🔴 آمریکا جنبش افراطی یهودی را از لیست سازمان های تروریستی خارج می کند.
🔸به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، آمریکا برای حذف پنج سازمان از جمله جنبش تروریستی "کاهانا کاخ"، جنبش یهودی که توسط خاخام افراطی "مئیر کاهانا" تاسیس شد، از لیست سازمان های تروریستی خارجی آماده می شود.
آسوشیتدپرس آمریکا گزارش داد، برخی از سازمان هایی که قرار است از لیست تروریستی حذف شوند، در گذشته یک بار تهدیدهای جدی ایجاد کرده و صدها بلکه هزاران تن را در آسیا، اروپا و خاورمیانه به قتل رسانده اند.
🔴 شروط آمریکا برای مذاکره بین مسکو و کی یف غیرقابل قبول است
ولادیمیر جباروف، معاون اول کمیته امور خارجی شورای فدراسیون (سنای)روسیه تاکید کرد که هیچ یک از شروط ارائه شده از سوی ایالات متحده برای ادامه مذاکرات بین روسیه و اوکراین، برای مسکو قابل قبول نیست.
روز گذشته آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در واشنگتن گفته بود که ایالات متحده روسیه را برای مذاکره با اوکراین تحت فشار قرار داده است. به گفته وی، واشنگتن سه شرط را برای ادامه گفتگوها مطرح می کند: توقف درگیری ها، عقب نشینی نیروهای روسی به پشت خط تماس قبل از تاریخ ۲۴ فوریه (۵ اسفند ماه سال گذشته) و "ابراز پشیمانی برای هر کاری که انجام داده است".
🔴 تغییر رویکرد سیاست خارجی ژاپن در مسئله اوکراین
🔸بررسی اسناد تاریخی نشان می دهد بعد از جنگ جهانی دوم، ژاپن زیر چتر امنیتی آمریکا قرار گرفت. به عبارت دیگر به دلیل منطق نظامی حاکم بر جنگ سرد، ژاپن در آن دوران بازیگری حاشیه ای و منفعل در نظام بین الملل بود، اما با اضمحلال نظام دوقطبی فضا برای اجرای سیاست خارجی مستقل تر توسط ژاپن مهیا شد و امروزه جنگ اوکراین این فرصت را برای توکیو فراهم ساخت تا به فعالیت های خود در زمینه مسائل بین المللی بیفزاید.
به باور کارشناسان، ژاپن در دوران جنگ سرد کشوری راهبردی و اما منفعل بود، اما در دوران پسا جنگ سرد تبدیل به دولتی انطباق پذیر در عرصه بین الملل شد. تعبیر انطباق پذیری ژاپن بر حضور کم رنگ در طرح های سیاسی و نظامی و تاکید بیشتر بر ابعاد اقتصادی دولت آن است. به طور کلی، سیاست خارجی ژاپن دارای دو بُعد سیاسی و اقتصادی است، اما در طرح های ژاپن، بُعد اقتصادی اولویت بیشتری بر بعد سیاسی داشت. به عبارت دیگر پیش تر توکیو تمایل چندانی به رقابت ژئوپلیتیک در منطقه نداشت و می کوشید بر مبنای منافع اقتصادی مشترک خود با کشورهای مختلف وارد عمل شود.
⁉️اکنون سوال اصلی اینجاست ژاپن چه رویکردی را در قبال روسیه به دلیل جنگ اوکراین اتخاذ کرده است؟
🔻نگاهی گذرا به تاریخ دیپلماسی و سیاست خارجی ژاپن در سال های پس از جنگ جهانی دوم منعکس کننده در هم تنیدگی روابط عمیق این کشور با دولت ایالات متحده آمریکا می باشد. این کشور در سال های بعد از جنگ در مسائل استراتژیک عمدتا وابسته به ایالات متحده بوده است.
به استناد رسانه های جمعی، توکیو تمایل فزاینده ای برای ایفای نقش بزرگتر در مسائل امنیتی جهانی از خود نشان می دهد و رویکرد این کشور در قبال جنگ اوکراین یکی از مصادیق آن به شمار می آید.
ژاپن با اعلام تحریم های جدید علیه روسیه دارایی های افراد بیشتری از این کشور را مسدود کرد و ممنوعیت صادرات کالاها به روسیه را به گروه های روسی بیشتری از جمله موسسات تحقیقاتی نیز گسترش داد.
آخرین ممنوعیت واردات نفت، چرخشی در سیاست ژاپن نسبت به روسیه را تائید می کند. ژاپن پیش تر گفته بود قطع فوری واردات نفت روسیه دشوار است.
