eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
187.8هزار عکس
170.5هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
طرف عکس گذاشته هدیه بابا برای رتبه کنکورم ! اونوقت من ترم آخر دانشگاهم به بابام گفتم قسط ترم آخر مونده گفت مگه دانشگاهت پولی بود؟😂😂
گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «احمد پاریاب» از ۱۶ سالگی در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل حضور یافت و در عملیات‌هایی همچون والفجر مقدماتی، والفجر یک، خیبر، بدر، کربلای پنچ حضوری فعال داشت. مجاهدت، هوشمندی به همراه شجاعت و مقاومت احمد پاریاب موجب شد پس از مدتی به عنوان فرمانده گروهان و پس ازآن در کسوت فرمانده گردان‌های حبیب ابن مظاهر و شهادت لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل ایفای نقش کند. وی از همرزمان نزدیک شهید همت بود. احمد پاریاب در عملیات مختلف مجروح و در عملیات غرور آفرین خیبر نیز دچار جراحات شدید شیمیایی شد. وی در زمان جنگ در اکثر عملیات‌های دفاع مقدس حضور داشت و سال‌ها از جراحاتی که بیشتر در عملیات خیبر دامنگیرش شده بود، رنج می‌برد. این شهید والامقام پس از تحمل ۲۹ سال درد و رنج ناشی از جراحات جنگی ۲۲ اسفند سال ۱۳۹۱ با سرکشیدن جام شهادت به آرزوی دیرینه‌اش دست یافت و به یاران و همرزمان شهیدش پیوست شهید پاریاب در میان مردم بود، ناشناخته ماند و پس از شهادت مظلومانه اش مشخص شد که حاج احمد یار دیرین شهدا از چه ویژگی‌هایی برخوردار است. شهادت مظلومانه حاج احمد آن هم در خانه‌ای محقر و عدم اطلاع از شهادت وی و پیدا شدن پیکر پاکش پس از چهار روز همه نشان دهنده عدم توجه مردم و مسئولان به این جانباز شیمیایی دفاع مقدس بود. این عدم توجه تا جایی پیش رفت که سردار سعید قاسمی در مراسم بزرگداشت این مرد بزرگ که چند روز پس از شهادتش برگزار شد، به انتقاد از مردم و مسئولان پرداخت و صحبت‌های وی بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها پیدا کرد. سعید قاسمی به جانباز اعصاب و روان و شیمیایی، احمد پاریاب که روز‌های پایانی سال ۹۱ شهید شده و در قطعه ۲۹ به خاک سپرده شده بود اشاره کرد و گفت: شهید پاریاب علمدار گردان شهادت بود، جانبازی که به خاطر تحریم‌ها دیگر دارویش پیدا نمی‌شد، ما مقصریم که این روز‌ها کمتر از حال جانبازی می‌پرسیم که گرفتاریش همین دم و بازدم است، عرصه تنگ می‌شود وقتی دارو‌ها گران می‌شود و ماهی یک میلیون تومان بیشتر حقوق نمی‌رسد که باید با آن هم خرج زندگی و زن و بچه را داد و هم دارو و درمان را و در این شرایط بنیاد جانبازان، این جانبازان را رها می‌کند تا برای تهیه دارو به سمت بازار آزاد بروند. وی افزود: همسرش بیست سال تحمل کرد و کپسول ۱۱ کیلویی اکسیژن را چهار طبقه بالا و پایین برد، پاریاب سردار بود و گماشته و راننده داشت، اما حاضر نشد این امکانات را برای خودش استفاده کند و بنیاد شهید هم حاضر نشد برایش کاری بکند. سردار قاسمی با اشاره به مشکلات جانبازان اعصاب و روان گفت: دیگر کار به جایی می‌رسد که جامعه هم از دستش خسته می‌شوند و حاضر نیستند برایش کاری انجام دهند، جامعه حاضر نیست برای جانباز شیمیایی یک میلیارد هزینه کند تا شش ماه بیشتر زنده بماند و زن و بچه هم از دستش خسته می‌شوند و نمی‌توانند او را تحمل کنند، چون این جانباز اعصاب و روان وقتی به هم می‌ریزد متوجه اعمالش نیست و مثلا تلویزیون را می‌شکند وحتی رفقایش هم از دست او خسته می‌شود دیگر حتی خودش هم از دست خودش خسته می‌شود. وی افزود: در آخر آتش نشانی رفت در خانه او تا فهمید که پاریاب چهار روز است که تمام کرده و بدنش بو گرفته است. او بو نگرفته است، این بوی گند ماست و بوی گند جامعه است که علمداران و شیرهایش را فراموش می‌کند. خدا از سر تقصیرات ما بگذرد.
تو چنین خوب چرایی؟! درد و بلات بخوره تو سر همه سلبریتی های دوزاری، آقای عزیز❤
💢دستور بازداشت شهردار منطقه ۱۵، شهردار ناحیه و پیمانکار فضای سبز صادر شد
⚠️عکس شهدای فوتبالیست رو در جواب استاد عباسی میآرن مشکل با اشخاص نیست.با ماهیت مشکل داره..همونطور که با و و مشکل داره تو بانک هم افراد انقلابی و ریش دار و شهید داریم..ولی مگه ماهیت ربایی بودن بانک سود بیست درصد،با ریش عوض میشه؟ ماهیت یه چیز مثل یا با اشخاص انقلابی عوض نمیشه...اما اشخاص انقلابی در اون قالب قرار میگیرن... هدف توهین به اون اشخاص انقلابی نیست..هدف مقابله با جریاناتی هست که باعث ناعدالتی تو جامعه میشن هست.. و‌صد البته فوتبال قدیم با این صنعت نجومی فوتبال فرق میکنه... همونطور که انگور و شراب با هم فرق میکنن..گرچه شراب هم از انگور باشه..(مثال)
هادی مهرانی، مدیر فراری کانال جانبازان معترض به حاکمیت که اغلب مطالبش حمله به امام خمینی و آیت الله خامنه‌ای است، در توییتی ادعا کرده که مصطفی تاجزاده هر روز برای کانال او مطلب ارسال میکرده است. معلوم نیست این ادعا چقدر واقعی است، اما هرچه هست به زیان پرونده تاجزاده است.
14.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️🔔 ویلای لاکچری سردارجانبازشهید فرمانده دلاورگردان شهادت لشکر۲۷ شهیداحمدپاریاب.جنازه اش ۴روز توی ویلای لاکچری اش بود کسی خبرنداشت.شهدا شرمنده ایم😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سارقی که می‌گوید مردم شب در خودرو بخوابند تا دزدیده نشود، به دام پلیس افتاد
هدایت شده از mesaghمیثاق
⌛️ رصد سه شنبه (21تیر، 12ذی الحجه و 12جولای) 1314؛ قیام خونین مسجد گوهرشاد مشهد علیه كشف حجاب 1333؛ آغاز بنای مسجد اعظم قم به امر آیت الله "بروجردی"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا