eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
185.6هزار عکس
167.7هزار ویدیو
1.9هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاندوزی: یکی از دلایل انتقاد به دهک بندی‌ها کم‌کاری دولت قبل در به روز رسانی سامانه ها بود وزیر اقتصاد: 🔹در اجرای تقسیم بندی دهک‌ها انتقادهای فراوانی وجود داشت، اما قسمت های مختلف این سامانه حدود ۶ سال حتی نگاه نشده بود! 🔹حدود ۷۷ میلیون نفر تقریبا براساس کدهای ملی افراد یارانه دریافت میکنند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعلام آمادگی ایران برای تامین بخشی از کمبود انرژی در اروپا 👤 ، وزیر نفت دولت سیزدهم: 🔹امسال زمستان سختی در انتظار کشورهای غربی خصوصا اروپاست؛ دولت‌های اروپایی دارند با دست خودشان به مردمشان ظلم می‌کنند. ✅ایران می‌تواند بخشی از کمبود انرژی در جهان را تامین کند ولی چرا یک کشور متخاصم باید اینگونه زورگویی کند؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احیای شوراهای عالی؛ فرصتی برای تصمیم سازی های کلان 🔹رییس دفتر رییس جمهور: از ابتدای تشکیل دولت بر حسب نظر رئیس‌جمهور نسبت به احیاء شوراهای عالی اقدام شد و تشکیل آنها در دستور کار قرار گرفت 🔹برخی از شوراهای عالی طی ۱۰ تا ۱۵ سال گذشته برگزار نشده بودند 🔹بالغ بر ۳۵ شورای عالی در کشور شکل گرفته که مسئولیت آن با رئیس‌جمهور است و در برخی دوره ها به آن بی توجهی شده بود برخی شوراهای عالی ۱۰ تا ۱۵ سال تشکیل نشده بود
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔹 قسمت روشن ماجرای گزارش فساد دیده نشد! جمهوری اسلامی به سمت رفته است تا هم فساد به صورت فراجناحی ریشه‌کن شود و هم جنبش‌های فیک عدالت‌خواهی کم کم برای دیده شدن به فکر مسیرهای دیگری باشند. نگذاریم با عددهای ریز و درشت این واقعیت را پنهان کنند. ✍ حسین قوامی - - - - - 🔹 خود سیستم جمهوری اسلامی بررسی کرده فساد گسترده رو مستند و با همه اسامی در اختیار مراجع قانونی قرار داده تا بهش رسیدگی کنه. بعد این وسط چهارتا اکانت با ژست عدالت طلبی، همصدا بادشمن تشنه به خون خودشون مشق فساد سیستماتیک کپی میکنن! عدالتخواهی سیستماتیک ضد عدالتخوابیه ✍ سید هانی هاشمی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 حاج قاسم سلیمانی: کسی که نتواند سربازان خودش را در خط مقدم حفظ بکند، خطش سقوط کرده. سقوط خط من به این نیست که دشمن برود. سقوط خط من این است که اصلا نیروی دست خودم متفرق بشوند. اگر مسجدی نیروی دست خودش یعنی محیط دور خودش سقوط کرد؛ یعنی امام جماعت سقوط کرده است. این خطش شکسته شده است، دشمن وارد خطش شده است. این نتوانسته خوب مراقبت کند، دیدبانی خوبی نداشته است، ارتباط خوبی نداشته است، جاذبه‌ی خوبی نداشته است، همت خوبی نداشته است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 ماهی ۵٠٠ میلیون تومان بابت مالیات قرارداد ویلموتس پرداخت می‌شود! 💬 پاینده، مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال: 🔹 واقعا نمی‌دانیم از کدام منبع باید مطالبات ۴ میلیون یوروییِ ویلموتس را پرداخت کنیم! 🔹 فیفا هم اعلام کرد مطالبات ویلموتس را از پول‌های بلوکه شده فدراسیون فوتبال ایران پرداخت نمی‌کند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰 چرا سعید حجاریان به ماجرای علی کریمی ورود کرد؟ 🔹 علی کریمی اخیراً متنی منتشر کرد که دارای ابهام معنایی در موضوع نذری برای ماه عزاداری بود. با همه کش‌وقوس‌های فضای مجازی او به حواشی پایان داد و عذرخواهی کرد. 