هدایت شده از mesaghمیثاق
لیدر اغتشاشات: از ایران و ایرانی متنفرم!
ثنا ابراهیمی یکی از لیدرهای خارج نشین اغتشاشات اخیر که مدتی است به عنوان کارشناس ثابت تلویزیون اینترنشنال مشغول فعالیت است، کسی است که خودش بارها با افتخار اعلام کرده از ایران و ایرانی ها متنفر است!
اینا میخوان بیان ایران رو آباد کنن😂
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
#در_ثواب_نشر_سهیم_باشید_
❤️ فـــــــوروارد ❤️
فراموش نشــــــــــــــــــه
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#لبیک_یا_خامنه_ای
👈 #انتقام_سخت 👈 #پایان_مماشات
@mesagh
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از mesaghمیثاق
32.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓❓ #پرسش
⚖ آیا 🔪اعدامِ🔪 افراد محارب، دستور دین است؟
⚔ مگر میشود که خداوند مهربان، با اعدام و خشونت موافق باشد؟
💐 استاد آیت الله وفسی
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
#در_ثواب_نشر_سهیم_باشید_
❤️ فـــــــوروارد ❤️
فراموش نشــــــــــــــــــه
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#لبیک_یا_خامنه_ای
👈 #انتقام_سخت 👈 #پایان_مماشات
@mesagh
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از mesaghمیثاق
📷 پرچم فلسطین در دست هواداران حاضر در فینال #جام_جهانی بین آرژانتین و فرانسه
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰 #نالیدی_باندور، وزیر همکاری و روابط بینالملل در آفریقای جنوبی:
🔸 «قویترین همبستگی، با مبارزهی ملت #فلسطین در آفریقای جنوبی است. پیوستن اسرائیل به اتحادیهی آفریقا، توهین به منشور این اتحادیه است که با استعمار و امپریالیسم و اشغال اراضی دارای حاکمیت مخالف است. اسرائیل، به نقض مکرر حقوق بشر میپردازد؛ برای همین نباید به عنوان ناظر در این اتحادیه حضور داشته باشد. ما به همبستگی خود با ملت فلسطین ادامه میدهیم.»
هدایت شده از mesaghمیثاق
چند خطی پیرامون اقتصاد اسلامی! علمی یا غیرعلمی؟ کارآمد و اجرایی یا ناکارا و موهومی؟
✍سیدامیرحسین حسینی
💥در محافل مختلف انقلابی و عمومی موضوع بحث کم کاری، کم کیفیتی، کم تعدادی، ناکارآمدی و عدم وجود راهکارهای اجرایی اقتصاد اسلامی مطرح می باشد.
خواستم چند توضیحی در همین سطح خدمتتون داشته باشم.
🔻ابتدا چند مقایسه ساده و روبنایی:
🔸اقتصاد متعارف نرخ بهره را موتور محرک اقتصاد می داند اما اقتصاد اسلامی نرخ بهره صفر را موتور ضدتورم و رشد اقتصادی می داند.
🔹در حوزه تامین مالی اقتصاد متعارف به دنبال عقود ربوی و اقتصاد اسلامی به دنبال عقود اسلامی مشارکتی است.
🔸اقتصاد متعارف به دنبال آزادسازی قیمت ارز و به طبع شوک های ارزی پیامد آن است اما اقتصاد اسلامی به دنبال تقویت ارزش پول ملی است.
🔹اقتصاد متعارف به دنبال مزیت نسبی و اقتصاد اسلامی به دنبال خودکفایی است.
🔸اقتصاد متعارف میگوید نرخ دستمزد را باید بازار آزاد تعیین کند اما اقتصاد اسلامی می گوید باید حداقل معیشت نیروی کار تضمین گردد.
🔹اقتصاد متعارف می گوید تولید انبوه، مقیاس بزرگ، انباشت ثروت و رابطه کارآفرین-اجیر اما اقتصاد اسلامی می گوید تولید خرد، کوچک مقیاس و حرمت انباشت ثروت و رابطه خویش فرمایی-تعاونی.
