هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴سفر شی جین پینگ به غرب آسیا تضعیف ایران یا آمریکا؟
▪️در رسانه های داخلی سفر رئیس جمهور چین به منطقه در حد موضع گیری ها در قبال ایران بازتاب داده شد: بیانیه مشترک عربستان و چین درباره الف: همکاری هسته ای ایران با آژانس و رعایت حسن همجواری،
ب: در نشست اتحادیه عرب با پینگ نیز تاکید بر مسئله همیشگی این اتحادیه مبنی بر حل و فصل مسئله جزایر سه گانه ایران!
⏪اما نکته مهم این دیدار که سعی می شود به فراموشی سپرده شود تضعیف جایگاه آمریکا در منطقه است.
این بدیهی است که ایران درباره جزایر سه گانه خود نه به اتحادیه عرب و همه نشست های پیشینش و نه بیانیه پایانی با چین وقعی نمی نهد چرا که این بیانیه، بیانیه ای غیر الزام آور پایانی نشست اتحادیه عرب است که هرباره تکرار می شود.
▪️سمت و سوی کلی موضع چین تضعیف جایگاه آمریکا در منطقه به ویژه کشورهای نفت خیز است ولی عربستان سعی میکند پیکان همکاری چین با عربستان را به سمت ایران تقویت کند!
▪️چین در حوزه منطقه یک سیاست چند وجهی را دنبال میکند که عربستان را در کنار ایران و قطر و حتی رژیم صهیونیستی قرار میدهد و پیکان این سیاست چند وجهی در نهایت تضعیف آمریکا در منطقه است، نکته ای که جریان غرب گرای داخلی سعی میکند در لفافه موضع اتحادیه عرب در قبال ایران به هر شکل ممکن پنهان کند!
▪️به نظر میرسد اهمیت سفر پینگ به منطقه بیش از آنچه که رسانه های داخلی بر موضع گیری علیه ایران را پر رنگ میکنند(تلاش عربستان هم این است که این دیدار را به سمت ایران جهت دهی کند)، نشانگر تضعیف هرچه بیشتر آمریکا در منطقه است.
▪️در این راستا موضع گیری سیاست خارجی ایران در خصوص سفر پینگ به منطقه علاوه بر اینکه باید ناظر به دفاع از تمامیت ارضی و منافع ملی باشد، بصورت کلان و استراتژیک باید در راستای تضعیف هرچه بیشتر آمریکا در منطقه نیز باشد بخصوص که چین به جایگاه بلند ایران در رقابت تمدنی با آمریکا واقف بوده و می داند در نزاع کلان بین المللی نزدیکی مناسبات میان چین، روسیه و ایران در قبال غرب اصلا قابل قیاس با کشورهای عربی که بقای خود را در روابط با این یا آن قدرت تعریف می کنند، نیست!
هدایت شده از mesaghمیثاق
45.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سفر رئیس جمهور چین به عربستان - آیا چین ایران را دور زد؟!
محمد ندیمی
#ایام_فاطمیه
#فاطمیه
🛑📢 مارا به دیگران معرفی کنید
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#لبیک_یا_خامنه_ای
👈 #انتقام_سخت 👈 #پایان_مماشات
@mesagh
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از mesaghمیثاق
@tahlilgar_siasi •.mp3
13.37M
سفر رئیس جمهور چین به عربستان - آیا چین ایران را دور زد؟!
محمد ندیمی
#ایام_فاطمیه
#فاطمیه
🛑📢 مارا به دیگران معرفی کنید
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#لبیک_یا_خامنه_ای
👈 #انتقام_سخت 👈 #پایان_مماشات
@mesagh
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توهم شیشه شکسته اقتصاد جنگ
زهرا فتوره چی
#ایام_فاطمیه
#فاطمیه
🛑📢 مارا به دیگران معرفی کنید
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#لبیک_یا_خامنه_ای
👈 #انتقام_سخت 👈 #پایان_مماشات
@mesagh
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰 #لوح | مقایسهی عملکرد سازمان ملل در مواجهه با دو تجاوز نظامی در دنیا
_________
🗓 به مناسبت ۱۸آذر سالروز معرفی عراق بعنوان مسئول و آغازگر جنگ از سوی دبیر کل سازمان ملل
💢 یک موقعیت اما دو برخورد متفاوت از سازمان ملل!!