🔹 سعید حجاریان از فعالان جریان اصلاحات پستی در حمایت از کریمی منتشر کرد و در یک فیلم سعی کرد تمام حمایت‌های انجام شده از علی کریمی را تجمیع کند. این سوال پیش می‌آید که چرا حجاریان نسبت به یک موضوع حاشیه‌ای در فضای مجازی ورود کرد؟ 🔹 مواجهه حجاریان با توجه به پیشینه روابط جریان اصلاحات و سلبریتی‌ها را می‌توان نوعی «کانالیزه‌کردن فوتبالیست اسبق کشورمان در بستر جناحی اصلاحات» تحلیل کرد تا در روز مبادا بتوانند بهره‌کشی سیاسی لازم را از کریمی و هم تباراناش ببرند. پیشینه روابط اصلاحات و سلبریتی‌ها را بخوانید: fna.ir/1qoqby
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 انتقاد محسنی اژه‌ای از پرداخت نشدن وام ازدواج جوانان 💬 رئیس قوه قضائیه: چرا هنوز زوج‌های جوان با گذشت پنج ماه از سال نتوانسته‌اند وام ازدواج خودشان را بگیرند؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
طرح نو سیاست از ابتدای دولت سیزدهم ضریب جینی که نمایانگر فاصله طبقاتی است به 0.39 کاهش یافته است گروه سیاسی: دولت سیزدهم به ریاست حجت‌الاسلام رئیسی در شرایط ویژه‌ای آغاز به فعالیت کرد. خشم عمومی در جامعه نسبت به عمکرد 8 ساله دولت روحانی به حداکثری‌ترین سطح ممکن رسیده بود و این خشم منجر به کاهش نرخ مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 شد. البته رئیسی که از سوی مردم به ریاست جمهوری انتخاب شد، رأی مطلوب و قابل قبولی کسب کرد. ساکن جدید پاستور توانست با کسب 17 میلیون و 926 هزار و 345 رأی، نزدیک به 62 درصد آرا را به خود اختصاص دهد. رأی رئیسی نشان از آن داشت که کاهش مشارکت پیش از هر چیز نتیجه قهر بخشی از بدنه حامی دولت وقت بود که به دلیل سرخوردگی از عملکرد دولت محبوب خود، انگیزه خود را از دست داده بودند. با این حال کاهش نرخ مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 1400 نسبت به انتخابات گذشته، این بیم را به وجود آورده بود که دولت جدید حمایت و همراهی مردم را با خود نداشته باشد. به همین دلیل بود که رهبر حکیم انقلاب اسلامی شهریورماه سال گذشته در نخستین دیدار رئیس‌جمهور و هیات دولت سیزدهم، وظایفی را برای دولت جدید ذکر کردند. لزوم احیای اعتماد و امید مردم، عدالت‌ورزی، مردمی بودن، مقابله دقیق و جدی با فساد، جوان‌سازی دولت، حل موضوع تعارض منافع شخصی و عمومی و انسجام و اقتدار دولت از جمله وظایفی بودند که حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برای دولت رئیسی برشمردند و در بخشی از سخنان خود فرمودند: «اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه‌ دولت است. مردم وقتی به شما اعتماد کردند و امید به شما داشتند، با شما راه می‌آیند و کمک‌تان می‌کنند؛ این بزرگ‌ترین سرمایه است برای دولت که بتواند اعتماد مردم را جلب کند که البته این متأسفانه یک مقداری آسیب دیده و باید ترمیم کنید این را و راهکارش هم این است که حرف و عمل مسؤولان یکی باشد». اکنون دولت سیزدهم با گذشت یک سال از عمر خود، وارد مرحله‌ جدیدی شده است. هم عملکرد یک ساله دولت پیش روی مردم قرار دارد و به قضاوت گذاشته می‌شود و هم مطالبات مردم شکل شفاف‌تری به خود گرفته و مخاطب این مطالبات در دولت نیز به صورت جزئی مشخص خواهد شد. عملکرد یک ساله دولت سیزدهم به ریاست حجت‌الاسلام رئیسی را می‌توان در ۲ بخش مورد بررسی قرار داد؛ سیاست داخلی و سیاست خارجی.
