هدایت شده از mesaghمیثاق
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ نتانیاهو خطاب به نمایندگان کنست رژیم صهیونیستی:
📍چرا گوش نمیکنید تا چیزی یاد بگیرید؟/شما که هستید که بخواهید چیزی را [به من] یاد بدهید؟/ماموریت مهم من حفظ برتری نظامی اسرائیل در منطقه و مقابله با ایران است....
#عربی
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📸نصب تصویر بزرگ حاج قاسم سلیمانی در اتوبان امام خمینی در مسیر فرودگاه بین المللی بیروت در سالگرد ترور آن شهید
هدایت شده از mesaghمیثاق
⚜️ اما برای کشورهای دیگر منطقه چه کاری میتوان انجام داد؟ خوب قطعا در آنجا نمیتوان به راحتی عراق و سوریه ضربه زد، اما میتوان گاها مانند حمله به پایگاه امریکا در کویت یا حتی انجام برخی حملات داخلی و امنیتی [مانند ترور سربازان و فرماندهان آمریکایی یا بمب گذاری و خرابکاری دقیقا مانند چیزی که در بیروت انجام شد] به امریکاییها ضربه زد البته این فقط در فاز ضربهی سخت این موضوع خواهد بود.
⚜️ کارهای دیگر مانند فشارهای دیپلماتیکی و... نیز اثر گذار خواهد بود اما اینجا مقداری تفاوت با فشار دیپلماتیکی بر کشورهای متحد منطقه وجود دارد و آنهم این است که حضور نطامی امریکا در منطقه قطعا برای دولتها آنها نیز هزینه خواهد داشت[ این تهدید قطعا برای برخی کشورهای منطقه که درامد اصلیشان نفت و شهرهایشان برای جذب گردشگر و سرمایه گذارها خارجی است قطعا تاثیر گذار خواهد بود چون قطعا ناامنی همان شهرها ضربهای بزرگ بهشان وارد خواهد کرد.]
⚜️ همچنین گاها این کشورها فکر میکنند حضور امریکا برایشان امنیت خواهد اورد که در صورت اینکه بتوان این امر را بی اثر کرد[که عملا انجام در بیشتر نقاط انجام شده است] قطعا در راهبردهای دولتهای کشورهای فوق تغییراتی ایجاد خواهد کرد، برای مثال همین عربستانکه جدیدا درحال ارتباط گیری با محور شرق است که قطعا برای ما مناسب خواهد بود.
⚜️ ان شا الله که تحلیل خوبی بوده باشد و از آن لذت برده باشید...
هدایت شده از mesaghمیثاق
⚜ تصاویری زیبا از سامانه پدافندی کوتاه برد مجید محمول بر خودروی تاکتیکی ارس ۲ 🇮🇷
⚜ سامانه پدافندی مجید یک سامانه کوتاه برد با وظیفه دفاع لایه آخر میباشد، این سامانه علاوه بر دریافت اطلاعات از رادارها(کاشف ۹۹)، از سامانه الکترواپتیکی نصب شده بر شاسی نیز اطلاعات اهداف را دریافت کرده و با ترکیب آنها و نیز تأیید سامانه های شناسایی الکترونیکی وظیفه یکپارچه کردن دفاع هوایی لایه آخر اطراف یک منطقه مهم را بهعهده دارد.( در این رزمایش شاهد شبکه شدن این سامانه با توپ هاب پدافندی بودیم)
⚜ سامانه مجید دارای برد ۸۰۰۰ متر و ارتفاع هدف تا ۶۰۰۰ متر و زمان آمادگی برای شلیک ۳ ثانیه میباشد. این سامانه به واسطه قرارگیری روی یک خودروی تاکتیکی با قابلیت حرکت خارج از جاده و آفرود، توان تحرک بسیار بالایی دارد و میتواند در کوتاهترین زمان جابهجا شود.
⚜ از سوی دیگر بهواسطه استفاده از دوربینهای اپتیکی حرارتی، سامانه مجید میتواند در هر شرایط آب و هوایی و خصوصاً در شرایط وجود جنگ الکترونیک بهصورت مطمئن کار کند. شلیک سامانه مجید در شب در رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ نشاندهنده میزان اطمینان به عملکرد سامانه کشف و ردگیری حرارتی آن است.