🔸اقتصاد متعارف می گوید کیک بزرگ قطعه کیک کوچک ها را هم بزرگتر می کند اما اقتصاد اسلامی می گوید باید حداقل کیک هر کس به عدالت توزیع گردد.
🔻در مسائل روز اخیر:
🔹اقتصاد متعارف به دنبال حذف ارز ترجیحی به دلیل رانت و فساد و اقتصاد اسلامی به دنبال حفظ آن به دلیل سفره و معیشت مردم بود.
🔸اقتصاد متعارف دنبال آزادسازی واردات و قیمت خودرو و اقتصاد اسلامی به دنبال آزادسازی تولید خودرو بود.
🔹اقتصاد متعارف معتقد به عدم ساخت مسکن برای مردم و اقتصاد اسلامی معتقد به وظیفه دولت در ساخت مسکن.
🔸پیشنهاد بعد از تصویب ساخت مسکن اقتصاد متعارف مسکن عمودی و اقتصاد اسلامی مسکن افقی بود.
🔹در حوزه بین الملل اقتصاد متعارف به بستن با کدخدا و رابطه با غرب در اقتصاد می اندیشد و اقتصاد اسلامی درونگرا و برون نگر را پیشنهاد می کند.
🔸اقتصاد متعارف به دنبال خصوصی سازی و اقتصاد اسلامی به دنبال مردمی سازی است.
🔹در حوزه نفت اقتصاد متعارف به دنبال خام فروشی و اقتصاد اسلامی به دنبال پالایش است.
🔻اما در باب عملکرد دولت:
تنها یک وعده از ۲۰وعده اقتصادی اصلی و ۵۰ وعده اقتصادی مجموع رییس جمهور قبل از انتخابات به طور کامل محقق شد.
آن هم ایجاد یک میلیون شغل توسط نماینده اقتصاد اسلامی دولت در وزارت کار بود.
وعده دوم نیز که بخواهیم به جیب خود نگاه کنیم افزایش ۵۷درصدی حقوق و دستمزد کارگران بود.
این دو امر سبب شد نرخ بیکاری به پایین ترین حد خود در ۱۸سال اخیر برسد و تمام اعضای هیات دولت بارها از این دستاورد نام بردند.
⚠️اما رجوع به واقعیت:
🔴تمام نارضایتی بنده و شما و مردم ناشی از نرخ بهره بالا، تورم، گرانی، مسکن گران، قدرت خرید پایین، قیمت بالای خودرو، تبعیض و بی عدالتی، تبعیض در حقوق و دستمزد و مسائلی از این دست که اتفاقا پیامد تصمیمات اقتصاد متعارف است.
🔵و تمام درددل شما هم خودرو و مسکن ارزان، افزایش قدرت خرید و افزایش ارزش پول ملی و .. است که دقیقا برآمده از تئوری های اقتصاد اسلامی است.
⁉️در عین حال گزاره هایی که از آن ها شاکی هستید را علمی و اجرایی می دانید اما گزاره هایی که حتی کارآمدی آن را هم سنجیده اید غیرعلمی و تئوری و غیراجرایی می دانید.
🔻نکته پایانی:
وقتی ترسیم صحنه فضای اقتصادی کشور را انجام می دهیم متوجه عمق جنگ ترکیبی شناختی-اقتصادی دشمن می شویم.
تقریبا همه ما در این جنگ اگر شهید نشدیم یقینا جانباز بیش از ۷۰درصد هستیم.
ما اگر رهبری را کارآمد می دانیم پس پیشنهادات ایشان را نیز کارآمد می دانیم.
در اولویت ده سال اخیر ایشان حتی به یک توصیه ایشان نیز با همین ادبیات و اتهامات به نظریات ایشان عمل نگردید.
⚠️این موفقیت دشمن و شکست ما در جنگ اقتصادی و جنگ شناختی-اقتصادی می باشد.
💡ما برای حضور در این جنگ نیاز به انقلاب اقتصادی در سطوح مختلف نظری، میدانی و عمومی داریم.