هدایت شده از mesaghمیثاق
* سیاست داخلی چگونه بود؟ در ارتباط با کارنامه دولت رئیسی در حوزه سیاست داخلی باید گفت عمده تلاش و اهتمام دولت در یک سال گذشته بنا بر وظیفه‌ای که رهبر انقلاب اسلامی برای رئیسی مشخص فرمودند، بر بازگشت اعتماد و امید به مردم متمرکز بوده است. برخلاف حسن روحانی که اعتقادی به حضور در میان مردم نداشت و حتی در اواخر عمر دولت خود به خاطر عملکرد غیرقابل قبول از حضور در میان مردم هراس داشت، رئیس‌ دولت سیزدهم در طول یک سال گذشته به همه استان‌های کشور سفر کرد و با حضور در میان قشرهای مختلف مردم، ضمن نشستن پای صحبت‌های مردم، حل مشکلات کشور را در دستور کار قرار داد. 31 سفر استانی رئیسی در طول یک سال نشان از بازگشت دولت به میان مردمی داشت که در طول ۸ سال مدیریت روحانی جایی در تفکر و برنامه‌های دولت نداشتند. در چنین فضایی اگرچه شرایط عمومی کشور به نسبت مرداد سال گذشته تغییر محسوسی نداشته اما مردم شاهد تلاش و فعالیت‌های پرشمار دولت برای تغییر شرایط به نفع جامعه بوده‌اند. تأمین حجم بالایی از واکسن برای مقابله با بیماری کرونا در کشور و همچنین مدیریت برق از سوی دولت که باعث شد در مقایسه با شرایط مشابه سال‌های گذشته قطع برق و خاموشی به حداقل برسد، از جمله اقدامات ملموس دولت سیزدهم برای مردم بود. علاوه بر این دولت سیزدهم دست به جراحی‌هایی زد که لازم اما پرریسک بود و ممکن بود همه تلاش‌های دولت برای بازسازی امید در جامعه را به باد دهد. حذف ارز فسادآور 4200 تومانی از جمله این جراحی‌ها بود. با این حال دولت رئیسی برخلاف روحانی، ابایی از همکلامی و گفت‌وگو با مردم نداشت. نمونه این همکلامی را می‌توان در ماجرای بحران بنزینی که آبان‌ماه سال گذشته به خاطر هک سامانه جایگاه‌های سوخت به وجود آمد، مشاهده کرد. در حالی که روحانی در مواقع مشابه ضمن فرار از مردم، خود را به بی‌خبری می‌زد، رئیسی به میان مردم رفت و از نزدیک پیگیر مشکلات به وجود آمده شد. قانع کردن مردم در ارتباط با ضرورت اصلاح ارز ترجیحی نیز از دیگر شاهد مثال‌هایی است که می‌توان در این راستا برشمرد. رئیسی حتی در ادبیات و رفتار نیز نشان داده به شیوه‌ای کاملا مخالف با دولت قبل عمل می‌کند. وی در طول یک سال گذشته ثابت کرده است برخلاف روحانی، نه به دنبال ایجاد دوقطبی‌های خسارت‌زا و برچسب‌زنی به منتقدان، که مشی مدارا با منتقدان و ترمیم زخم‌‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی باقیمانده از ۸ سال دوران روحانی را در پیش گرفته است. با وجود همه اینها مهم‌ترین نقدی که در ارتباط با فضای سیاست داخلی به دولت رئیسی وارد است، این است که با گذشت یک سال از عمر خود، آنطور که باید طرح و نقشه راه خود برای تغییر شرایط موجود را برای مردم روشن نکرده است و همین موضوع نیز می‌تواند خطری برای اعتماد مردم به دولت به شمار برود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
* دولت در حوزه سیاست خارجی چگونه عمل کرد؟ الگوی دیپلماسی حسن روحانی در طول ۸ سال ریاست‌جمهوری خود، بر کنار آمدن با آمریکا و غرب، به امید کسب مواهب اقتصادی بنا شده بود. اما این رویای روحانی نه‌تنها به واقعیت بدل نشد، که به دلیل تمرکز بیش از حد بر ارتباط با غرب و در نهایت پذیرش شکست در این مسیر، کشور را به لبه پرتگاه برد. روحانی نه‌تنها با برجام موفق به کسب مواهب اقتصادی نشد، که عملا به ‌خاطر کوتاهی در برابر آمریکا و اروپایی‌ها باعث گستاخی غرب شد تا فشارهای خارجی را به بالاترین سطح ممکن برسانند. به عبارت بهتر، حسن روحانی ۸ سال کشور را معطل غرب کرد و در نهایت نیز با بدقولی آنها مواجه شد و در چنین شرایطی اقتصاد کشور بیش از پیش به سمت فروپاشی رفت. در چنین فضایی، دولت سیزدهم به ریاست رئیسی سعی کرد خط دیپلماسی کشور را بر مبنای شناسایی ظرفیت‌های منطقه‌ای و گسترش همکاری با کشورهای غیرغربی از یک سو و جلو بردن تعامل با غرب از موضع قدرت از سوی دیگر پیش ببرد. در طول یک سال گذشته روابط و مبادلات ایران با همسایه‌ها افزایش محسوسی پیدا کرده است. چنانکه حسین امیرعبداللهیان مردادماه امسال با تشریح نقشه راه و برنامه‌های وزارت امور خارجه در حوزه دیپلماسی اقتصادی گفت: اولویت اصلی دستگاه دیپلماسی در دولت سیزدهم بر توسعه و گسترش همکاری با همسایگان استوار است به گونه‌ای که در مدت استقرار دولت جدید حجم مبادلات تجاری از ۲۷ درصد به ۵۷۰ درصد افزایش یافته است. همان‌طور که اشاره شد، ازسرگیری تعامل و گسترش همکاری با کشورهایی که در طول ۸ سال روی کار بودن دولت تدبیر، به خاطر توجه بیش از اندازه به غرب از برنامه دیپلماسی حسن روحانی کنار گذاشته شده بودند، مبنای سیاست خارجی سیدابراهیم رئیسی بوده است. تقویت و احیای رابطه با کشورهای آسیای میانه مثل تاجیکستان، آغاز به کار کریدور شمال - جنوب و سوآپ گازی ترکمنستان به کشور آذربایجان از مرز کشورمان، بخشی از نتایج سیاست خارجی موفق دولت سیزدهم بوده است. بازگشایی سفارت کشورهایی مثل امارات و کویت در تهران دیگر مثال‌هایی هستند که می‌توان برای دیپلماسی موفق رئیسی به آنها اشاره کرد. عضویت ایران در سازمان شانگهای نیز از دیگر دستاوردهای دولت رئیسی در طول یک سال گذشته است. علاوه بر احیا و گسترش روابط و همکاری با کشورهای غیر غربی، دستگاه دیپلماسی دولت سیزدهم بخوبی توانسته از شکاف ایجاد شده در نظم جهانی به نفع منافع جمهوری اسلامی ایران بهره‌برداری کند. در این رابطه می‌توان به تحکیم روابط ایران با چین و روسیه و همچنین گسترش قابل توجه مبادلات تجاری و اقتصادی با ونزوئلا اشاره کرد. باید توجه داشت این تحکیم روابط، در جهت تقویت ارتباط با کشورهای تحریم شده از سوی آمریکا و غرب بوده است. در مساله مذاکرات هسته‌ای نیز برخلاف خط دیپلماسی روحانی که صرفا توافق تحت هر شرایطی را دنبال می‌کرد و توجهی به منافع ملی نداشت، رویکرد دولت سیزدهم از موضع اقتدار بوده و هر توافقی را بهتر از عدم توافق نمی‌داند. رئیسی نشان داده است در سیاست خارجی نه به دنبال جلب نظر غرب، که به دنبال تامین منافع ملی است. اگرچه مذاکرات بر سر احیای توافقنامه برجام همچنان ادامه دارد و مشخص نیست چه نتیجه‌ای در پی خواهد داشت.
هدایت شده از mesaghمیثاق
💠تمجید روزنامه اصلاح‌طلب از اقدامات و موفقیت‌های دولت در یک‌سال گذشته ، واقعی یا تاکتیکی؟ 🔹روزنامه اعتماد روز گذشته در مطلبی به قلم مدیر مسئول آن به مناسبت هفته دولت و یک‌سالگی دولت سیزدهم نوشت: «اين دولت در طول يك‌سال گذشته تلاش‌هايي را در برخي حوزه‌ها صورت داد كه مي‌توان تحليلي از آنها صورت داد. محور نخست در حوزه سياست خارجي بود كه دولت بحث ارتباط و فعاليت اقتصادي و تجاري را به حداكثر رساند. ميزان مراودات و سفرها افزايش چشمگيري پيدا كرده و دستاوردهاي فراواني كسب شده است. مناسبات ارتباطي ايران با برخي از اين كشورها به نقاط حساسي رسيده بود كه دولت آقاي رئیسی توانست اين مناسبات را به وضعيت مطلوب بازگرداند. موفقيت بعدي دولت در بحث واكسيناسيون عمومي جامعه بود... دولت