هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 مهمترین ملاحظات حقوقی-اقتصادی ایران در مذاکرات لغو تحریمها
🔹 آمریکا باید خسارات ناشی از خروج یکجانبه از برجام را جبران کند.
🔹 سازکار حل و فصل اختلاف باید کارآمد و دوطرفه باشد
🔹 تعهدات طرف آمریکایی باید «تعهد به نتیجه» باشد.
🔹 وزارت خزانهداری آمریکا باید به متقاضیان همکاری با ایران اطمینان بدهد.
🔹 پرهیز از قبول تجارت محدود در کانالهای اختصاصی از پیش تعیین شده.
🔹 آمریکا باید بیرون از برجام باقی بماند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ️ ورود قوه قضاییه برای مصادره محموله های نفت امریکا
درخواست اقدام عاجل سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت مسکن و شهر سازی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 سال ۱۳۹۰ وقتی "جانور قندهار" بر فراز ایران پرواز میکرد و به زمین نشانده شد، در تخیلاتشان هم فکر نمیکردند ۱۱ سال بعد ققنوس های ایرانی ، از آسمان بر زمین منطقه سایه افکنده و اجازه نفس کشیدن را از مزاحمین گرفته باشند
🔹 تصویری از رزمایش بی سرنشین های ایران
زنده باد ارتش همیشه قهرمان !
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 روسیه: ارزهای ملی، جایگزین دلار در مبادلات کشورهای اوراسیا میشوند
🔹 الکساندر پانکین؛ معاون وزیر امور خارجه روسیه:
🔹 سهم دلار از کل مبادلات دوجانبه تجاری بین کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیایی به ۲۱ درصد رسیده است.
🔹 افزایش سهم ارزهای ملی در مبادلات دوجانبه یکی از مهمترین موضوعات در دستورکار کشورهای عضو اتحادیه اقتصاد اوراسیایی از زمان تشکیل بوده است.
🔹 واشنگتن به دنبال انحصاری کردن فضای پرداختهای بینالمللی است و همه این مسائل با هم ما را به سمت تلاش بیشتر در ایجاد یک مکانیزم جایگزین و قابل اعتماد سوق داد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 فاجعه اتمی در کمین اروپا
🔹 نیویورک تایمز:
🔹 نیروگاه هسته ای گروگان جنگ اوکراین است. تهدید در حال افزایش است و کارمندان در تلاش برای جلوگیری از یک فاجعه هستند.
نیروگاه هسته ای زاپروژیه جهان را با یک فاجعه هسته ای تهدید می کند
در تاریکی زمستان، گلولههای ردیاب خودروهای زرهی روسیه از کنار راکتورهای هستهای و خطوط فشار قوی عبور کردند. آتش شروع شد. قطعاتی بر روی محفظه راکتور بارید.
در اتاق کنترل راکتور شماره ۳، اپراتورها وحشت کردند. یکی از آنها با بلندگو گفت: شلیک به تاسیسات هسته ای را متوقف کنید. "شما امنیت کل جهان را به خطر می اندازید."
پنج ماه بعد توپخانه بار دیگر به ایستگاه حمله کرد و شبح یک فاجعه هسته ای احتمالی توجه جامعه جهانی را به خود جلب کرد. مقامات ایالات متحده، اتحادیه اروپا و سازمان ملل خواستار ایجاد یک منطقه غیرنظامی در آنجا شده اند، زیرا اوکراین و روسیه یکدیگر را به برنامه ریزی برای حمله به نیروگاه هسته ای متهم می کنند و بسیاری از این نگرانند که زاپوروژیه اکنون بیش از هر زمان دیگری در خطر است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴پوتین فرمان افزایش نیروهای نظامی روسیه را امضاء کرد
🔹«ولادیمیر پوتین»،رئیسجمهور روسیه امروز پنجشنبه فرمان اضافهشدن ۱۳۷هزار نیروی نظامی دیگر به نیروهای مسلح این کشور را امضا کرده است.
🔹سند مربوطه با امضا پوتین در وبسایت اطلاعات حقوقی قرار گرفته است. با اضافهشدن این تعداد نیروی نظامی، جمع کل نیروهای مسلح روسیه به ۱میلیون و ۱۵۰هزار نفر خواهد رسید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
- ناشناس.mp3
12.66M
🔰🎧 بشنوید| برنامه تلویزیونی «جهان آرا»
👈🏼 موضوع: بررسی کارنامه یکساله وزارتخانه نفت
🔰صوت کامل گفتوگو با:
▫️ جواد اوجی، وزیر نفت دولت سیزدهم
◽️ دوشنبه ٣١ مرداد ١٤٠١
📢 کیفیت پایین - 12 مگابایت
هدایت شده از mesaghمیثاق
تحلیل ۴۹ سال پیش رهبر انقلاب درباره مراسم اربعین حسینی
چهل و نه سال پیش، یعنی زمانی که هنوز مراسم اربعین، به شکوه امروز شکل نگرفته بود، حضرت آیتالله خامنهای در تاریخ ۵۲/۱۲/۲۴ (روز جمعه ۲۰صفر سال ۱۳۹۴ هجری قمری) در جریان سلسله جلساتی در مسجد امام حسن علیهالسلام در مشهد مقدس که به شرح و تفسیر خطبههای نهجالبلاغه اختصاص داشت، بهمناسبت تقارن با شب اربعین حسینی، تحلیلی تاریخی و جامع از چرایی اهمیت زیارت اربعین ارائه دادند.