♨️ اقدام فوری سازمان ملل درباره حمله به کویت، در اعلام متجاوز بودن عراق و همچنین اعلام ضرب الاجل برای خروج نظامیان عراقی، در مقابل تعلل آن سازمان در قبال ایران، امری است که به وضوح دشمنی و خصومت برخی از اعضا و اقدام ناعادلانه این سازمان را ثابت می کند.
🔻 در فاصله جنگ هشتساله ایران و عراق، شورای امنیت مجموعا 11 قطعنامه صادر کرد که در 3 قطعنامه به مسائل شیمیایی و در 8 قطعنامه به جنگ پرداخته است. اما در فاصله یکساله جنگ عراق وکویت، 40 قطعنامه توسط شورای امنیت صادر شد. بر این مبنا اگر به کشوری تعرض شود و نقض صلح انجام شود، شورای امنیت باید فعالیتهایی انجام دهد و حتی مختار به فعالیت نظامی است و در این مورد ورود کرد.
🔻 سازمان ملل نه تنها در دوره جنگ تحمیلی، عراق را مجبور و محکوم به خروج از ایران نکرد، بلکه حتی آن را به عنوان متجاوز نیز معرفی ننمود. تنها تلاش آن سازمان در طی 8 سال جنایات رژیم بعثی، محدود به اعلام آتشبس بود که نه تنها سودی برای ایران نداشت بلکه به ضرر تمامیت ارضی ایران اسلامی نیز تمام می شد.
🔻 با وجود تلاش های بسیاری نیز که مسئولان وقت در اقناع اعضای سازمان ملل در اصلاح قطعنامه ها داشتند، نهایتا در قطع نامه 598 نیز عراق به عنوان متجاوز اعلام نشد و تعیین آن به آینده موکول گردید.
پس از گذشت حدود 3 سال از جنگ تحمیلی، و طی فرآیندی -و احتمالا به دلیل انتقام از عراق به واسطه حمله به کویت- دبیرکل سازمان ملل در گزارشی به شورای امنیت، عراق را به عنوان متجاوز اعلام نمود ولی شورای امنیت آن را نیز تایید ننمود.
🔻 به هر حال شورای امنیت سازمان ملل میبایستی گزارش دبیرکل را تصویب کرده و به صورت رسمی عراق را به عنوان متجاوز اعلام میکرد که چنین اقدامی صورت نگرفت. در مجموع میتوان گفت که اظهار نظر و گزارش دبیرکل سازمان ملل به صورت رسمی تجاوز نظامی عراق به ایران را در اسناد رسمی و در افکار عمومی ثبت کرد، ولی باعث نشد که ایران بتواند خسارات خود را از عراق مطالبه و دریافت نماید.
🔻 اگر به رفتاری که شورای امنیت سازمان ملل با تجاوز عراق به کویت با حمله ارتش عراق به سرزمین ایران انجام داد توجه کنیم در مییابیم که از همان روز اول اشغال کویت، شورای امنیت سازمان ملل عراق را متجاوز اعلام کرد و لشکرکشی عراق به کویت را محکوم کرد و خسارات مستقیم و غیر مستقیم کویت از این تجاوز را برآورد کرد و تا دلار آخر آن را از عراق دریافت نمود.
برگرفته از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
هدایت شده از mesaghمیثاق
فقه خوارجی و حمایت از جلادان
[ص١ از ٣]
🔹اقدامات ضدامنیتی تروریستها و برخی فریبخوردگان در اغتشاشات اخیر جمع زیادی از اقشار مختلف مردم و همچنین نیروهای حافظ امنیت را مجروح ساخت یا به فیض شهادت رساند و در مقابل نیروهای خدوم اطلاعات و امنیت کشور با جانفشانی و فعالیت مجاهدانه حربههای ضدامنیتی را خنثی ساختند و قهرا محاربان، باغیان و جنایتکاران را به دست قانون سپردند و قوه قضائیه نیز با بخشی از دستگیرشدگان مماشات کرد و برخی دیگر را محکوم به اعدام یا سایر احکام قضایی نمود.
