🔴واکنش طحاننظیف به اظهارات علی لاریجانی: حاشیهسازی راه به جایی نمیبرد
سخنگوی شورای نگهبان:
🔹پرونده لاریجانی مثل سایر افراد در یک فرآیند قانونی بررسی شده و برای رسیدگی به صلاحیتش مطالب موجود در پرونده که بخشی نیز به بیرون منعکس شده، مورد به مورد در جلسات شورا مطرح و پس از انجام مباحث متعدد و بیان نظرات مخالف و موافق رایگیری به صورت مخفی انجام شده. البته نسبت به برخی مطالب هم که به بیرون منعکس شده نه شورای نگهبان مسبب آن بود و نه راضی به آن است.
🔹انتخابات ۶ ماه است که تمام شده و شورای نگهبان مشغول بررسی مصوبات مجلس با موازین شرع و قانون اساسی و رسیدگی به استعلامات دیوان عدالت اداری است و برخی حاشیهسازیها بر فعالیتهای تخصصی شورای نگهبان اثر نخواهد گذاشت.
🔹جمع بندی اعضای شورا با توجه به محتوای پرونده و گزارشهای متعدد بر احراز صلاحیت نبود که نتیجه هم اعلام شد.
🔴کاهش فوتیهای کرونا در استان تهران به متوسط روزانه ۱۰ نفر/کاهش ابتلاء دانش آموزان به کرونا
استاندار تهران:
🔹امروز فوتیهای سطح استان به صورت متوسط به ۱۰ نفر در روز کاهش پیدا کرده و شاهد کاهش ابتلاء دانش آموزان هستیم.
🔹مطلبی که ما را نگران کرده است مشاهده سویه جدید امیکرون است که سرعت انتشار بسیار زیادی دارد. هر چند که قدرت کشندگی زیادی ندارد.
🔹مهمترین مسئله برای مقابله با امیکرون تزریق دز یادآور است.
🔴 یارانهها از ابتدای دی امسال دو برابر میشود
🔹 محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور: طبق پیش بینیها و برآوردها به طور مثال یک خانوار چهار نفره رقمی معادل ۸۰۰ هزار تومان نقد و کالا یارانه دریافت خواهند کرد.
🔴تلاشهای شهید سلیمانی حرکت توأمان در جنگ نرم و جنگ سخت بود
🔹 رئیس جمهور در دیدار با دستاندرکاران بزرگداشت شهادت حاج قاسم سلیمانی گفت: عنوان «مکتب» برای حاج قاسم از سوی رهبر معظم انقلاب یک نکته مؤثر بود، واقعیت این است که حاج قاسم یک شخص نبود بلکه به عنوان یک مکتب برای همه جوامع پیامآور بود.
🔹 نباید بگذاریم در موضوع دفاع از حرمهای مقدس در سوریه و عراق تحریف ایجاد شود، شاید بسیاری از مسلمانان هم اصلاً دلیل حضور ایران در سوریه و عراق را نمی دانستند.
🔹 با بزرگداشت همه شهدای مدافع حرم باید حق آنها را ادا کنیم.
ایشان از اینکه عدهای آلوده به تکفیر و تبلیغات مسموم شده بودند، ابراز ناراحتی میکرد و با روشهای مختلف به دنبال اصلاح آنها بود.
🔹 حاج قاسم خیلی علاقمند به حضرت زهرا(س) بود و در سختیها به ایشان متوسل میشد.
🔹 وصیتنامه این شهید بزرگوار ابعاد بسیاری دارد و در بعد اجتماعی و انقلابی فوقالعاده اثرگذار است.
🔴 سربازان گمنام امام زمان خوزستان تیم ضدامنیتی قاچاق سلاح رامتلاشی کردند
🔹 سربازان گمنام امام زمان عجلاللهتعالیفرجه در اداره کل اطلاعات استان خوزستان طی روزهای گذشته با رصد اطلاعاتی، یک تیم ضد امنیتی قاچاق سلاح و مهمات را در مرزهای جنوب غربی کشور شناسایی و متلاشی کردند.
🔴پاسخ ایران به هر تهدیدی کوبنده خواهد بود
🔹فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء(ص) تاکید کرد: پاسخ ایران به هر تهدیدی کوبنده خواهد بود.
