هدایت شده از mesaghمیثاق
سردار موحد مطرح کرد؛
حسّاسترین و مهمترین بخش اداره کشور، آموزش و پرورش است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب(ع) با مدیر کل جدید آموزش و پرورش استان قم دیدار و گفتگو کرد .
سردار محمدرضا موحد در این دیدار ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و تبریک انتصاب جناب آقای رحیمی بعنوان مدیر کل آموزش و پرورش استان قم گفت: حسّاسترین و مهمترین بخش اداره کشور، آموزش و پرورش است. وقتی معلم قشر جوان را پرورش میدهید، در واقع نیروی انسانی کشور را تربیت میکنید. هیچ کشوری بدون برخورداری از نیروی انسانىِ کارآمد نمی تواند پیشرفت کند.
وی در ادامه اظهار داشت :با توجه به شرایط کرونا و تعطیلی مدارس موضوع تربیت در آموزش و پرورش باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد. موضوع تربیت خیلی مهم است . این نسلی که می خواهد هدف انقلاب را که رساندن پرچم انقلاب به دست صاحب اصلی آن است نقش ایفا کند ؛ لازمه اش تربیت دینی است.
باید برای تربیت دانشآموزان خیلی تلاش صورت گیرد.
فرمانده ارشد سپاه قم ابراز داشت : بسیج ذخیره تمام نشدنی انقلاب اسلامی ایران است. امروزه فرهنگ بسیجی به عنوان بخشی از فرهنگ انقلاب اسلامی توانسته است ازطریق جذب جوانان و نوجوانان با تهاجم فرهنگی غرب به نحو شایسته مقابله کند.
🔰 ادامه مطلب به لینک زیر مراجعه کنید
https://basijnews.ir/fa/news/9410775/
🔴رهبرانقلاب: آمارهای دهه 90 اقتصاد خرسند کننده نیست
🔹 رهبر انقلاب: آمارهای دههی 90 آمارهای اقتصادی حقاً و انصافاً خرسند کننده نیست. آمارهای اقتصاد کلان کشور خرسند کننده نیست. آمار مربوط به رشد تولید ناخالص داخلی، آمار مربوط به تشکیل سرمایه در کشور، آمار مربوط به تورم، آمار مربوط به رشد نقدینگی، خرسند کننده نیست. اینها حقایقی است که اگر میتوانستند مسئولین وضعیت را در این جهت این آمارها به شکل بهتری هدایت کنند یقیناً وضع کشور وضع اقتصاد کشور امروز خیلی بهتر بود.
🔹 بحمدالله نمونههای موفق داریم و بنگاههایی که منتظر رفع تحریم نماندند. من همیشه تکرار میکنم که اقتصاد کشور و فعالیتهای اقتصادی کشور را شرطی نکنید متوقف بر فلان قضیهای که در اختیار ما نیست نکنید. همّت خودمان را برای رفع نیاز خودمان را به کار ببندیم. و بحمدالله از این جهت ما ظرفیتهای بسیار خوبی داریم.
🔰حرف روز
🔵لزوم آرایش مناسب در جنگ شناختی
مردم عزیزمان در حالی آماده میشوند تا ورود به چهل و چهارمین فجر پیروزی را جشن بگیرند که با انبوهی از مشکلات و نابسامانیها در حوزه اقتصادی و معیشت مواجهاند و همین امر فرصتی کمنظیر به دست بدخواهان انقلاب داده است تا با تمام عِده و عُده و امکانات و ابزارهای رسانهای مکتوب و مجازی، جبهه جنگ ترکیبی تازهای به روی ملت ایران و تمام علاقهمندان انقلاب اسلامی در جهان بگشایند. فازی از این جبهه، «جنگ شناختی و ادراکی» است که با هزینهای بهمراتب کمتر از سایر جنگهای سخت نظامی و نیمه سخت اقتصادی انجام میشود؛ جنگی که آورده و نتایج بهمراتب بیشتری برای بدخواهان ملت ایران دارد.
