هدایت شده از mesaghمیثاق
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مجلس یازدهم اولویت خود را در درجه اول به اقتصاد و دردرجه دوم به برخی مسائل زمین مانده فرهنگی و مسائل اجتماعی داد.
👤 #قالیباف رئیس مجلس در نطق پیش از دستور:
🔹️ مجلس برای خنثی سازی تحریم، برنامه اصلی خود را تصویب بسته «تحول در قوانین اقتصادی» کشور قرار داد که تاکنون بخش مهمی از این قوانین را تصویب کرده و بقیه در مسیر تصویب قرار دارد.
🔸 طرح بانکداری جمهوری اسلامی مراحل نهایی خود را در کمیسیون اقتصادی طی می کند.
✅ طرح مالیات بر عایدی سرمایه بعنوان یکی از آرزوهای قدیمی برای مبارزه با سوداگری در بازار سکه و ارز در شرف بررسی در صحن است.
💢 تلاش خواهیم کرد بزودی معافیت مالیاتی کسب و کارهای کوچک را در شرایط سخت این روزها تصویب کنیم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 در کشور ما اگر فقط "امتیاز نقل و انتقال ارز بدون نیاز به ثبت" را بگیرید، دلار به زیر ۱۵ هزار تومان میرسد.
👤 #محمدرضا_یزدیزاده، تحلیلگر مسائل اقتصادی
🔹 کنترل بیت کوین ۷۵ هزار دلاری توسط دولت آمریکا قیمت آن را به زیر ۲۰ هزار دلار رساند. آیا بانک مرکزی آمریکا بیت کوین هایش را تزریق کرد که قیمتها پایین آمد؟
✅ بازار غیر رسمی مدام نرخ رسمی ارز به رسم خودش می کشد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نقشه تروری که از سالهای قبل کشیده شده بود.
🔹 وقتی جلیلی اجازه بازجویی شهید فخری زاده را به آژانس نداد.
🔸 خبرنگار NBC: درباره دکتر فخری زاده چی چیزی میتوانید به ما بگویید؟
✅ جلیلی: اجازه مصاحبه با دانشمندانمان را نمیدهیم/اتهامات جعلی قابل قبول نیست/ مبنای همکاری ما با آژانس طبق مقررات بوده و ما هر شش مسئلهمان با آنها حل کردیم و آنها نیز تایید کردند
💢 بخشی از مصاحبه دکتر سعید جلیلی، دبیر وقت شورایعالی امنیت ملی با شبکه آمریکایی NBC در سال ۸۹
🌹بمناسبت دومین سالگرد شهادت دانشمند هستهای #شهید_محسن_فخری_زاده
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 یک شرکت دانشبنیان مولد گاز به برق را بومیسازی کرد.
✅ بازطراحی و تولید قطعات...
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 قلبش را از محبتم، خالی میکنیم!
✅ محبت خدا
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 معاون نخست وزیر روسیه گفت، ما تحریم هستیم، به داد ما برسید، میخواهیم ۸۰ میلیارد دلار کالا از شما وارد کنیم.
👤 #اصغر_ابراهیمی اصل، معاون قرارگاه اقتصاد مقاومتی ستاد کل نیروهای مسلح:
✅ ابتدای امسال معاون نخست وزیر روسیه، سفیر ایران در این کشور را به جلسه ای دعوت کرد و به او گفت، به ما در این تحریمها کمک کنید، او لیست ۹۳ قلم کالا به سفیر ایران داد و به او گفت میخواهیم این لیست را از شما تهیه کنیم. از حدود ۲۸۷ میلیارد دلار واردات روسها، آنها میخواهند ۸۰ میلیارد دلارش را، ایران برایشان تامین کند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کلاس درس دشمنشناسی
👤 حضرت آیتالله خامنهای
✅ «دشمنتان را بشناسید و اوّل هم بدانید دشمن کیست؛ دشمن را اشتباه نکنید. ثانیاً وقتی دشمن را شناختید که کیست، نقطهضعفهای دشمن را بشناسید، ناتوانیهای دشمن را بشناسید. دشمن همیشه سعی میکند خودش را در نظر شما بزرگ و قوی جلوه بدهد. سعی کنید بشناسید دشمن در چه وضعیّتی است، چه ضعفهایی، چه نقطهضعفهایی، چه ناتوانیهایی دارد. دشمن را بشناسید، نقشههای دشمن را بشناسید. خیلیها در مقابل نقشهی دشمن غافلگیر میشوند؛ [مراقب باشید] غافلگیر نشوید.» ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 وزیر مستعفی راه و شهرسازی هیچ برنامه مشخصی برای بخش مسکن نداشت/ چشم رستم قاسمی به دهان معاونانش بود و با تغییر هر کدام از معاونان، مسیر وزارتخانه ۱۸۰ درجه تغییر می کرد.
👤 #ایرج_رهبر، رئیس هیات مدیره انجمن انبوه سازان استان تهران
✅ ۱۵ ماه برای ارتباط گیری و جلسه با رستم قاسمی تلاش کردم اما فقط یکبار به من وقت داده شد، برای همین یک جلسه افراد زیادی را واسطه قرار دادم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
15.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 این همان بلایی است که دشمنان این آب و خاک دارند بر سر جوانان این مملکت در میآورند!
