eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
186.8هزار عکس
169.4هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴بیت امام (ره) از حسین دهباشی شکایت می‌کند 🔹حسین دهباشی سازنده فیلم انتخاباتی حسن روحانی امروز در یک توئیتی با ضمیمه کردن عکس ورود امام به ایران به نحوه فوت افراد حاضر در این عکس پرداخت. 🔸نکته ای که در این توئیت وجود داشت، طرح شائبه بی‌سابقه درباره علت فوت حاج سید احمد خمینی (ره)بود که این موضوع جنجال های زیادی را در فضای مجازی در پی داشت و بعد از این جنجال دهباشی توئیت خود را پاک کرد. 🔹در پیگیری های فارس مشخص شد که بیت امام (ره) و سید حسن خمینی قصد دارند از این فرد توهین کننده به یادگار امام شکایت کنند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴فوری وزیر امور خارجه ایران: برای کسب تضمین های واقعی به تلاش خود ادامه می دهیم و تا حدودی در این زمینه تفاهم وجود دارد./الجزیره ــــــــــــــــــــــ
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴نماینده روسیه در مذاکرات وین می‎گوید بازگشت واشنگتن به معافیت‌های هسته‌ای به این معناست که مذاکرات وارد مرحله نهایی خود شده است. ـــــــــــــــــــــــ
⭕️ اسرائیلی‌ها بیشتر از تهدیدات خارجی، نگران تهدیدات داخلی هستند 🔸 نتیجه پژوهشی که کانون مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اخیرا انجام داده، حاکی از آن است که اسرائیلی‌ها بیشتر از تهدیدات خارجی، نگران تهدیدات اجتماعی داخلی هستند. 🔹 بر پایه این پژوهش، 66 درصد اسرائیلی‌ها معتقدند که تهدیدات اجتماعی داخلی بیشتر از تهدیدات خارجی مایه نگرانی است. 🔸 همچنین 45 درصد از اسرائیلی‌ها گفته‌اند که رژیم صهیونیستی قادر به جلوگیری از پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران است و 34 درصد نیز گفته‌اند این رژیم قادر به چنین کاری نیست. 🔹 از سوی دیگر، 40 درصد از اسرائیلی‌ها از حمله به کارخانه‌های تولید موشک‌های نقطه‌زن حزب الله حتی اگر به جنگ منجر شود، حمایت کردند، 23 درصد تقویت توان دفاعی موشکی این رژیم را ترجیح داده و 16 درصد هم دست‌یابی به یک توافق در این زمینه تحت نظارت طرف‌های بین‌المللی را بهتر دانسته‌اند. 🔸 علاوه بر این، بر پایه این پژوهش، 39 درصد از اسرائیلی‌ها گفته‌اند که باید به یهودیان اجازه داده شود آزادانه وارد مسجد الاقصی شده و در آن به عبادت بپردازند. 🔹 57 درصد از اسرائیلی‌ها هم گفته‌اند دمکراسی در "اسرائیل" در معرض خطر است. 🔸 پیرامون خطرناک‌ترین تهدیدات خارجی پیش روی رژیم صهیونیستی هم 23 درصد گفته‌اند ایران هسته‌ای خطرناک‌ترین تهدید است، 21 درصد منازعه فلسطینی اسرائیلی، 10 درصد نزاع با حماس در غزه، 15 درصد عملیات‌های استشهادی فلسطینیان و 13 درصد هم مرزهای شمالی (حزب الله در شمال) را خطرناک‌ترین تهدیدات خارجی عنوان کرده‌اند.
✨مسعود بارزانی یه کتابی نوشته به نام " بۆ مێژو ( براى تاريخ)" که داخلش حقایقی در مورد ارتباط حزب تروریستی دمکرات کردستان ایران (حدکا) و شخص عبدالرحمن قاسملو با رژیم بعث رو افشا کرده، حالا رسانه های دو طرف به جون هم افتادند. Translation: fa-en Massoud Barzani wrote a book called "To Meju (for History)" which revealed facts about the connection between the terrorist Kurdistan Democratic Party of Iran (Hadka) and Abdolrahman Ghassemlou's person with the Ba'athist regime, now the media on both sides are confused. .
