9.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وضعیت #برزخی ۳ کارمند دولتی،
که مشغول کار شخصی بودند!
🔺مشاهدات عجیب #تجربه_گر_مرگ در یک اداره دولتی که کارمندانش به جای پرداختن به امور ارباب رجوع، مشغول کارشخصی و حتی غیرشرعی بودند!!
#حتما_بشنوید
#مستند_صوتی_شنود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر دقیق:
#دشمن #عصبانی بشود
نشود
از عصبانیت بمیرد !
جمهوری اسلام #قدرتمند است
و این برخواسته از منطقی است که از آن پیروی میکند
و این منطق مهم ترینش دفاع از #مظلوم در برابر #ظالم است
یک قدرت ماندگار #مردمی #مذهبی اسلامیست که در دل همه مظلومین منطقه جای گرفته
لذا این #قدرت قابل مواجهه و قابل برخورد نیست...
حاج قاسم! به زیستن در زمانه ی تو افتخار میکنیم
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰 تحلیلی بر دادگاه حمید نوری/ تروریست در جایگاه شاکی!
📝 یعقوب ربیعی
🔰 رهبر معظم انقلاب در بهمنماه سال ۱۴۰۰ فرمودند که دشمن وارد یک جنگ ترکیبی با نظام اسلامی شده است. یکی از موضوعاتی که دشمن در جنگ ترکیبی خود با نظام اسلامی در دستور کار دارد، استفاده از حربه ایران هراسی و اعتبار زدایی از قدرت نرم ایران در عرصه بینالمللی است.
🔰 دادگاه حمید نوری به گفته کارشناسان، با مدیریت سازمانهای امنیتی و جاسوسی رژیم صهیونیستی و انگلیس و با هدف ایرانهراسی و ایجاد فضای منفی امنیتی و روانی علیه جمهوری اسلامی کلید زده شده است و سازمان منافقین و دولت سوئد عنوان بازیگردان این موضوع انتخاب شدهاند.
🔰 نکته تأسفآور آن است که دولت سوئد در حالی حمید نوری را به اتهام "کارمند قوه قضاییه در دهه شصت!" در یک دادگاه فرمایشی و شوی رسانهای مواخذه میکند که سازمان منافقین در آن سالها دستشان به خون بیش از ۱۲ هزار نفر آلوده شده است. بهنوعی میتوان گفت، امروز دادگاه سوئد جای شاکی و متشاکی و جای جلاد و شهید را عوض میکند؛ چراکه بهجای اینکه قاتل ۱۲ هزار نفر مردم غیرنظامی به عرصه محاکمه کشیده شود، بهجای آن فلش اتهام به سمت مدافع حقوق مردم چرخیده است. و این موضوع می تواند بهترین موقعیت برای شناخت ماهیت پلید و ضد حقوق بشری غرب باشد.
دلایل خرید پهپادهای ایرانی از سوی روسیه
علیرضا تقوی نیا در گفتگو با روزنامه فرهیختگان :
🔸️به اعتقاد بنده جمهوری اسلامی ایران جزء قدرتهای اول پهپادی دنیاست و قدرتش در این زمینه پیشرفتهتر از روسهاست، به همین دلیل کشور تاجیکستان که خود روزگاری یکی از اقمار اتحاد جماهیر شوروی بوده، بهجای آنکه از کشور روسیه پهپاد خریداری کند به سراغ ایران میآید. این اقدام تاجیکستانیها نشان میدهد ایران به لحاظ قدرت پهپادی جزء دو یا سه کشور اول دنیاست. روسها نیز در جنگ اوکراین بهدلیل عدم بهرهگیری مناسب از قدرت پهپادی هم به لحاظ کمی هم به لحاظ کیفی، آسیبی جدی دیدند و بهدنبال جبران این آسیب رفتند و به سراغ ایران آمدند.
🔸️ آمریکا بهدنبال این است چهره یک متجاوز از روسها بسازد تا از این طریق کشورهای دنیا را علیه روسها بشوراند و در این مسیر نیز آمریکا میخواهد در دنیا ایران را کمککننده به روسیه متجاوز معرفی کند.
