هدایت شده از mesaghمیثاق
فوتبالیست وطنپرست، شهید راه وطن "مجتبی جباری" اعلام کردن به خاطر الاهلی قید تيمملی رو زدم
تیتر بعدی فرهیختگان با عنوان "شهید وطن"
تعلق میگیره به "مجتبی جباری"
#فوتبال_شهید_پرور
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ هفت تیر کشی در سیاست‼️
🍃🌹🍃
🔗دریافت با کیفیت اصلی👇
🆔 https://basirat.ir/fa/news/338767
هدایت شده از mesaghمیثاق
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | پاداش پنج قرن بردگی
🍃🌹🍃
🔻 پرتغال در سال ۱۴۸۳ وارد آنگولای امروزی شد. آنگولا در قرنهای ۱۷ و ۱۸، یکی از مناطق مهم تجارت برده برای پرتغال محسوب میشد.
🔹 تعداد زیادی از آنگولاییها نیز به کار اجباری در مزارع مشغول بودند. به تدریج مردم آنگولا علیه استعمار پرتغال به پا خاستند. اوج خشونتهای اولیه علیه مردم معترض بومی، در نیمه اول سال ۱۹۶۱ اتفاق افتاد.
🔸 حداقل ۵۰۰۰ نفر از مردم، در قتل عامی که در تاریخ سوم و چهارم ژانویه رخ داد، توسط سربازان پرتغالی کشته شدند. در مارس همان سال نیز، پس از اینکه تعدادی از کارگران بومی، خواهان بهبود شرایط کار در مزارع شمال کشور شدند، نظامیان پرتغالی مناطقی از آنگولا (ایکولو بنگو و بایا دکاسانج) را بمباران و ۱۷ روستا را نابود کردند. در این جنایت نیز حدود ۲۰۰۰۰ آنگولایی کشته شدند.
🔺 منابع مختلف، تعداد کل کشتهشدگان آنگولایی در هشت ماه نخست سال ۱۹۶۱ را تا ۵۰۰۰۰ نفر نیز بیان کردهاند.
#جنایات_غرب
هدایت شده از mesaghمیثاق
⌛️ رصد پنجشنبه (30تیر، 21ذی الحجه و 21جولای)
1331؛ قیام مردم مسلمان ایران به رهبری "آیت اللَّه كاشانی" و به قدرت رسیدن مجدد دکتر مصدق
1345؛ هجوم مأموران ساواك برای برداشتن تصاویر امام خمینی از در و دیوار مدارس فیضیه و حقانی
1357؛ شیخ "احمد کافی" از وعاظ معروف در یک سانحه رانندگی مشکوک در راه قوچان - مشهد به شهادت رسید
1211ق؛ قتل "آقامحمدخان قاجار" مؤسس و اولين پادشاه سلسله قاجاريه
1798م؛ آغاز جنگ تاریخی "اهرام" بین نیروهای فرانسوی و مصری
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ برخوردهای قهری نقطهای گشت ارشاد در کمتر از ۷ درصد جامعه هدف، اجرا میشوند
✍️ علی یعقوبی، مدیر مسئول روزنامه قدس
🔹تردیدی در این نیست که بیحجابی، بدپوششی و تبرج، یک ناهنجاری اجتماعی است و در فرهنگ و هویت اسلامی و ایرانی ملت ما قابل قبول و پذیرفتنی نیست.
🔹همچنین در این موضوع هم تردیدی نیست که حکومت اسلامی حق دارد -مانند همه کشورهای جهان، حتی حکومتهای لیبرال که برای نحوه حضور در انظار عمومی محدودیتهایی وضع میکنند- برای حفظ و صیانت از ارزشها و ریشههای خود و در رویارویی با ناهنجاریهای اجتماعی قوانینی وضع و آن را اجرا کند. اما به نظر میرسد در نوع مواجهه با این پدیده چه در شأن سیاستگذاری و چه در مقام اجرا، نکات مهمی نادیده گرفتهشده است.
🔹«بدپوششی» پدیدهای نیست که امروز و دیروز به وجود آمده باشد، بلکه دستکم از دوره کشف حجاب رضاخانی به اینسو که نزدیک به یک قرن است، آغاز و طی فرایندی پیچیده و بلندمدت بهتدریج شکلگرفته [...] برخورد با این پدیده نیز باید بلندمدت، عمیق، هوشمندانه و نه عجولانه و دفعی باشد.