⭕️ گروه‌های فلسطینی خواستار اخراج رژیم صهیونیستی از اتحادیه آفریقا شدند 🔸 گروه‌های فلسطینی از کشورهای عربی و آفریقایی شرکت کننده در اجلاس سران آفریقا که قرار است امروز شنبه 5 فوریه برگزار شود، خواستند عضویت رژیم صهیونیستی در این اتحادیه را لغو کنند. 🔹 در همین راستا، جنبش حماس طی بیانیه‌ای خواستار مخالفت با عضویت رژیم صهیونیستی در اتحادیه آفریقا شد و موافقت با عضویت این رژیم حتی به عنوان یک عضو ناظر را نقض صریح منشور حقوق بشر اتحادیه آفریقا و اصول و ارزش‌های آن خواند که بر مبارزه با نژادپرستی و ضرورت پایان استعمار و تحقق حق تعیین سرنوشت ملت‌ها تاکید دارد. 🔸 حماس خواستار همبستگی کشورهای آزاده قاره آفریقا با ملت فلسطین و جلوگیری از عضویت مجدد رژیم اشغالگر قدس در اتحادیه آفریقا شد. 🔹 این جنبش عنوان کرد که اصول و مبانی اساسی اتحادیه آفریقا بر مبارزه با استعمار و نژادپرستی تاکید دارد حال آنکه رژیم اشغالگر تروریسم دولتی را در پیش گرفته و انواع و اقسام جنایات وحشیانه را علیه ملت فلسطین و سرزمین و مقدسات آن مرتکب می‌شود و دست به سیاست پاکسازی نژادی می‌زند که بسیاری از نهادها و سازمان‌های حقوقی بین‌المللی نیز بر این مسئله تاکید دارند که آخرین نمونه آن گزارش سازمان عفو بین‌الملل است. 🔸 از سوی دیگر، جنبش فتح نیز از کشورهای آفریقایی دعوت کرد این اجلاس را به اجلاس اخراج رژیم صهیونیستی و تثبیت اصول و مبانی همبستگی بین ملت‌ها تبدیل کنند. 🔹 یامن قدبح سخنگوی جنبش فتح در الجزایر در گفتگو با "العربی الجدید" تصریح کرد که جنبش متبوعش از هر اقدامی در راستای رسواسازی رژیم صهیونیستی استقبال می‌کند و امیدوار است در اجلاس سران اتحادیه آفریقا تصمیم به لغو عضویت رژیم صهیونیستی به عنوان یک عضو ناظر گرفته شود. 🔸 وی از تلاش‌های الجزایر برای طرح مسئله اخراج رژیم صهیونیستی از اتحادیه آفریقا به عنوان عضو ناظر هم تقدیر کرد
⭕️ تجمع فعالان بلژیکی در اعترض به سرمایه‌گذاری یک بانک در شهرک‌های صهیونیستی 🔸 فعالان، اتحادیه‌ها و نهادهای بلژیکی با همکاری اقلیت فلسطینی مقیم این کشور تجمعی را مقابل بانک BNP Paribas در اعتراض به سرمایه‌گذاری این بانک در شهرک‌های صهیونیست‌نشین در اراضی اشغالی فلسطین برگزار کردند. 🔹 تجمع کنندگان با سردادن شعارهایی سرمایه‌گذاری در شهرک‌های صهیونیستی و ادامه اشغالگری رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطینی را محکوم کرده و از جامعه بین‌الملل دعوت کردند به مسئولیت‌های خود در قبال آنچه در فلسطین رخ می‌دهد، عمل کنند.