#رزمایش_پیامبر_اعظم_۱۷
🔴چرا شما ناراحتید؟!
🔹شواهد موجود حکایت از آن دارد که متن مذاکرات وین متفاوت با آنچه که در رسانههای غربی انعکاس مییابد در جریان است؛ اگرچه رسانهها در بیان مواضع خود آزادند ولی واقعیت آن است که با نواخته شدن ترانه عزت در مذاکرات وین، طرف مقابل با تجدیدنظر در سیاستهای پیشین، از مواضع ظالمانه خود عقبنشینی کرده و حاضر به پذیرش سند پیشنهادی ایران شده است.
🔹لکن بااینهمه، مطلبی که فهم و هضم آن در این شرایط دشوار مینماید ناراحتی و دلخوری بعضی از جریان های داخلی از این اتفاقات است؛ زمانیکه جمهوری اسلامی پیشاز شروع مذاکرات از شروط خود برای احیای برجام سخن می گفت، عدهای در داخل با بیان اینکه این شروط، غیرواقعی و غیر قابلدستیابی است سعی در کاهش قدرت چانهزنی تیم مذاکرهکننده داشتند؛ بهعنوان مثال یکی از همین افراد در کانال شخصی خود نوشت: «من نمیدانم چرا جنابِ خطیبزاده سخنگویِ محترمِ وزارتِ خارجه اینقدر با غربیها رودربایستی دارند. ایران چهار شرطِ اصلی داشت برایِ بازگشتِ مجدد به مذاکراتِ برجام در وین. امّا ایشان فقط سه تا از شروط را اعلام کردند: ابرازِ ندامت و عذرخواهی آمریکا برای خروج از برجام، لغوِ همه تحریمها و ضمانت خارج نشدن از برجام.
شرط چهارم، که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا میبایستی دو دور کولی دور میدان آزادی به جناب آقای رئیسی بدهند را ذکر نکردند »
🔹حقیقتاً سوالی برای نگارنده پیش آمده است که اگر این افراد -آن چنان که خود میگویند- به ایران و ایرانی دلبسته و علاقهمند هستند چرا از عقبنشینی طرف مقابل ابراز ناراحتی میکنند؟ بااینوجود ادعای ملیگرایی و میهنپرستیِ این افراد چه مقدار قابل پذیرش است؟ یا چرا این افراد از تطابق حداکثری مواضع خود با دشمنان قسم خورده این مرز و بوم شرمنده نمیشوند؟
✅ برای پی بردن به علت ناراحتی برخی از جریان های داخلی از روند مذاکرات، از تاریخ کمک میگیرم؛ نقل است که در صدر اسلام، منافقانی که در سایه امنیت حکومت اسلامی زندگی میکردند شاخصه های رفتاری خاصی داشتند که برخی از آن ها در قرآن کریم هم مطرح شده است؛ از جمله ویژگی های این افراد در آیه 120 سوره مبارکه آل عمران چنین بیان شده است: «اگر برای شما خیر و خوشی و پیروزی و غنیمت رسد آنان را بد حال و دلتنگ می کند و اگر بدی و ناخوشی و حادثه تلخی رسد به سبب آن خوشحال میشوند.»
و بالاخره در پایان گفتنی است که ای کاش این افراد مصداق این آیه شریفه نبوده و صرفا به دلیل عدم اطلاع، چنین اظهاراتی را کرده باشند.
#جریان_تحریف
✍ عقال
⛔️نظریه سازان اغتشاشگر
نظریهپردازان جریان اصلاحات در حال نظریهپردازی برای ایجاد نارضایتی، اعتراضهای خیابانی و خشونت در جامعه هستند. این جریان سیاسی همهساله در آستانه زمستان و تابستان شروع به گمانهزنی برای عامالبلوی در کشور میکنند تا ضمن ناامید کردن جامعه، دشمنان را به اعمال فشار بیشتر به کشور تشویق کنند.
