eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
194.6هزار عکس
178.8هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 همین چند وقت قبل بود که معاون وزیر راه دستگیر شد. آن وقت یک عده که فکر می کنند هر چه بیشتر داد بزنند و انتقاد کنند ، انقلابی تر هستند ، می گویند پس کجاست گشت ارشاد مدیران ؟؟ !! 👌 در ضمن قرار هم نیست هر گشت ارشاد مسئولی مساوی با دستگیری باشد ، اگر به آن مسئول تذکر داده شود و او رویه غلطش را درست کند ، نیازی به دستگیری نیست ، همان طور که آقای هم همین نکته را گفته بودند.
حاج قاسم برای نجات کُردها از چنگ داعش از جونش مایه گذاشت و کُردها هم سردارو مثل خانواده خودشون میدونستن اونی که عکس سردار رو پاره می‌کنه کُرد نیست؛ یه تروریست تجزیه‌طلبه.. 🗣آدم
✅ در وقت هجوم، نقد نکنیم 🔹 اکنون که ضدانقلاب داخل و خارج، مزدوان آلبانی‌‌خوار، فتنه، اصلاحات افراطی، شبکه‌های خارجی و ... با بسیج همه ظرفیت‌ها در تلاشند تا این حادثه ( فوت مهسا امینی ) را در گام اول تبدیل به یک موج بلند و قوی علیه دولت و در گام دوم علیه نظام کنند، ما عرصه بشناسیم و با آنان مخرج مشترک نداشته باشیم. 🔸 مراقب باشیم؛ اکنون وقت نقدِ خطاهای معدودِ سهوی و سیلقه ای نیروها و دستگاهها نیست، وقت آسیب شناسی عملکرد دستگاهها نیست، وقت خُرده گیری به مسئولین نیست... 🔹 نباید اجازه دهیم صدای ما، کلام ما، ظرفیت ما و ... در راستای تلاش مذبوحانه دشمن قرار گیرد و بر علیه اسلام و انقلاب آخته گردد... 🔸 اکنون باید برای مردم تبیین کنیم شرایط موجود را، پازل دشمن را عیان کنیم و در جهت تخریب آن فعالیت کنیم. باید صدای دشمن را از پشت پرده تزویر کنار بزنیم و کُنه نیات او را بازگو کنیم... 🔻چند ماه پیش رهبر معظم انقلاب در دیدار دانشجویان فرمودند: در مطالبه‌گری‌ها ــ که من توصیه‌ی مطالبه‌گری میکنم به شما ــ مراقبت کنید دشمن نتواند از مطالبه‌ی به حق شما سوءاستفاده کند. هم در صورتبندی مسئله، هم در راه‌حلی که ارائه میدهید، سعی کنید با دشمن وجه مشترک و اینها پیدا نکنید. مخرج مشترک پیدا نکنید با دشمن. دشمن، هم مشکلات را مطرح میکند، هم صورت مسئله را مطرح میکند، هم به‌اصطلاح علاج و نتیجه‌گیری را مطرح میکند. 🔺 شما صورت مسئله‌تان هم با او باید فرق داشته باشد، نتیجه‌گیری‌تان هم با او باید به کلی فرق داشته باشد، چون او دشمن است دیگر، او مُغرض است، از روی خیرخواهی انجام نمیدهد کار را. ۱۴۰۱/۲/۶ ◀️ اکنون وقت مطالبه گری و نقد و نیش و کنایه نیست؛ دشمن با تمام ظرفیت رسانه ای خود به بهانه فوت مهسا امینی به میدان آمده و در حال فتنه انگیزی است، قطعا فریاد مطالبه گری و نقد ما، مخرج مشترکی میشود با دشمن و شمشیری میشود بر علیه اسلام و انقلاب ◀️ مراقب باشیم در کدام میدان قرار گرفته ایم و چگونه شمشیر میزنیم؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شیطانک ضد اسلام و ایمان ،،، خانم صهیون اموی نژاد ( مسیح ع.. نژاد) هدفش از فریب زنان عفیف و مردان غیرتمند ایران زمین چیست ؟ بله این خانم از اعضاء حزب الشیطان است که در قرآن به آنان اشاره شده (أُولَٰئِكَ حِزْبُ الشَّيْطَانِ) شیطان بر (دل) آنها سخت احاطه کرده که فکر و ذکر خدا را به کلی از یادشان برده، آنان حزب شیطانند 🔥
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ببینید:| فلسفه حجاب اجباری 🔹سوال خیلی هاست!! لا اكراه فی الدین یعنی چه؟! خیلی عالی بیان می کند حتما ببینید و در صورت نياز استدلال كنيد
💠 انتقاد حجت‌الاسلام رفیعی از قضاوت‌های ناآگاهانه ▫️ حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی در مراسم عزاداری شام حسینی در حرم بانوی کرامت گفت: وقتی طلبه جوان آمر به معروف را به شهادت می رسانند و در حوادثی مثل بمب گذاری در افغانستان و غیره هزاران نفر به شهادت می‌رسند عده ای ساکت هستند اما در حوادثی که هنوز اصل ماجرا مشخص نیست تمام نظام را به انتقاد می‌گیرند.