از ابتدای شکلگیری اغتشاشات مسئولین نظام در سطوح مختلف بهدلایل گوناگون به نرمش و تسامح با دستگیرشدگان پرداختند اما بر خلاف انتظارات نهتنها جریان غربزده و اتباع حوزوی و غیرحوزویشان این نرمش و تسامح را ندیده گرفتند بلکه بهعکس امروز طلبکارتر از گذشته با سر هم کردن چند فقره فقهی یا مطلب شبهحقوقی نظام را متهم به برخورد بیرویه با باغیان و محاربان و جانیان میکنند و پروژه «عوض کردن جلاد و شهید» را نه از سالهای بعد که از امروز آغاز کردهاند.
بخشی از این افراد از جمله #سروش_محلاتی همان کسانی هستند که از ابتدا با موضعگیری غلط و تحریفآمیز خود آتش اغتشاش را شعلهور ساختند و چه بسا در صورت پاسخگویی به مطالبه جریان حوزوی انقلابی و برخورد قضائی با این عناصر، امروز امثال محمد محلاتی بار دیگر امنیت روانی مردم را مشوش نمیکردند و هزینه اضافه برای ملت نمیتراشیدند.
محمد محلاتی در دو یادداشت اخیر خود، مجددا از موضع «وکیل البغاة و المحاربین» سخن گفت و با تحریف موضوعات و احکام فقهی به محاربه شبهعلمی با نظام اسلامی پرداخت.
آخرین تحریفات محمد محلاتی را در سه ناحیه پی میگیریم:
١. تحریف موضوعی
۲. تحریف حکمی
٣. تحریف مصداقی
١.تحریف موضوعی
١.١. اخذ قید «قتل» در مفهوم باغی
محمد محلاتی در تعریف «بغی» مینویسد:«خشونتهایی که توسط گروهها و سازمانهای مسلح انجام میشود. سازمانهایی که به هدف براندازی حکومت و یا ضربه زدن به آن از راه به قتل رساندن افراد موثر حکومت تشکیل میشود...[این گروه] در فقه "فئه باغیه" نامیده میشود.»
محمد محلاتی در مقام تعریف «بغی» و «اهل بغی» قید «قتل افراد مؤثر حکومت» را اضافه کرده است اما دلیل فقهی روشنی برای این تقیید وجود ندارد و مخاطب عام گمان میکند که تنها افرادی که اقدام به قتل سران و مؤثرین حکومت میزنند «باغی» هستند و اگر جماعت آشوبطلب به افراد مؤثر حکومت (که انصراف دارد به خواص و نخبگان حکومتی شناختهشده) کاری نداشتند اما مدافعان مظلوم امنیت و عناصر کفِ میدانِ نظام را به شهادت رساندند یا اساسا اقدام ضدامنیتیشان به قتل افراد منجر نشد موضوع باغی بر آنها صدق نمیکند.
شکی نیست که انگاره القا شده از جانب محلاتی باطل است. شیخ طوسی در تعریف اهل بغی مینویسد:«كلّ من خرج على إمام عادل، و نكث بيعته، و خالفه في أحكامه، فهو باغ، و جاز للإمام قتاله و مجاهدته»(النهایة، ص296، همچنین: ر.ک: المؤتلف من المختلف، ج2، ص377، سرائر، ج2، ص16، شرائع، ج1، ص307) طبق این تعریف خروج بر حکومت امام عادل و شکستن بیعت با او و مخالفت علنی با وی «بغی» محسوب میشود و قید مورد ادعای محلاتی نیز در این تعریف جایی ندارد.
