eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
188.3هزار عکس
170.9هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
نشنال اینترست در گزارشی تحلیلی نوشت: روسیه روابط نزدیک‌تری را با چین و سایر کشورهای منطقه اورآسیا از جمله هند، ایران، عربستان سعودی و کشورهای حاشیه خلیج فارس برقرار کرده و به شکلی غیرقابل بازگشت، از اروپا و واشنگتن فاصله خواهد گرفت. در ادامه این گزارش آمده است: همانطور که ریچارد نیکسون رئیس جمهور اسبق آمریکا و هنری کیسینجر وزیر وقت امور خارجه این کشور، در جنگ سرد با هدف منزوی کردن شوروی سابق، با «ورق چین» بازی کردند، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و «شیء جین پینگ» همتای چینی وی، برای تحدید هژمونی آمریکا، از فرصت‌های خود استفاده خواهند کرد. مسکو با آگاهی از اینکه دیگر نمی‌تواند اروپا را به عنوان بزرگ‌ترین مصرف‌کننده انرژی خود حفظ کند، به طور منطقی به سمت افزایش فروش سوخت‌های فسیلی به آسیا به ویژه چین و هند حرکت کرده است. روسیه از آغاز جنگ اوکراین، جایگزین عربستان شده و به فراهم‌کننده اصلی نفت چین بدل شده است. بی‌شک در سال‌های پیش رو، چین و روسیه سرمایه‌گذاری‌های چشمگیری را در حوزه انتقال نفت و گاز بین دو کشور انجام خواهند داد و روابط نزدیک‌تر این دو کشور در حوزه انرژی، آنها را به متحدان استراتژیکی بدل خواهد کرد که در منطقه اوراسیا هیچ محدودیتی نخواهند داشت. در سوی دیگر، چین به پشتوانه روسیه به عنوان تأمین‌کننده متعهد انرژی خود، به طور اجتناب‌ناپذیر انعطاف راهبردی بیشتری در قبال آمریکا خواهد داشت؛ موضوعی که از هر دو طرف به ضرر کشورهای غربی تمام خواهد شد. روسیه همچنین از ابتدای جنگ اوکراین، تجارت انرژی خود با هند را به طور گسترده افزایش داده و بر اساس مرکز تحقیقات انرژی و هوای پاک هند که پیش از این تقریباً از مسکو نفت خریداری نمی‌کرد، حالا روزانه بیش از ۷۶۰ هزار بشکه نفت از این کشور وارد می‌کند. افزایش فروش سوخت مسکو به هند، به تلاش‌های آمریکا، استرالیا و ژاپن برای نزدیک‌تر کردن دهلی‌نو به دایره کشورهای دموکراتیک منطقه اقیانوس هند و اقیانوس آرام لطمه زیادی وارد خواهد کرد. داستان به همین جا ختم نمی‌شود؛ پس از حمله روسیه به اوکراین، کشورهای غربی بلافاصله با تشکیل ائتلاف، تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو وضع کردند؛ تحریم‌هایی که البته به نظر نتیجه عکس داشته و به تورم و اختلال در زنجیره عرضه در اروپا منجر شده و این معضلات به حدی بوده که بروکسل در حال حاضر برای مواجهه با عواقب اقتصادی آن، به شدت در تقلا است. اتحادیه اروپا حتی به طور چراغ خاموش و در راستای ثبات‌بخشی به بازار انرژی، از گام‌هایی در راستای تعدیل تحریم‌های روسیه پرده برداشت. در حالی‌که غرب روسیه را به سوءاستفاده از صادرات نفت و گازش به عنوان یک سلاح متهم کرده، حقیقت این است که این بروکسل و واشنگتن بودند که بلافاصله پس از حمله مسکو به اوکراین، با اعلام تمایل برای قطع خرید سوخت از روسیه، شمشیر انرژی را از رو بستند. و حالا گرچه یکی از رهاوردهای مثبت جنگ روسیه-اوکراین، جاری شدن خون تازه در رگ‌های ناتو و اتحاد این ائتلاف در حمایت از کی‌یِف بوده و با پیوستن سوئد و فنلاند، بیش از پیش قدرت خواهد گرفت اما آمریکا در مقایسه با سایر متحدانش (البته به غیر از کشورهای حوزه بالتیک و لهستان)، بیشتر از سهم خودش، بار جنگ و حمایت از اوکراین را بر دوش کشیده است؛ به طوری که این کشور تا ۲۰ ماه مه ۲۰۲۲، در مجموع ۵۴ میلیارد دلار به اوکراین کمک نظامی کرده و این در حالی است که انگلیس با تنها ۲.۵۰ میلیارد دلار کمک، در رده دوم قرار دارد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
▪️‏اینکه تحریم کل دنیا نتوانست ایران را از پا درآورد، اما یک قلم گاز روسیه کل اروپا و آمریکا را به خاک سیاه نشانده، موضوعی است که باید در اندیشکده های بزرگ جهان درباره آن بحث شود
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️بحران بی‌پدری در آمریکا ⁉️ کودکانی که در آمریکا بدون پدر تنی خود بزرگ شده‌اند، چند درصد از جرم‌ها و آسیب‌های اجتماعی را به خود اختصاص داده‌اند؟!