🔸️من فکر میکنم آمریکاییها بهدنبال تحقیر روسها نیز هستند و آنها در تلاشند با برجستهسازی ماجرای خرید پهپاد از ایران بگویند، روسیه که ادعای ابرقدرت نظامی در جهان دارد مجبور شده است از جمهوری اسلامی ایران تسلیحات نظامی بخرد. همچنین یکی دیگر از اهداف برجستهسازی خرید پهپادی روسها از ایران برمیگردد به سفر بایدن به منطقه و طرح یکپارچهسازی سیستم موشکی که آمریکاییها بهدنبال پیادهسازی آن در خاورمیانه هستند، آمریکاییها در تلاشند با بزرگنمایی خطر پهپادی ایران در منطقه، منویات خود در رابطه با این طرح را به سران کشورهای عربی منطقه تحمیل کنند.
🔸️براساس کدام قطعنامه شورای امنیت فروش تسلیحات به روسیه ممنوع است؟ براساس حقوق بینالملل نیز اگر ایران بخواهد به روسیه سلاح بفروشد، این اقدام ایران قانونی است.
🔸️خرید سلاح مسالهای عادی است، در دنیا هر کشوری که دارای ضعف است سعی میکند با خرید سلاح ضعفهایش را جبران کند، نکتهای که لازم است به آن توجه شود این است که روسها معمولا چون خودشان ابرقدرت حوزه نظامی هستند، تسلیحات از کشورهای دیگر خریداری نمیکنند و در این زمینه کاملا خودکفا هستند، من به یاد ندارم روسها سلاح خاصی از کشوری خریداری کرده باشند ولی چون قدرت جمهوری اسلامی ایران از روسها در زمینه پهپادی بالاتر است آنها در عرصه پهپادی احساس نیاز کرده و به سراغ ایران آمدند.
🔸️پیش از این نیز ما به کشور ونزوئلا سلاح فروختهایم و همانطور که گفتم مساله فروش سلاح امری عادی است، نکته حائز اهمیت این است، ما قبلا به کشورهایی سلاح میفروختیم که به لحاظ نظامی از ایران ضعیفتر بودند، اما الان به کشوری سلاح فروختهایم که ابرقدرت جهانی است و وارث اتحاد جماهیر شوروی است، درواقع قدرت پهپادی ایران به اندازهای بالا بوده است که روسها در عرصه نظامی را قانع کرده تا برای جبران ضعف نظامیشان در جنگ اوکراین، از ایران پهپاد بخرند.
عبرت از سرنوشت ترکیه
🔴فوری
🔸️کنگره آمریکا با ۲۴۴ رای منفی در مقابل ۱۷۹ رای مثبت با فروش جنگنده اف ۱۶ به ترکیه مخالفت کرد.
🔸️پ ن : نکته جالب اینجاست که ترکیه هم عضو ناتوست و هم به آمریکا در خاکش پایگاه نظامی داده است.
🔸️جنگنده اف ۱۶ هم یک سلاح استراتژیک برای آمریکا محسوب نمی شود .
🔸️آنهایی که به سرانجام رسیدن برجام را آرزو دارند این خبر را با دقت بخوانند .
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظه اعلام هدف قرار دادن ناوچه جنگی اسرائیل توسط سید حسن نصرالله
🔸️یکی از نکات مهم جنگ ۳۳ روزه سال ۲۰۰۶ ، استراتژی جنگ روانی حزب الله برای تضعیف ارتش و جبهه داخلی اسرائیل بود.
🔸️از جمله موارد برجسته در این راهبرد موفق ، انتشار خبر انهدام ناوچه جنگی کلاس کوروت در حین قرائت پیام دبیرکل حزب الله بود.
🔸️در روز سوم جنگ در حالی که اسرائیل مرتبا اعلام می داشت نصرالله زخمی شده ، وی در پیامی تلویزیونی خبر انفجار در کشتی جنگی اسرائیلی که روبروی بیروت قرار داشت و از آنجا به سوی شهر آتش می گشود را رسانه ای کرد.
🔸️این اولین غافلگیری مقاومت در برابر اسرائیل بود که ورق جنگ را به طور کامل به نفع لبنانی ها برگردانید و نیروی دریایی ارتش یهود را از صحنه معادلات و نبردهای میدانی خارج ساخت.
🔸️پس از پخش سخنان سیدحسن نصرالله ، مردم بیروت در حالی که زیر بمباران قرار داشتند به خیابان ها ریخته و به جشن و شادمانی پرداختند.