بعد از آن ببینیم با چه دشمنی در چه سطحی مواجهیم و ترسیم صحنه جنگ را داشته باشیم.
در این صحنه، راهکار فعلی قایق های تندرو اقتصاد اسلامی در برابر ناوهای هواپیمابر لیبرالیسم و موشک نقطه زن در برابر ارتش مجهز آن هست. در همین حد نابرابر و استراتژیک!
با این نگاه متفاوت تر به صحنه می نگریم و می اندیشیم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
حمله به رهبر انقلاب
✍مهدی جمشیدی
۱. یکی از تلخترین واقعیّتها در جریان اغتشاش، حملاتِ "انحصاری و متمرکز"، "وقیح و رکیک"، "اعتبارزدا و مشروعیّتسوز" به شخص رهبر معظّم انقلاب هست. در هیچیک از جریانهای قبلی، این اندازه حسّاسیّت منفی نسبت به ایشان وجود نداشت. آسودهخاطر و بیواهمه، لجنپراکنی میکنند. چرا؟! چون این "تصوّر" در ذهنشان شکل گرفته که نظام در "موقعیّتِ فرودست" قرار گرفته و "متزلزل" شده است. "تصوّر" کردند که کار نظام، تمام هست و در حال انقلابکردن هستند! این امر، هم قدرت القای دشمن را میرساند و هم سادهلوحی این اشخاص را. و البتّه هر دو، امورِ برخاسته از قلمرو "روایت" هستند. روایت، نیاز به "دلیل" ندارد؛ همین قدر که "گفته" و "تکرار" شود کافی است، و آن اتّفاق مورد نظر در "ذهن مخاطب" رخ خواهد داد. فقط "نسبت" بدهید و "اصرار" بورزید. چندی نمیگذرد که همین نسبتها(ی دروغین)، جای "حقیقت" خواهند نشست و موجساز خواهند شد. چون خیال میکنند که نظام با فروپاشی، فاصلۀ زیادی ندارد، خباثتهای درونیشان را آشکار میکنند؛ وگرنه این "کاسبکارانِ بیوطنِ بیهویّت"، اهل "هزینهدادن" نیستند. باید گفت احمقهای بیریشه! این نظام، "ریشه" دارد. انقلاب از عمق یک تاریخِ قدسی برخاسته و حاکی از یک هویّت اصیل و دینی است.
۲. برخی در حال پیمودن این گامها هستند:
الف. ارجاع سرچشمه و ریشۀ مشکلات به "رهبری" (بهتعبیر خودشان، هستۀ سخت و ثابت و متمرکز نظام) که منطق حکمرانی و سیاستهایش، تولید بحران اجتماعی کرده است.
ب. ادّعای "چانهزنی" با ایشان برای عقبنشینی و واقعیّتپذیری و اصلاح و خارجسازی ایشان از اطلاعات دستچین و گزینشی.
ج. اسطورهسازی از خویش بهعنوان منجی و گشاینده و طرفدار مردم در عین حضور در حاکمیّت برای فرار از پاسخگویی و فرافکنی.
د. طرد "نیروهای انقلابیِ اصیل" بهعنوان تندروهایی که وضع را تشدید و حاد میکنند و حتّی با رهبری نیز زاویه دارند و منحصرکردن معادلۀ قدرت به: خودشان (بهعنوان نیروی حاکمیّتی و در عین حال، میانجی و مردمگرا و انعطافپذیر) و مردمِ موردِ ادّعایشان (که همگی معترضِ منطقِ حکمرانیِ نظام هستند، اما واقعیّت ندارند و روایت هستند) و رهبری (بهعنوان کانونِ قدرتِ متمرکز در اندیشۀ اینان).
امّا آیا مشکل، "سیاستهای کلی نظام" هست؟! و تا حال، "نوع حکمرانی"، غلط بوده است؟! و همهچیز، معطّل "اجازۀ رهبری" بوده است؟! و حالا در اثر "فشار اغتشاشات"، نظام حاضر به اصلاح شده است؟! و حجاب اختیاری، "مطالبۀ بهحق" هست که بهخاطرش باید نوع حمکرانی تغییر کند؟! و اغتشاشات بر "مردم" تکیه دارد و گویای ارادۀ مردم هست؟!
