فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دستگاه تحریک الکتریکی عضلات برای کاهش وزن در ایران بومی سازی شد!
#ما_میتوانیم
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مجری فاکس نیوز:
📍اینجا انگار غرب وحشیه/از تیراندازیهای بیپروا خسته شدیم/این چه کشوریه که داریم توش زندگی میکنیم؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ثواب عجیب آیت الکرسی از زبان پیامبر اسلام صلیاللهعلیهوآله
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📡 جواب خانم دکتر منصوری اصل به فائزه هاشمی
ماشاءالله به این شیر زن ایرانی
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایتی کوتاه از سگگردانی در ایران و سایر کشورها
🔹حل این قبیل معضلات، فقط با قوانین منطقی و راهگشا ممکن است.
⭕️ باید اکانتهای فیک و دروغین فضای مجازی شناسایی و در برابر دروغهایشان مجازات شوند
✍️ عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح طلب
🔹جامعهای که دروغگویی در آن رواج یابد، روند سرمایه اجتماعی و سپس سایر سرمایهها به شدت نزولی خواهد شد.
🔹اگر در یک جامعه همه حرفها و گزارهها دروغ باشد، خیلی بهتر است از جامعهای که راست و دروغ در هم میشود. زیرا در اولی یک حقیقت وجود دارد و آن اینکه همه چیز دروغ است، در نتیجه مرز میان حقیقت و راست مصون میماند. در حالی که در دومی، حقیقت نیز قربانی دروغ میشود.
🔹باید میان دروغ و اشتباه تمایز قایل شد/ منظور از دروغ این است که گزارههای خلاف واقع را آگاهانه و با علم بر دروغ بودنش منتشر کنند، اشتباه یعنی اینکه گمان میکند، این گزاره دروغ حقیقت است.
🔹مشکل جامعه ما اینجاست که هیچ رسانه معتبر و رسمی وجود ندارد که به کمک جامعه بیاید و فصلالخطاب شود و در هر مورد مرز میان حقیقت و دروغ را تعیین و نهایی کند.
🔹اولین راه برای مقابله با رواج دروغ و از آن مهمتر برای مقابله با پذیرش دروغ، وجود رسانه معتبر رسمی است که فعلا فاقد آن هستیم. شرط دیگر، مقابله با همه دروغها است. دروغ بد است، چون دروغ است، نه اینکه علیه دیگران خوب باشد و علیه من بد باشد.
🔹فضای مجازی ایران به ویژه توییتر افراد ناشناخته و مستعاری حضور دارند که کار اصلی آنان تهمت زدن و دروغ نوشتن است. تعدادی از افرادی که در چند هفته گذشته بازداشت شدند، به نحوی در این ماجرا نقش داشتند. برای دستگاههای اطلاعاتی شناسایی این افراد مثلا ناشناخته بسیار ساده است و حتی برخی از آنان شناختهشده هستند. کافی است که بدانیم مهمترین اکانتهای توییتری نواصولگرایان با اسم مستعار هستند که این چیزی جز پوشش برای اتهام پراکنی و.... دروغگویی نیست. اینها از کجا تغذیه میشوند؟ منابع مالی فراوانی که به آنها تعلق میگیرد از کجاست و چرا مصونیت دارند؟
🔹فضای مجازی تنها با حضور یک رسانه رسمی ملتزم به حقیقت و عاری از دروغگویی موثر خواهد شد. به علاوه باید اکانتهای فیک و دروغین شناسایی و در برابر دروغهایشان مجازات شوند، آنگاه هیچکس دیگری در این فضا نه تنها دروغ نخواهد گفت، بلکه سعی میکند که مرتکب اشتباه هم نشود./ اعتماد
⭕️ کسانی که دنبال تضمین «حقوقی» از آمریکا هستند بگویند با اصل «مصلحت ملی» چه میکردند؟
✍️ رضا نصری، حقوقدان بین الملل
🔹عدم توانایی آمریکا در ارائه تضمین «حقوقی» مربوط به ماهیت برجام نیست. حتی اگر برجام معاهده بود و به تصویب مجلس سنا میرسید، باز پشتیبانی کنگره تضمین «حقوقی» محسوب نمیشد.
🔹کمااینکه آمریکا از معاهده مودت ۱۹۵۵ با ایران - که «معاهده» بود - مانند برخی دیگر از معاهداتش با سایر کشورها بدون هیچ زحمتی خارج شد.
🔹اصولاً بحث تضمین حقوقی یک بحث انحرافی است. منتها کسانی که این بحث را در دولت روحانی - برای فشار به دولت - مطرح کردند امروز خودشان گویا اسیرش شدهاند! مانند آن فردی که به دروغ شایعه کرد درب فلان خانه آش میدهند و کمی بعد خودش قابلمه بدست ته صف ایستاد!
