فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 ویدئویی که دوربین مداربسته ثبت کرده، چند خانواده امریکایی را نشان میدهد که در چمن مقابل یک خانه دور هم جمع شدهاند اما آتشبازی اشتباه پیش میرود و آنجا را به میدان جنگ تبدیل میکند.
4_5938047695540194219.mp3
10M
کاخ سفید : ایران در حال آموزش روس ها برای کار کردن با پهپاد است / مهمات غرب در اوکراین رو به اتمام است
در حالی که تسلیحات غرب در اوکراین رو به اتمام است و انگلیس میگوید در یک جنگ واقعی برای چیزی در حدود هشت روز سلاح دارد ، کاخ سفید مدعی شده که روس ها در اوکراین در حال پیشروی هستند و این ایران است که آنها را در حوزه پهپاد آموزش داده...
آقای تحلیلگر
4_5940697638822219081.mp3
10.96M
چرا مصطفی تاجزاده بازداشت شد و پشت پرده به دنبال چه بود؟
#شبنامه / این روزها خبر بازداشت مصطفی تاجزاده مورد بحث برخی کاربران سیاسی قرار گرفته است / او چرا بازداشت شد؟ دقیقا چه گفته بود؟ / تاجزاده پشت پرده به دنبال چه بود؟ / آیا یک سر شبکه بازداشت شده است؟ / بازداشت تاجزاده آغازی بر بازداشت دیگران خواهد بود یا پایان آن؟ / قسمت ۹۰۳
آقای تحلیلگر
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه پای کار حجاب ، این واجب الهی خواهیم آمد
#مطالبه_حجاب
#واجب_مظلوم
35.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا مصطفی تاجزاده بازداشت شد و پشت پرده به دنبال چه بود؟
#شبنامه / این روزها خبر بازداشت مصطفی تاجزاده مورد بحث برخی کاربران سیاسی قرار گرفته است / او چرا بازداشت شد؟ دقیقا چه گفته بود؟ / تاجزاده پشت پرده به دنبال چه بود؟ / آیا یک سر شبکه بازداشت شده است؟ / بازداشت تاجزاده آغازی بر بازداشت دیگران خواهد بود یا پایان آن؟ / قسمت ۹۰۳
🔴 👈 آقای تحلیلگر
⚔️ سوغات غرب، به زور سر نیزه | تبیین تاریخی توطئه «کشف حجاب» براساس بیانات حضرت آیت الله خامنهای
✳️ استعمارگران برای آنکه در کشورهای تحت تسلط و نفوذ خود، زمینههای مقاومت و ایستادگی را از بین برده و استیلایی همهجانبه یابند، به «نابودی هویت، فرهنگ و سنتهای ملتها» پرداختند و وقتی «از قرنهای شانزده و هفده که وارد سرزمینهای شرق- از جمله سرزمینهای اسلامی- شدند، برای اینکه بتوانند کاملا کمند اسارت را به دست و پای این ملتها ببندند و اسیرشان بکنند، شروع کردند آنها را نسبت به گذشتهی خود، نسبت به داشتههای خود، نسبت به مذهب خود، نسبت به آداب خود و نسبت به لباس خود بدبین کردن... یعنی دینش را، اخلاقش را، لباسش را، خطش را، گذشتهاش را و مفاخرش را کنار بگذارد و فراموش بکند، اما فرهنگ غربی، آداب غربی، رسوم غربی، تفکر غربی و روش و منش غربی را بپذیرد!»
این مطلب را می توانید از پیوند رو به رو (https://khl.ink/f/37147) یا از تصاویر زیر بخوانید ⬇️
🔴 نامه سرگشادهٔ مردم انقلابی استان البرز خطاب به مسئولان ( ارسالی به کانال یا زهرا )
🔹ما جمعی از بانوان و مردم غیور کرج بهمراه خانوادههای شهدا، در حمایت از حجاب و عفاف و علیه بیحجابی و بدحجابی در استان البرز به خصوص شهر کرج و به دلیل #ترک_فعلهای مسئولین امر به معروف و نهی از منکر و نهادهای مسئول در استان البرز نسبت به ممنوعیت برگزاری اجتماع دینی ۲۱ تیرماه در دفاع از حجاب، امروز به اجتماع دختران انقلابی در ورزشگاه شهید شیرودی تهران پیوستیم.
