📝#بخوانید|بازنگاهی به انقلاب اسلامی پس از 43 سال
💠بررسی شاخصه های اسلامیت انقلاب اسلامی
🖋 قاسم فراهانی، نویسنده و پژوهشگر
🔸 استکبارستیزی عبارت است از عدم پذیرش و نفی قدرتها و دولتهایی که به دنبال تعیین سرنوشت برای ملتهای دیگر و دخالت در امور آنها هستند. تفاوت استکبارستیزی با عنصر استقلالطلبی این است که در استقلال طلبی مفهوم مبارزه و تقابل نهفته نیست؛ بلکه ناظر با خواست و آرمان یک ملت است؛ اما در استکبارستیزی عنصر تقابل و جبهه و موضعگیری نهفته است. مردم علاوه بر این که خواستار استقلال بودند، در مقابل قدرتهایی که در مقام نفی استقلال ایشان بر میآمدند موضوع و جبهه گرفته و درصدد تقابل با آن بر میآمدند.
#انقلاب_اسلامی
#دهه_فجر
#کلیپ
💠 آفتهای انقلاب از منظر شهیدبهشتی(ره)
🔹آفت انقلاب اسلامی این است که دچار بازیگرانی باشد که اسلام و انقلاب و هر چیزی را دکان کنند... ️باید کسانی داعیان انقلاب باشند که هر چه به آنها نزدیکتر میشوید، اعتقاد شما به اسلام بیشتر شود. سایت «فکرت» مناسبت فرارسیدن دهه فجر و 22 بهمن، نظرات شهید محمدحسین بهشتی را پیرامون آفت های انقلاب مرور میکنیم.
📌جهت تماشا ویدئو نوشت به آپارات صفحه فکرت مراجعه فرمایید.
#انقلاب_اسلامی
#ایران_قوی
#دهه_فجر
هدایت شده از mesaghمیثاق
ayatollah araKI.mp3
11.88M
🔊 بسیار شنیدنی// صوت کامل بیانات آیت الله اراکی در نشست تبیینی مدرسه معصومیه
♨️ موضوع: نقش حوزه علميه در شكل گيری، تداوم و غايت انقلاب اسلامی
⏱مدت صوت: 49 دقیقه
🔰 برخی مباحث مطرح شده در این جلسه ی ارزشمند:
📣 بحثی غنی و استدلالی پیرامون هویت و فلسفه ی نظام اسلامی به ضمیمه ی شواهد فراوانی از آیات قرآن کریم و روایات
📣 تبیین رسالت انبیاء و ارتباطش با رسالت حوزه و روحانیت
📣 تعریف جامعه و نظام قانونی، از منظرگاه جامعه شناسیِ اسلامی و غربی
📣 پاسخ به شبهه ی جدایی دین از سیاست و رد ادعای باطلِ ناکارآمدی دین نسبت به احکامِ نظامات اجتماعی با تکیه بر آیات قرآنی و مبانی جامعه شناسی اسلامی
📣 دین در فرهنگ قرآنی، چیزی جز حاکمیت و تشکیل نظام اجتماعی نیست و احکام فردی نیز جزو قوانین حاکمیتی است
#جهاد_تبيين
#عینیت_دیانت_و_سیاست
هدایت شده از mesaghمیثاق
متن کامل بیانات حضرت آیت الله اراکی در مسجد مدرسه معصومیه-18بهمن1400.pdf
248.1K
📣 متن کامل بیانات حضرت آیت الله اراکی در مسجد مدرسه معصومیه
📢 برای کسانی که یکبار برای همیشه می خواهند نسبت به شبهات #جدایی_دین_از_سیاست و ورود حوزه علميه به عرصه #حکومت بیمه شوند!
🔺ارائه شده در نشست «نقش حوزه علميه در شكل گيری، تداوم و غايت انقلاب اسلامی» ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
#جهاد_تبیین
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔶 کدام نمایندگان مجلس حامی طرح شفافیت آرا هستند؟+ اسامی
http://fna.ir/6o2m2
#شفافیت_را_امیرالمومنین_یاد_داده
#شفافیت_آراء_نمایندگان
هدایت شده از mesaghمیثاق
متن کامل بیانات حضرت آیت الله اراکی در مسجد مدرسه معصومیه-18بهمن1400.docx
44.9K
🔰 متن کامل بیانات حضرت آیت الله اراکی در مسجد مدرسه معصومیه
🔺نسخه word
معصومیه ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
🔹نشست «نقش حوزه علميه در شكل گيری، تداوم و غايت انقلاب اسلامی»
#جهاد_تبیین
#سیاست_عین_دیانت
هدایت شده از mesaghمیثاق
10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️استوری// عظمت این انقلاب به چیست؟
🇮🇷🌸22 بهمن پیشاپیش مبارکباد🌸🇮🇷
هدایت شده از mesaghمیثاق
🖌 خواندنی// گزارش امیدبخش کیهان
🔔 3 اقدام مهم برای رشد اقتصاد دولت معطل مذاکرات نمانده است
🔸 دولت سیزدهم طی پنج ماهی که برسرکارآمده با انجام سه اقدام مهم در حوزه اقتصادی نشان داد بدون معطلی برای مذاکرات هستهای میتوان اقتصاد را از رکود خارج کرده و به سمت رشد سوق داد.
