هدایت شده از mesaghمیثاق
22.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 ابد والله ماننسی حسینا
🎙 نزار القطری || طریق العشق
#اربعین
هدایت شده از mesaghمیثاق
4_5816501813280508903.mp3
3.28M
🎶 صوت | «لحظه دیدار»
🔶جهت استفاده برای پویش لحظه دیدار
🖋شاعر: سیدجوادپرئی
🎼تنظیم کننده: امیدروشن بین
🎬کارگردان: رسول گورکانی
🔹مجری طرح: علیرضا خوش بیان
📌تهیه کننده: حسین فرزندی
💠محصول مشترک مأوا و مرکز هنری رسانه ای نهضت
🏴 #اربعین_خانوادگی 🏴
مرکز موسیقی مأوا
هدایت شده از mesaghمیثاق
10.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ تحلیل استاد #محسن_پاکآئین، کارشناسارشد مسائل بینالملل از سخنان رهبر انقلاب در دیدار با #رئیس_جمهور و اعضای دولت سیزدهم:
📺 به فرمودهی #رهبر معظم انقلاب، یکی از توفیقات دولت سیزدهم، شرطی نکردن حوادث کشور و گره نزدن مباحث اقتصادی به #برجام است.
📺 تکیه بر منابع داخلی کشور برای مقاومسازی اقتصاد و تقویت روابط چندجانبه با کشورهای دوست و همسایه، از تلاشهای #دولت_سیزدهم در راستای خنثیسازی تحریمهاست.
📺 #جراحی_اقتصادی دولت جمهوری اسلامی ایران، روز به روز اهرمهای فشار دشمن را سستتر میکند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 ضرب الاجل برای پاسخ به یک پرسش مهم؛ آیا آمریکا و ایران خواهان #توافق هستند؟
🔻 با به پایان رسیدن گفتگوهای هستهای بدون حصول توافق، #آمریکا و #ایران با یک ضربالاجل مواجه هستند.
🔻 بعد از اینکه دیپلماتهای اتحادیه اروپا، پیشنویس نهائی را که میتواند گشایش و توسعهای مهم در صادرات نفت ایران به بازارهای جهانی باشد تدوین کردند، آمریکا و ایران، تنها چند هفته فرصت دارند تا تصمیم بگیرند که آیا خواهان #احیای_توافق_هستهای هستند یا خیر؟!
❇️ برای مطالعه ترجمه گزارش منتشر شده در بلومبرگ بر روی لینک زیر کلیک کنید:
http://ascenter.ir/?p=7459
--------------------
✅ با ما همراه باشید.
#مرکز_مطالعات_آمریکا
هدایت شده از mesaghمیثاق
#قانون_تراشهها_و_اصل_مزیت
✍سید یاسر جبرائیلی
💥یحتمل درباره مفهوم مزیت، فراوان شنیدهاید. یکی از اصول اقتصاد متعارف یا همان اقتصاد بازار، این است که کشورها به تولید کالاهایی که در آن مزیت دارند، بپردازند و هر آنچه مزیت ندارند را از کشورهای دیگر دارای مزیت، وارد کنند. نقطه مقابل اصل مزیت نیز، خودکفایی همهجانبه تعریف شده و اینگونه عنوان میشود که اگر شما قائل به اصل مزیت نیستید، پس قصد دیوارکشی دور کشور و قطع ارتباط با جهان را دارید و میخواهید به جای تهیه ارزان کالاها از بازار جهانی، همهچیز را خودتان و به قیمت گران، تولید کنید.