⚜️ سامانه پدافندی نجید اگروه تا کنون تنها با لود ۴ تیر موشک دیده شده ولی توانایی تا ۸ تیر موشک را هم داراست. همچنین سامانهی مجید به دلیل تحرک پذیری یک سامانه بسیار عالی برای پشتیبانی از نیروها در میدان است. همچنین میتوان با اضافه کردن بوستر به موشک AD-08 سامانه مجید (مانند سیستم پدافندی پانتسیر) برد و ارتفاع درگیری آن را افزایش داد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
⚜ قطعنامه ضدصهیونیستی، پاسخ سازمان ملل به نتانیاهو
⚜ اسپوتنیک گزارش داد: یک روز پس از اعلام برنامه گسترش شهرکسازیهای یهودینشین در اراضی فلسطین و یهودیسازی شهر قدس توسط رژیم صهیونیستی، مجمع عمومی سازمان ملل با اکثریت آراء در قطعنامهای نظر مشورتی دیوان بینالمللی دادگستری را درباره اقدامات رژیم صهیونیستی خواستار شد.
⚜ این قطعنامه با ۸۷ رای موافق و ۲۶ رای مخالف تصویب شد و ۵۳ کشور نیز به آن رای ممتنع دادند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
⚜ تصویری زیبا از تک تیراندازان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در رزمایش اقتدار 1401 مسلح به دو سلاح ساخت ایران 🇮🇷
⚜ سمت راست سلاح تک تیرانداز آنتی ماتریال صیاد (نسخه ایرانی سلاح SH-50 اشتایر ساخت اتریش)
⚜ تصویر سمت چپ سلاح تک تیرانداز موسوم به هشدار (نمونه ایرانی سلاح دراگانوف یا به زبان عاميانه قناصه)
هدایت شده از mesaghمیثاق
⚜️ معمای انتقام سخت| آمریکا به چه صورت از منطقه خارج خواهد شد؟
⚜️ نکته:[ همانطور که اطلاع دارید حدودا ۳ سال از شهادت حاج قاسم سليمانی گذشته است و هنوز نیروهای آمریکایی در منطقه و حتی عراق و سوریه هستند، فلذا روند زمانی در این تحلیل مورد بررسی قرار نخواهند گرفت چون شرایط و حوادث بر این موضوع تاثیر دارد و نمیتوان زمان دقیقی را مشخص کرد]
⚜️ خروج امریکا از منطقه بعد از شهادت حاج قاسم بطور جدی توسط افراد مختلف داخلی و حتی رهبر انقلاب مطرح شد که نشان دهندهی این است که این کار قطعا یقینا در یکی برنامه جمهوری اسلامی ایران تعریف و بر روی آن برنامه ریزی شده است.
⚜️ برای انجام این کار نیاز به بازوهای مختلفی هست که نظامی/امینتی نیز جزو آن خواهد شد اما تمام آن اصلا نخواهد بود.
⚜️ نظامی/امنیتی: ایران و محور مقاومت غیر از حمله رسمی ایران به عین الاسد پس از آن بیشتر در عراق و سوریه حملات کوچک و نیابتی خود را به پایگاههای امریکا و کاروانها شروع کردند که اوج انها را میتوان سال ۹۹ دانست که باعث شد که آمریکا به خارج شدن از تعدادی از پایگاههای عراق روی بیاورد.
⚜️ البته گاها نیز ضرباتی به خارج از عراق و سوریه به امریکا زده شده است بیشتر جهت فشار به این کشور و جهت ارسال پیام بوده است، برای مثال چندی پیش گروه مقاومت الثوارین پایگاه امریکا در کویت مورد هدف قرار داد.
⚜️ در بحث ضربات از شرق کشور و همچنین سقوط مشکوک هواپیمای سیا در بهمن ماه ۱۳۹۸ میتوان اشاره کرد که البته طالبان مسئولیت انهدام آن را به عهده گرفت و آمریکا نیز گفت که نقص فنی بوده است اما برخی منابع اعلام کردند فرد مهمی از سازمان جاسوسی سیا در این هواپیما بوده است و حتی برخی اعلامکردند مایکل دندریا در این سقوط کشته شده است، اخر سر انها چه با تاکتیک و هماهنگی قبلی چه بی تاکیتک از افغانستان و شرق کشور رفتند.