🔹نظر به اینکه حجاب حکم الهی و از ارزشهای ذاتی انقلاب میباشد و در کشوری که حکومت اسلامی در آن حاکم است، باید بیشتر از هر کشوری مورد توجه قرار گیرد؛ ضروری است هنجارهای اجتماعی، اعتقادات فرهنگی و دینی در جامعه مورد توجه قرار گیرد.
🔹اینکه عدهای به دروغ القاء دوگانه حجاب و معیشت که نقشه صهیونیزم جهانی است را تکرار کنند حاکی از آن است که این مسئولان غافل و جاهل هستند اگر نفوذی نباشند.
🔹چگونه است که رفتارهای ضد ارزش و پوششهای هنجار شکنانه در سطح استان اتفاق میافتد و این رفتارها و پوششها در ادارات دولتی و حاکمیتی نیز در امنیت جولان میدهند، اما هیچ اقدام خاصی صورت نمیپذیرد، گویا مسئولین در خواب هستند!!!
🔹مسئولان البرز چرا همراه سیاستهای #نظام_سلطه و نقشههای شوم صهیونیزم حرکت میکنند؟! چرا در راستای اهداف شیطانی صهیونیزم، هیچ خبری حتی از مبارزه قانونمند با فساد و ناهنجاریهای علنی و زیرپوستی در سطح شهر نیست؟!
🔹چرا رفتارهای حداقلی و نمایشی چون تجمع حمایتی از حجاب در ۲۱ تیر را هم ممنوع کردهاید؟!
آنهم در استان البرز که در سایه شوم #ترک_فعلهای مسئولان بدترین وضعیت فرهنگ عمومی و حجاب و عفاف را شاهد هستیم! آیا قابل قبول است که بگوییم مسئولین از فساد و ناهنجاریهای پوشش که در حال تولید انواع ناهنجاری و هنجارشکنی هست خبر ندارند؟!
🔹آیا وضعیت فرهنگ عمومی و #ویترین_آلوده_شهر را نمیبینید یا نمیفهمید یا راضی هستید؟!
🔹آیا امام جمعه و فرمانده سپاه استان البرز هیچگونه اعتراضی نسبت به بیحجابی و هنجار شکنی ندارند؟
🔹آیا مسئولان البرز منتظر الگویی خاص از غیب هستند؟ یا دست روی دست نهاده و بیتوجه به ترویج فساد و فحشا، به ادامه زندگی میپردازند؟
🔹با توجه به نکات مذکور، ما مردم انقلابی و دغدغهمند استان البرز مطالبه انجام هر چه سریعتر تکالیف شرعی و قانونی توسط همه مسئولان استان البرز بویژه از :
▪️حجةالاسلام و المسلمین حسینی همدانی امام جمعه
▪️آقای حیدرنیا فرمانده سپاه
▪️آقای عبداللهی استاندار
▪️آقای مددی دادستان
▪️سردار عباسعلی محمدیان فرمانده نیروی انتظامی و مسئول صداوسیما را داریم.
▫️جمعی از خانوادههای معظم شهدا
▫️گروه مطالبهگری بانوان البرز
▫️جمعی از طلاب و اساتید البرز
▫️ستاد پیگیری #ترک_فعلهای مسئولان
#جهاد_تبیین
#حجاب_مظلوم
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مجری شبکه آلمانی WELT:
📍فکر نمیکردم صنعت پهپادی ایران در این حد پیشرفته است که بتوانند به روسیه پهپاد صادر کنند...
#آلمانی
🔴 حجاب؛ وظیفه حکومت و نقش مردم؟
🔺قسمت دوم/ مسائل فرهنگی و اقتصادی حول حجاب؛ چرا بجای مردم، مخاطب امر و نهی، حکومت و دولت ها نیست؟
6⃣ ششم، در بُعد اقدامات فرهنگی؛ آیا حجاب و فلسفه حجاب نباید سهم مناسبی در کتب درسی دبستان و متوسطه اول و دوم و دانشگاه های کشور داشته باشد؟ آیا مسئله غیرت و حیا نباید سهم ویژه ای داشته باشد؟ آیا آموزش پسران و دختران، نوجوانان و جوانان نباید سهم ویژه ای در دستگاه های آموزشی و فرهنگی کشور داشته باشد؟ آیا نباید بخشی از تولید محتوای رسانه ملی و رسانه های رسمی و دولتی با روش های جدید و اقناعی و جذاب داشته باشد؟ آیا نباید سهمی در تولیدات سریال و سینمای کشور و این همه دستگاه های عریض و طویل فرهنگی داشته باشد؟ و قس علی هذا...
