فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽بی ادبی اردوغان به بوریس جانسون در حاشیه اجلاس سران ناتو
♨️رجب طیب اردوغان شانه بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس را فشرد که باعث ناراحتی شدید جانسون شد
مثلا اردوغان سعی داشت زبان بدنی غالب رو به نمایش بگذاره که بوریس جمعش کرد😅
20.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #بدون_تعارف با زندانی ایرانی ابوغریب که تصاویر شکنجه شدنهایش معروف شده بود اما تاکنون مصاحبهای نکرده بود
#حقوق_بشر_آمریکایی
⌛️ رصد شنبه (11تیر، 2ذی الحجه و 2جولای)
1294؛ رحلت حكیم، عارف و فیلسوف شهیر "آخوند ملامحمد كاشانی"
1361؛ شهادت عالم مجاهد و فقیه نستوه آیت الله "محمد صدوقی" چهارمین شهید محراب
1364؛ شهادت حجت الاسلام "سیدمحمد حسن حكیم" در زندان رژیم بعث عراق
1388ق؛ رحلت آیت الله "سیدمحمد محقق داماد" استاد بزرگ حوزه علمیه قم
1904م؛ درگذشت "آنتوان چِخوف" داستانسرا و نويسنده شهير روسي
⭕️ اثر تورمی اصلاح قيمت انرژی بسیار کمتر از حذف ارز ۴۲۰۰ است
✍️ عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح طلب
🔹آقاي رييسي [...] گفتند كه «اصلاح اقتصادي بايد قبل از دولت ما انجام ميشد و اگر يكي، دو سال پيش رخ ميداد، هزينه آن كمتر بود.»
🔹اول اينكه آنچه دولت كنوني در خردادماه انجام داد، اصلاح اقتصادي نيست، اين كار فقط يك تغيير قيمت است، گرچه اهميت دارد و آثار و عوارض مثبت و منفي آن فراوان است، ولي اصلاح اقتصادي ناميده نميشود.
🔹اصلاح اقتصادي آن است كه به سوي حذف قيمتگذاري دستوري حركت شود.
🔹همين الان هم ميان قيمت ارز رسمي يا نيمايي با ارز بازار آزاد حدود ۷ هزار تومان تفاوت وجود دارد.
🔹حذف قيمتگذاري فقط يك گام از گامهاي ضروري براي انجام اصلاحات اقتصادي است.
🔹آقاي رييسي به پايينتر بودن هزينههاي اجراي اين كار در صورتي كه دو سال پيش انجام ميشد، تاكيد كردند/ دولت روحاني از سوي جناح تندروي موجود در ساختار حكومت و طرفدار آن به شدت تحت فشار بود./ اگر امروز آقاي رييسي ميتواند ارز ۴۲۰۰ را حذف كند و اتفاق چنداني رخ ندهد، محصول فقدان چنان مخالفان غيرمسوول و مسووليتپذيري منتقدانش است كه اغلب آنان اين تغييرات را ضروري ميدانند.
🔹بسياري از اقتصاددانان اصلاحات در قيمتهاي انرژي را ضروريتر از حذف ارز ۴۲۰۰ ميدانستند، زيرا اين ارز براي محصولاتي است كه همه طبقات كمابيش از آن بهرهمند ميشوند، در حالي كه استفاده از تفاوت قيمت انرژي بيش از طبقات فقير، نصيب طبقات مرفه ميشود و از آن مهمتر اينكه اصلاح قيمت آن اثرات تورمي بسيار كمتري از حذف ارز ۴۲۰۰ بود. ولي به علت حوادث ۱۳۹۸ كه با آتش تهيه نواصولگرايان تندرو آغاز شد، حتي دولت كنوني هم جرات نزديك شدن به تعديل قيمت انرژي را ندارد و در همين سخنراني نيز آقاي رييسي اعلام كرد كه اين مساله در دستور كار دولت نيست يا حداقل در سال جاري نيست. سخنگوي دولت نيز هر هفته بايد افزايش قيمت بنزين را تكذيب كند.
🔹 تحليل اين واقعيت شناخت ما را از ساختار سياسي موجود ارتقا خواهد داد و اين حقيقت را نشان ميدهد كه وجود شكافهاي درونساختاري چگونه به زمينگير شدن اتخاذ تصميمات بنيادي منجر شده است./ اعتماد
⭕️ تخمین سود واسطه ها در برخی میوه ها و سبزیجات
🔹مقایسه داده های مرکز آمار ایران از متوسط قیمت تولیدکننده (سرخرمن) میوه ها/سبزیجات منتخب، در سال 1400 با متوسط قیمت بازار آن ها، حاکی از رشد تا 2.7 برابری قیمت هاست. این در حالی است که سود مجاز خرده فروشی میوه و سبزی تا 35 درصد اعلام شده و بنابراین با فرض گرفتن این مطلب می توان گفت در سال گذشته، حدود 85 درصد افزایش قیمت سیب زمینی، 102 درصد افزایش قیمت پیاز، 90 درصد افزایش قیمت گوجه فرنگی، 104 درصد افزایش قیمت سیب و 134 درصد افزایش قیمت پرتقال بین تولیدکننده و عرضه کننده نهایی، نصیب واسطه ها شده است./ خراسان
هدایت شده از mesaghمیثاق
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | تضمین ماندگاری انقلاب اسلامی
🍃🌹🍃
🔻امیر قافله صبر و بصیرت و پرچمدار لشکر انتظار در عصر حاضر یعنی امام خامنهای مدظلهالعالی به روشهای مختلف ، امید به آینده را در بیانات خود تبیین نموده اند.
🔹ایشان در بعضی از موارد به وعدههای الهی اشاره میکنند و از وحی حجت می آورند و بعضی مواقع نمونههایی را از تاریخ معصومین علیهم السلام ذکر می کنند و در بعضی مواقع از روش استدلالی بهره می برند.
🔸معظم له در خصوص مانایی و ثبات انقلاب اسلامی بارها سخن گفته اند. ایشان هفت دلیل را به روش استدلالی برای ماندگاری انقلاب اسلامی به شرح ذیل عنوان می کنند که نه تنها معتقدین به انقلاب اسلامی بلکه هر شنونده ای را نیز قانع می سازد:
۱- ماهیت خدایی انقلاب اسلامی
۲- مطابقت داشتن با فطرت انسان ها
۳- مردمی بودن انقلاب اسلامی
۴- همه جانبه بودن انقلاب اسلامی
۵- نو سازی ساختار بر مبنای اصول
۶- محبوبیت نزد دیگر ملتها
۷- رویش نسل جدید انقلابی
📚 منبع: روش و الگوی تحلیلی رهبر معظم انقلاب از پدیدههای سیاسی، دکتر عبدالله گنجی
✍ امراله عباسی
همون اینستاگرام که عکس و اسم #شهید رو به بهانه ترویج خشونت حذف کرده، تصویر زیر رو به اسم ورزش پخش میکنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اجرای سلام فرمانده توسط دختر شهید «جمیل فقیه»، از فرماندهان حزبالله لبنان که در سوریه در رکاب «حاج قاسم» شهید شد
15.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه تصاویر و فیلمهای منتشرشده از حجم خرابیهای زلزله هرمزگان
🔴 *چند نکته مهم در فهم بهتر یک تغییر اطلاعاتی- امنیتی*
✅تغییر رئیس سازمان اطلاعات سپاه پس از سیزده سال فعالیت، انبوهی از گمانه زنی های رسانه ای را در پی داشت. برخی گفتند آقای طائب احتمالا در جایگاه دیگری در زمینه فعالیت های کلان اطلاعاتی کشور به خدمت گرفته خواهد شد و گروهی، صرف این تغییر را حمل بر عزل و برکناری کردند.
1️⃣صدای آمریکا، رادیو فردا، بی بی سی، دویچه وله، و برخی رسانه های عبری و عربی مرتجع و...، از جمله رسانه های بیگانه ای بودند که با ادعای برکناری حسین طائب، علیه او، سپاه پاسداران و جمهوری اسلامی عقده گشایی کردند، یا مدعی شکست اطلاعاتی ایران شدند.
⁉️آیا صرف تغییر یک مدیر اطلاعاتی پس از سیزده سال را می توان به شکست اطلاعاتی تفسیر کرد؟
⁉️در این صورت، درباره رژیم صهیونیستی چه می گویند که مثلا در دو دهه اخیر، چهار رئیس موساد (افرایم هالوی، مئیر داگان، تامیر پاردو، یوسی کوهن) و در ده سال اخیر دو رئیس موساد را تغییر داده است؟
🔵یا مثلا آمریکایی ها که از سال ۲۰۰۵ تا امروز، هشت رئیس سازمان CIA، شامل پورتر گاس، مایکل هیدن، لئون پانهتا، دیوید پترائوس، جان برنان، مایک پمپئو، جینا هسپل و ویلیام برنز را تغییر داه اند. سرویس MI6 انگلیس هم روند مشابهی را تجربه کرده است.