۳. چنین نیست. مؤمن باید "نظر خدا" را بگوید. آیا خدا راضی است به کشف حجاب و برهنگی و تبرّج؟ روشن است که خیر. اینجا سخن از "سلیقه" نیست. حجاب، "قانون خدا" است، نهفقط "قانون جمهوری اسلامی". البتّه هم خلاف شرع است و هم ناهنجاری، هنجار یعنی ارزشِ عمومیشده. حجاب در میان اکثریّت زنان ایرانی، یک هنجار است و از این جهت باید گفت کشف حجاب، ضدّهنجار است. و ما نگران تحمیلشدنِ موجِ "اباحیگری عملی" در جامعه هستیم. دو عامل در میان هست: "شبهه" و "شهوت". اوّلی، نظریست و دوّمی، عملی. "تبرّج" از سنخ شهوت است؛ طغیان "میل" است؛ تمنّای "نفس" است. به قول علامه جعفری، حاصلِ "میخواهم" هست. چند اتّفاقِ همزمان دارد رخ میدهد: تثبیتشدن و هنجارشدنِ نسبیِ کشف حجاب، گسترشِ کمّیِ کشف حجاب (البتّه با شیب خیلی ملایم)، و فراتر رفتن از کشف حجاب و عریانی سایر قسمتهای بدن. سلسلهای از برنامههای ضدّفرهنگی طراحی شدهاند: صلحکل بودن و دافعهنداشتن، تساهل و تسامح نسبت به اباحیگری، بیغیرتی نسبت به ولنگاری، تعطیلی فریضۀ نهیازمنکر، فراموشی حجاب بهعنوان نماد هویّتی، بازگشت انگارۀ اسلام رحمانی، تندادن به کثرتگرایی اجتماعی، اندولسیشدن جامعه، جرأتیافتن هرچه بیشتر بیحجابها، سست و رقیق شدن خطوط ارزشی و هنجاری جامعه و ... .
۴. حجاب باید "قانونی" هم باشد، آن هم برای کسانی که "لجاجت" دارند، وگرنه "اکثریّت مردم" با تربیت و مدارا و اخلاق و فرهنگسازی، همراه میشوند. روشها، اغلب مشکلاتی دارند و در عمل، اصلاح میشوند. در اینجا نیز همینطور. اصلاح، لازم است، اما اصلاح به معنی "قانونزدایی از حجاب" و "رواجِ حجابِ اختیاری" و "ولنگاری" نیست. آنان که فرهنگ عمومیِ ایرانیان را میشناسند، میدانند که اتّفاقات خیابانیِ اخیر، هیچ نسبتی با متانت و نجابت و صبوری و خویشتنداریِ ایرانیان ندارند. "اقلّیّتِ قانونشکن"، نمایندۀ مردم ایران نیستند. میخواهند با "فشارِ روایتِ دروغ" و "زورِ خشونتِ عریان"، خودشان را به جامعۀ ایران "تحمیل" کنند. آری، "آداب دیکتاتوری" را بهخوبی فراگرفتهاند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ بحرانی شدن اوضاع امنیتی در اردن در پی اعتراضات مردمی
◀️ درگیریها در چندین شهر از جمله حاشده ، عجلون ، کرک ، طیبه ، تفیله ، ذیبان الحسینیه و روستاهای بنیحمیده اردن بهشدت شعلهور شده است.
🔸معترضین علیه پادشاه اردن شعار میدهند.
سفارت آمریکا در اردن :
🔸با توجه به گزارشهایی مبنی بر تداوم اعتراضها، آتشزدن لاستیکها و پرتاب سنگ به خودروها در خیابانها و بزرگراهها در سراسر اردن و بهویژه در جنوب، کارمندان دولت آمریکا از سفر شخصی و رسمی به استانهای کرک تفیله ، معان و عقبه تا اطلاع ثانوی منع شدهاند.