١.٢. اخذ قید «پراکندگی» در مفهوم باغی
محمد محلاتی مینویسد:«خشونت هایی که توسط افراد معترض پراکنده...انجام میشود... مشمول حکم باغی نیستند و برخورد با آنها متفاوت است.» و در ادامه به کلام شیخ طوسی استناد میکند. متن شیخ طوسی از این قرار است:«أن يكونوا في منعة لا يمكن كفهم و تفريق جمعهم إلا بإنفاق و تجهيز جيوش و قتال، فأما إن كانوا طائفة قليلة و كيدها كيد ضعيف، فليسوا بأهل البغي»(المبسوط، ج7، ص264) محمد محلاتی با عباراتی دیگر این کلام شیخ طوسی را آورده است اما با نگاهی به همین متن، تحریفگری سروش محلاتی آشکار میگردد چه آنکه شیخ طوسی در مفهوم اهل بغی به «پراکندگی یا عدم پراکندگی» موضوعیت ندادهاند بلکه آنچه از دیدگاه ایشان موضوعیت دارد قوت اهل بغی است بهگونهای که حکومت را مجبور به پرداخت هزینه نظامی، آمادهباش نظامیان و ورود نظامی به عرصه اغتشاشات کند. ظاهرا محمد محلاتی از ذکر قید «پراکندگی» میخواست زمینه برخورد با آشوب بغاة در اغتشاشات اخیر را از بین ببرد چراکه ویژگی ذاتی این اغتشاشات «پراکندگی محیطی و جغرافیایی» بود اما با تبیین مختصر کلام شیخ طوسی، که مستند محلاتی برای اثبات مدعایش بود، روشن شد که چنین قیدی حقیقت فقهی ندارد و همانطور که مشاهده کردیم آشوبهای ضدامنیتی اخیر به گونهای بود که جز با هزینهکرد نظامی، آمادهباش گسترده نیروهای خدوم امنیتی و ورود سخت در تقابل با آشوبگران امکان برخورد وجود نداشت.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔵 اثرات اعدام محسن شکاری
۱_ پیام به سایر اغتشاشگران و لیدرها که سزای ایجاد رعب و وحشت عمومی اشد مجازات است و لزوما مجازات اعدام برای بکار گیری سلاح منتهی به قتل نیست. صرف ایجاد رعب و وحشت و نا امنی برای این حکم کافی است.
٢_ پیام به رسانه های خارجی که فشار رسانه ای مانع اجرای عدالت نخواهد شد، حال اینکه خود آن رسانه ها میدانند که این حکم نقش بازدارندگی شدیدی نسبت به آشوبهای بعدی که در صدد تدارک آنند، خواهد داشت.
٣_ جریحه دار شدن احساسات عمومی. بسیاری از مردم از شنیدن چنین خبری ناراحت میشوند، بخصوص که رسانه مثل همیشه در اقناع افکار عمومی خوب عمل نکرد و ناگهان در اخبار خبر اعدام محسن شکاری را اعلام کرد درحالیکه بسیاری از مردم اصلا نمیدانستند قضیه از چه قرار است، صداوسیما و دیگر رسانههای حاکمیت باید جرمی که این فرد انجام داده بود را بهتر به مردم نشان میداد. اما خرد جمعی همین مردم تصدیق میکند که با مجازات مخل امنیت (محارب)، احساس امنیتی که از مردم سلب شده، به جامعه باز میگردد و عدم مجازات موجب جری شدن سایر اغتشاشگران و در نتیجه اتفاقات مشابه بعدی خواهد بود.
🔻پ ن ۱. در این بازه زمانی مورد 1 و 2 اولویت بیشتری نسبت به مورد 3 دارند و صحبت از رافت اسلامی در شرایط فعلی، جامعه را در معرض ناامنی مکرر قرار خواهد داد. بنابراین هرچند احساسات عمومی یاری نکند اما پیام اصلی به اغتشاشگران صادر شد و عموم جامعه از اثرات مثبت آن بهرهمند خواهند شد.
🔻پ.ن ۲. قرار نیست بخاطر این اعدام بریزیم بیرون وشادی کنیم. ولی میتوانیم با تبیین چرایی وجود چنین حکمی در قوانین کشور و وجود احکام مشابه و بسیار سختگیرانه تر در قوانین سایر کشورها، به اثرات مثبت و بازدارنده این حکم برسیم و از شجاعت و وظیفه شناسی سیستم قضایی در این برهه پرفشار رسانه ای تشکر کنیم. بخصوص که در روزهای آینده احتمالا احکام مشابهی اجرا خواهد شد.