▪️سنتکام تروریست اعلام کرد رزمایش بین المللی دریایی به رهبری آمریکا آغاز شده که بیش از 60 کشور در آن شرکت کرده و برای اولین بار، نیروهای دریایی اسرائیل نیز در این رزمایش مشارکت و ناوگان موشکی و واحد زیر سطحی آن با ناوگان پنجم آمریکا در دریای سرخ تمرین خواهند کرد
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ از سوی وزارت اطلاعات؛ یک عضو برجسته شاخه نظامی گروهک «تندر» دستگیر شد 🔸 نفر دوم شاخه نظامی گروهک تندر از سوی سربازان گمنام امام زمان (عج) دستگیر شد.
🔴 رقابت چه زمانی موجب افزایش کیفیت می‌شود؟ 👤 🔹 یکی از تجویزهای اقتصاد متعارف برای افزایش کیفیت محصولات، ایجاد رقابت است. می‌گویند مرزهای تجاری اگر برداشته شود و تولیدکنندگان داخلی و خارجی با یکدیگر رقابت کنند، طبیعتا چون مصرف‌کنندگان کالای باکیفیت را انتخاب خواهند کرد، تولیدکنندگان یا باید کیفیت را افزایش دهند، یا از بازار خارج شوند. 🔸 منطق حاکم بر این ایده، کاملا صحیح است. اما سوال باید کرد که آیا این معادله که نتیجه رقابت، فشار بازار روی تولیدکننده برای ارتقای کیفیت است، همواره صادق است؟ پاسخ منفی است. رقابت تنها و تنها زمانی منجر به افزایش کیفیت می‌شود که تمامی تولیدکنندگان دسترسی یکسانی به عوامل تولید- به ویژه فناوری- داشته باشند. ✅ اگر یک تولیدکننده خارجی که دسترسی‌های آزاد به فناوری دارد، در رقابت با یک تولیدکننده داخلی محروم از فناوری قرار گیرد، فشار بازار به هیچ وجه موجب ارتقای کیفیت تولید داخلی نخواهد شد. نتیجه این رقابت، حذف تولیدکننده داخلی از بازار و وابستگی کشور به واردات است. چون اینجا دیگر نه‌تنها کیفیت تحت اختیار و اراده تولیدکننده نیست، بلکه او از فناوری ضروری نیز محروم است. لذا رقابت منجر به کیفیت، زمانی معنی پیدا می‌کند که تولیدکنندگان رقیب، دسترسی برابر به عوامل تولید داشته باشند. 🔹 کسانی که در شرایط نابرابر، رقابت را تجویز می‌کنند، به خوبی می‌دانند که نتیجه این رقابت نابرابر افزایش کیفیت نیست، حذف تولیدکننده داخلی است. 🔸 اینجاست که دولت باید سیاستی هوشمندانه اتخاذ کند. در صنایعی که تولیدکنندگان داخلی و خارجی دسترسی یکسان به فناوری دارند، اجازه رقابت داده شود تا کیفیت افزایش و قیمت کاهش یابد. اما در صنایعی که تولیدکنندگان داخلی از فناوری‌های روز محروم‌اند، از محل منابع عمومی برای تحصیل فناوری روز هزینه نماید. ✅ ممکن است کسانی بگویند اشکالی ندارد که صنایعی که در آنها مزیت نداریم، در اثر رقابت تعطیل شود. این یک بحث دیگر است و نباید ریاکارانه تحت پوشش "رقابت برای کیفیت" مطرح شود. در جای دیگر بحث کرده‌ام که بسیاری از مزیت‌ها، طبیعی و خدادادی نیست که به‌سادگی بگوئیم نداریم و از آن عبور کنیم. 🔹 مزیت، اکتسابی است و باید برای رسیدن به آن، تلاش کرد چنانکه دیگران تلاش کرده‌اند. اگر مزیت کسب نکنیم، و در کسب مزیت‌ها از دیگران عقب بمانیم، اساسا کالاهایی برای صادرات و کسب درآمد ارزی نخواهیم داشت که آن ارز را صرف واردات کالاهای با کیفیت خارجی کنیم. 💢 اگر به بند ۳ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی توجه کنید، بر "رقابت بین مناطق و استان‌ها" تاکید شده است. چنین رقابتی، بلاتردید منجر به ارتقای کیفیت می‌شود چرا که دولت در چارچوب مرزهای سرزمینی، می‌تواند برای تولیدکنندگان داخلی، دسترسی برابری در عوامل تولید فراهم کند.