⚜️ دیپلماتیک: توان بار مهمی از اخراج بر دوشهی وزارت امور خارجه و فشارهای دیپلماتیکی می باشد، ایران طی ۳ سال اخیر پیامها و فشارها مختلفی به برخی دولتهای منطقه به خصوص عراق وارد کرده است، که نهایتا باعث تصویب قانون اخراج آمریکا از منطقه شده است، در کل کارهای دیپلماتیکی بیشتر برای فشار به کشورهای منطقه است تا خود آمریکا.
⚜️ فشار ملتها: یکی دیگر از راههای خروج نه فشار دیپلماتیکی است و نه ضربات نظامی بلکه برگزاری راهپیمایی و تظاهرات مختلف و بزرگ در کشورهایی است که پایگاههای امریکا است این کار غیر از فشار به خود امریکا و دولتهای کشور فوق باعث میشود که بازوی نظامی راحتر ضربات خود را به دشمن وارد کند همانطور که قبلا رهبر انقلاب اعلام کردند راهپیمایی شهادت حاج قاسم سوخت موشکهای بالستیک ایرانی برای حمله به عین الاسد بود.
⚜️ حتی گاها این کار از ضربات نظامی و دیپلماتیکی بیشتر مهم است[البته اگر زیر پوشش رسانهای شدید باشد] اینطور حتی به مردم خود آمریکا نیز فشار خواهد آورد البته متداوم بودن این راهپیماییها نیز بسیار مهم است چون فاصله زمانی زیاد از اثر بخشی موضوع در زمانهای بعدی کم میکند و دشمن پست از تحمل یک فشار دوباره پس از مدتی به وضعیت عادی باز میگردد
⚜️ رسانهها: رسانه نیز امر مهمی در عملیات اخراج امریکا دارد، رسانههای دفاعی/منطقهای و معروف که طرفدار جبههی مقاومت هستند میتواند با افشای جنایات امریکا و... اولا بر ملتهای کشورهایی که امریکا در آنها حضور دارند تاثیر بگذارند، دوما با پوشش سریع و گستردهی راهپیماییها، حملات و... بر افکار عمومی امریکا فشار وارد کنند و در اخر بر روی دولتهایی که بیشتر باما هم محور هستند برای پيگيری دیپلماتیکی اخراج امریکا فشار بیاورند.
⚜️ همچنین تلاش اصلی مقاومت و ایران در سالهای اخیر درحال ضربه زنی به امریکا در عراق و سوریه بوده که تصمیم بسیار درستی است[البته بعد از این دو افعانستان مورد توجه قراد گرفته بود] چون محوریت اصلی مقاومت در مناطق است و از همه مهم تر تجهیز مقاومت لبنان و فلسطین نیز بخشی قابل توجهای از این دو کشور صورت میگیرد و هدف نهایی محور مقاومت که آزادسازی قدس است عملا به این دو کشور وابسته است کار بسیار راهبردی و خوبی است.
⚜️ در اخر با جمع بندی اقدامات و ضربات مختلف طی یک بازهی زمانی متوالی فشار بزرگی به ارتش امریکا وارد خواهد شد که باعث کاهش یا حتی خروج کامل از کشورهای هدف اولیه[عراق و سوریه] رخ دهد مانند چیزی در عراق در سال ۲۰۱۱ رخ داد، اما آمریکا برای جبران این خارج شدن روی کشورهای دیگر منطقه مانند اردن و... قطعا سرمایه گذاری خواهد کرد و توان خارج شده خود را به انجا انتقال خواهد داد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜ انهدام اهداف تعیین شده توسط پهپادهای انتحاری نام برده
هدایت شده از mesaghمیثاق
♦️شدت آلودگی هوا معادل استعمال ۳ تا ۷ نخ سیگار/ در صورت امکان، دورکاری کنید
شاهسونی، رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت:
🔹میزان آلاینده ها و آلودگی هوا، برابر با استعمال ۳ تا ۷ نخ سیگار است.
🔹کارمندان ادارات تهران به ویژه کارمندان خانم باردار و کارمندان دارای بیماری قلبی و تنفسی بهتر است در صورت امکان دور کاری کنند.