🔸️این فیلم لحظه اعلام این خبر توسط دبیرکل حزب الله در شبکه المنار را نشان می دهد.
صفحه تفسیرگر در آپارات را دنبال کنید :
https://www.aparat.com/v/7hAtn
تصویر پهپاد حزب الله از پایگاه آمریکایی
🔸️حزب الله لبنان تصاویر گرفته شده توسط پهپاد خود از پایگاه آمریکایی التنف را منتشر کرد .
🔸️در وهله اول به نظر میرسد هدف حزب الله از انتشار این تصاویر پاسخی به دیدار جو بایدن از سرزمین های اشغالی باشد و نکته دوم این که دقت عکسهای منتشر شده از پهپادهای مقاومت لبنان جلب توجه می کند .
🔸️سومین نکته ای که باید بدان پرداخته شود اینست که پهپادهای حزب الله توانسته اند روی پایگاه غیرقانونی آمریکادر شرق سوریه پرواز کنند و به ارسال وقایع بپردازند و مهمتر این که رادارهای آمریکایی متوجه حضور آنان نشده اند.
🔸️بدون تردید طی سالهای اخیر متغیری جدید به نام هواپیماهای بدون سرنشین که تکنولوژی ایرانی دارند وارد تحولات منطقه شده است و به نظر میرسد روز به روز اثرگذاری بیشتری بر معادلات قدرت خواهد گذاشت .
هدایت شده از 💢 بصیرت سایبری 💢
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محمد اصفهانی نشسته در ماشین. به آرامی شروع به خواندن ترانه ای می کند. صدایش عالی است. اوج می دهد. پیچ و تاب می خورد. با دلت بازی می کند. حالت را ارغوانی می کند. بعد یاد خوانده های تقلبی این روزها می افتی که حتی از ارائه یک کنسرت زنده عاجزند و باید حتما پلی بک پخش کنند!
کیف کردیم آقای اصفهانی!🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢دستور رئیس جمهور برای بررسی انتصابات و عملکرد استاندار کرمانشاه توسط یک تیم ویژه پس از اعتراضات متعدد
♦انتصاب داماد توسط استاندار، انتصاب برادر و اقوام نمایندگان مجلس، اظهارات عجیب و حاشیه ساز که آخرین آنها تفسیر اعضای ۵+۱ بود و... حواشی پیاپی در استان کرمانشاه بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢گفتم که با فراق مدارا کنم نشد...💔
💢 کتاب هنری کیسینجر، ۹۹ ساله، وزیر امور خارجه اسبق آمریکا که روز سهشنبه با نام «رهبری: شش مطالعه در باب استراتژیهای جهانی» منتشر شد، به شش رهبر جهانی پرداخته که در بازسازی و تغییر جهان در دوره ناپایدار پس از جنگ جهانی دوم کمک کردند. در این کتاب نام کنراد آدنائر (آلمان غربی) شارل دو گل (فرانسه) ریچارد نیکسون (آمریکا) انور سادات (مصر) لی کوان یو (سنگاپور) و مارگارت تاچر (انگلیس) ذکر شده است.
🔻 کیسینجر که در دولت ریچارد نیکسون مشاور امنیت ملی و سپس وزیر امور خارجه بود، با نیکسون و این پنج رهبر دیگر ارتباط داشت.
🔻 او میزان تطبیق عملکرد رهبران جهان با نیازهای ۲۰۲۲ را «دردناک» دانست، اما با این حال، کمکفایتی رهبران امروزی جهان را تماماً متوجه آنها ندانست و گفت: اگر بخواهم در حق آنها منصف باشم، باید بگویم که هنوز فرصتش را هم پیدا نکردهاند. اما میتوان گفت که رهبران بزرگ، فرصت را میآفرینند.
🔻 کیسینجر ظهور دوباره رهبرانی پیشتاز و مشابه به افرادی که در کتابش به آنها اشاره کرده را نامحتمل دانست و گفت: نگران این هستم که رهبری پیدا نشود، تا حدودی به خاطر اینکه ماهیت اطلاعات آنقدر تغییر کرده که تاثیر روزانه وقایع بر تامل درباره معنای آنها چیره شده است. مدیریت جریان روزانه وقایع بسیار زمانبر است. اما از سوی دیگر، نحوهای که به این مسائل رسیدگی شد، این است که یک نفر یا یک گروه پیدا میشود که باور دارد وجهههای والایی وجود دارند و سپس عموم مردم میگویند که «این همان چیزی است که ما واقعا میخواستیم». من روی این حقیقت که نوعی رهبری پیدا خواهد شد تا این کار را کند، حساب میکنم.