7⃣ هفتم، در بعد اقدامات اقتصادی پیرامون حجاب؛ چرا هزینه حجاب داشتن برای خانوار ایرانی، بسیار بیشتر از هزینه لباس های نامناسب است؟ چرا واردات چادر در اختیار و انحصار عده محدودی وارد کننده است؟ آیا می دانید انحصار واردات چادر مشکی در اختیار چند نفر با سود ۵۰۰ درصد است؟ ( https://tn.ai/2161041)
8⃣ هشتم؛ آیا می دانید 33 درصد از پوشاک مورد نیاز کشور از طریق قاچاق تأمین می شود؟ دلیل آن هم، مافیای وارد کننده است؛ شاید یک دلیل دیگر هم، ممنوعیت واردات رسمی و کنترل شده و با قیمت مناسب است؛ عدم راهبرد فرهنگی برای واردات پوشاک مشهود است. هیچ نظارت و کنترلی روی واردات لباس نیست و بزرگترین ضربه به فرهنگ پوشش کشور از همین طریق صورت می گیرد!
9⃣ نهم؛ و آیا می دانید کارگروهی ذیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود دارد به نام « کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور» به عنوان متولی سیاستگذاری و برنامه ریزی حوزه مد و لباس کشور، دارای وظایف ستادی، حمایتی، تشویقی و تنظیمی که همه تولید کننده های لباس و ... باید با نظارت این کارگروه عمل کنند ولی این کارگروه بسیار ناکارآمد و ضعیف است؟
🔹با ذکر موارد فوق؛ چرا مخاطب اصلی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، مخاطب خطبه های آتشین برخی ائمه جمعه و بدنه جریان حزب الله، فقط مردم هستند؟ وظیفه حکومت در موارد فوق پررنگ تر و اساسی تر و تعیین کننده است یا نقش مردم؟ مشخص است چون نمی توانند حکومت و دولت و مسئولین و اصحاب قدرت و ثروت را امر و نهی و مواخذه کنند؛ امر و نهی زنان و دختران، آسان تر و کم دردسرتر است!
🔺ما مسائل اصلی و اساسی و وظیفه حکومت و دولت ها و مجالس را رها کردیم و به امر و نهی مردم می خواهیم بسنده کنیم!
ادامه دارد ...
🔴 #حجاب؛ وظیفه حکومت و نقش مردم؟
قسمت اول/ ریشهها، باورها و عقاید
🔹طبق گزارش مراکز رسمی آماری کشور، قریب 70 درصد زنان و دختران در کشور، به لحاظ تعریف «حجاب شرعی»، بدحجاب محسوب می شوند. موضوع حجاب هرساله با شروع فصل گرما در رسانه های کشور و خطبه های نماز جمعه گُر می گیرد و تصمیمات و اقداماتی در دستور کار قرار می گیرد؛ اما ناگوار است بگوئیم سال به سال این وضعیت بدتر می شود. در این میان چند خطیب نماز جمعه در کشور هستند که بی تعارف بگوئیم خطبه هایشان به ضرر حجاب تمام می شود! عجیب است چرا مخاطب این تشرها، حکومت و دولت و اصحاب قدرت و ثروت نیست؟!
1️⃣ اول؛ حقیر همانند خیلی از دلسوزان، معتقد به #حجاب_قانونی در کشور هستم و معتقدم حکومت دینی و دولت ها نباید نسبت به مسئله حجاب و عفاف بی تفاوت باشند. اما معتقدم این «مسئولیت داشتنِ حکومت»، صرفاً به معنای اقدامات خشک، سخت، خلاف قانون و خلاف شرع و ... و در یک کلام اقدامات سلبی نیست.