🔴 چرا امروز مردم انقلابی تر از ۵۷ اند؟! 👤 🔹 حضرت امام فرمودند مردم ایران در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عصر رسول الله و و کوفه و عراق در عهد امیرالمومنین وحسین بن علی است. 🔸 امام تعارف نداشتند. فقیه عارف نیز اهل اغراق نیست. حرف ذوقی و شطحیات نیز نمی گوید. حقیقی می دیدند که فرمودند :"با جرات مدعی ام...ملتی مثل ملت ایران در تاریخ ثبت نشده است." ✅ اما چه دیدند؟ چرا چنین گفتند؟ پاسخ ساده است. هرچند همین پاسخ ساده را بعد از چهل سال هنوز نتوانستیم دقیق تبیین کنیم. پاسخ اینست که انقلاب 57 برآمده از یک انقلاب درونی بود. برآمده از تحول. ابتدا انقلاب انفسی صورت گرفت و بعد انقلاب آفاقی. انقلاب درونی مردم بود که انقلاب سیاسی 57 را رقم زد. 🔹 زمان امیرالمومنین مردم بیعت کردند چون از ظلم و ستم گریزان بودند. اما تاب عدالت علی نیز نداشتند. لذا امام فرمود: علی را رها کنید و دنبال دیگری روید. ... فرمود من فردای جامعه شما را می بینم با چهره متلون. 🔸 اما مردم ایران ابتدا قیام درونی کردند. عزت نفس یافتند و احساس کرامت درونی پیدا کردند. ارزش های انقلاب و مطالبه عدالت و آزادی بر اساس این تحول درونی شان شکل گرفت. اینچنین شد که در تاریخ جلوه کردند. ✅ اما غرض اینجا نیست. این مقدمه را مرور کردم تا این ادعا که: مردم امروز ما از بهمن 57 انقلابی تر اند. 🔹 انقلابی گری چیست؟ مردم در بهمن 57 برای تحقق آرمان ها قیام کردند. اما خواستن یک مرحله است و ایستادن و چهل سال برایش هزینه دادن بسیار فراتر. مردم آنچه را در بهمن 57 تاسیس کردند امروز تثبیت کردند. تثبیت به مراتب فراتر از تاسیس است. 🔸 انقلابی گری را باید در نسبت مقاومت و ایستادگی دید. نباید در شاخص های ظاهری متوقف شد. رشد معنویت را باید در میزان مقاومت مردم مقابل هجمه های اهریمنی دید. این شاخصی است که اغلب مورد توجه قرار نمی گیرد و عده ای ظاهرگرا، معنویت و انقلابی گری را ایستا و نقطه ای ارزیابی می کنند. ✅ تحلیل نقطه ای یعنی مقایسه امروز با سال 57 بدون اینکه شرایط جامعه تحلیل شود. اساسا تقوای جامعه را باید در حرکت تحلیل کرد. مثل شناگری که خلاف جریان آب حرکت می کند. 💢 برای اینکه تقوا را تحلیل کنیم باید شرایط و هجمه دشمن و قدرت شیطان را هم در نظر گرفت. امروز مردم به مراتب انقلابی ترند چون تحول درونی سال 57 را با مقاومت و ایستادگی حفظ کردند و توسعه دادند و در جان شان تثبیت کردند. این قدرت دیگر شکستنی نیست. این دارایی را نباید دست کم گرفت.
