🔸پارلمان پاکستان فردا(دوشنبه) برای انتخاب نخست وزیر این کشور تشکیل جلسه خواهد داد
🔸وزیر حقوق بشر پاکستان، خانم شیرین مزاری در توییتر خود نوشت :
- یک روز غم انگیز برای یک دموکراسی که رژیم ایالات متحده با حمایت و کمک یک مافیای سیاسی فاسد و همکاران داخلی آنها و یک کودتای قضایی که حاکمیت پارلمان را نابود کرد، موفق شد.
«بنابراین تبعیت عمیق و تزلزل ناپذیر ما از ایالات متحده ادامه خواهد یافت. ننگ بر تو
🔸خبرگزاری وستانیوز گزارش هایی مبنی بر ناآرامی در مرز شلمچه در قسمت عراق دریافت کرده است
مردم بصره یکی از عوامل گرانی اجناس در بصره را جلوگیری از ورود کالاهای ایرانی به این استان می دانند.
🔸عمران احمد خان با رای سلب اعتماد پارلمان از نخستوزیری پاکستان برکنار شد
🔸طرفداران عمران خان در شهر لاهور به خیابان ها آمدند
هجوم عراقی ها به گیت های مرز شلمچه در قسمت خاک عراق
⌛️ رصد یکشنبه (21فروردین، 8رمضان و 10آوریل)
1344؛ ترور نافرجام "محمدرضا پهلوی" در كاخ مرمر
1358؛ تأسیس "بنیاد مسكن انقلاب اسلامی "به فرمان امام خمینی
1367؛ بمباران شیمیایی "مریوان" توسط قوای بعثی عراق در جریان جنگ تحمیلی
1378؛ شهادت امیر سپهبد "علی صیادشیرازی" جانشین ستاد كل نیروهای مسلح توسط منافقین
2ق؛ آغاز حركت پيامبر اسلام(ص) به سوي منطقه ي بدر
455ق؛ مرگ "سلطان طغرل سلجوقي" بنيانگذار سلسله ی سلجوقيان در ري
1793م؛ وقوع قحطی مخوف پاریس در جریان انقلاب كبیر فرانسه
1931م؛ درگذشت "جَبران خلیل جَبران" نویسنده، شاعر و نقاش معروف عرب
1983م؛ ترور "عصام سرطاوی" نظریه پرداز فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی
⭕️ دشمن کلمه صیانت را برای طرح مجلس انتخاب کرد/ مردم حق دارند در برابر این طرح جبهه بگیرند/ اظهارات بعضی نمایندگان مردم را عصبیتر میکند
👤 رضا تقی پور انوری، نماینده مردم تهران و رئیس کمیسیون طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی:
🔹در مورد طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی شاهد جنگ رسانه ای بودیم
🔹در ظرف سه روز 66 اکانت توئیتری 11 هزار مطلب در جهت تخریب طرح نظام تنظیم گری تولید کردند
🔹در رابطه با این طرح شفاف سازی نشد و با توجه به موضوعات مختلفی که مطرح می شود، مردم که حق دارند جبهه بگیرند، زیرا اظهارات بعضی نمایندگان باعث می شود مردم عصبی تر شوند.
🔹امکانات مجلس و ساختار مجلس متاسفانه در حوزه ارتباطات اجتماعی محدودیت های زیادی دارد.
🔹متاسفانه در مورد سایر طرح ها و لوایح شاهد هستیم که ابزار صدا و سیما و کانال های صدا و سیما به خدمت گرفته می شوند و همکاری می کنند ولی در این مورد این گونه نبود و هنوز که هنوز است همه دارند صحبت از فرهنگ سازی می کنند.
🔹موضوع ساماندهی فضای مجازی از سال 97 تاکنون در دستور کار نمایندگان مجلس قرار دارد. طی این 3-4 سال ما 3 طرح کاملاً متفاوت با رویکردهای کاملاً متفاوت هستیم.