🔹دانشمندان علم سیاستگذاری عمومی، معتقدند چنانکه خطمشیهای سخت و اصطلاحاً «از بالا به پایین» در مواجهه با پدیدههای ساده و تکبعدی مؤثرند، در پدیدههای پیچیده اجتماعی اما، باید از خطمشیهای «پایین به بالا» یا لااقل «ترکیبی» بهره گرفت. [...] خوشبختانه این پیچیدگی بهدرستی در قانون موسوم به «راهکارهای اجرایی گسترش عفاف و حجاب» مصوب ۱۳/۱۰/۱۳۸۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی، موردتوجه واقع شد و با همه قوت و ضعفهایش برای ۱۵ دستگاه اجرایی و فرهنگی در ۲۵۵ بند، وظایفی تعیین گردید که عمدتاً ایجابی و در مسیر فرهنگسازی و آگاهیبخشی است [...] اما شوربختانه و بهصراحت میتوان گفت این مصوبه که خود دیرهنگام بود نهتنها بنا به دلایل سیاسی و برای سالهای طولانی اجرایی نشد بلکه معدود اقداماتی که انجام شد نیز با سطحینگری و سادهانگاری و مواجهه غیرحرفهای و بیشتر با تأکید بر جنبههای سلبی روبهرو گردید. پسازآن طرحهایی نظیر «صیانت از حریم عفاف و حجاب» که در سال ۱۳۹۳ مطرح شد نیز جنبههای پیچیده این پدیده را موردتوجه قرار نداد.
🔹پرسش اصلی این است که نقطه اصابت قانون باید علتها باشند یا معلولها؟ توجه و تمرکز قانونگذاران و مجریان باید بر شبکههای فساد و عاملان اصلی ترویج بیحجابی و بدحجابی و کانونهای مدلینگ و تولیدیها و واردکنندگان هنجارشکن یا حتی vodهای پر اما و اگر دارای مجوز رسمی فعالیت باشند یا مردم کوچه و خیابان؟
🔹برخوردهای قهری نقطهای که بر اساس برآوردها، در کمتر از ۷ درصد جامعه هدف، اجرا میشوند و حتی از منظر سلبی نیز نمیتوانند موفق عمل کنند، چیزی جز ایجاد دستاویزی برای حمله بدخواهان و دوقطبیسازی جامعه، نفرت پراکنی و آب به آسیاب دشمنان ریختن، نتیجهای در برندارند. اینگونه برخوردها به دلیل ماهیتشان و همچنین بدسلیقگی مجریان یا آموزش ناکافی آنها، معمولاً این ظرفیت را دارد که به بداخلاقی منتهی شود و با وجود معدود بودن، بهشدت برجستهسازی و مصادره شود.
🔹صداقت و شجاعت رئیسجمهور و دولت فعلی در اجرای قوانین روی زمینمانده از جمله قانون عفاف و حجاب، قابل تحسین است اما باید مراقب بود با بدسلیقگی، بیدقتی و سطحیزدگی در اجرای قانون و تفسیر آن روبهرو نشویم و حتی اگر اشکالاتی در قانون یا موضوعاتی برای اکمال آن وجود دارد مانند نحوه جرمانگاری و سطح بندی مواجهه با آن و تمرکز بر علتها و ریشهها، درصدد رفع و اصلاح آن باشیم تا سرمایه اجتماعی این نظام، طعمه روبهان مکار و گرگان غدّار کمین کرده واقع نشود./ روزنامه قدس
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ جوانان زیر ۳۰ سال گرایش به کنش سیاسی سازمان یافته نشان نمیدهند
👤 علی شکوری راد، سخنگوی جبهه اصلاحات:
🔹امروز نسل دوم اصلاح طلبان که در دوران اصلاحات جوان و نوجوان بودند، بخش اعظمی از فعالیتها و کنشهای اصلاحطلبانه را بر عهده دارند. این افراد گرچه از نظر سنی میانسال تلقی میشوند اما از نسل دوم اصلاح طلبان هستند و بیشتر آنها در روند تصمیمگیری اصلاحات تصمیمسازی میکنند.
🔹نسل جوانی که زیر سی سال باشد هنوز گرایش به کنش سیاسی سازمان یافته از خود بروز نداده و به نظر میرسد خیلی آمادگی جدی چنین کاری را نداشته باشد. مثلا در حزب اتحاد، بخش عمدهای از کارهای ارکان به جوانان سپرده شده است و آنها کارهای حزب را انجام میدهند. اما نیروی جوان که زیر سی سال باشد خیلی جذب حزب نشده که حالا ما انتظار داشته باشیم آنها بیایند و کاری انجام دهند. بنابراین جوانی که ما الان از آنها یاد میکنیم، نسل دوم اصلاح طلبها هستند که در سنین بین ۳۵ تا ۴۵سال هستند و نقش بسزایی هم در تصمیمسازیها و هم تصمیم گیریها دارند.
🔹(آیا فکر میکنید این جوانان در آینده بتوانند تاثیرگذاری در صحنه سیاسی کشور داشته باشند یا خیر) همین الان این جوانان تاثیرگذارند. اما آن جوانی که زیر سی سال باشد، گرایش به کنش سیاسی سازمان یافته از خود بروز نداده و این نوعی سرخوردگی را در نسل جوان نشان میدهد. به نظرم این امر مثبتی نیست اما واقعیت موجود است.