میدانید یکى از علائم ایمان زیارت اربعین است؟ بنده نمیدانم این روایت چقدر صحیح است، اصرارى هم ندارم که بگویم معناى این روایت همین است که من گمان کردهام، واقعش هم این است که احتمال میدهم معنایش یکى از شقوق و احتمالات دیگرى باشد که در این زمینه بیان میشود؛ امّا اگر این احتمال هم که من میگویم باشد، مؤیّد فراوانى دارد؛ «زیارة الاربعین».
شیعه یک جمع متفرّقى بود؛ یک جامعهاى بود که در یک جا و در یک مکان زندگى نمیکرد؛ در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند - اطراف و اکناف بلاد - امّا یک روح در این کالبدِ متفرّق و در این اجزای متشتّت در جریان است؛ مثل دانههاى تسبیح، یک رشته و یک نخ، همۀ اینها را به هم وصل میکرد. آن رشته چه بود؟ رشتۀ اطاعت و فرمانبَرى از مرکزیّت تشیّع، از رهبرى عالى تشیّع یعنى امام؛ همۀ این رشتهها به آنجا متّصل میشد؛ قلبى بود که به همۀ اعضا فرمان میداد؛ و به این ترتیب، تشیّع یک سازمان و یک تشکیلات بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند، امّا بودند کسانى که از حال همه باخبر بودند. اطاعت و فرمانبَرى آنها بهحساب، فریاد زدنشان از روى دستور، سکوتشان برطبق نقشه، همه چیزشان با حساب. فقط یک عیبى کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر و شیعیان یک منطقه، البتّه یکدیگر را میدیدند، امّا یک کنگرۀ جهانى لازم بود براى شیعیانِ روزگار ائمّه (علیهمالسّلام). این کنگرۀ جهانى را معیّن کردند، وقتش را هم معیّن کردند؛ گفتند در این موعدِ معیّن، در آن کنگره هرکس بتواند شرکت کند. آن موعد، روز اربعین است؛ و جاى شرکت، سرزمین کربلا است؛ چون روح شیعه روح کربلائى است، روح عاشورائى است؛ در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است؛ شیعه هرجا که هست دنبالهروِ عاشوراى حسین است. این است که مىبینیم همه جا این تپشهایى که در شیعه مکشوف شده، از آن مرقد پاک ناشى است؛ اینها شعلههایى بوده که از آن روح مقدّس و پاک و از آن تربت عالىمقدار سرکشیده؛ به جانها و روحها زده؛ انسانها را به گلولههاى داغى تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده.
اوّلین نهضتى که بعد از عاشوراى حسینى از طرف شیعیان به وجود آمد، نهضت توّابین بود. اینها آمدند در آن مرقد پاک دور هم جمع شدند - کتب تواریخ اینها را نوشتهاند - مبلغ زیادى اشک ریختند. بعضى خیال میکنند این گریه وسیلۀ عقدهگشایى است؛ بله، گریه وسیلۀ عقدهگشایى است، درصورتىکه با فکر همراه نباشد. اگر گریه را و اشک ریختن را فقط احساسات هدایت بکند، همین است که گفتهاند، امّا اگر فکر و اندیشه به انسان اشکى بدهد و چشم انسان قطرهى اشکى بچکاند، این مثل همان آب کبابى است که آتش را تیزتر و تندتر میکند؛ این عقده نیست، سلاح است؛ لذاست که گریه جزو کارهاى معمولى شیعیان صدر اوّل است که همهی آنها در راه ستیزهگرى بودند، همهی آنها در راه عاشورا قدم برمیداشتند. امام جعفر صادق اهل گریه است؛ امام رضا (صلواتاللهعلیه) اهل گریه است؛ شعرا را وادار میکنند و میگویند این قصائد بلند را بگویید، بروید گروهها را به یاد گذشتۀ تشیّع بگریانید که با این گریه، آتششان مشتعلتر و برافروختهتر بشود. توّابین آمدند اینجا مبالغ زیادی گریه کردند؛ هرچه بخواهید. گمانم گفتهام یک شبانهروز یا دو شبانهروز - نوشتهاند در تواریخ، بنده یادم رفته - اتّصالاً اشک [ریختند]؛ بعد از این گریهها بود که دست به دست هم دادند، تصمیم گرفتند که بروند تا جانشان را در راه خدا بدهند و تا کشته نشدهاند، دست از جنگ برندارند و از این جنگ زنده برنگردند؛ همین هم شد. مردمان بزرگی؛ سلیمانبنصرد خزاعى - صحابى امیرالمؤمنین، حوارى امام حسن - و امثال اینها رفتند و آنجا جان دادند و کشته شدند؛ [شروعش] از کربلا بود؛ ببینید چه این حقیقت جلوهدار و جلوهگرى بوده در آن روزگار! در ذهن مردم ما امروز البتّه، این حقیقت به آن زیبایى و به آن شکوهمندى باقى نمانده؛ جور دیگر است. بنابراین، مسألۀ اربعین یک مسئلهى مهمّى است.