این جنگ مستقیم و غیرمستقیم مغزافزار انقلاب را که همان سه عامل و سه ستون مستحدثه و بقای انقلاب و نظام اسلامی است، آماج خود قرار میدهد؛ اسلام، رهبری و مردم. دشمنان انقلاب در طول این سالها برای به شکست کشاندن انقلاب اسلامی راهها و شیوههای گوناگونی را آزمودند و با هزینه وقت و سرمایههای هنگفت دریافتند که هر چه بیشتر فشار بیاورند و حلقه محاصره اقتصادی را تنگتر کنند، ملت ایران مقاومتر و قدرتمندتر میشود؛ لذا خروجی و طراحی اتاقهای فکر آمریکایی و صهیونیستی امروز این است که باید انقلاب اسلامی را از درون به شکست کشاند! چگونه؟ با سرودن سمفونی یاس و ناامیدی از آینده و بنبست نمایی از مسیری که در طول چهار دهه ایران عزیز را به این قله رسانیده است. ابزارهای این راه، تحریف واقعیات و تردید در درستی و نتیجهبخش بودن راههای طی شده در مسیر عزت و استقلال است. آنها به مدد ابزارهای جدید در عصر انفجار اطلاعات میکوشند اتفاقاً ارزشهای اساسی انقلاب ملت همچون حاکمیت دین، استقلال از غیر و عزت و اقتدار و قرار گرفتن در مسیر عدالت را زیر سؤال ببرند. البته از طرفداران و تطهیرکنندگان رژیم ستمشاهی که بیگانهساخت و وابسته به قدرتهای انگلیسی و آمریکایی بود و افتخارش حافظ منافع و ژاندارمی قدرتهای سلطهگر جهانی در منطقه بود، انتظاری جز درک نکردن و ناراحتی از تحول انقلابی در رویکردها و عملکردها نباید داشت. دشمن در جنگ شناختی در یک کلمه مردم را از راه آمده پشیمان مینماید و به دنبال برگرداندن ملت از نیمهراه انقلاب به دامن و مدار غرب است! کمپین رسانهای غرب به همراه مخالفان همسوی داخلی در این راه بهراحتی دروغ میبافند تا روایت غلط خود از گذشته، حال و آینده کشور را به خورد افکار عمومی دهند.
این جنگ مسلماً برای مقابله نیاز به آرایش جنگی خاص دارد که جهاد تبیین و روایت درست گذشته و حال و ایجاد امیدواری به آینده گام اساسی آن است.
✍ #فتحالله_پریشان
🟦گزارش روز
🔷️غفلت از سیاستهای جمعیتی
شرایط خاص کشور از حیث رشد جمعیت و تأکیدات فراوان رهبر معظم انقلاب بر این مهم، باعث شد تا وکلای ملت قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را تصویب کنند؛ اما نگاهی اجمالی بر لایحه بودجه سال آینده و قوانین پاییندستی دیگر نشان میدهد که بخشهای زیادی از قانون جوانی جمعیت نیز مثل برخی قوانین دیگر در حد شعار باقی مانده و اجرایی نخواهد گردید.
⚜گزارههای خبری:
۱. براساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس، با بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱ و مقایسه تطبیقی آن با بودجه ۱۴۰۰ میتوان به این نتیجه رسید که بخشی عمدهای از احکامی که در قانون سال قبل دیده شده بود؛ ازجمله، وام قرضالحسنه تولد فرزند، وام خرید، ودیعه و ساخت مسکن برای خانوادههای دارای ۳ فرزند و بیشتر در این لایحه دیده نشده است. همچنین بر اساس گزارش مرکز پژوهشها، تودرتوی بودجهای در سال ۱۴۰۱ در بخش قانون جوانی جمعیت، منجر به کاهش شفافیت در نحوه هزینهکرد این اعتبارات در سال آینده شده است.
۲.نکته مهم و اساسی در تدوین قانون فرزند آوری نیز این است که بیشتر تبصرههای آن، هزینههای هنگفت تولید جنین تا دوسالگی را شامل نمیشود و یا اینکه به خاطر نسیه بودن، فاقد اثربخشی لازم است و لذا ترغیبکننده خانواده به فرزند آوری نیست.
⚜گزاره تحلیلی:
باید توجه داشت که بخش مهمی از هزینه خانوادهها در فرزندآوری، دوران بارداری است که مربوط به هزینههای مراقبت از مادر و جنین میشود که این موضوع در قانون فوق نادیده گرفته شده است. هزینه مهم دیگری که بر خانوادهها تحمیل میشود، مربوط به زمان تولد نوزاد تا دوسالگی است؛ برای این بخش، قانون، وام، آنهم به شکل محدود در نظر گرفته است که نمیتواند مشوق تأثیرگذاری باشد. از طرفی نحوه بازپرداخت تسهیلات در نظر گرفتهشده برای قانون موردنظر بهگونهای تنظیم شده که میتواند زمینهساز اعمال سلیقه بانکها در اعطای این تسهیلات شود.