👈«محمدرضا تاجیک» از چهرههای مشهور جریان اصلاحات ۲۲ آذرماه به اقتصاد نيوز گفته بود: «این امکان وجود دارد که برای یک دوره کوتاه مرهمی برای بحرانهای اقتصادی موجود پیدا شود، اما ضعف ریشهای در مدیریت اقتصادی کشور زخمهایی را ایجاد کرده که بهسادگی قابل التیام نیست و در آینده نزدیک همین زخمها موجب جوشش شورشهای متعددی در کشور خواهد شد...».
👈 «محمود صادقی» نماینده اصلاحطلب مجلس دهم، دیروز (۲۷ آذرماه) در گفتگو با خبرگزاری ایلنا گفت: «پیشبینی من این است که دولت با روش فعلی نمیتواند مشکلات معیشتی مردم را سروسامان دهد و در ماههای آینده باعث تشدید این اعتراضات میشود».
👈 «سعید حجاریان»، مشهور به تئوریسین اصلاحات نیز در گفتوگو با انصاف نيوز بيان میکند: «ممکن است جامعه متشنج شود و مردم دوباره به خیابان بیایند».
🔺 این طیف فکری در سه دهه گذشته همواره جامعه را تبدیل به میدان جنگ کردهاند و با تئوریهای خشونتآمیزی مانند "فشار از پایین، چانهزنی از بالا"، "نافرمانی مدنی"، "تجمع سلولی"، "تجمع موضوعی"، "اعتراضات سراسری" و "فتح سنگر به سنگر"، هیچگاه در اندیشه حل مشکلات مردم نبودهاند و باوجوداینکه در دولتهای اصلاحات، تدبیر و امید و در مجالس شورای اسلامی و شوراهای شهر مسئولیتهای متعددی پذیرفتهاند؛ اما تاریخ شاهد است که کمترین دغدغهای در حل مشکلات مردم نداشتهاند و اکنون که دولت انقلابی درصدد حل مشکلات مردم است، نگران شده و ازیکطرف به دنبال ایجاد اغتشاش در جامعه هستند و از طرف دیگر در حال گرا دادن به دشمناند تا پیچ تحریمها و فشارها را بیشتر کند تا مردم به خیابانها بیایند!
✍ حسین عباسیان
🔴 یک سوم کل زعفران کشور فقط در جیب یک نفر!
🔹امسال چندین هکتار از اراضی کشاورزی زاوه در خراسان زیر کشت نرفتند و تولید زعفران کم شد و علی رغم آنکه قیمت آن افزایش پیدا کرد ولی در کل اشتغال در بخش زعفران تا یک سوم کاهش داشته است.
🔹اما در این اوضاع خبر دار میشویم که سازمان تعاون روستایی طی چقراردادی که در سال گذشته بسته شده ۴۶ تن زعفران که معادل یک سوم کل زعفران کشور میباشد را فقط به یک نفر فروخته آن هم با قیمت کیلویی ۸ میلیون تومان که اگر این فرد این زعفران را به صورت فله ای و تنها به قیمت حداقلی کیلویی ۳۰ میلیون تومان هم بفروشد ۹۹۰ میلیارد تومان سود خواهد کرد.
🔹این درحالی است که اگر این میزان زعفران بین ۴۷۰ شرکت بسته بندی زعفران کشور تقسیم میشد بسیاری از این شرکت ها تعطیل یا نیمه تعطیل نمی شدند و میزان اشتغال بخش زعفران اینقدر کاهش نمیافت.
🔹در حال حاضر نه خریدار، نه سازمان تعاون روستایی و نه جهاد کشاورزی هیچ کدام در این رابطه و این رانت عجیب و غریب پاسخگو نیستند و نیاز به اقدام جدی تر از جانب مسئولین برای این قرارداد حس میشود.
دو دوزه بازی افراطیون مدعی اصلاحات با لاریجانی
🔹بازی هر چند وقت یک بار غربگرایان و افراطیون مدعی اصلاحات با سوژه «علی لاریجانی»، در نهایت بیصداقتی انجام میشود.
♦️اخیرا نامه محرمانه شورای نگهبان به آقای لاریجانی (درباره دلایل عدم احراز صلاحیت وی در انتخابات ریاست جمهوری) و پاسخ وی به این نامه، در فضای مجازی منتشر شد. گفته میشود منتشرکننده نامه محرمانه و پاسخ آن، همان فرد (سعید. آ / از عناصر فراری مقیم فنلاند) و شبکهای است که پیش از این، فایل صوتی و محرمانه مصاحبه آقای ظریف با مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری را درز داده و منتشر کرده بود.
