فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خوابیدن در «جوی فاضلاب» در نیویورک که در رسانههای آمریکا دیده نشد!
♦️ اگر این تصاویر در ایران بود تا حالا سر خط خبری همه رسانههای فارسی، عربی و انگلیسی زبان ضد ایرانی در جهان قرار میگرفت!
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جشن صعود تیمملی به جام جهانی در میدان ولیعصر تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وضعیت متشنج این روزهای ترکیه، کارگران تجارت الکترونیک برای افزایش دستمزدها در استانبول تظاهرات کردند
♦️افزایش شدید موارد خشونت جنسی در فرانسه در سال ۲۰۲۱ میلادی که گذشت!
🔺وزیر کشور فرانسه روز پنچشنبه ۲۷ ژانویه با صدور بیانیهای از افزایش ۳۳ درصدی موارد ثبت شده خشونت جنسی در این کشور در سال ۲۰۲۱ خبر داد
🟠 براساس گزارش وزارت کشور فرانسه در سال گذشته خشونتهای بدنی نسبت به پیش از آغاز بحران کرونا، به شدت افزایش یافته است
🔴 وزیر کشور فرانسه همزمان با انتشار این گزارش گفت افزایش آمار ارقام خشونتها از زمان آغاز دوره پنجساله ریاست جمهوری امانوئل ماکرون، عمدتا ناشی از اعلام بیشتر خشونتهای خانگی (۵۷ درصد) و خشونتهای جنسی (۸۲ درصد) است. آقای درمنن معتقد است دلیل این افزایش شدید آمار اصولا دادن امکان سخن گفتن به قربانیان چنین جرایمی است/یورونیوز
🔴 دادگاه ویژه روحانیت؛ به نفع روحانیون یا تبعیض علیه روحانیون؟!
🔻چند سؤال ساده درباره دادگاه ویژه روحانیت!
🔹برخلاف دوستان که #دادگاه_ویژه_روحانیت را تبعیض علیه عموم مردم میدانند(که از جنبه ای شاید درست باشد) اما در واقعیت این دادگاه، تبعیض علیه عموم روحانیون است. نظر امام این بود که دادگاه ویژه روحانیت بصورت تخصصی بر حفاظت از نهاد روحانیت عمل کند و جلوی انحراف حوزه های علمیه و روحانیون گرفته شود. اما در عمل این دادگاه به محلی برای تبعیض علیه روحانیت تبدیل شده است.
🔸کسانی که سروکاری با دادسرا و دادگاه های عمومی و انقلاب داشته اند و از وضعیت دادگاه ویژه روحانیت مطلعند بر این نکته صحه می گذارند که رعایت حق و حقوق بدیهی افراد در دادگاه های عمومی و انقلاب خیلی بهتر و بیشتر صورت می گیرد تا دادگاه ویژه روحانیت!
🔻چندسؤال از مسئولین قوه قضائیه و دادگاه ویژه روحانیت مطرح است:
1️⃣ اول؛ در دادگاه های عمومی و انقلاب، انتخاب وکیل برای متهمین آزاد است. هر وکیلی از هر نقطه کشور. اما در دادگاه ویژه روحانیت، متهم فقط می تواند وکیلی انتخاب کند که اولاً روحانی باشد؛ ثانیاً ملبس باشد؛ ثالثاً مورد تأیید دادگاه باشد! متأسفانه ماده واحده ای در مجمع تشخیص تصویب شده که «دادگاه تعدادی از روحانیون صالح را به عنوان وکیل انتخاب می کند»؛ این تبصره برخلاف اصول کلی دادرسی است. چرا این محدودیت وجود دارد؟
🔹همین محدودیت عجیب باعث شده که فقط یک وکیل در چند استان مثل خوزستان و لرستان و ایلام و کهگیلویه برای طلاب و روحانیون باشد!