🔸 یکی از مهمترین اقداماتی که دولت رئیسی در این مدت کم انجام داد جلوگیری از چاپ پول جهت جبران کسری بودجه بود نتیجه عدم استقراض دولت از بانک مرکزی کاهش رشد پایه پولی در ماه های اخیر بوده است به گونه ای که در هشتمین ماه سال، این نرخ به رقم ۳۵.۸ درصدی رسیده است که نسبت به رکورد ۴۲.۶ درصدی دولت قبل در تیرماه، کاهش قابل توجهی داشته است.
🔸 سازمان برنامه و بودجه: هرچند نتایج اقدامات درافزایش ظرفیت تولید ،زمانبر است اما آمارهای رسمی نشان میدهد که شرایط اقتصادی به سمت جلو حرکت میکند. مطابق گزارش مرکز آمار، روند بهبود تولید ناخالص داخلی در ششماهه ۱۴۰۰ به ۵,۹ درصد رسیده است؛ از سوی دیگر آهنگ رشد تورم در ۴ ماه اخیر از ۳.۳ درصد به ۱.۱ درصد کاهش یافته است.
🔸 دومین اقدام مهمی که دولت سیزدهم طی روزهای اخیر و بدون توجه به مذاکرات هستهای انجام داد آغاز عملیات اجرایی 48طرح صنعتی با سرمایهگذاری 17میلیارد دلاری شرکتهای بزرگ فولادی، معدنی و نفتی بود.
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/236172/3
هدایت شده از mesaghمیثاق
💥 تقابل بین اسلام و ایران، از سیاست های عصر پهلوی
✔️ استاد ابوالحسنی منذر (ره)، در کتاب بوسه بر خاک پی حیدر (ع) می نویسد:🔻
💠در ذهن ملت ايران، هيچ گونه تعارضي بين ايران و اسلام وجود نداشت (چنانكه امروز نيز چنين است) و شاهنامه نيز، نامة داد و دين و قصة رزم با بيداد بود. بزرگتر كه شديم، امّا، گوشهو كنار خوانديم و شنيديم كه برخي كسان، آن داستانها را ـ از بيخ ـ افسانه ميدانند و تصويري نيز كه از شاهنامه و استاد طوس رسم ميكنند، بيشتر به كار تقديس شاه و شاهبازي ميآيد. در معني، اسلام و ايران را دو جزء ناهمساز مي پندارند و مدّعيند كه براي آبادي و سربلندي ايران ـ كه از نظر آنان، مُدلِ مطلوبش همان ايران ساساني و هخامنشي است ـ بايد اسلام را فرو گذاشت و به آيين شاهنشاهي گرويد كه بر شعار «خدا ـ شاه ـ ميهن» استوار است.
💠اين تضاد ميان «عُرف عامّ» و «تبليغات دستگاه»، در شرح و تفسير حوادث روز كشورمان نيز وجود داشت: در مدرسه برايمان از رضاشاه «كبير» ميگفتند كه بانيِ ايران «پيشرفته و نوين» است، و از «انقلاب سفيد» فرزندش كه قرار است دروازههاي «تمدن بزرگ» را به روي كشور كوروش بگشايد! «سرود شاهنشاهي»، دائماً در گوشها مينواخت كه:
از پهلوي شد مُلك ايران - صد ره بهتر ز عهد باستان!
ولي در خانه، و احياناً در محافل خصوصي مردمي و ديني، رضاخان را «بركشيدة انگليسيها» و مُجري سياستهاي استعماري ميشناختند و انقلاب سفيد را «اصلاحات آمريكايي»!
در ميان اين دو تفسير متضاد، امّا، دل ما تفسير دوم را ميپذيرفت. چه، خود در نيمة خرداد 42، جز صفير دهشتبار گلولهها و خون سرخ معترضين بر سنگفرش خيابانها، چيز ديگري از انقلاب «سفيد»! نشنيده و نديده بوديم و ظلم و زور و تباهي از در و ديوار «هويدا» بود.
💠اين تضاد در تحليل قضايا، عملاً زماني حل شد كه خود رژيم، در اوايل دهة 50، درس «انقلاب سفيد» را (كه اين اواخر، سخت مبتذل شده و بعضاً با استهزاي آشكار دانشآموزان روبرو ميشد) از دبيرستانها برداشت و مهمتر از همه، در اوج قيام فراگير ملت به سال 1357، شخص اعليحضرت قَدَر قدرت! عاجزانه اعتراف فرمود كه پيام انقلاب مردم را شنيده و از اين پس به جبران خطاهاي گذشته برخواهد خاست. وزيرش نيز حزب رستاخيز را منحل ساخت و تاريخ شاهنشاهي را به هجري بازگرداند؛ كه البته بسيار دير بود و بهمن كوبندة انقلاب، ظرف و مظروف را درهم شكست.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاهزاده جدید👆👆👆
۴۰ ماهواره از جدید ترین کاروان ماهوارههای فضایی ماسک نابود شدند
۴۰ ماهواره از ۴۹ تایید که شرکت اسپیس ایکس هفته گذشته به فضا پرتاب کرده بود در پی توفان خورشیدی از مدار خود خارج شده و در جو زمین سوختند. تعداد دیگری هم به سرنوشت آنها دچار خواهند شد.
متخصصان این شرکت تلاش کردند آنها را به مداربالاتر و امنتری برانند اما شکست خوردند.
آنها میگویند خطری بابت سقوط ماهوارهها کسی را تهدید نمیکند و وزن هرکدام فقط ۲۶۰ کیلو است.
حیف که ایرانی نیستند تا رسانههای جهان اخبارشان بشود گزارش لحظه به لحظه سقوط!