⚜نکته پایانی: به نظر میرسد قوانین فعلی، تأثیرگذاری لازم و مؤثر جهت تأمین اهداف در نظر گرفته شده برای بهبود رشد جمعیت ندارد؛ مضاف بر اینکه اجرای همین قانون ناقص نیز در بودجه سال آینده با تردید و چالشهایی مواجه است. دولت و مجلس باید با نگاه فنی و کارشناسی، علاوه بر اصلاح و تکمیل قانون جوانی جمعیت، زمینههای لازم برای اجرای بهتر آن را مهیا نمایند. این امر محقق نمیشود، مگر آنکه جوانی جمعیت در سیستم قانونگذاری و اجرایی کشور بهعنوان یک راهبرد پذیرفته و دنبال شود.
✍ #علی_محمدی
🔰وضعیت قرمز 18 بانک دولتی و خصوصی
روزنامه همشهری نوشت: «بانکهای دولتی سپه، ملی، پستبانک، توسعه تعاون، صنعت و معدن و کشاورزی به همراه بانکهای غیردولتی سامان، آینده، صادرات، دی، پارسیان، تجارت، گردشگری، ایرانزمین، سرمایه، اقتصادنوین، شهر و مؤسسه اعتباری ملل از حیث شاخص سلامت بانکی و ثبات مالی، در وضعیت قرمز قرار دارند. آمارها نشان میدهد نسبت کفایت سرمایه این ۱۸ بانک از حداقل استاندارد، یعنی ۸ درصد، پایینتر است. تازهترین گزارش یک نهاد پژوهشی نشان میدهد، میانگین نسبت کفایت سرمایه ۸ بانک دولتی 1.1 درصد است. ۶ بانک عملاً پایینتر از شاخص ۸ درصد به فعالیت خود ادامه میدهند و ۴ بانک هم در دمای منفی حیات دارند».
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 #جهان_مدیا|تولید داخل را قربانی واردات نکنیم
🔹سخنان مدیر عامل گروه دانش بنیان تک ژن زیست در دیدار تولیدکنندگان با رهبر انقلاب
❗️مریم قجر: عموم هموطنان به ویژه دانش آموزان، دانشجویان و دانشگاهیان را به همبستگی و حمایت از معلمان به پاخاسته فرا می خوانم.
📌 پ.ن۱: در کارنامه سیاه منافقین قتل عام و ترور ۱۷۰۰۰ تن از مردم ایران وجود دارد که ۱۵۸ تن از ایشان معلم بوده اند.
📌 پ.ن۲: معلمان عزیز، هوشیار باشند که چه کسانی بیشترین بهره را از تجمعات می برند. لذا شایسته است مطالباتشان را از مجاری قانونی پیگیری کنند.
#مرگ_بر_منافق #معلم_هوشیار_است
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 به ۲۱ کشور صادرات خدمات فنی و مهندسی داشتیم
🔻 سخنان جناب آقای ایرج گلابتونچی، مدیرعامل سندیکای شرکتهای ساختمانی ایران در دیدار امروز با رهبر انقلاب. ۱۴۰۰/۱۱/۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ایران در رتبه اول تولید تجهیزات پزشکی در منطقه است
🔻 سخنان جناب آقای مجید روحی نیاسر، مدیرعامل شرکت دانشبنیان کوشا فنپارس در دیدار امروز با رهبر انقلاب. ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
✔️دو کار ویژهای که رهبر انقلاب برای مسئولان اقتصادی کشور مشخص کردند؛ تهیه نقشه راهبردی صنعت، مدیریت و هدایت متمرکز
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی: یکی از مهمترین فوائد این جلسه این است که مسئولین کشور از زبان فعالان اقتصادی، مشکلات و موانع راه را بدون واسطه بشنوند.
🔹 دو کار اصلی بر عهدهی مسئولین است:
اول، مسئلهی ایجاد یک نقشهی راهبردی برای مجموع صنعت کشور و به خصوص بعضی از صنایع؛
دوم، مدیریت متمرکز، مدیریت و هدایت.
🔺 من با دخالت مسئولین دولت و دستگاههای دولتی در فعالیتهای اقتصادی موافق نیستم، اما با هدایت، نظارت و کمکشان موافقم. این کار باید حتماً انجام بگیرد. ۱۴۰۰/۱۱/۱
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 صنعت ماشینسازی و تجهیزات معیار استقلال صنعتی کشور است
🔻 سخنان جناب آقای امیرعباس اختراعی، رئیس هیئت مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران و تشکلهای ماشینسازی در دیدار امروز با رهبر انقلاب. ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اقتصاد دیجیتال، ظرفیت فوقالعادهای برای اشتغال پایدار دارد
🔻 سخنان جناب آقای محمدخلج قاسمآبادی، مدیرعامل گروه اسنپ در دیدار امروز با رهبر انقلاب. ۱۴۰۰/۱۱/۱۰