🔹کسانی که دنبال تضمین «حقوقی» هستند بگویند - به فرض اینکه چنین تضمینی وجود داشت و دولت بایدن آن را ارائه میکرد - با اصل «مصلحت ملی» چه میکردند؟
🔹در همه کشورها - از جمله در ایران - مقولهای به اسم «مصالح ملی» (Raison d'état) وجود دارد که به آن کشور اجازه میدهد به دلایل حاکمیتی - به تشخیص یکجانبه خود - هر تعهد و الزام حقوقی در رابطه با سایر کشورها را زیر پا بگذارد.
🔹در دکترین حقوقی و راهبردی همه کشورها تأمین «مصالح ملی» بر تمام قیدوبندهای حقوقی و سیاسی و اخلاقی و اقتصادی اولویت دارد.
🔹ایران نیز - دستکم به دلیل اینکه خودش از این حق برخوردار است - از ابتدا میدانست و امروز نیز میداند هر توافقی با هر کشوری مستعد است مطابق این اصل روزی پایان یابد! پس میدانیم و میدانید تضمین هیچ توافقی «حقوقی» نخواهد بود./ کانال رضا نصری
⭕️ در ایران ظرفیت انقلاب وجود ندارد، اما ظرفیت شورش وجود دارد
👤 محسن رنانی عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشگاه اصفهان در مراسم رونمایی کتاب «روایت مقصود فراستخواه از مسئله توسعه در ایران»:
🔹الان به قول دکتر فاضلی ما در مرحله همایندی بحرانها هستیم.
🔹در همایندی بحرانها از یکسو نظام تدبیر گرفتار گردابی از بیثباتیها و چالشها و تصادفات و اشتباهات اقتصادی و اجتماعی میشود و کارش میشود آتشنشانی.
🔹در چنین شرایطی کافی است مقبولیت سیاسی هم پایین باشد تا اعتمادبهنفس نظام تدبیر کاهش پیدا کند.
🔹وقتی اعتمادبهنفس پایین میآید امکان تصمیمات بزرگ و افقگشایانه و جراحیهای ساختاری از دست میرود
🔹نظام تدبیری که اعتمادبهنفسش را از دست داده است، تصمیماتش را با هوش خود میگیرد نه با عقلانیت خود. راهحل هوشمندانه اولین راهحلی است که هرکس هوش کافی داشته باشد، به آن میرسد؛ حتی اگر هیچ سواد و تجربهای نداشته باشد. ولی عقلانیت دانش جمعی و دانش ضمنی نخبگان را به خدمت میگیرد و تصمیماتی میگیرد که فردا نخواهد عوض کند.
🔹مثلا برخورد اخیر دولت با مسئله نان، برخورد هوشمندانه بود نه عقلانی و نمونههای فراوانی از این سیاستها را میتوانیم پیدا کنیم که نشان میدهد نظام تدبیر تصمیماتش از سطح عقلانیت به سطح هوشمندی سقوط کرده است. در چنین شرایطی احساس آتشنشانبودن به اضافه سقوط به سطح هوشمندی که موجب میشود راهحلها پیدرپی شکست بخورد، اعتمادبهنفس سیاستگذار را پایین میآورد و نظام تدبیر را آماده واکنشهای تند میکند و همه چیز را به فاز امنیتیشدن میبرد. و این آغاز شکلگیری یک چرخه ناکامی-ناامنی است.
🔹از طرف دیگر جامعه بحرانزده که امواج بحران سرگردانش کرده است، در این شتابها و سرگردانیها، هیجانش بر عقلانیتش غلبه میکند و رفتارهای جامعه میرود در فاز هیجان. حتی وقتی شورشی در کار نیست و در خانه یا در تاکسی نشستهایم اما کلاممان، رفتارمان، نوع خریدکردنمان، نوع رانندگیمان، شیوه بورسبازیمان و رفتارما در بازار ارز به شکلی است که در آن هیجان بر عقلانیت غلبه کرده است.
🔹پس از یک طرف نظام تدبیر، نگران و ناتوان از تدبیر امور به شیوه عقلانی است و از طرف دیگر، جامعه، خسته و فرسوده و هیجانزده است و رفتارهایش قابل پیشبینی نیست. حاصل این چه خواهد بود؟ از چنین شرایطی هیچ نتیجه عقلانی و مفیدی برای کشور بیرون نخواهد آمد. انقلابهای مخرب از چنین شرایطی بیرون میآیند. حتی اگر انقلاب نشود که در ایران نمیشود، یعنی در ایران به دلایل متعدد ظرفیت انقلاب وجود ندارد، اما ظرفیت شورش وجود دارد و خطر شورش اگر به یک پدیده بلندمدت و مستمر تبدیل شود، آثار زیانبارش برای جامعه و اقتصاد و سیاست از خسارت بمب اتم بیشتر است.