هدایت شده از mesaghمیثاق
❗❗❗تسویه ۶۸ هزار میلیارد تومان بدهی دولت قبل در سال جاری 🔹خزانه‌داری کل کشور از تسویه ۶۸ هزار میلیارد تومان برای تسویه اصل و سود اوراق سال‌های گذشته خبر داد و اعلام کرد: در جریان برگزاری حراج و اخذ سفارش‌های خرید اوراق ۳۶۲۸ میلیارد تومان اوراق در سیزدهمین هفته عرضه منتهی به ۲۶ مردادماه امسال فروخته شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
صدای انقلاب 422.mp3
2.93M
📢 💢 فراخوان دروغین و شیطانی روز چهارم شهریور 🎙 کارشناس برنامه: معاون سیاسی سپاه؛ دکتر یدالله جوانی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاندوزی وزیر اقتصاد: اگر دولت قبل هیچ کاری انجام نمی‌داد تورم در سال ۱۰ درصد کاهش پیدا می‌کرد. یعنی یه مجسمه رو هم می گذاشتیم رئیس جمهور عملکردش بهتر بود
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔵 یک تصویر تکان‌دهنده از سینمای ایران 🎞 با احتساب فیلم‌های به‌نمایش‌درآمده ایام نوروز، تاکنون ۳۳ فیلم در سال ۱۴۰۱ به چرخه اکران راه یافته‌اند که ۱۰ فیلم از آنها کمتر از یک میلیارد تومان فروخته‌اند و عایدی دیگر آثار هم به‌جز چند استثنا با توجه به هزینه چند‌میلیاردی ساخت، نشان می‌دهد اغلب‌شان ناکام بوده‌اند. 🎞 اگر چه بعضی کارشناسان دلیل این رکود را به دوران کرونا و عواقب آن مرتبط می‌دانند اما به نظر می‌رسد مشکل سینمای ایران با مسائل بزرگ‌تری گره خورده است. افزایش هزینه ساخت در سال‌های اخیر، دلسردی فیلمسازان مطرح و رونق رسانه‌های رقیب را شاید بتوان از مهم‌ترین دلایل تولید آثار جذاب و کاهش مخاطب دانست.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ با آقای کلاوس شواب رئیس مجمع جهانی اقتصاد آشنا شوید.او هرگز سعی نکرد قصد خود را در نابودی ملتها پنهان کند. ‎ 👤2جنيد
هدایت شده از mesaghمیثاق
10.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سالن‌های دستگاه های دولتی به طور رایگان برای جشن ازدواج‌ در اختیار جوانان قرار می‌گیرد 🔹یامین پور معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان: دستگاه‌های دولتی موظف شدند؛ امکانات خود از قبیل تالار‌ها و سالن‌ها و باشگاه ها را به طور رایگان برای برگزاری جشن ازدواج در اختیار زوج‌های جوان قرار مي دهند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
اخبار روزانه یکم شهریورماه.pdf
296.2K
📰 نشریه اخبار و تحلیل‌های سه شنبه یکم شهریورماه1401