🔸گفته میشود یک افسر ارشد پلیس(معاون پلیس اردن) تاکنون کشته شده است.
🔸حکومت اردن تهدید به برخورد شدید (مشت آهنین) کرده، اینترنت قطع شده و یگانهای زرهی (تانک و نفربر) راهی خیابانهای اَمان، پایتخت این کشور شدهاند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
بررسی تحریمهای شورای امنیت علیه ایران در صورت بازگشت قطعنامهها
✍سید_حامد_ترابی
💥در صورت بازگشت تحریمهای شورای امنیت آیا اتفاق تحریمی جدید رخ خواهد داد؟
برای بررسی این موضوع ۳ نوع تحریم مهم را براساس قطعنامههای شورای امنیت بررسی میکنیم. قبل از آن باید به این موضوع توجه کرد در قطعنامههای شورای امنیت تصمیم(decide) الزامآور است و درخواستها از الزامآوری کمتری برخوردار هستند و تصمیم نیستند:
1️⃣تحریم حمل و نقل و بازرسی کشتیها: قطعنامهها تصمیمی برای بازرسی کشتیهای ایرانی نمیگیرند، البته از کشورها میخواهد، در صورتی که اطلاعات موثقی دارند که کشتیهای مواد ممنوع نظامی و هستهای حمل میکنند مطابق با قوانین بینالمللی با درخواست از کشور صاحب پرچم بازررسی انجام دهند. در واقع بازرسی کشتیها هم الزامآور نیست، هم با درخواست از کشور صاحب پرچم کشتی است و هم مشروط به اطلاع موثق از وجود مواد هستهای و نظامی ممنوعه در قطعنامههاست و شامل فعالیتهای تجاری ایران، حمل نفت توسط نفتکشهای ایران و سایر اقدامات متعارف تجاری ایران نمیشود.
2️⃣روابط پولی، بانکی و بیمهای ایران: تحریمهای موجود در قطعنامههای سازمان ملل هیچ تصمیمی در مورد روابط بانکی ایران با سایر کشورها نمیگیرد. این قطعنامهها تنها ۲ بانک ایرانی را در لیست نهادهایی که باید اموال آنها بلوکه شوند قرار دادهاند و در مواردی درخواست شده(تصمیم گرفته نشده) از افتتاح حساب شعب بانکهای ایرانی که در فعالیتهای ممنوع نظامی هسته ای فعال هستند جلوگیری شود. بنابراین محدودیتهای بانکی اعمالی علیه ایران تصمیم شورای امنیت نیست و الزامآوری بالا ندارد. از طرف دیگر همه درخواستها صرفا مشروط به مواردی است که اطلاعی در دست باشد که فعالیتها در زمینه هستهای یا نظامی ممنوع است. بنابراین روابط بانکی ایران تحت تحریمهای شورای امنیت قرار ندارد.
3️⃣ تحریم نفتی: تحریمهای سازمان ملل، هیچ مانعی برای تجارت نفت ایران ایجاد نمیکنند و قطعنامههای سازمان ملل تصمیم یا درخواستی از کشورها در این زمینه ندارند.
👇با توجه به اینکه ایران تحت تحریمهای جامع آمریکا است، این سوال مطرح است که تحریمهای قطعنامههای شورای امنیت در نسبت با تحریمهای آمریکا از نظر وسعت اعمال تحریم، ضمانت اجرا و میزان اثرگذاری چه تفاوتی با هم دارند؟
1- وسعت اعمال تحریم: تحریمهای ثانویه اعمالی از سوی آمریکا هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت ابعاد وسیعتری در نسبت با قطعنامههای شورای امنیت دارند. از نظر کمیت تحریمهای ثانویه آمریکا جامع است و تحریمهای مهمی از جمله تحریمهای بانکی، نفتی، سرمایهگذاری، تجاری و...را شامل میشود. از نظر کیفیت نیز تحریمهای آمریکا اهمیت بیشتری دارند. به طور مثال وقتی نهادی براساس قطعنامههای شورای امنیت در لیست تحریم قرار میگیرد تنها باید اموال و دارایی آن نهاد در کشورها بلوکه شود. اما براساس قانون تحریمی سیسادا، وقتی نهادی براساس تحریمهای آمریکا در لیست تحریم قرار میگیرد علاوه بر بلوکه شدن اموال و دارایی آن نهاد، موسسات مالی دنیا چه در نظام بانکی آمریکا و چه در سایر نظامات مالی و با هر ارزی، به صورت مستقیم یا غیرمستقیم برای آن نهاد تراکنش انجام دهند مجازات میشوند. مجازاتها نیز شامل جرائم سنگین چند میلیارد دلاری و یا محرومیت از حساب کارگزاری دلار در آمریکا است که جریمه سنگینی است.