ژاپن صادرات رایانه های کوانتومی و دیگر محصولات با فناوری های بالا را به روسیه ممنوع کرده و دارایی چندین بانک دیگر روسیه را نیز بلوکه خواهد کرد.
وزارت امور خارجه روسیه نیز در اقدامی تلافی جویانه در بیانیه ای اعلام کرد که فومیو نخست وزیر ژاپن را به همراه ۶۳ تن شامل اعضای هیئت دولت، نمایندگان مجلس آن کشور تحریم کرده است
🔴 متلک ترامپ به ایلان ماسک: فقط یک احمق توئیتر را به این قیمت می خرد!
🔸دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا در بیانیه ای عنوان داشت: «فقط یک آدم احمق می تواند توییتر را به این مبلغ خریداری کند و ایلان ماسک، مدیرعامل میلیاردر شرکت تسلا آدم احمقی نیست. به علاوه، چگونه می تواند چنین معامله ای انجام شود وقتی که احتمالا او به طور غیرقانونی سهامش را خریداری کرده است؟»
ایلان ماسک در حال حاضر با شکایتی مواجه شده است؛ شکایتی که وی را به دلیل خرید سهام بیشتر با قیمت های پایین تر در این شبکه اجتماعی متهم می کند
🔴برخی منابع خبری از پیروزی قاطع جریان ۸ مارس متحد حزب الله در انتخابات پارلمانی لبنان خبر می دهند.
🔴 خطیب زاده: در سفر مورا به تهران ابتکار خاصی از سوی ایران مطرح شد.
🔸سعید خطیب زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره سفر انریکه مورا به تهران و تحرکات رژیم صهیونیستی و اینکه در چه مرحله ای از توافق هستیم؟ گفت: هر موقعی که ابتکاری انجام و تحرکی در حوزه دیپلماسی انجام می شود رژیم جعلی اشغالگر قدس تحرکات خود را بر ضد دیپلماسی انجام می دهد و چیز جدیدی نیست.
خطیب زاده اظهار داشت:امیرعبداللهیان و بورل توافق کردند تماس ها به صورت حضوری انجام شود و مورا به تهران آمد و مذاکرات بسیار جدی و معطوف به نتیجه و همراه با ابتکارات خاص از سوی ایران برگزار شد و چند دور گفت وگوهای طولانی با باقری داشت. برخی راه حل هایی که پیشنهاد شد، قرار شد طرف آمریکایی اگر پاسخ دهد ما می توانیم در موقعیتی قرار بگیریم که همه طرف ها به وین برگردند. اگر آمریکا تصمیم سیاسی خود را اعلام کند می توانیم گام مهمی در این زمینه برداریم.
🔴 پادشاه سعودی از بیمارستان مرخص شد.
🔸دیوان پادشاهی عربستان اعلام کرد که ملک سلمان ۸۶ ساله پس از انجاام موفقیت آمیز آزمایش پزشکی، تکمیل برنامه درمانی و دوره نقاهت، بیمارستان تخصصی ملک فیصل جده را ترک کرده است
🚨#فوری
🔴به گزارش خبرگزاری دانشجو حزب الله لبنان با برخورداری از بیش از ۳۶۵ هزار رای در این دوره از انتخابات پارلمانی لبنان صاحب بیشترین رای در میان تمامی کاندیداها و گروه های لبنانی شد که این تعداد، ۲۲ هزار رای از انتخابات سال ۲۰۱۸ بیشتر است.
🚨#فوری ›› رسانه عبری | پس از پرتاب کوکتل مولوتف توسط فلسطینی ها در یکی از پایگاه های نظامی صهیونیست ها در شمال کرانه باختری، آتش سوزی رخ داد.
10.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴عقب راندن ارتش روسیه از خارکیف و رسیدن نیرو های ارتش اوکراین به مرز روسیه و اوکراین
🔴 هفت پادشاه در یک اقلیم❗️
🔸 حاکم ابوظبی، رئیس کل امارات متحده عربی است (نفر وسط) و حاکم دوبی، نخست وزیر کشور (سوم از راست).
🔺در این عکس، "شیخ محمد بن زاید" حاکم جدید امارات و ابوظبی، در کنار حاکمان ۶ امارت دیگر دیده می شود.
🔻برخلاف باور قدیمی "دو پادشاه در یک اقلیم نگنجند" در امارات، ۷ حاکم که در واقع هر کدام پادشاه امارت خود هستند، در اقلیم واحدی به نام امارات متحده عربی گنجیده اند و این کشور را در کمتر از نیم قرن، از بیابانی لم یزرع به یکی از قطب های تجاری و توریستی منطقه تبدیل کرده اند.
ابوظبی، دوبی، شارجه، عجمان، فجیره، راس الخیمه و ام القوین، اسامی این امارت ها هستند.