2️⃣تحلیلگرانی که یک یا دو سرویس جاسوی متخاصم -مثلا موساد و یا حتی سیا- را طرف حساب نهاد های اطلاعاتی ایران تلقی می کنند، راه به خطا می برند. کشور عزیز ما، نه با یک یا چند سرویس، بلکه با "جنگ احزاب"و "ناتوی اطلاعاتی" طرف است و این واقعیت هم منحصر به پس از انقلاب اسلامی نیست
⬅️بنابراین، در ارزیابی کارنامه نهادهای اطلاعاتی کشور و اهمیت خدمات آنها -از جمله اطلاعات سپاه- باید "جبهه اطلاعاتی مقابل" را که سرویس های جاسوسی آمریکا، اسرائیل، برخی دولت های اروپایی و حتی برخی خرده سرویس های منطقه ای را در بر می گیرد، در نظر گرفت و نباید این کشاکش اطلاعاتی را فروکاست.
3️⃣ سیزده سال مدیریت، آن هم در دوره ای پر ماجرا از تحولات مهم داخلی و بین المللی، حتما فراز و فرود و قوت و ضعف را در خود نهفته دارد و لابد سه گروه تحلیل گر (حامی، منتقد، معارض و دشمن) می توانند ذره بین بگذارند و درباره جزئیات آن تحلیل کنند؛ اما اگر کسی ایرانی- انقلابی می اندیشد، نمی تواند چنان قضاوتی کند که قاب عقده گشایی رسانه های نیابتی سیا و موساد و ام آی سیکس را تکمیل کند.
🔹براستی اگر عملکرد اطلاعات سپاه در دوره اخیر، چنان که رسانه های وابسته به ناتوی اطلاعاتی و فرهنگی غرب وانمود می کنند، ناکامی و شکست بوده، پس باید خوشحال باشند،
❓چرا با عصبانیت و عقده گشایانه موضع می گیرند و مثلا از رفتن آقای طائب، ابراز ذوق زدگی و شادمانی می کنند؟
🔹البته باید به این جماعت عقده ای و ضربه خورده از اقتدار نظام یادآور شد که راه به جایی نمی برند. نشان به آن نشان که جمهوری اسلامی، یک روز درگیر زنجیره ای از تهدید های امنیتی تو در تو (ترور مسئولان، آشوب افکنی و تجزیه طلبی گروهک های وطن فروش، کودتا و جنگ تحمیلی) در عمق خاک خود مواجه بود و حداکثر می کوشید تهدید ها را دفع کند؛
🔹اما به ویژه در دهه اخیر، در موضع تهاجمی قرار گرفته و ضربات راهبردی متعددی را به آمریکا و اسرائیل در منطقه وارد کرده و حتی حوزه نفوذ خود را از منطقه به آمریکا لاتین گسترش داده است.
🔻براستی اگر نهادهای اطلاعاتی ایران قدرتمند نبودند، می شد چنان ضربات و چنان عمق راهبردی را تعریف کرد و به اجرا گذاشت که تحلیل گران بسیاری در غرب، جمهوری اسلامی را طرف موفق جنگ های تحمیلی موسوم به جنگ جهانی چهارم و سوم معرفی کنند؟
🔹در حوزه داخلی، عملکرد سازمان اطلاعات سپاه در همپوشانی با سایر نهاد های اطلاعاتی، حتما واجد موفقیت های بزرگی بوده از جمله؛ مهار فتنه 88، برخورد با شبکه هایی که با اشخاصی مانند جیسون رضاییان، نازنین زاغری، کایلی مورگیلبرت، سیامک و باقر نمازی، مراد طاهباز، کاووس سید امامی، نزار زاکا، دری اصفهانی و زم شناخته می شوند؛ پروند فساد اقتصادی دانه درشت هایی مانند اکبر طبری، حسین فریدون، پتروشیمی و قطعات خودرو سازی و...
🔹تظاهر ضد انقلاب به ذوق زدگی از تغییر اخیر در مدیریت اطلاعات سپاه، دیر نخواهد پایید و امید بسیاری می رود که مدیریت جدید، واجد توانمندی های جدید به علاوه توانمندی های دوره قبل باشد.
✅نهایتا باید یادآور شد که اگر جبهه ای از سرویس های اطلاعاتی در برابر نهادهای اطلاعاتی کشورمان قرار دارد، در این سو هم باید اولا همواره اولویت ها و امور "اهمّ" را در کانون برنامه ریزی قرار داد و از درگیر شدن از فرعیات و حواشی یا خدای نکرده موضوعات انحرافی پرهیز کرد.
✳️ضمنا باید موضوع "تحول، به روز رسانی، تعالی و ارتقاء ماموریت ها" چنان در دستور کار باشد که کفه تهاجم اطلاعاتی را بسیار سنگین تر از کفه ضروری دفاع اطلاعاتی کند.