2️⃣ دوم؛ در دادسرا و دادگاه های عمومی؛ وکیل می تواند در تمامی مراحل دادرسی در کنار متهم حضور فیزیکی داشته باشد و حرف بزند؛ هم در کلانتری و آگاهی؛ هم در دادیاری و بازپرسی؛ هم در دادگاه. اما در دادگاه ویژه روحانیت، وکیل نمی تواند تا مرحله دادیاری حضور فیزیکی داشته باشد اگر هم در دادیاری حضور پیدا کند حق حرف زدن ندارد! فقط می تواند لایحه بنویسد! این محدودیت کجای آیین نامه دادگاه ویژه آمده؟!
3️⃣ سوم؛ در دادسرا و دادگاه عمومی؛ حق نسخه برداری و کپی از پرونده برای شاکی و متهم فراهم است اما در دادگاه ویژه متهمین حق نسخه برداری و کپی از پرونده را ندارند! چرا؟! حتی به خود متهم و وکیل به زور اجازه مطالعه پرونده داده می شود. چرا؟
4️⃣ چهارم؛ از سال 1396 سامانه ثنا برای قوه قضائیه ایجاد شد و قرار شد تمام امور دادرسی؛ تشکیل پرونده؛ ابلاغ؛ صدور رأی و ... در سامانه ثنا انجام شود. در حال حاضر در دادگاه های عمومی این مراحل طی شده و حتی ارسال لایحه دفاعیه یا شکوائیه باید بصورت الکترونیکی و از طریق دفاتر قضایی انجام شود. اما در تبعیضی آشکار، امور دادگاه ویژه روحانیت در سامانه ثنا انجام نمی شود! نه ابلاغیه ها الکترونیکی برای افراد ارسال می شود نه حتی رأی بدوی و نهایی و قطعی!
🔹بسیار عجیب است چرا ابلاغ رأی در دادگاه ویژه روحانیت هنوز تلفنی است یا حضوری! و رأی بصورت مکتوب یا الکترونیکی به افراد ابلاغ نمی شود؟! چرا؟ چرا همانند دادسرا و دادگاه عمومی، روحانیون و طلاب حق ندارند آرایی که علیه آنهاست را بصورت مکتوب یا الکترونیکی داشته باشند؟!
5️⃣ پنجم؛ در دادسرا و دادگاه های عمومی برای پرونده های کیفری غالباً، اول ابلاغ صورت می گیرد اگر متهم بعد از چندبار ابلاغ حضور پیدا نکرد جلب می شود؛ اما در دادگاه ویژه روحانیت، جلب بدون ابلاغ صورت می گیرد؛ آن هم نه موضوعات امنیت ملی! بلکه برای اتهامات و جرائم کیفری نشر اکاذیب و ...! آیا این عدالت است؟
6️⃣ ششم؛ برخی از دادگاه های عمومی و انقلاب علنی برگزار می شود یا افرادی می توانند همراه شاکی یا متشاکی حضور پیدا کنند اما در دادگاه ویژه روحانیت همین هم وجود ندارد. چرا؟ طبق اصل 165 قانون اساسی دادگاهها باید علنی باشد. چرا به این اصل عمل نمی شود؟
🔹این ابهام وجود دارد که دادگاه ویژه روحانیت بیش از آنکه بدنبال حفظ شأن روحانیت باشد دنبال کنترل کردن و مهار کردن روحانیتی است که هزار سال علمدار قیام های آزادی خواهانه و عدالتخواهانه بوده است. امروز عموم روحانیون شیعه در استان ها و شهرها جرأت عرض اندام جلوی مدیران و مسئولین و اصحاب قدرت و ثروت ندارند شاید کسی آن را به سکولاریسم حوزوی و جدایی از سیاست تعبیر کند اما یک دلیل اصلی آن «دادگاه ویژه روحانیت» است که بدنبال مهار و کنترل روحانیت است.