(درپیام بعدی شبهات و سوالات دیگر را پاسخ خواهم داد)
#حسین_دارابی
هدایت شده از mesaghمیثاق
خیلی جالبه، کانال براندازان که تا دیروز چه مطالبی میگذاشت، الان شده کلاس درس خارج فقه #محاربه 😂
طرف تا دیروز نه تنها لفظ امام رو برای امام خمینی بهکار نمیبرد بلکه یه صفت ناشایست هم بعدش میآورد و حرفهایی میزد که نمیشه گفت. الان تو کانالش داره میگه نظر امام خمینی(ره) درباره محاربه اینه😂 نظر آیت الله خامنهای اینه، نظر علامه طباطبایی اینه. تازه الفاظ عربی هم بهکار میبرن😅
خیلی جالبه، مطالب چند روز قبلشون درباره فراخوانهاشون بود، درباره اعتصاب و این حرفا و تهدیدهایی که میکردن دیگرانو، الان دارن تحریرالوسیله امام رو تدریس میکنن تا بتونن از اعدام محاربین جلوگیری کنن
#حسین_دارابی
#ایام_فاطمیه
#فاطمیه
🛑📢 مارا به دیگران معرفی کنید
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#لبیک_یا_خامنه_ای
👈 #انتقام_سخت 👈 #پایان_مماشات
@mesagh
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 پاسخ قاضی جهانبخش خطاب به عضو هیات علمی دانشگاه تهران
🔸آقای دکتر محسن برهانی، سلام علیکم. قطعا این روزها مسئولین قضایی کارهای مهم تری داشته و فرصت نکرده تا به شما پاسخی دهند فلذا اینجانب به عنوان سرباز دستگاه قضایی و جبهه مقاومت، پاسخ مختصری از سر دلسوزی خدمت شما عرض می نمایم. در دانشگاهی که شما مدرس آن هستید (دانشگاه تهران)، ما و خیلی قضات دیگر درس خوانده و فارغ التحصیل شده ایم. بد نیست که در این فصل صید فالوور کمی هم به جای توییت زدن، مطالب دیگران را بخوانید. حتما در این چند ساعت اخیر، خود نیز متوجه شده اید که صحبت هایتان پیرامون اعدام یک محکوم به «محاربه» مورد تأیید هیچ حقوقدانی و احتمالا وجدان خودتان نیز قرار نگرفته است!
🔸در توییتی عجیب گفته اید که: «در اعتراضات اخیر کسانی که دست به سلاح بردند، هدفشان ترساندن ماموران امنیتی و نظامی بود و اتفاقا به دنبال ایجاد قوت قلب و تشجیع مردم بوده اند. بنابراین جرم محاربه محقق نشده است و چنین احکامی محل اشکال است. اعدام هایی غیر شرعی و به قصد ارعاب عمومی!» ایجاد قوت قلب میان مردم؟ «أَعُوذُ بِاللَّهِ أَنْ أَكُونَ مِنَ الْجَاهِلِينَ» (آیه ۶۷ سوره بقره) صدها نیروی نظامی حاضر در خیابان ها مردم نیستند؟ جمعیت حدود ۸۴ میلیون نفری کشور را چه می گویید؟ اگر فالوورهایتان ریزش نمی کند بد نیست آنها را نیز بخشی از ملت بدانید! این اشرار دقیقا به چند نفر از اقیانوس ملت قوت قلب داده اند؟ دختر و همسر شما با دیدن تصاویر قدرت نمایی داعشیان مسلح و قاتلین شهیدان روح الله عجمیان و آرمان علی وردی قوت قلب گرفته یا ترسیده اند؟ در این مدت از آنها درخواست ماندن در منزل کرده اید یا حضور در خیابان های پر از قوت قلب دهندگان مسلح که در برخی شهرهای مرزی لباس زیر زنان را به آتش کشیده اند؟
🔸شما طلبه اید؟ طلبه باید طالب حقیقت باشد. اگر طالب حقیقت هستید مطالعه تطبیقی کنید تا متوجه شوید که اظهارنظرهای سهل اندیشانه اساتید دانشگاه های خارجی در مجامع عمومی برای آنها چه تبعاتی دارد! حتی زندانیان فاقد سواد حقوقی نیز در این چند سال معنای «محاربه» را بواسطه رسانه ای شدن برخی جنایات اوباش متوجه شده اند! متاسفانه آنقدر سهل اندیشانه اظهارنظر نموده اید که تا این لحظه منتظر اعلام خبری مبنی بر هک شدن تلفن همراهتان از سوی دشمنان نظام و درج این توئیت از سوی آنان بوده ایم!