✅ روزگاری منافقان در مسیر قدرت طلبی و رسیدن به اهداف پلید خود دست به جنایتی میزدند که کمتر کسی فکرش را میکرد. اما امروز ... آیا حالا بیبیسی و سعودی اینترنشنال کمکتان خواهد کرد؟!
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بانکها و سفارتخانههای ما در خارج از کشور به صادرکننده و فعال اقتصادی ایرانی هیچ کمکی نمیکنند!/ از ترکیه یاد بگیرید.
👤 #رضا_نورانی، رئیس اتحادیه محصولات کشاورزی
✅ بانکهای ایرانی در دوران تحریم به ما صادرکنندگان میوه کمکی نکرده و نمیکنند. سفارتخانهها هم همینطورند و نسبت به ما بیتفاوتند!
💢 چند سال پیش وقتی سرما مرکبات ما را از بین برد، سفارتخانههای ترکیه و پاکستان ظرف یک هفته با تبلیغات فراوان، تاجرانی را آوردند و مرکبات خودشان را به ما فروختند، ولی سفارتخانههای ما در کشورهای خارجی چنین دغدغههایی ندارند و رایزنهای بازرگانی فعالیتی نمیکنند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 آمریکا نتوانسته ائتلافی علیه چین تشکیل دهد.
👤 #دیاکو_حسینی
🔹 در بحث نقاط ضعف آمریکا یا محدودیتهایی که در رقابت با چین دارد، یک وجهش برمیگردد به وضعیتی که امروز اقتصادش دارد. این روزها اقتصاد آمریکا در تنیدگی بسیار زیادی با چین قرار گرفته و همین موضوع دستوبال آمریکا را در رقابت با چین بسته است.
🔸 بهرغم اینکه جداسازی اقتصاد چین و آمریکا دنبال شده ولی هنوز اقتصاد چین و آمریکا بسیار وسیع است، حدود 800 میلیارد دلار ارزش این ارتباط است که نشان میدهد جدا شدن اقتصاد آمریکا و چین دشوار است. همین مساله آمریکا را در پیشبرد منافع استراتژیک خودش، یعنی مهار چین دچار محدودیت کرده است.
✅ ما میدانیم کشورهای اندکی وجود دارند که حاضرند وارد اتحادهای رسمیتر با آمریکا برای مهار چین شوند، حتی دوستان آمریکا در منطقه شمال شرق آسیا هم در این مورد کمتر اقبالی نشان میدهند.
🔹 همچنین آمریکاییها علیرغم اینکه آگاهی دارند که چین برایشان در بلندمدت یک چالش جدی است و این در اسناد استراتژی امنیت ملی آمریکا سالهاست درحال تکرار است، ولی رفتار چین تا امروز تهاجمی و مداخلهآمیز در امور سایر کشورها نبوده که امکان تشکیل ائتلافهای قدرتمند را فراهم کند.
🔸 افکار عمومی خود آمریکا نسبت به چین در یکدهه گذشته منفیتر شده، یعنی امروزه مردم آمریکا به چین اکثریت نظر منفی دارند تا مثبت. اما این موضوع درباره جهانیان صادق نیست، هرچند چینهراسی در بخشهای مختلفی از جهان هم بهخاطر عملکردهای مبهم چین و هم بهخاطر تبلیغات و پروپاگاندای غربیها روبه افزایش است، با این حال هنوز نظر غالب جهان نسبت به چین منفی نیست. از همین رو شاهدیم که غالب کشورهای جهان با چین تداوم همکاری دارند.
✅ مردم جهان که نسبت به چین هراس دارند، همزمان نسبت به آمریکا هم خوشبین نیستند و همین موضوع کار را برای آمریکا سختتر میکند. اینکه آمریکاییها ممکن است چه زمانی در این راه موفق شوند بستگی به رفتار چینیها در آینده دارد.
🔹 چینیها بهرغم اینکه پیشرفتهای قابل توجهی در حوزه نظامی -هم بهلحاظ تکنولوژیک و هم در بحث افزایش بودجه نظامی- داشتهاند، هنوز در این زمینه فاصلهای جدی با آمریکا دارند. شکاف بودجه نظامی چین و آمریکا چشمگیر است.
🔸 نکته بعدی آنکه یکی از مزیتهای بسیار مهم آمریکا در حوزه نظامی و استراتژیک، شبکه متحدان این کشور است که در سراسر جهان پراکندهاند. این باعث شده تا آمریکا در مواقع ضروری، توانایی همافزایی با متحدانش در امور نظامی را داشته باشد. مثل ناتو و کشورهای اروپایی و ... .
✅ این درحالی است که چین برخلاف آمریکا فاقد شبکه متحدان است. مثلا بهرغم رابطه نزدیکی که با روسیه دارد، با مسکو وارد اتحاد نظامی نشده است.