1️⃣ اولین طرح با نام ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی بود/ رویکرد غالب این طرح این بود که تا زمان تکمیل شبکه ملی اطلاعات هیچ خدمت خارجی به کاربران ایرانی ارائه نشود./ این طرح از مرداد 1397 تا مرداد 1399 در دستور کار مجلس بود.
2️⃣ تدوین دومین طرح از مرداد 1399 تا دیماه 1399 و در مجلس فعلی انجام شد و به اسم طرح صیانت شناخته میشود. (جالب است بدانید هیچ وقت کلمه صیانت در عنوان هیچ یک از نسخه ها وجود نداشته و ندارد و دشمن عمداً این کلمه را برای این طرحِ پیشرفته انتخاب و تبلیغ کرده است تا بعداً «یعنی اینروزها» از آن سوء استفاده کند).
3️⃣ نسخه سوم و ویرایش نهایی «طرح تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی» است که پیشنویس آن توسط وزارت ارتباطات تهیه شده و توسط مرکز ملی فضای مجازی و مشارکت دیگر دستگاهها تکمیل شده است.
🔹تدوین این طرح از شهریورماه 1400 شروع شده و تا بهمن ماه 1400 طول کشید که در نهایت به نسخه پنج دی _ ویرایش9 بهمن طرح تنظیم مقررات شناخته میشود و همین نسخه در کمیسیون مشترک به رای گذاشته شد و کلیات آن به تصویب رسید.
🔹ما با نسخ متعدد مواجه نیستیم و کلاً 3 نسخه داریم. ویرایشهایی که بر روی این نسخهها انجام شده شاهدی بر این مدعاست که نظرات موافقین و مخالفین طرح شنیده شده
🔹(چرا طرح میخواهد ساماندهی فضای مجازی را از بخش خدمات شروع کند در حالیکه اولویت با محتواست و مقام معظم رهبری هم بر توسعه محتوای فضای مجازی تاکید داشتهاند؟) در پیوست حکم تاسیس شورایعالی فضای مجازی بر اولویت داشتن توسعه محتوا و خدمات بر توسعه زیرساخت تاکید شده، یعنی هم محتوا دارای اولویت است و هم خدمات./ ابعاد مسئله در لایه محتوا و پیچیدگیهایی که حل مسئله در لایه محتوا دارد بسیار بیشتر و عمیقتر از ابعاد و پیچیدگی مسائل در لایه خدمات است./ حدود 70 درصد ترافیک مصرفی کاربران ایرانی متعلق به اینستاگرام و واتساپ است. اگر تمام مسائل و مشکلات لایه محتوا حل بشود و ما برای تمام ابعاد لایه محتوا قانونگذاری کنیم، باز بزرگترین چالش این است که این قوانین و مقررات را در کجا و بر کدام خدمات اعمال کنیم./ حل مشکلات لایه محتوا عملا در کوتاه مدت و حتی میان مدت امکانپذیر نیست [...] اما مشکلات لایه خدمات عموماً اقتصادی- اداری است که امکان رتق و فتق آنها حتی در کوتاه مدت هم میسر است
🔹(آیا طرح کلاً در مورد موضوع محتوا ورود نداشته است؟) کلمه محتوا 19 بار در طرح تکرار شده که در مجموع 4 راهبرد اصلی را دنبال میکند:
🔹پرداخت حق السهم تولیدکنندگان محتوا از محل درآمدهای حاصل از تولید ترافیک
🔹حمایت از تولید محتوا در خدمات داخلی
🔹حراست از محتوای تولیدی کاربران داخلی در برابر حذف سلیقه ای و بدون مجوز
🔹سالم سازی فضای عمومی خدمات
🔹آنچه در طرح صراحت دارد این است که حریم خصوصی کاربران مستثنی از پالایش است و هیچ کسی نه مسئولیتی در این خصوص دارد و نه مجاز به دخالت در حریم خصوصی کاربران است.
🔹پالایش محتوا صرفاً با دستور کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه که براساس قانون جرائم رایانه ای مصوب مجلس هشتم در تاریخ سوم تیرماه 1388 ابلاغ شده است، انجام میشود./ برنا