🔹در حال حاضر شاخص کیفیت هوا در تهران برای تمام گروه ها ناسالم است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔵 آیا الان در شرایط شعب ابیطالب هستیم؟
همه قبول داریم امروز روزهای سخت اقتصادی جمهوری اسلامی هست کما اینکه سه ماه قبل هم روزهای سختی برای جمهوری اسلامی بود. چه بسا این دو دوره سخت رو بشه بهم متصل کرد و دوفاز مختلف از یک جنگ درنظر گرفت. تا دیروز اینترنشنال و بیبیسی فراخوان میدادن و دعوت به اعتراض و اغتشاش میکردن، الان ثانیهای نرخ دلار و سکه رو دارن اعلام میکنن. چون تو مرحله قبل موفق نشدن، مدل جنگ و دشمنی رو تغییر دادن و در هردو حالت یک هدف رو دنبال میکنن و اون متزلزل کردن وضعیت کشوره.
🔻البته همه مشکلات اقتصادی رو نباید به فشار و فضاسازیهای دشمن نسبت داد، ایرادات و نقصهای مدیریتی خودمون و مسئولانمونم باید درنظر گرفت. همینکه رئیس بانک مرکزی برکنار شد یعنی مشکل مدیریتی داشت و عملکردش ضعیف بود و بدرد این جایگاه نمیخورد. همه اینهارو باید در نظر گرفت.
🔻اما اصل بحث من اینه آیا الان واقعا در شرایط شعب ابیطالب هستیم؟ یه وقتی تمثیل بهکار میبریم که مسلمون واقعی مث صدراسلام پای اعتقادش در بدترین شرایط مث شعبابیطالب پای اعتقاداتش میمونه که بنظرم سید مقصودش در این توئیت این بوده که پای نظام بمونیم در سختیها. ولی اگه بگیم شرایط الان دقیقا مثل شرایط شعب ابیطالبه، یا تاریخ اسلام رو دقیق مطالعه نکردیم یا شرایط الان رو نمیدونیم و یکی مثل حمید علیمی میاد اینطوری جواب میده
🔻درجواب اینکه آیا الان در شرایط شعب ابیطالب هستیم مختصری از شرایط شعب بگم خودتون مقایسه کنید:
تصور کنید سه سال در یک درهای در مجاورت مکه، بدون آب، بدون گیاه، در زیر آفتاب سوزان. راه هم بسته بود که برای اینها غذا نیاید، خوراک نیاید. گاهی که میتوانستند داخل شهر بیایند، اما تا میخواستند جنسی را در دکانی معامله کنند، اجازه معامله نمیدادند یا چندبرابر قیمت با آنها حساب میکردند.
در شعب ابیطالب شب تا صبح بچهها از گرسنگی گریه میکردند که صدای گریهی بچهها از توی شعب ابیطالب به گوش کفار قریش میرسید و ضعفای آنها هم دلشان میسوخت؛ اما از ترس اقویا جرئت نمیکردند کمک کنند. چه بسیار مسلمانانی که بچههایشان در مقابلشان پرپر میشد، چقدر در شعب بخاطر سختی شرایط مردند، چقدر بیمار شدند، چقدر گرسنگی کشیدند.
اگر شعب ابیطالب یکسال دیگر طول میکشید معلوم نبود کسی از مسلمانان زنده میماند. آیا شرایط الان ما با هرسختیای، شرایط شعب ابیطالب است؟
🔻مقام معظم رهبری: برخی معتقدند امروز در شرائط شِعب ابیطالبیم. اینجور نیست. ما امروز در شرائط شِعب ابیطالب نیستیم؛ ما در شرائط بدر و خیبریم.
"بیانات رهبر انقلاب در دیدار با مردم قم، 90/10/19"
🔻شرایط بدر و خیبر خیلی با شعب ابیطالب فرق داره، دشمنی دشمنان کماکان برقرار بود، فشارها برقرار بود ولی مسلمونا قوی شده بودن و حرف برای گفتن داشتن، تو میدان جنگ پیروز میشدن، دشمن رو ناامید میکردن. اون زمان هم مشرکین فشار میاوردن هم یهودیان، شرایط مسلمانان هنوز عالی نشده بود، تحریمها برقرار بود ولی حکومت اسلامی تشکیل شده بود و مردم زندگیشونو میکردن، هجمهها هم برقرار بود سالی یک جنگ بزرگ حداقل اتفاق میفتاد. مشکلات اقتصادی هم وجود داشت. بمرور مسلمونا قوی و قوی تر شدن تا فتح مکه اتفاق افتاد و مشرکین کامل شکست خوردن و کار دست مسلمونا افتاد
"النصر و الفتح قریب ان شاء الله"
✍حسیندارابی
هدایت شده از mesaghمیثاق
⁉️ ریشههای تلاطم اقتصادی این روزها چیست؟
💶💴 اقتصاد کشور، این روزها، در برخی حوزه ها شرایط نامطلوب و متلاطمی را تجربه میکند و همین مسئله، عاملی شده برای فشار مضاعف اقتصادی بر مردم و ایجاد سوالات و شبهات متعدد که چرا کشور در حاکمیت دولت انقلابی چنین شرایطی را سپری میکند؟!