🔹 نکته قابل توجه اینجاست که آمریکاییها برای آینده نگرانند و طبیعتا تلاش هم خواهند کرد که در حوزه تکنولوژی نظامی چه در دریا، چه در زمین، چه در فضا و چه در حوزه سایبری، از چین جلوتر عمل کنند. نکته دیگر هم آنکه تلاش میکنند تا کشورها را متقاعد کنند که اتحادشان با آمریکا را ادامه داده یا وارد همکاری نظامی بلندمدت با چین نشوند.
💢 بنابراین چالش نظامی چین برای آمریکا حداقل موکول به یک دهه آینده است. آنچه ما امروز چالش چین برای آمریکا مینامیم عمدتا جنبه اقتصادی دارد تا نظامی.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 کاهش 76 درصدی بارندگیهای تهران در یک سال گذشته
👤 #احد وظیفه رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی
🔹️ استان تهران بهطور متوسط8.1 میلیمتر بارندگی دریافت کرده است. یعنی برای سال آبی جدید که از اول مهر شروع شده این میزان بارندگی ثبت شده است. استان البرز نیز 24.1 میلیمتر بارندگی داشته است. البرز و تهران را نمیتوان از نظر آب تفکیک کرد چراکه بهعنوان مثال رودخانه امیرکبیر و طالقان هر دو استان را تامین میکنند. پیش از این در استان تهران بهطور نرمال ۴۶ میلیمتر بارندگی دریافت میکردیم.
🔸️ امسال اما تنها ۸ میلیمتر دریافت کردیم یعنی عملا بارندگیهای پاییزی ما ۳۸ میلیمتر از حد نرمال کمتر است. این آمار البته نسبت به میانگین بلندمدت است، میانگین ۳۰ ساله ما از ۱۳۷۱ تا ۱۴۰۱ است. درواقع بر مبنای استانداردهای سازمان جهانی هواشناسی باید همواره تفاوتها را نسبت به بلندمدت 30 ساله محاسبه کنیم که با توجه به اینکه سال ۲۰۲۰ تمام شد، مبنای امسال سازمان جهانی هواشناسی به ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۰ تغییر یافت.
✅ در سالهای ۱۳۷۱ تا ۱۴۰۱ متوسط بارندگی در استان تهران ۴۶ میلیمتر بوده است. اگر این تغییر را اعمال نکرده بودیم مقاطع زمانی 50 سال گذشته نیز در تحلیلمان دخیل میشد و با توجه به بیشتر بودن بارندگیها و کمتر بودن خشکپسالی در زمان قدیم، اوضاع بسیار بحرانیتر به نظر میرسید. چراکه ما ناهنجاری را حساب میکنیم و تغییر مبنا، عدد را تغییر میدهد. وقتی میگوییم ۸۰ درصد کاهش بارندگی یعنی میانگین بارشها در سالهای گذشته بیشتر و تعداد خسکسالی کمتر بوده است. اگر دوره را طولانیتر درنظر بگیریم شدت خشکی افزایش پیدا میکند.
🔹️ اگر مبنای آماری را ۱۳۷۱ تا ۱۴۰۱ درنظر بگیریم تا الان در تهران ۸۲ درصد بارندگیهای ما زیر حد نرمال است و در استان البرز ۶۴ درصد زیر حد نرمال است. این آمار محاسبه نسبتا دقیقی است به این خاطر که تعداد زیادی ایستگاههای بارانسنجی و هواشناسی برای این محاسبهها بهکار گرفته شده است.
🔸️ وقتی میگوییم ۸۰ درصد کاهش بارندگی یعنی میانگین بارشها در سالهای گذشته بیشتر و تعداد خسکسالی کمتر بوده است. اگر دوره را طولانیتر درنظر بگیریم شدت خشکی افزایش پیدا میکند. اگر مبنای آماری را ۱۳۷۱ تا ۱۴۰۱ درنظر بگیریم تا الان در تهران ۸۲ درصد بارندگیهای ما زیر حد نرمال است و در استان البرز ۶۴ درصد زیر حد نرمال است. این آمار محاسبه نسبتا دقیقی است به این خاطر که تعداد زیادی ایستگاههای بارانسنجی و هواشناسی برای این محاسبهها بهکار گرفته شده است.
✅ سال گذشته در استان البرز در همین بازه زمانی ۷۴ میلیمتر بارندگی داشتیم که با توجه به رقم امسال یعنی 24.1،کاهشی ۵۰ میلیمتری را نسبت به سال گذشته شاهد هستیم. در استان تهران نیز امسال 8.1 میلیمتر بارندگی داشتیم که سال گذشته تا این زمان ۳۳ میلیمتر بود. بنابراین ۲۵ میلیمتر یا 76 درصد نسبت به سال قبل بارندگیها در استان تهران کاهش پیدا کرده.
💢 حداکثر ۸-۷ درصد آب کشور برای استفاده شرب مورد نیاز است. این خشکسالیها به حدی شدید بود که تامین آب شرب برخی شهرها همچون همدان سخت شد بهطوریکه قطعی چند هفتهای داشتند و مجبور بودند از تانکر برای آبرسانی استفاده کنند.