🔸عموم روحانیونی چون هاشمی، خاتمی، کروبی، روحانی، آملی لاریجانی، ناطق نوری و ... که با عملکرد سیاسی و اقتصادی خود به دین و دیانت مردم ضربه زده اند و چقدر اهل فساد سیاسی و اقتصادی بوده اند و اطرافیانشان از قبل رانت به چه آلاف و الوفی رسیده اند آزاد و آزادند اما کافی است یک روحانی شهرستانی علیه ناکارآمدی ها و تبعیض ها حرفی بزند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
تعدادی از دوستان طلبه و روحانی که کارشون به دادگاه ویژه کشیده، از دیدن این مطلب تشکر کردن.
من واقعاً شرمنده شدم...
چون نظام و حاکمیت دینی است، بخشی از مردم مشکلات کشور را به روحانیون و آخوندها مرتبط میدانند، اما واقعیت این است که این قشر خود از #عدالت بیبهرهاند.
معتقدم دادگاه ویژه روحانیت، استقلال حوزه و روحانیتی که هزار سال همیشه مطالبهگر و عدالتخواه و منتقد حکومتها بوده را به خطر انداخته و باید جلوی این روند گرفته شود!
دادگاه ویژه از آن رسالتی که امام برایش متصور بود بسیار فاصله گرفته.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔸🚫اظهارات مقام ارشد موساد در مورد دولت جمهوری آذربایجان...
🔹عوزی آراد (Uzi Arad) مقام ارشد سابق موساد و مشاور امنیت ملی نخستوزیر اسرائیل در سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۱ در مصاحبهای با گیل هافمن (Gil Hoffman) خبرنگار و تحلیلگر ارشد سیاسی روزنامه جروزالمپست (jpost.com) درباره همکاریهای مشترک اسرائیل و کشور آذربایجان گفتوگو کرده است که در سایت شخصی گیل هافمن gil-hoffman.com منتشر شده است.
🔹در این گفتوگو، آقای عوزی آراد ضمن بیان خاطرات سفر خود به آذربایجان با دو ماموریت مختلف که بار اول بهعنوان مامور موساد و بار دوم بهعنوان مشاور امنیت ملی نخستوزیر اسرائیل مسائل ناگفتهای را در رابطه با روابط دو کشور!! مطرح کرده است.
🔹آراد مدعی شده است که در طول ۲۴ سال گذشته بیش از ۵۰ فرمانده ارشد اسرائیلی تحت نظارت ناتو و با همکاری نزدیک ترکیه توانستهاند ساختار نظامی دولت آذربایجان را بازسازی و آن را سازماندهی کنند.
🔹فروش تسلیحات نظامی به آذربایجان، ساخت کارخانههای تولید پهپادهای پیشرفته، برگزاری ۱۴۶ دوره آموزشی برای فرماندهان ارشد نظامی آذربایجان در تلآویو، برگزاری سالیانه چند رزمایش محرمانه نظامی مشترک در دریای خزر، مناطق جنوبی آذربایجان نزدیکی ایران و مرزهای این کشور با ارمنستان از محورهای اصلی همکاری بین تلآویو و باکو بوده و هست.
🔹او همچنین از استقرار افسران موساد در کنار ماموران سیا و اف.بی.آی در یکی از طبقات ساختمان سازمان امنیت آذربایجان پرده برداشته است.
🔹او در پاسخ به اینکه چگونه دولت اسرائیل در کشوری که اکثریت آن را مسلمانان تشکیل میدهند دارای چنین نفوذی میباشد، گفته است که باید در نظر داشت که بهجز عده ای که تحت تاثیر ایران قرار گرفتهاند، اکثر مردم آذربایجان تعصب مذهبی نداشته و روحیه تروریستی ! مانند مسلمانان خاورمیانه ندارند. از طرفی از آنجایی که بیشتر فعالیتهای دو کشور در حوزه امنیتی-نظامی است، بهطور طبیعی مردم از آن بیخبرند.