2️⃣ دوم، ما باید بپذیریم مسئله حجاب اگرچه بسیار مهم است ولی نسبت به مسائل اصلی این کشور، درجه پائین تری دارد. امروز مهم ترین مسائل این کشور عبارتست از: فقر گسترده، تبعیض، اختلاف طبقاتی، فساد گسترده، ناکارآمدی دستگاه ها، سیاست های غلط اقتصادی، نبود عدالت سیاسی و اقتصادی و فرهنگی، مسکن، اشرافی گری طبقات بالادست، گرانی و سایر مشکلات معیشتی ... . اما اینکه اولویت خطبای نماز جمعه و ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر و سایر نهادها مسئله حجاب می شود در نگاه ناقص شان به دین است.
3️⃣ سوم؛ اینکه عده ای فکر می کنند بدون اسلامی سازی عرصه های اصلی کشور، می توان حجاب را با ضرب و زور درست کرد، باور غلط دیگری است. مگر می شود بدون اسلامی سازی اقتصاد، بدون اسلامی کردن جامعه، بدون از بین بردن این ساختار طبقاتی که مخالف توحید است، بدون از بین بردن اشرافی گری و سرمایه سالاری، بدون اسلامی کردن بانک ها و بازار، بدون اسلامی کردن دانشگاه ها و ... مسئله حجاب را درست کرد؟ این هم فکر اشتباه دیگری است.
4️⃣ چهارم؛ اینکه عده ای تصور می کنند بدون نگاه ریشه ای به مسئله حجاب و عوامل اصلی بی حجابی، میتوان مسئله حجاب را درست کرد، اشتباه رایج دیگری است. یعنی چه؟ یعنی اینکه ما باید درست تحلیل کنیم که ریشه اصلی معضلات فرهنگی و اخلاقی و بدحجابی و احیاناً حیازدایی و غیرت زدایی از جامعه چیست؟ چرا بدحجابی گسترش پیدا کرده؟
🔹ببینید حجاب میوه درختِ باورها و عقاید است. کسی که حجاب نمی گیرد در وهله اول مربوط به باورها و عقاید اوست. باورهای ایمانی اگر تقلیدی و تعصبی و شناسنامه ای باشد نتیجه اش همین است که با هجمه های بیرونی براحتی تغییر می کنند. باید این باورهای ایمانی از روی آگاهی شکل بگیرد تا ماندگار شود و در برابر هجمه های بیرونی از دست نرود. تغییر باورها در وهله اول با کارآمدی نظام سیاسی دینی در تأمین و مدیریت امور جامعه امکان پذیر است؛ یعنی اگر حاکمیت دینی نشان دهد که در عرصه مدیریت کشور کارآمد است به طور اتوماتیک وار، باورهای دینی تقویت می شود و البته تزریق آگاهی برای تقویت باورها به روش های گوناگون آموزشی، فرهنگی، رسانه ای و ... بسیار مهم است. نگاه سلبی صرف در این باره، نتیجه عکس می دهد.
5⃣ پنجم؛ طبق آمارهای رسمی، دلیل اصلی عمده این 60، 70 درصد بدحجاب(با ملاک حجاب شرعی)، تغافل نسبت به حجاب، نشناختن فلسفه حجاب، توجیه نشدن، عدم تمایل و ... است. طبق آمار مرکز پژوهش های مجلس، از این تعداد بین 10 تا 15 درصد بدحجاب حاد(بدحجاب هنجار شکن) هستند و اینکه چند درصد از این 15 درصد هنجارشکن حاد، سیاسی و عامدانه و با هدف مخالفت با اصل اسلام یا مخالفت با نظام جمهوری اسلامی، بدحجابی حاد دارند قابل بررسی است.
🔺حالا شما بگوئید راه حل مواجهه با همه این 70 درصد بدحجاب(با ملاک حجاب شرعی)، اقدامات سلبی است؟! ممنوعیت ها و محرومیت از حقوق شهروندی و دولتی است؟ و آیا مسئولیت حکومت دینی فقط به اقدامات سلبی محدود می شود؟ و آیا اقدامات سلبی، ختم به نتیجه مثبت می شود یا منفی؟
ادامه دارد ...