-35 و هواپیماهای بدون سرنشین خارج شود زیرا شرایط امنیتی که ایالات متحده برای محافظت از تسلیحات با فناوری پیشرفته در برابر جاسوسی چین وضع کرده بود بسیار سختگیرانه است.
۱۲- معاون اول قوه قضاییه: مسئولان به مردم بگویند که چرا دلار ۴۲۰۰ تومانی را حذف کردهاند، بگویند چقدر این مسئله رانت ایجاد کرد/ اساسا این ارز دولتی در جای خود هزینه نشد، مسئولان این مسائل را بگویند تا مردم توجیه شوند.
❌ طرف ۳۰۰ دختر رو آزار جنسی داده بعد قربانیان آزارهای جنسی پزشک سابق تیم ملی ژیمناستیک آمریکا به ۳۸۰ میلیون دلار غرامت راضی شدند!!
🔻دعوای حقوقی میان فدراسیون ژیمناستیک ایالات متحده و صدها قربانی آزارهای جنسیِ لری نصار، پزشک سابق تیم ملی ژیمناستیک این کشور سرانجام چهار سال پس از آغاز رسیدگی قضایی به این رسوایی، با توافق بر سر پرداخت ۳۸۰ میلیون دلار غرامت به قربانیان پایان یافت.
🔻دادگاه فدرال شهر ایندیاناپولیس آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد که توافقنامه حاصله میان فدراسیون ژیمناستیک ایالات متحده و کمیته المپیک و پارالمپیک این کشور از یکسو و بیش از ۵۰۰ قربانی لری نصار از سوی دیگر را تایید کرده است.
بر اساس اسناد این پرونده، بیش از ۳۰۰ قربانی توسط لری نصار مورد آزار قرار گرفتند و بقیه نیز قربانی آزارهای جنسی دیگر افراد وابسته به فدراسیون ژیمناستیک آمریکا بودند.
https://b2n.ir/q95423
#چشم_و_دل_سیرهای_هرزه
#آمریکا_ام_الفساد_قرن
#تمدن_نکبت
🔺 برای اولینبار در اتحادیه اروپا؛ پرورش و مصرف شخصی ماریجوانا در مالت قانونی شد!
براساس مصوبه نمایندگان پارلمان مالت افراد بزرگسال در این کشور میتوانند مقدار محدودی ماریجوانا در اختیار داشته باشند یا آن را پرورش دهند.
https://b2n.ir/u16146
#جامعه_خوکی
#تمدن_نکبت
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 يَعْلَمُونَ ظَاهِرًا مِنَ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَهُمْ عَنِ الْآخِرَةِ هُمْ غَافِلُونَ
🔹 آنها فقط ظاهری از زندگی دنیا را میدانند، و از آخرت (و پایان کار) غافلاند!
🌐 They know just an outward aspect of the life of the world, but they are oblivious of the Hereafter.
🔺 #ببینید | خدایا ما غیر از تو هیچکس را نداریم، تو غیر از مؤمنین حقیقی، چه کسانی را داری که دینت را یاری کنند؟!
#جامعه_خوکی
#تمدن_نکبت
💢حکم دیوان اروپایی: همجنسبازان و فرزندانشان باید در کل اتحادیه خانواده محسوب شوند
دیوان دادگستری اتحادیه اروپا روز سهشنبه حکمی صادر کرد که براساس آن همجنسبازان و فرزندانشان باید در تمام کشورهای عضو این اتحادیه به عنوان خانواده به رسمیت شناخته شوند.
در حکم عالیترین نهاد قضایی اتحادیه اروپا آمده است که اگر یکی از کشورهای عضو رابطهای را به عنوان رابطه والد و فرزندی به رسمیت بشناسد دیگر کشورهای عضو اتحادیه نیز باید برای تامین حق رفت و آمد آزاد این کودک در داخل اتحادیه اروپا چنین رابطهای را به رسمیت بشناسند. / یورونیوز
#بازتولید_تمدنی_گناه_همجنس_بازی
#همجنس_بازی_گناه_قوم_سدوم
#تمدن_نکبت
🔺 اعتراض تنابنده و مهرانفر (نقی معمولی و ارسطو) درباره سانسور مطالبی که در پایتخت۶ پیرامون مشکلات کشور گفتهاند را خواندید؟ اخیرا طعنههایشان را درباره گرانی و تورم شنیدید؟
حالا متن حمایتشان از ریاست جمهوری روحانی در انتخابات۹۶ را هم بخوانید و تا صبح هرچه خواستید برای باعث و بانیان وضعیت کنونی آرزو بفرمایید!
✍🏻 فرید ابراهیمی
#جامعه_خوکی