🔸الحمدلله که هم حوزوی هستید و هم دانشگاهی، از منظر فقهی بزه محاربه اینگونه تعریف شده است که: «و هي تجريد السلاح برة او بحرة، ليلا أو نهارة، لاخافة الناس في مصر وغيره من ذكر او انثى، قوي او ضعيف.»
(محاربه عبارت است از بیرون کشیدن سلاح به منظور ترساندن مردم اعم از اینکه در خشکی باشد یا در آب، شب باشد یا روز، در شهر باشد یا غیر آن، مرد باشد یا زن، قوی باشد یا ضعیف). از منظر قانون نیز در ماده ۲۷۹ قانون مجازات اسلامی محاربه عبارت است از: «کشیدن سلاح به قصد جان، مال یا ناموس مردم یا ارعاب آنها به نحوی که موجب ناامنی در محیط گردد.» عمل محکوم مورد ادعای شما جز به قصد ناامنی در محیط دلیل دیگری داشته که خودش از آن بی خبر بوده؟ ایشان نه تنها قصد ابتدایی مبنی بر ترساندن مردم (جمعیت پایتخت) را داشته و با آنها هیچ خصومتی شخصی نداشته، بلکه همانگونه که قانونگذار در ماده ۱۴۴ قانون مجازات اسلامی در خصوص جرایم مقید به وقوع نتیجه از جمله محاربه بیان نموده، «علم به وقوع نتیجه» (ایجاد نا امنی در محیط) که در حکم قصد مستقیم و بدل از آن بوده است را، آن هم با وصف بستن خیابان با سلاح، توام با مجروح کردن مامور قانون متعاقب فراخوان ده ها گروه تروریستی داشته است!
🔸با این تحلیل متاسفانه حقوقی شما، تروریست حرم مطهر شاهچراغ (ع) هم قصد ایجاد همبستگی ملی داشته است. تعجب نکنید! قصد ایجاد همدلی برای بخشی از مردم دولت اسلامی عراق و شامشان را می گویم، آخر از منظر آنها خاک ایران هم بخشی از سرزمین دولتشان است که ما فعلا ما غاصب آن هستیم! سال ۱۳۹۳ فیلمش را ندیدید که در موصل عراق وعده حضور با تانک در میدان آزادی را دادند؟ بد نیست که بدانید دکتر ابوبکر البغدادی نیز در رشته حقوق تحصیل کرد اما اظهاراتش موجب شهادت صدها هزار جوان و از قضا شهادت یکی از دانشجویان مقطع ارشد حقوق دانشگاه تهران خودتان به نام بابک نوری هریس از گیلان در سوریه شد که بورسیه آلمان نیز شده بود!
🔸این روزهای پر درد برای مادران داغ دیده و پر رونق مجازی برای شما، تمام شدنی است اما شان یک طلبه حوزه و دانشگاه تراز انقلاب اسلامی را رعایت کنید. فتوای قضایی ندهید که قانونا صلاحیتش را ندارید. هشدار می دهیم که در مرگ هم وطنان «سبب اقوی از مباشر» نشوید! حرفی نزنید که در کوچک ترین گستره ممکن هم نتوانید از آن دفاع کنید! «وَ الْقَلَمِ وَ ما يَسْطُرُونَ» (قسم به قلم و به آنچه مىنويسند!» در پناه خدا باشید.