🔹او همچنین در این گفتگو از آشنایی شخصی خود با لیلا دختر الهام علیاف گفته است و اینکه دوست پسر او که بعدا با او ازدواج کرده، یهودی است و رابطه نزدیکی با "جرد کوشنر" داماد دونالد ترامپ رئیسجمهور سابق آمریکا داشته است.
🔹او در رابطه با لیلا علیاف همچنین اظهار میدارد که اگر خاخامهای اسرائیل اجازه دهند لیلا علاقمند است دین خود را تغییر داده و به یهودیت بگرايد، من اطمینان دارم که او این کار را با افتخار انجام خواهد داد.
🔹او در رابطه با مقامات بلند پایه دولت آذربایجان بهویژه حیدر و الهام علیاف گفته است که هیچگونه تمایلی به اسلام نداشته و ندارند و از ابتدا از روابط دوجانبه با اسرائیل استقبال میكردند.
🔹آراد در اظهاراتش افشا کرده که سفارتخانههای آمریکا، انگلیس و اسرائیل در باکو ائتلافی سهجانبه را تشکیل داده و طی ۲۰ سال گذشته اهداف مشترکی را دنبال میکنند. سیطره این ائتلاف بر آذربایجان و تصمیمات سیاسی مقامات باکو مشابه سیطره تلآویو بر کرانه باختری است. با این تفاوت که بهجای "محمود عباس" فردی متمدن !! به نام الهام علیاف مدیریت آذربایجان را بر عهده دارد.
🔹آراد در آخر مصاحبه خود با گیل هافمن گفته است که وی از سال ۲۰۱۷ تعطیلات خود را در سواحل باکو میگذراند و امنیت باکو برای شهروندان اسرائیلی مانند امنیت تلآویو است.!!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 درد و دل بی واسطه یک زن روستایی منطقه آزاد انزلی با رئیسجمهور
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔸برادر جوان نماینده شیراز در مجلس هم پست دولتی گرفت / او هیچ سابقه مدیریتی در رزومه خود ندارد
رفته رفته موسم انتصابات فامیلی به استان فارس هم می رسد و در تازه ترین رخداد برادر ۲۸ ساله یکی از نمایندگان شیراز و زرقان در مجلس به عنوان سرپرست ادارهکل مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری فارس منصوب شده است. گفته می شود او تاکنون هیچ سابقه مدیریتی در رزومه خود ندارد.
اگرچه انتصابات فامیلی در دولت و مجلس گذشته نیز مسبوق به سابقه است و پست های کلیدی در بدنه استانداری به نزدیکان نمایندگان مجلس واگذار شده اما انتصاب کنونی با توجه به فضای سیاسی و انتقادی از دولت سیزدهم در پی برخی انتصابات فامیلی جای تأمل دارد.
#فریاد_مستضعفین
هدایت شده از mesaghمیثاق
🚨#غیررسمی
برخی شنیده ها حاکیست ساعاتی پیش عاملین خرابکاری روز گذشته در صدا و سیما بازداشت شدند .
ـــــــــــــــــــــــ
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌐 سریعترین دستاورد سفر رئیسی به مسکو
🔹سید احسان خاندوزی در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه تهران گفت دستاوردهای سفر رئیسجمهور به روسیه، بسیار سریع در حال تحقق است به طوری که اولین بخش از خط اعتباری برای نیروگاه سیریک توسط روسیه تخصیص داده شد و این کشور سه روز پیش رسما این موضوع را اجرا کرد.
🔹تامین خط اعتباری برای ساخت نیروگاه سیریک از دولت قبل مطرح بود اما پیگیری نشد. در همین زمینه، توافقنامهای در اواخر سال ۱۳۹۵ و در زمان وزارت حمید چیتچیان به عنوان وزیر نیروی دولت یازدهم با روسیه امضاء شد و پس از کلنگ زنی مقرر شد تا نیروگاه ۱۴۰۰ مگاواتی(چهار واحد ۳۵۰ مگاواتی بخار) سیریک هرمزگان با خط اعتباری روسیه به ارزش ۱.۲ میلیارد دلار احداث شود.