🔹روشنفکران و کنشگران مرزی ما باید به میدان بیایند، هزینه کنند، خطر کنند، اعتبار و اندیشهشان را وسط بیاورند و بکوشند راه گفتوگو و تعامل با سیستم را باز کنند. با جامعه گفتوگو کنند و از نگرانیهایش بکاهند و از خطرات تندروی آگاهش کنند. البته در طرف حکومت هم کنشگران مرزی باید پا پیش بگذارند و با جامعه گفتوگو کنند.
🔹اینکه راه داده شود برای گفتوگو، الان وقتش است و من بیانیه اخیر اقتصاددانان را به همین دلیل امضا نکردم.
🔹الان به جای بیانیه باید بگوییم حکومت، دولت ما آمادهایم کمک کنیم، چه کار میتوانیم بکنیم؟ بگو کجا میتوانیم کمک کنیم؟
🔹یک جامعه متفرق که یک طرف نخبگان بیرونیاش ناتوان از گفتوگو تنها در اندیشه براندازی هستند و از طرف دیگر نخبگان درونیاش در اندیشه مهاجرت به درون یا به بیرون، در اندیشه قهر و گوشهگیری و ناامیدی هستند، چه بر سرش خواهد آمد؟/ شرق
⭕️ باید کینههای مردم علیه اسرائیل را باز کنیم/ اگر روزی احساس کنیم با اسرائیل مشکل نداریم روز افول جمهوری اسلامی است
👤 منصور حقیقت پور، فعال سیاسی اصولگرا:
🔹یقینا اینطور است که اسرائیل در یک اقدام همه جانبه،برای تضعیف ما تلاش میکند، اینکه اسرائیل بخواهد ما با همسایگانمان تنش داشته باشیم حتمی است
🔹ما چه توافق بکنیم چه نکنیم، تضاد بین ما و اسرائیل جاری خواهد بود. قطعا با آنها مشکل داشته و خواهیم داشت. اگر روزی احساس کنیم با اسرائیل مشکل نداریم روز افول جمهوری اسلامی است.
🔹رهبر انقلاب، تاریخی را برای سقوط اسرائیل اعلام کرده و باید تلاش کنیم تا آن تاریخ این کار تحقق پیدا کند.
🔹تمام واحدها اعم از تولیدی و خدماتی باید بدانند ما وارد جنگ سایبری با اسرائیل شدهایم. تمام دستگاهها باید روی بحث امنیت سایبری خود کار کنند.
🔹وقتی پمپ بنزینهای ما را میزنند و مردم نمیتوانند بنزین بزنند، مردم ناراضی میشوند و اسراییل روی اینها حساب کرده است.
🔹باید کینههایی که در دل مردم علیه اسرائیل است، باز کنیم. باید توانمندیهای نیروهای امنیتی، نیروی قدس و سپاه را بالا ببریم که بتوانند جوابهای دندانشکن و به موقع به این نااهلان بدهند./ ایلنا
⭕️ تصویب «شفافیت برای همه» یک نوع فرار از مسئولیت بود/ طرح مجلس به جایی نمیرسد
👤 محمدحسین فرهنگی، نماینده مجلس:
🔹(در رابطه با بازگشت طرح شفافیت و مورد ایراد واقع شدن آن از سوی شورای نگهبان و هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصحلت نظام) بهنظر بنده این نوع تصویب طرح شفافیت یک نوع فرار از مسئولیت بود، یعنی ما به جای اینکه درمورد شفافیت خود مجلس که خواسته عموم ملت بود، تصمیم بگیریم، به خاطر احتمال عدم رایآوری طرح در مجلس، رفتیم به این سمت که بگوییم شفافیت برای همه.
🔹خب این «همه»، خیلیهایش به مجلس ربطی ندارد که مجلس بخواهد برای آنها تصمیم بگیرد و این اتفاق از قبل قابل پیشبینی بود. تجربهای بود که دوره قبل، هیات رئیسه مجلس این مسیر را طی کرد و به بنبست خورد.
🔹این طرح به نظر من یک نوع فرار از مسئولیت است و معنای دیگری من نمیبینم.
🔹(معتقدید که اصلاحات به مجلس محدود میشود؟) خیر، اصلاحاتش انجام میشود، دوباره فرستاده میشود و به جایی نمیرسد./ ایلنا