🔴 رئیس اسبق موساد: برای چین ایران از اسرائیل مهم‌تر است. 👤 🔹 در حالی که دولت آمریکا به دولت بنت به‌خاطر موافقت اسرائیل با ادامه سرمایه‌گذاری‌های چین، هشدار می‌دهد، رئیس پیشین موساد، گفت برای چین، مناسبات با ایران بسیار مهم‌تر از رابطه با اسرائیل است». 🔸 وب‌سایت رادیو فردا در گزارشی نوشت: یک مقام ارشد وزارت امور خارجه در دولت بایدن تایید کرد که آنتونی بلینکن، وزیر خارجه، در دیدار با وزیر خارجه اسرائیل، در مورد خطرات ناشی از همکاری‌های اسرائیل و چین، با صراحت سخن می‌گوید و ادامه همکاری و سرمایه‌گذاری چینی‌ها در اسرائیل را خطری مشترک برای منافع ملی آمریکا و اسرائیل می‌داند. ✅ به نوشته روزنامه جروزالم پست، مقامات دولت جو بایدن به تازگی نیز با ایال خولاطا، مشاور امنیت ملی دولت اسرائیل که به واشنگتن سفر کرده بود، درباره همکاری‌ها با چینی سخن گفته‌اند. اما مقامات ارشد وزارت امور خارجه آمریکا کردند که نگرانی‌های دولت بایدن درخصوص برخی مسائل خاص در همکاری اسرائیل و چین، کماکان باقی مانده است. 🔹 به نوشته رسانه‌های اسرائیل، هرچند امارات نیز با چین همکاری‌ گسترده دارد و از جمله از فناوری‌ چینی هوآوی در سیستم ارتباطی خود استفاده می‌کند، اما سرمایه‌گذاری و همکاری چین و اسرائیل، بیشتر باعث نگرانی آمریکا است. 🔸 مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا گفت که آمریکا چین را به‌عنوان رقیبی می‌بیند که نظم مبتنی بر قوانین جاری بین‌الملل را به چالش می‌کشد. ✅ در بهار سال ۲۰۲۰، مایک پمپئو، وزیر خارجه وقت آمریکا، در سفر به اسرائیل، به دولت بنیامین نتانیاهو خبر داد که واشنگتن فشار بر چین را گسترش خواهد داد. رسانه‌های اسرائیل در آن زمان گفته بودند که این کشور در نزاع و رقابت سخت میان آمریکا و چین گرفتار شده، اما عملاً سیاست اسرائیل در قبال چین تغییری نکرد. 🔹 در پی تغییر دولت در اسرائیل نیز، هرچند دولت نفتالی بنت کمیسیونی در وزارت دارایی برای نظارت بر سرمایه‌گذاری‌های چین در اسرائیل برپا کرد و اندکی احتیاط بیشتر در قبال نزدیکی به چین نشان داد، اما عملاً چین کماکان سومین شریک بزرگ تجاری اسرائیل است. 🔸 رادیو فردا در پایان نوشت: برخی از مقامات ارشد امنیتی پیشین اسرائیل سرمایه‌گذاری‌های کلان چین در اسرائیل را «خطر»، به‌ویژه در ارتباط با ایران، توصیف کرده‌اند. 💢 افرائیم هالوی، رئیس پیشین موساد، گفته است که کنترل چین در زمینه‌های راهبردی، مانند زیربناهای ملی، شرکت‌های تولید غذا و تشکیلات مالی اسرائیل، به توان اسرائیل در مقابله با ایران لطمه خواهد زد زیرا «برای چین مناسبات با ایران بسیار مهم‌تر از رابطه با اسرائیل است». چین و جمهوری اسلامی ایران نیز به تازگی قرارداد ۲۵ ساله همکاری‌های گسترده خود را نهایی کردند.