2- ضمانت اجرا: تنها ضمانت اجرای تحریمهای شورای امنیت ضمانت حقوقی است. اما تحریمها براساس هزینه فایده عمل میکنند نه مسائل حقوقی. بانکها و موسسات مالی دنیا نیز به علت جایگاه دلار و نظام مالی آمریکا، از تحریمهای آمریکا پیروی میکنند نه الزامات حقوقی. چنانکه بعد از خروج غیرقانونی آمریکا از برجام، درحالی که هیچیک از قطعنامههای تحریمی شورای امنیت علیه ایران بازنگشت، اما همه شرکتهای خارجی از ایران خارج شدند، فروش نفت ایران کاهش پیدا کرد و روابط بانکی دچار چالش شد.
3- اثرگذاری: با توجه به موارد بالا تحریمهای شورای امنیت اصولا تحریم جدیدی محسوب نمیشود و اثرگذاری ندارد. چراکه اولا بسیاری از تحریمهای اصلی از جمله تحریمهای نفتی بانکی، جز تحریمهای شورای امنیت نیست. ثانیا پیروی شرکتها از تحریمهای آمریکا، به علت هزینه بالای پیروی نکرد از تحریمهای آمریکا بسیار بیشتر از تحریمهای شورای امنیت است. مثلا با اینکه بانک سپه ایران از سال ۲۰۰۷ و براساس قطعنامه ۱۷۴۷ در تحریم شورای امنیت است، اما مشکلات عمده بانکی ایران مربوط به بعد تصویب قانون سیسادا و اندیاِای در سالهای ۲۰۱۰ و ۲۰۱۲ است که تحریمهای ریسکمحور بانکی و نفتی آمریکا علیه ایران اعمال میشود.
✅نتیجهگیری
صرف نظر از ابعاد سیاسی بازگشت قطعنامههای سازمان ملل، این قطعنامهها از نظر تحریمی به هیچ وجه اتفاق جدید و مهمی محسوب نمیشوند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 روزنامه جمهوری اسلامی:
در کشور ما مدیران کبوتر حرماند؛ از اینجا کیش کنی آنجا مینشینند!
ندیدید وزیر رفاه پس از برکناری رئیس مناطق آزاد شد؟ یا یک مدیرمعزول، رئیس گمرک شد؟
✍ یه بخشی واقعا داره درست میگه متاسفانه. البته این نکته رو باید در نظر گرفت مدیر لایق رو باید ازش استفاده کرد. ازدست دادن برخی با کوهی از تجربه ضرره. درهرحال نکته قابل تأملی گفته...
هدایت شده از mesaghمیثاق
اطلاعات ورزشی فقط اطلاعات ورزشی مامانا
مامانم وسط بازی پرسید مسی تو آرژانتینه؟😂😘
هدایت شده از mesaghمیثاق
سال 1974 هم آرژانتین قهرمان شد که بعدش انقلاب 57 شد😂
ربطی نداشت البته ولی
#کارِخودشونه
هدایت شده از mesaghمیثاق
وقتی از نیروی پرانرژی و با استعداد جوان صحبت میکنیم که باید جایگزین نیروهای قدیمی و ازکار افتاده بشن، تا شکوفایی و پیشرفت اتفاق بیفته، یعنی برنامه جام جهانی شبکه سه
♦قلب شبکه سه با استعدادهای جوان می تپد
🔹️در طول جام جهانی مطالب زیادی درباره کیفیت جام۲۰۲۲ منتشر شد. ریشه این موج مثبت که برای کمتر برنامهای در صداوسیما شکل میگیرد، کیفیت غیر قابل انکار این برنامه بود.