🔹(راهکار برای اینکه بتوانیم این معضل را حل کنیم چیست) راهکار برای حل این معضل، ایجاد فضای باز سیاسی است که اختیار آن خیلی دست ما نیست. یعنی فضای سیاسی محدود و بسته است و میدانی برای این جوانها باز نشده که آنها بتوانند بیایند و کنش سیاسی مسئولانهای انجام دهند. الان غالب کنشهای سیاسی فردی شده و وقتی کنش سیاسی فردی باشد به کف مسئولیت پذیری که برای کارهای سازمان یافته لازم هست، نمیرسد. به همین دلیل فکر میکنم نمیشود از خود اصلاح طلبان انتظار داشت فضای سیاسی جامعه را باز کنند. چون رویکرد اصلی آنها برای مبارزات سیاسی، باز کردن فضای سیاسی جامعه است که برخی به شدت در برابر آن مقاومت نشان میدهند./ ایلنا
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ بمب خاموش نسبت پول به نقدینگی!
🔹روند شاخص نسبت پول (به طور خلاصه شامل اسکناس و مسکوک و سپرده های غیر از سپرده های مدت دار) به نقدینگی نکته مهمی را در خود دارد. این شاخص نشان می دهد که در خرداد امسال، نسبت پول به نقدینگی به 22.1 درصد رسیده که در چند سال اخیر یک رکورد جدید محسوب می شود. به نظر می رسد این موضوع به دلیل رشد انتظارات تورمی و نیز یارانه نقدی رخ داده است. در این میان، اگر انتظارات تورمی ناشی از اجرای طرح یارانه ها تثبیت شود، می تواند موجب افزایش تورم شود./ خراسان
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ ۹۶ درصد ظرفیت صادرات به مسکو خالی است/ چرا رابطه با روسیه اقتصادی نمیشود؟
▪️ فرهیختگان:
🔹ایران و روسیه گرچه در سطح سیاسی و امنیتی همکاریهای گستردهای با هم دارند، اما بهرغم اینکه هر دو کشور بارها تحریم شدهاند، روابط و تعاملات اقتصادی دو کشور در سطح بسیار پایینی قرار دارد.
🔹در اهمیت گسترش روابط تجاری ایران و روسیه همینقدر کافی است بدانیم براساس اعلام اتاق ایران و روسیه، ظرفیت بالقوه 12 میلیارد دلاری برای حضور کالاهای ایرانی در روسیه وجود دارد که با صادرات 500 میلیون دلاری سالهای اخیر، صرفا چهاردرصد از آن فعال است.
🔹از واردات 100 میلیارد دلاری خدمات این کشور نیز، سهم ایران نزدیک به صفر است.
🔹طبق آمارهای گمرک ایران و دادههای تجارت خارجی روسیه، واردات کالایی روسها از سال 2009 تا 2021 از 192 میلیارد دلار درحالی به 252 میلیارد دلار رسیده که طی این مدت صادرات ایران به این کشور از 332 میلیون دلار به 578 میلیون دلار رسیده است. همچنین سهم ایران از واردات کالایی این کشور از 0.17 درصد در سال 2009 به 0.23 درصد در سال 2021 رسیده است؛ یعنی سهم ایران از واردات روسیه حتی نیم درصد هم نیست.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 جامعه ایرانی یک جامعه عفیف است/ دوگانه سازی های سیاسی که باعث ایجاد گسل در جامعه می شود را محکوم میکنیم
👤 اسماعیلی، وزیر ارشاد:
🔹ما در این باره، کاملاً رویکردی مبتنی بر واقعیتهای جامعه ایرانی داریم. جامعه ایرانی یک جامعه عفیف، پاک و دارای سابقه ۷ هزار ساله است و موضوع پوشش برای آن یک موضوع هویتی است.
🔹ما این دو گانه سازیهای سیاسی را که به قصد ایجاد گسل در جامعه ایران انجام میگیرد به شدت محکوم میکنیم و بنای دولت بر این است که با حرکتی ایجابی و نگاهی مبتنی بر مولفههای تاریخی، فرهنگی ایران حرکت کند و تحت تاثیر جوسازیها و مسائل حاشیهای قرار نگیرد./ صدا و سیما
هدایت شده از mesaghمیثاق
فقط تو نیمهی اول سال ۲۰۲۲ حداقل ۱۸۱ معلم و مربی به جرائم جنسی علیه دانشآموزان متهم شدن.
کاش اصلاحطلبای ما برن سند۲۰۳۰ رو توی آمریکا اجرا کنن از این وضع نجاتشون بدن:(