#حسین_دارابی
#ایام_فاطمیه
هدایت شده از mesaghمیثاق
💥باعرض پوزش از این👇 مثال ولی مثل اینکه چاره ای جز این نیست...!
نقل است درنجف قدیم دخترخانمی برای شکایت از پسر همسایه رفت خدمت یکی از علما و گفت:
این آقا دیشب ۱۰۰ بار با من زنا کرده!
عالم بزرگوار هم پس از شنیدن شکایت او گفت:
دخترم تو یا معنای زنا را نفهمیدی و یا ۱۰۰ تا را نمی دانی چند تاست لذا کمی حسابت را تقویت کن بعدا بزرگتر شدی معنای زنا راهم میفهمی!
🔴 جناب عبدالحمید!
واقعا حق دارید که هر روز اتهام ظالمانه دیکته شده ای به این #نظام_مظلوم وارد کنید چرا که در سعودی قبله آمالتان نبوده اید تا معنای ظلم را بچشید!
تو با وجود یک قلم اعدام وحشیانه ۸۱ زندانی بدست #آل_سعود که برخی از آنها کودک بودند با چه رویی مدعی هستید، هیچ جای دنیا مثل ایران اعدام نیست؟!
تو با چه رویی دم از عدالت میزنید درحالی که یکی از پرورش یافته گان جنابتان #عبدالمالک_ریگی خون بیش از ۸۰۰ مسلمان مظلوم شیعه و سنی بلوچ را ریخت؟!
تو هنوز در دیدگاههای مثلا فقهی خود اجازه ورود زنان را به مساجد نداده اید با چه رویی بر موج شعار گمراهان #زن_زندگی_آزادی سوار میشوید؟!
بعنوان یک طلبه مبتدی شیعه بیش از شیعیان برای #مظلومیت_اهل_سنت میسوزم و اشک میریزم که بعضا گرفتار رهبرانی چون تو هستند!
درسته که امروز اغواگری علیه ما دنیا را پر کرده و #دروغگویی_کنتور_ندارد اما ملت فهیم ایران چه شیعه و چه سنی به این نظام ایمان دارند، تو آنها را چه فرض کرده اید که چنین هر روز دروغی تولید میکنید و...؟!
آیا نمی دانید چه تعداد از همان اهل سنت بلوچ در دفاع از همین نظام بشهادت رسیدند که شهید #عبدالواحد نه اولین آنهاست و نه آخرینشان؟
#ایام_فاطمیه
#فاطمیه
🛑📢 مارا به دیگران معرفی کنید
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#لبیک_یا_خامنه_ای
👈 #انتقام_سخت 👈 #پایان_مماشات
@mesagh
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑📢فقه خوارجی و حمایت از جلادان
[ص٢ از ٣]
١.٣. اخذ قید «عدم نیت مخالفت با نظام» در مفهوم محارب
محمد محلاتی ظاهرا بدون آنکه کسی از او بخواهد وکالت داعشیهای وطنی و غیروطنی را یکتنه بر دوش گرفته و در این زمینه از هیچ تحریف سطحی دریغ نمیکند. او در موضوع محارب، که از مفاهیم ریشهدار در فقه اسلامی است، قیدی را ذکر میکند که هیچ مستند فقهی، اصولی یا حتی عقلی ندارد. او مینویسد:
«محارب و مفسد فی الارض از جنس قطاع الطریق و اشرار خون آشام است که در صدد قتل و غارت مردم است ... ولی معترض قانون شکن در برابر حکومت موضع دارد و بدنبال استقرار نظم دیگری است و به این دلیل است که این دو کاملا از دو جنس متفاوتی هستند.»