🔹️این اتفاق درحالی افتاد که فراوانی جوانان در ویژه برنامه شبکه سه محسوس بود. طبق اخبار منتشر شده از بین ۱۵۰ نفری که در تیم تولید این برنامه بودند، حداقل صد نفر زیر۳۰ سال سن داشتند.
🔹️همچنین از بین ۱۵ گزارشگر استفاده شده در شبکه سه، ۱۰نفر استعدادهایی بودند که از بین شرکت کنندگان آقای گزارشگر انتخاب شدهاند و پا به این عرصه گذاشتند.
#حسیندارابی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم صحنه گل که آفساید نبود😁
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وای وای این دقیقه 122 بازی بود و میتونست کار آرژانتین تموم بشه ولی دروازهبان تیمو نجات داد
من اینجا گفتم وقتی اینو گرفت، خداخواسته آرژانتین ببره تو پنالتی😍😄
هدایت شده از mesaghمیثاق
وسط اغتشاشات ایران، مکرون با مصی علینژاد ملاقات کرد حالا مسی هم برای ما جبران کرد تا بفهمه این مسی با اون مصی در!!! 😁
مسی هم کار خود جمهوری اسلامی بود 😂
#حسیندارابی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو گوگل قهرمان جام جهانی رو سرچ میکنی اینطوری میشه، جالبه
#حسیندارابی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی امباپه و مسی هفته بعد توی پاریس سن ژرمن تمرین میکنن :)😂
#حسیندارابی
هدایت شده از mesaghمیثاق
اینم یکی از کبوترای سالخورده 😃
🔴 روزنامه جمهوری اسلامی:
در کشور ما مدیران کبوتر حرماند؛ از اینجا کیش کنی آنجا مینشینند!
#حسیندارابی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺🏆پایان جام جهانی ۲۰۲۲ قطر
⚽ فوتبالیست طرفدار اسرائیل، لیونل مسی، جام قهرمانی را تصاحب کرد.
🔸در فینال جام جهانی ۲۰۲۲ قطر امشب آرژانتین در ضربات پنالتی توانست فرانسه را شکست دهد و فاتح جام شود.
#مطالعات_اروپا_و_بریتانیا
هدایت شده از mesaghمیثاق
🇷🇺🇷🇺 🇺🇦 چه چیزی اوکراینیها را از کشتن گراسیموف بازداشت؟
🔸به گزارش برخی منابع خبری آمریکاییها اوکراینیها را از کشتن گراسیموف رئیس ستاد کل فدراسیون روسیه باز داشتند.
🔸احتمالاً ایالات متحده میترسید که در صورت مرگ گراسیموف ، یک رهبر نظامی شایستهتر بتواند جای رئیس ستاد کل را بگیرد.
#مطالعات_اروپا_و_بریتانیا
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
🇬🇧🇬🇧🇬🇧 بحران اقتصادی و معضل اعتصابات
🇬🇧🇬🇧🇬🇧 گاردین میگوید ارتش آموزش کافی را برای خدمت به جای اعتصاب کنندگان ندیده است.
🔸در حالی که بریتانیا با اعتصابات فزاینده در آستانه کریسمس مواجه است، دولت گفته که از ارتش برای جایگزینی اعتصاب کنندگان استفاده میکند.
🔸با این وجود کارشناسان میگویند ارتش آمادگی و آموزش لازم برای این کار به ویژه در حوزه بهداشت و سلامت و ندیده است.
🔹🔹🔹 اعتصاب پرستاران و کارکنان NHS نخستین اعتصاب این بخش در این قرن محسوب میشود.
📎 https://www.theguardian.com/society/2022/dec/17/military-not-sufficiently-trained-to-cover-nhs-strikes-unions-say
#مطالعات_اروپا_و_بریتانیا