سيزدهم به سرعت توانست از طريق شبكه‌سازي از مساجد و حسينيه‌ها گرفته تا بقعه‌ها، امامزاده‌ها، ارتش، سپاه و... مطالبات مردم در اين بخش را پاسخ دهد. طي چند ماه نخست با همكاري مطلوب صدا و سيما، دولت توانست اكثر ايرانيان را واكسينه كند و نگراني‌ها در اين بخش را پايان دهد. در حوزه توليد واكسن نيز دولت گام‌هاي قابل توجهي برداشت و برندهايي چون پاستور، بركت و... توانستند در اين زمينه محصولات قابل قبولي را توليد كنند. نكته سوم مربوط به سفرهاي استاني آقاي رئيس‌جمهور است، برخلاف بسياري از اصلاح‌طلبان كه نسبت به سفرهاي استاني انتقاد كرده و آن را نكته‌اي منفي در كارنامه دولت قلمداد مي‌كنند، شخصا از اين رويكرد استقبال مي‌كنم و معتقدم حضور ميداني رئيس‌جمهوري و اساسا هر مدير ديگري، دستاوردهاي فراواني به نفع مردم ايجاد مي‌كند. زماني كه به عنوان نماينده فعاليت مي‌كردم متوجه اهميت حضور ميداني در درك مشكلات و دستيابي به يك تصوير شفاف از مطالبات مردم شدم. در كنار اين بحث دولت در حوزه مسائل اقتصادي و با وجود تحريم‌ها توانست سر و ساماني به نيازهاي اجرايي و عمومي بدهد. به عنوان نمونه دولت توانست حقوق كاركنان، پرداخت يارانه‌ها و تامين اقلام اساسي را به خوبي مديريت كند.»
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها را بطور کامل اجرا کردیم 🔹‌ رییس سازمان انرژی اتمی : این مهمترین اقدام سازمان طی یک سال گذشته است. 🔹‌ قابلیت سازی به گونه ای انجام شد که مزاحمت ها در قالب تحریم ها در زمان بندی مناسب خنثی می شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 رکوردشکنی افزایش ظرفیت تولید برق در سال اول دولت سیزدهم 🔹 به استناد آمار موجود در آمارنامه صنعت برق ایران، رکورد بیشترین ظرفیت اسمی نصب شده نیروگاه‌های کشور در طول یک سال تا پیش از این، به سال ۱۳۸۹ با اضافه شدن ۴۹۳۵ مگاوات به شبکه برق اختصاص داشت. این در حالی است که کمترین ظرفیت اسمی نصب شده در طول ۱۰ سال اخیر نیز با اضافه شدن ۹۴۳ مگاوات در سال ۱۳۹۴ در دولت یازدهم ثبت شده است. 🔹 این در حالی است که دولت سیزدهم طی یک سال اخیر موفق شده است ظرفیت تولید برق کشور را ۶۰۰۰ مگاوات افزایش دهد. 🔹 مقایسه آمار ساخت نیروگاه طی یک سال ابتدایی دولت سیزدهم با کل عملکرد دولت یازدهم و دوازدهم بیانگر آن است که تنها در یک سال دولت سیزدهم معادل ۸۰ درصد کل دولت دوازدهم و ۷۰ درصد کل دولت یازدهم ظرفیت تولید برق افزایش یافته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
13 روز از ادعای زنده بودن سلمان رشدی توسط غرب گذشت اما در این مدت هیچ تصویری از آن منتشر نشده است. چرا دستگاه های امنیتی و سیاسی غرب هیچ توضیحی نمی دهند؟ چرا هیچ فیلم و تصویری از وی منتشر نشده است ؟ چرا اینقدر لاپوشانی می کنند؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
🚨 انتشار این گزارش ظلم بود؛ ظلم به دو دسته از افراد! 🔹«فساد ۹۳ هزار میلیاردی در فولاد مبارکه»؛ افکار عمومی از این عبارت چه می‌فهمد؟ 