با این توصیف مفهوم «محارب» مقید به «عدم نیت مخالفت با نظام» است درنتیجه هرکس که خالصانه (!) نیت کند و در راه مخالفت با نظام اسلامی دست به هر جرم و جنایتی بزند و برای اسقاط نظام اقدام به قتل سرباز مدافع امنیت، سنگسار کردن بسیجی مظلوم، تکهتکه کردن افراد به ظنّ بسیجی بودن، هتک عرض نوامیس مردم به صرف چادری بودن و... کند و نیروی امنیتی را به آتش بکشد و اموال بیتالمال را بسوزاند از نگاه محمد محلاتی نه تنها محارب نیست بلکه یک «معترض مظلوم» است و حکومت نیز حق ندارد حکم محارب را علیه او جاری کند.
ای کاش مسئولین قضائی در کنار بغاة و محاربین، مفتی البغاة و المحاربین را نیز به دادگاه میکشاند تا مردم از شر تئوریسینهای خشونت و حامیان داعش داخلی رها میشدند و زندگی عادی و بهدور از ناآرامی را بار دیگر تجربه میکردند.
۴.١. اخذ قید «اهلیت» در مفهوم محارب
محمد محلاتی در ادامه مطالب خود قید دیگری را به مفهوم «محارب» افزود بدون آنکه پشتوانه فقهی روشنی ارائه کرده باشد یا لااقل به غیرجازمانه بودن و اختلافی بودن این قید اشاره کند. او در این زمینه مینویسد:
«محارب و مفسد فی الارض از جنس قطاع الطریق و اشرار خونآشام است که در صدد قتل و غارت مردم است»
با این حساب اگر فردی خونآشام نباشد آقای محلاتی وی را محارب نمیداند. مثلا اگر یک پزشک در جریان یک آشوب گسترده و خشونتآمیز دست به جنایات داعشگونه بزند بهگونهای که اراذل و اوباش خیابانی چنین جنایتی نداشته باشند، به صرف اینکه آن آقای دکتر «خونآشام» نبوده در دادگاه عدل (!) آقای محلاتی تبرئه میشود.
فقیه بزرگ عالم تشیع، شیخ اعظم انصاری در تعریف محارب مینویسد:
« محارب كسى است كه شمشير يا مثل آن برهنه در دست بگيرد يا عصا و سنگ، در بيابان و آبادى بگردد كه مسلمانان را بترساند، يا مال ايشان را بگيرد، يا خود ايشان را.»(صراط النجاة، ص317)
همانطور که مشاهده میشود تعریف شیخ انصاری مطلق است و شامل «خونآشامها» و «غیرخونآشامها» میشود و فرقی نمیکند ترساننده مردم جزء اراذل و اشرار باشد یا آنکه از حیث اجتماعی، اعتبار ظاهری داشته باشد اما در عین حال مرتکب افساد فی الارض نیز شده باشد.
فارغ از اطلاق فوق، این تقیید محلاتی در کلمات برخی فقهای برجسته معاصر نیز بهصراحت مردود شمرده شده است. بهطور مثال مرحوم آیتالله العظمی بهجت در توصیف شروط «محارب» پس از ذکر «قصد اخافه» مینویسند:
« لازم نيست كه [محارب] اهل ريبه و فتنه باشد كه معلوم يا مظنون باشد كه اهل اين كار است، بلكه فعليت اين عمل كه اخذ سلاح به قصد اخافه است كافى است،»(جامعالمسائل، ج5، ص328)
فقیه بزرگ امامی، علامه حلی نیز اشتراط «اهل ریبة» را بنابر اصح نمیپذیرند:« المحارب كل من جرد السلاح لإخافة الناس في بر أو بحر ليلا كان أو نهارا في مصر و غيره. و هل يشترط كونه من أهل الريبة فيه تردد أصحه أنه لا يشترط مع العلم بقصد الإخافة.»(شرائع، ج4، ص167)
بنابراین برخلاف نگاه جزماندیشانه محلاتی قید مذکور نهتنها از مسلمات فقه امامیه نیست بلکه برخی از بزرگترین فقهای شیعه برخلاف آن نظر دادهاند.
#ایام_فاطمیه
#فاطمیه
🛑📢 مارا به دیگران معرفی کنید
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#لبیک_یا_خامنه_ای
👈 #انتقام_سخت 👈 #پایان_مماشات
@mesagh
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