چنانکه در کتاب "دولت و بازار" استدلال کردهام، مزیت در عمده موارد و به ویژه در حوزه فناوری، طبیعی نیست، بلکه اکتسابی است. یعنی اینگونه نیست که کشوری که در فناوریهای حساس مزیت دارد، این مزیت را بدون صرف زمان و زحمت و هزینه بهدست آورده باشد؛ و وقتی مزیت اکتسابی است، برای دیگران نیز قابلیت کسب دارد و توصیه دیگران به اینکه شما مزیت ندارید و به جای صرف زمان و هزینه و زحمت، کالاهای با فناوری بالا (High Tech) را به قیمت ارزان از کشورهای مزیتدار وارد کنید، توصیه به عقبماندگی است. اینجاست که آن مغلطه و اتهام دیوارکشی و قطع روابط با جهان و تولید پرهزینه همه چیز مطرح میشود و پاسخی عقلایی میطلبد. آیا واقعا در یک سر طیف، دیوارکشی است و در یک سر دیگر، آزادسازی تجاری و واردات مایتحاج از خارج؟
👇پاسخ تاریخ اقتصاد سیاسی جهان به این پرسش خیر است. یعنی اینگونه نبوده که کشورها یا همهچیز را خودشان تولید کنند، یا اینکه درهای واردات را باز بگذارند تا کالاهایی که مزیت ندارند را ارزان از دیگران خریداری کنند. ترکیب کسب مزیت و بهرهبرداری از مزیتهای دیگران، یک ترکیب ظریفی است که رعایت آن، مستلزم شناخت یک اصل مهم است.
🔻این اصل، عبارتست از "کسب فناوریهای حساس عصر"؛ یعنی شما قرار نیست و ممکن هم نیست که منابع محدود خود برای کسب فناوریهای تولید همه کالاها صرف کنید. اما در هر دورهای از تاریخ، علاوه بر غذا که در صدر کالاهای استراتژیک قرار دارد، کالاها و خدمات استراتژیکی وجود دارند که کسب مزیت در آنها یا عقبماندگی در آنها، جایگاه یک کشور را در نظام بینالملل تعیین میکند. در قرن نوزدهم، اگر بریتانیا موفق به تاسیس یک امپراتوری شد که خورشید در آن غروب نمیکرد، به سبب مزیتی بود که در فناوریهای استراتژیک آن عصر یعنی آهنآلات، بخار و تلگراف به دست آورد. یا آمریکا اگر در قرن بیستم قدرت برتر شد، به جهت کسب مزیت در فناوریهای فلزات، شیمیایی، الکترونیک، فضایی و اطلاعات بود. در قرن حاضر نیز، هر کشوری بتواند در هوش مصنوعی، بیوتکنولوژی، نیمههادیها و فناوریهای ارتباطی تحصیل مزیت کند، قدرت مسلط قرن خواهد بود؛ و به همین جهت، رقابت سختی در جهان حول این فناوریها در جریان است.
قانون اخیر کنگره آمریکا با عنوان
CHIPS and Science Act
که ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ با امضای بایدن اجرایی شد را باید در همین چارچوب تفسیر کرد.
📍بر اساس این قانون، بالغ بر ۵۲ میلیارد دلار برای تحقیق و توسعه در زمینه نیمههادیها و سایر فناوریها تخصیص خواهد یافت. این اقدام دولت آمریکا، یکی از مصادیق "خلق بازار" است که با تخصیص منابع عمومی، تقاضا برای یک فناوری ایجاد میشود تا با بسیج توان علمی ملی، به بازار عرضه شده و سپس به حوزه تجاری سرریز شود. به عبارت دیگر، این حوزه، حوزهای نیست که به عرضه و تقاضای بازار و توان بخش خصوصی سپرده شود، بلکه نیازمند صرف منابع عمومی است. آمریکا میتوانست به جای صرف این هزینه هنگفت، بر اصل مزیت تکیه کند و از آنجا که در نیمههادیها فاقد مزیت است، اقلام مورد نیاز خود را به قیمت ارزان از شرق آسیا تهیه کند، یا حتی به جای تحصیل فناوری، بعدها به دنبال پروژه "انتقال فناوری" از چین باشد؛ اما نیک میداند که این دو گزینه اخیر، یکی به معنی واسپاری قدرت به چین است و دیگری سراب.
✅خلاصه سخن اینکه، در فهم مفهوم مزیت، نباید اشتباه کرد. اولا مزیت، طبیعی نیست، اکتسابی است و دستیابی به آن نیازمند صرف زمان و زحمت و هزینه است؛ ثانیا کسب مزیت در همه کالاها نیاز نیست لذا مراد از آن دیوارکشی هم نیست، بلکه باید بر تحصیل فناوریهای برتر دوران تمرکز کرد؛ ثالثا مزیت از طریق سازِکار بازار به دست نمیآید و مستلزم تخصیص منایع عمومی است؛ رابعا، وابستگی در فناوریهای دوران، منتج به حاشیهزیستی سیاسی در جهان است و البته انتقال فناوری نیز، سراب است.