🔸شهروندی را در مترو فرض کنید که خسته از کار روزانه در حال برگشت به خانه است و این تیتر را می‌بیند. فکر می‌کنید چه تازیانه‌ای بر پیکر افکار و احساساتش می‌خورد؟! احتمالا گمانش این است که او صبح تا شب می‌دود برای چندرغاز و در جای دیگری سفره چنین بخور بخوری پهن شده است؛ احتمالا خسته و ناامید در خانه‌اش را باز می‌کند و حالا طفلک خانواده‌ای که با این پدر درهم‌شکسته روبرو می‌شوند. چقدر بد می‌شود که اینترنشنال هم در خانه روشن باشد، درست مثل بنزین روی آتش! اما در ماجرای فولاد سه نکته وجود دارد: 1⃣ بنا بر متن گزارش منتشرشده، بیش از ۵۷ هزار میلیاردش بابت تفاوت مابین قیمت فروش فولاد با بازار بوده و دلیل این اتفاق، قیمت‌گذاری دستوری در بورس کالا بوده است. اینکه عرضه‌های دستوری خوب است یا بد را باید اهل اقتصاد بگویند؛ آنچه روشن است این است که این عرضه دستوری یک اقدام قانونی در دولت قبل برای تنظیم و کنترل بازار و بورس بوده؛ اما افکار عمومی چه برداشتی از این عدد دارد؟! 🔹عدد دیگر اینکه بیش از بیست و خرده‌ای هزار همت از این گزارش، چون در قالب ترک تشریفات بوده جزو تخلف گزارش شده است. آیا این فرایند ترک تشریفات درست بوده؟ گزارش تخلف را درست تشخیص داده است؟ پاسخ این پرسش‌ها در مرحله‌ی بعدی قرار دارد که مرحله بررسی و دفاع است. در همین دو فقره از آن عدد ۹۲ هزار میلیاردی، معلوم شد که بیش از ۷۵ هزار میلیاردش یا تخلف ناشی از ناکارآمدی بوده یا اصلا در دفاع مشخص خواهد شد که تخلفی صورت نگرفته است. 📌احتمالا در بقیه بررسی اعداد هم باز اعداد بیشتری خودش را در این قالب نشان خواهد دهد. اما اینترنشنال و بی بی سی چه می‌کنند؟ اعداد را مثل تازیانه بر آن مرد خسته‌ای که به صندلی قطار مترو تکیه کرده می‌کوبند؛ روان و افکارش را تکه‌تکه می‌کنند و از او چیزی باقی نمی‌گذارند! 2⃣ اینکه انتشار این گزارش‌ها به این نحو، ظلم آشکار به افراد فارغ از هر جناح‌بندی است و ظلم نمی‌کند. گزارش ادعایی باید مورد بررسی قرار گیرد؛ موارد اتهامی و افراد مورد اتهام باید حرفشان شنیده بشود و بعد آنانی که مجرم و متخلف هستند باید در حد جرمشان تنبیه شوند تا عدالت برقرار شود. 🔹انتشار این گزارش ظلم بود؛ ظلم به دو دسته از افراد، اول افرادی که بدون دفاع یا بررسی نهایی اسمشان در لیست بود و دوم هم افکار عمومی که مورد هجمه این اطلاعات ترسناک قرار گرفت. 🔹به همین جهت هم از حیث دفاع از حقوق عامه باید منتشرکننده آن بازخواست شود. متنی که هنوز فرایند تایید ش طی نشده، در صحن علنی قرائت نشده چگونه انتشار عمومی می‌یابد؟! چه کسی پاسخگوی این تازیانه‌ها است؟! 3⃣ درباره ماجرای فولاد این است که روایت غلط، مسیر اصلاح را نابود می‌کند؛ برخی موضوعاتی که در ماجرای فولاد گفته می‌شود از جنس ناکارآمدی است. 🔻به قول یک اقتصادخوانده، در ماجرای این گزارش، موضوع فساد نیست بلکه این گزارش نشان‌دهنده اتلاف انرژی ارزان ایران به دلیل سیاستگذاری غلط و ناکارآمدی است؛ اولی یک راه‌حل دارد، دومی مسیر دیگری پیش رویش است. 🔹کاش آن مرد نشسته روی صندلی مترو این متن را می‌خواند که امیدش ناامید نشود که می‌فهمید داستان فولاد ماجرایی نیست که اینترنشنال‌ها می‌گویند و اتفاقا این بررسی‌ها و تفحص‌ها نشان‌دهنده اینست که نظام به دنبال کارآمدسازی خود است. 🔹اما در میان این هجوم محتوا، چقدر این آرزو امروز غریب است. افکار عمومی در ایران مظلوم، بی‌دفاع و زیرضربه است. کاش می‌شد برایش کاری کرد. ✍کمیل خجسته
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 خبر مهمی که شب گذشته وزیر دفاع برای اولین بار اعلام کرد، ولی دیده نشد! ‏⭕️ وزیر دفاع: در حوزه صادرات ۱۵۷ درصد در سه ماهه اخیر پیشرفت داشتیم
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌⚠️مافیای صنعت و جنگ داخلی 🎥تغییر مرز لرستان و چهارمحال و بختیاری به نفع اصفهان!!! 🚨نهادهای امنیتی باید حواسشون به این تغییر و تحولات باشد چون امنیت ملی را نشانه گرفته اند