🔻 او که این اظهارات را در گفتوگو با روزنامه «یواسای تودی» مطرح کرد، گفت: وقتی به دوره فعالیت خودم فکر میکنم، گرچه تنشهایی وجود داشت، اما همراهی و دوستی خاصی نیز میان روزنامهنگاران برجسته و مقامات ارشد وجود داشت. اما اکنون به هیچ وجه چنین چیزی نداریم. وقتی که من (در سال ۱۹۶۹) به عنوان مشاور امنیت ملی آمریکا انتخاب شدم، جو آلسوپ با من مصاحبه کرد، اما با این انگیزه که برای پر کردن روزنامهاش از من کسب اطلاعات کند. او میخواست ببیند من تا چه حد برای این منصب مناسب هستم. در نهایت او به این نتیجه رسید که من انتخاب مناسبی هستم. هر یکشنبه شب مراسم شامی بر پا میکرد که اهالی رسانه و افراد ارشد دو حزب را به آن دعوت میکردیم، اما چنین چیزی اکنون غیرممکن است.
🔻 این دیپلمات بازنشسته ۹۹ ساله آمریکایی، تنها مقام دولت ریچارد نیکسون است که در قید حیات است. او همچنین مسنترین مقام سابق هر دولتی در آمریکاست و این باعث شده تا روزنامهنگاران و اندیشکدهها به نظرات او درباره وقایع مختلف علاقهمند شوند.
🔻 گرچه کیسینجر به ریچارد نیکسون وفادار بوده و در صحبتهایش سعی کرده به بخشهای مثبت فعالیت وی اشاره کند، اما همچنان «رسوایی واترگیت» را مورد تاسف میداند.
🔻 رسوایی واترگِیت به رویدادهایی گفته میشود که بین سالهای ۱۹۷۲–۱۹۷۵ در هتلی به همین نام در واشنگتن اتفاق افتاده و منجر به کنارهگیری ریچارد نیکسون شدند.
🔻 فکر میکنم این یک تراژدی بود، یک حماقت. فکر نمیکنم که نیکسون شخصا دستورش را داده باشد، اما شرایط را برای پرورش آن مهیا کرد.
🔻 واترگیت به تنهایی مسئله کوچکی بود، اما جلوگیری از اجرای عدالت توسط رئیسجمهور (نیکسون) کوچک نبود. به همین دلیل بود که او سقوط کرد.
🔻 کیسینجر در سال ۱۹۶۹ و زمانی به کابینه نیکسون پیوست که آمریکا همچنان در بهت ترور جان اف کندی، رابرت کندی و مارتین لوتر کینگ بوده و جنگ ویتنام آن پیروزی زودهنگامی که انتظار میرفت باشد، نبود.
🔻 او وضعیت جهان امروز را با زمان خود مقایسه کرد و گفت: بار دیگر، آمریکا در تقریبا تمامی مناطق جهان با چالشهای درهم تنیدهای مواجه است که استراتژیها و ارزشهایش را به چالش میکشند.
🔻 این دیپلمات بازنشسته یکی از نتیجههای احتمالی وضع فعلی را مانند زمان خودش، «تقابل فاجعهبار» دانست، اما اشاره کرد که زمینه سیاسی این دو دوران باهم تفاوت دارد.
🔻 از یک منظر، وضعیت از گذشته بدتر است. چون در آن زمان منتقدان ما در یک سیستم یکسان بودند. اما آنچه اکنون اتفاق میافتد، بحث درباره ارزش آمریکاست، اینکه آیا آمریکا ارزش و شایستگی سیاستگذاری جهانی را دارد، (اگر بله) چه نوع آمریکایی؟ این از منظر اختلافات درونی ما، گفتوگو را از گذشته هم سختتر میکند.
▫️ @EuroAtlantic
▫️ dailymail.co.uk/news/article-10983895/amp/Henry-Kissinger-99-says-painful-need-stronger-world-leaders.html