میتوان به جرات مدعی شد در صدر فناوریهای برترساز دوران، هوش مصنوعی قرار دارد و تاکید هوشمندانه رهبر حکیم انقلاب اسلامی در آبان ۱۴۰۰ بر ضرورت قرار گرفتن ایران در میان ۱۰ کشور برتر جهان در این زمینه، با جدیت تمام باید در برنامه هفتم توسعه دنبال شود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
❌💠 استعمار بدون رقیب
▫️▪️ شاهکار تمدن غرب ۲۲
🖋 محمدرضا مرادی / مدیر کانال جنایات غرب
🔻 انگلیسیها هر چند پس از اسپانیاییها، پرتغالیها و فرانسویها وارد ماجرای استعمارگری شدند، اما خیلی زود نفوذ و اشغالگری خود را در سراسر جهان گستراندند. گامهای ابتدایی استعمار انگلیس در آمریکای شمالی برداشته شد، اما سفرهای اکتشافی کشتیهای انگلیسی به قاره آمریکا، جز ورود به چندین مستعمرهنشین در سواحل غربی آمریکا نتیجهای نداشت؛ بهویژه که اسپانیاییهای پیشگام در این زمینه، سرزمینهای ثروتمندی را فتح کرده بودند و بهشدت از آنها محافظت میکردند. با این حال، انگلیسیها به مرور بخشهای زیادی از کانادا را تصرف کردند، سالها بعد توانستند بر سواحل شرقی سرزمین آمریکا تسلط یابند، ایالتهایی را در آنجا مال خود کنند، بر رقبای اسپانیایی و فرانسوی و هلندی خود غلبه کرده و به قدرت بدون رقیب آمریکای شمالی بدل شوند.
♻️ متن کامل یادداشت را در ص ۱۰ روزنامه #همشهری (چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۱) مطالعه کنید :
🌐 https://newspaper.hamshahrionline.ir/id/168790/
🔴 چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️تصاویر اعزام بیش از ۳۰ ماشین حمل یخ از بصره به سمت مرز شلمچه برای ادامه خدمت رسانی به زائران ایرانی.
#اربعین
ـــــــــــــــــــــــ
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺بیانیه فرانسه، انگلیس و آلمان: مواضع اخیر ایران تردیدهای جدی را در مورد قصد آن کشور برای بازگشت به توافق هستهای ایجاد کرده است...
پ.ن : ایران دیگر حاضر نیست طبق برجام هم تداوم تحریم علیه خودش را ببیند و هم توان هسته ایش را از دست بدهد؛ خشم و عصبانیت کشورهای غربی از تسلیم نشدن ایران است!
💬 تقوی نیا
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 صرفا جهت تأمل...
رسانهها به غلط «ظرفیت عظیم پیادهروی اربعین» را به «اسکان رایگان و ماساژ و واکس و انواع اطعمه و اشربه و ...» تقلیل دادهاند، نتیجهاش این شده که برخی زائران حالا که در نجف و کربلا جای خواب نیافتهاند، طلبکارند که این چه وضعیتی است!
➕ توضیح واضحات: رسانه از مسئول جدا نیست. این توئیت هم برای نادیدن قصور دستگاهها و نهادها نیست. آنسوی مسأله را دیده است.
کنار خیابان خوابیدن برای زائران عراقی اربعین کاملاً عادی است، چرا برای زائر ایرانی عادی نیست؟!
💬 محمد کلهر
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیغام یک زن ایرانی به ملکه انگلیس
هدایت شده از mesaghمیثاق
24.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺آیا مرگ ملکه انگلیس میتواند به جنبشهای جداییطلبانه دامن بزند؟
🔸 محمد حسن قدیری ابیانه، تحلیلگر مسائل سیاسی: مردم جدایی طلب بخشهایی از ایرلند و مردم داغدیده از جنگ فالکلند در آرژانتین، جشن گرفتهاند.
🔹ثابتی: آیا این اتفاق میتواند موجب بروز تغییراتی در عرصه بینالمللی شود؟
🔸قدیری ابیانه: نظام سلطنتی رو به انقراض است و هر حادثهای میتواند به این مسئله دامن بزند.
⏰ «جهان آرا»؛ شنبه و دوشنبه هر هفته ساعت ٢٢