🔹البته جای سؤال است که نامه محرمانه شورای نگهبان به یک نامزد، چرا و چگونه از رسانههای بیگانه سر در میآورد؟ اما پرسش مهم تر این است که افراطیون غربگرا و مدعیان دروغین اصلاحات و اعتدال، از پنهان شدن پشت سوژه آقای لاریجانی کدام مقاصد را دنبال میکنند؟
♦️آنها همان طیفی هستند که پس از پخش برنامههای روشنگرانهای مثل هویت و کنفرانس برلین و...، در مجلس وقت و کف خیابان شعار میدادند «سیمای لاریجانی، تعطیل باید گردد». لاریجانی ضمنا همان کسی بود که در انتقاد به توافق نامتوازن روحانی با تروئیکای اروپایی در قالب توافقات سعدآباد و پاریس و بروکس (دولت اصلاحات) گفته بود «دُرّ غلتان دادیم و آب نبات گرفتیم».
🔹افراطیون مدعی اعتدال و اصلاحات به همین دلایل، کینه لاریجانی را در دل داشتند او اما به تدریج از میانه دهه 80 احساس کردند میتوانند به لاریجانی نزدیک شده و از ظرفیت وی استفاده کنند.
♦️در چنین فرآیندی بود کهکرباسچی دبیرکل کارگزاران آذر 94 در مصاحبه با شرق، ضمن نام بردن از لاریجانی گفت: "ما بعد از پیروزی در انتخابات 92 روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت از طرف مقابل یارگیری کرده، مثلا در سیاست خارجی و برجام. در مجموع بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی به واسطه همین سربازگیری از جبهه مقابل بوده و در مجلس هم میتواند اتفاق بیفتد".
🔹اگر کرباسچی سال 94 مدعی یارگیری (سربازگیری از امثال لاریجانی) بود، چهار سال بعد، حسین مرعشی سخنگوی کارگزاران (دبیرکل فعلی حزب) درباره احتمال حمایت انتخاباتی از آقای لاریجانی به روزنامه اعتماد گفت «چه لزومی دارد به سمت اصولگرایان معتدل برویم؟ در دنیا مرسوم است که روی اسب برنده شرط میبندند. کارگزاران هم روی اسب بازنده شرط بندی نمیکند. آنها بازارشان را از دست دادهاند».
♦️اما چرایی پنهان شدن طیف مذکور پشت سوژه آقای لاریجانی را باید در ناکامی مطلق این طیف در انتخابات امسال جست و جو کرد. این طیف (از خاتمی و کروبی و جهانگیری و... گرفته تا 16 گروه اصلاحطلب، در انتخابات اخیر از آقای همتی حمایت کردند، اما نتوانستند بیش از ۲.۴۴۳.۳۸۷ رأی (حدود 8 درصد کل آراء ماخوذه) را در مقابل ۱۸.۰۲۱.۹۴۵ رای آقای رئیسی، به خود جلب کنند. این یک آزمون جدی بر سر مقبولیت آنها نزد مردم بود.
🔹در عین حال باید توجه داشت که فارغ از تصمیم شورای نگهبان، بر اساس اغلب نظرسنجیها، آقای لاریجانی هم فاقد رای چشمگیر بود. چنانکه طبق نظرسنجی مرکز افکارسنجی ایسپا (نزدیک به دولت و اصلاحطلبان) که 25 اردیبهشت انجام شد، 7 درصد گفته بودند قطعا و به احتمال زیاد، و 16 درصد تا حدودی احتمال دارد به آقای لاریجانی رای بدهند. آنها هم که اصلا به او رای نمیدادند (رای منفی)، بالای 41 درصد بود.
♦️همچنین اصلاحطلبان متعددی مثل آقای زیباکلام بارها گفتهاند «مردم دیگر به اصلاحطلبان رای نمیدهند. لاریجانی تایید صلاحیت هم میشد، رای نداشت. دلم میخواست از لاریجانی بپرسیم به چه امیدی نامزد شده است؟».
💢روزنامه کیهان
#محمد_ایمانی