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعضی‌ها را تا حرف نزنند نمی‌شود شناخت‌شان! کم سن و سال، امـــا بلند نظر/ بلند نگاه / عمیق و بزرگ شبیه دخترخانمی که اربعین را در پنج مرحله تا ظهور، تبیین میکند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک روز خیلی عادی در آمریکا شاید هم برخی این نوع رفتار پلیس آمریکا با یک دختر دبیرستانی‌ آنهم در کلاس درس را نوازش بخوانند/بدانند که خدا نصیب شان نکند! و چقدر این نوع برخوردها برای شان عادی شده که آب از آب تکان نمی‌خورد و کسی اعتراض هم ندارد!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 برخورد مادبانه پلیس آمریکا با زنان را ببینید و تفاوت آن با ایران را متوجه بشوید... انگار واقعا این زنیکه شیطان صفت صهیون نژاد ، جنس اعلا و ناب می زنه 🤣 شانس بیاره خانم صهیون اموی نژاد به تور پلیس آمریکا بخوره تا زبون درازی نکنه 😆
✅مهدور الدم، مهدور الحیثیت!👆 🔹افراطیون مدعی اصلاحات، معدن تناقضند: در ماجرای قتل عمد میترا استاد به دست همسرش نجفی (با شلیک پنج گلوله)، جانب قاتل را گرفتند و انواع تهمت های ناشایست را نثار زن جوان کردند؛ ♦️حتی پا را فراتر گذاشته و راسا حکم به مهدور الدم بودن مقتول دادند! و نوشتند "کُشت که کشت، میترا استاد حقش بود"! یا "کشت که کشت، دیه اش را می دهد"! 🔹همین ها اما در ماجرای فوت مهسا امینی، علیه پلیس عقده گشایی کردند و حال آن که شلیک و ضرب و جرحی در کار نبوده؛ و ضمنا در همان صحنه مراجعه به پلیس، حدود بیست خانم دیگر حضور دارند. ♦️هنگام وقوع حادثه منجر به فوت، این مراجع قانونی ذی صلاح هستند که علت ماجرا را بر اساس اسناد و مدارک، بررسی و سپس قضاوت می کنند. 🔹اما مدعیان اصلاحات، در دو ماجرا، در یکی پیشاپیش، به قربانی تهمت زشتی زدند؛ چون قاتل هم قبیله ای بود؛ و در دیگری پیشاپیش و بدون اطلاع از جزئیات، علیه نیروی انتظامی عقده گشایی کردند؛ چون این نیرو مانع بسیاری از یاغیگری ها و قانون شکنی های شان بوده است. ♦️از نگاه اینان، هر کس مقابل شان باشد، مهدور الدَّم، یا دست کم، "مهدور الحیثیت" است!
هدایت شده از mesaghمیثاق
📌پیدا کنید پرتقال فروش را 🔸خبری در اینستاگرام منتشر می شود.. 🔸بلد می شود... 🔸ترند می شود... 🔸در اینستاگرام با تایید وتاکید دشمنان ضد نظام تقویت می شود... 🔸در جامعه تشنج ایجاد می کند... 🔸برای نظام هزینه ایجاد می کند... 🔸اما اینستاگرام با هزینه دولت ایران به کارش ادامه می دهد... 🔸همه از خبر می‌گویند نه بنگاه خبر ساز ❗پیدا کنید پرتقال فروش را... 🔴📢 صدای انقلابیون انقلاب اسلامی را ازاینجابشنوید 🔻 با فوروارد کردن مطالب کانال، را به دوستانتان معرفی کنید . 🌹☘🌺🌹🌿🍁🌸🌹🌼 https://eitaa.com/mesagh @mesagh 🌴🌴🌴 👈لطفا منتشرکنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
«مارین لوپن»، رهبر حزب راست افراطی «تجمع ملی» فرانسه، تصمیم دولت پاریس در اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه در سال جاری میلادی را محکوم کرده و آن را ناشی از «قضاوت ضعیف» دولت پاریس در شرایط جهش قیمت‌های انرژی خواند. به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، لوپن گفت،‌ دولت فرانسه تحت تاثیر تشنج آفرینی اتحادیه اروپا پیرامون جنگ اوکراین قرار گرفت و اقدام به اعمال تحریم‌های «نامناسب و بی ملاحظه» علیه روسیه کرد. پاریس به سیاست اتحادیه اروپا در اعمال تحریم‌های هر چه سخت‌تر علیه روسیه به دلیل عملیات نظامی ویژه آن در اوکراین پیوست. این تحریم‌ها با این وجود تاثیر معکوس بر خود اروپایی‌ها گذاشته وباعث متوقف شدن صادارت یک خط لوله مهم انتقال گاز روسیه به اروپا و در نتیجه جهش در قیمت‌های برق و گاز و تشدید تورم در قاره اروپا شدند. لوپن در ادامه تاکید کرد، بحران فعلی مربوط به قیمت‌های برق در فرانسه نتیجه مستقیم تصمیم دولت پاریس برای کنار گذاشتن برق هسته‌ای بعد از وقوع فاجعه هسته‌ای «فوکوشیما» در ژاپن است. فرانسه پس از وقوع فاجعه هسته‌ای فوکوشیما در اثر سونامی در ژاپن،‌ همراستا با چند کشور دیگر اروپا نظیر آلمان، به تدریج اقدام به تعطیل کردن نیروگاه‌های برق هسته‌ای خود و در پیش گرفتن مسیر تولید انرژی سبز کرد و در این روند گذار به انرژی گاز متکی بوده است. بخش عمده‌ای از گاز مصرفی در اروپا نیز با خرید گاز از روسیه تامین می‌شود اما انتقال گاز روسیه به اروپا پس از مشکلاتی که تحریمهای غرب برای توربین خط لوله انتقال گاز «نورد استریم 1» ایجاد کرد کاهش یافته است.