🔰در ذیل به عمده علل و عوامل این شرایط بصورت مختصر اشاره ميشود:
1️⃣ دولت رئیسی میراث دار یک اقتصاد ویران بود
🔺 در انتهای دولت حسن روحانی، شاخصهای اقتصادی در بدترین وضعیت به دولت فعلی تحویل شد:
✖️تورم ۵۹ درصدی
✖️میانگین نرخ رشد اقتصادیِ نزدیک به صفر در دهه ۹۰
✖️ نرخ نگرانکننده تشکیل سرمایه ثابت
✖️ کاهش درآمد سرانه و یکسوم کوچکتر شدن سفره مردم
✖️افزایش میزان افراد در خط فقر مطلق و فقر نسبی.
✖️ سیاستهای مخرّب اقتصادی مانند استمرار ارز ترجیحی، استقراض از بانک مرکزی و رشد شدید پایه پولی کشور، فروش سنگین اوراق و ایجاد تعهدات بالا برای آینده، و کسری بودجه حدود ۴۵۰ هزار میلیارد تومانی در سال ۱۴۰۰، تنها بخشهایی از فاجعه اقتصادی کشور در مقطع زمانی تحویل دولت جدید بود.
👈 بدیهی است که این تبعات ناگوار اقتصادی، واقعیت هایی است که تا سالها بعد گریبان کشور و مردم را رها نخواهد کرد اما با عملکرد مثبت دولت رئیسی در ۱۶ ماه گذشته تورم از ۶۰ به ۴۴ درصد رسيد و رشد اقتصادی کشور به بالاتر از ۴ درصد به گواه نهادهای بین المللی رسید.
2️⃣ جراحیهای ضروری اما تورم زای دولت رئیسی
🔺 برای کاهش تبعات سیاستهای مخرّب اقتصادی دولت گذشته، نیاز به اتخاذ تصمیمات سخت اما حیاتی بود مانند حذف ارز رانتی ۴۲۰۰ تومانی، افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران و تغییر مبنای عوارض گمرکی.
این تصمیمات اما در کوتاه مدت با ایجاد شوک تورمی، خود عاملی برای تلاطم بازار میشوند، اما برای عبور از تبعات سنگین تر و جبران ناپذیرتر، هیچ چاره ای جز اتخاذ این تصمیمات سخت و جراحی پیچیده نبود.
🔺 بخشی از تورم و نابسامانی کنونی بازار ناشی از اتخاذ همین سه تصمیم مهم است که طبیعتا در سال مالی آینده دیگر شاهد این شوک تورمی نخواهیم بود و در صورت حصول شرایط متعادل، بتدریج بازار با ثبات اقتصادی همراه خواهد شد.
3️⃣ بیثباتی حاصل از اغتشاشات و تبعات اقتصادی ناآرامیها
🔺 اگر سرمایه ترسوست و سرمایه گذاری محیط امن میطلبد، به گواه کارشناسان یکی از عوامل التهابات کنونی بازار، اغتشاشات و التهابات سیاسی چند ماه اخیر است. این التهابات، بازار را درگیر می کند، ریسک اقتصادی را افزایش میدهد و با القائات رسانه ای، جمعیتی قابل توجه با تبدیل سرمایه های خود به دلار، تصمیم به خروج آن از عرصه اقتصادی کشور گرفتند.
🔺 خسارتهایی که اغتشاشگران در ایران، ظرف چند ماه گذشته فقط به اموال عمومی زدند، بالغ بر ۱۷۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است، اما خسارت وارده در قالب تحمیل تعطیلی و رکود، تضعیف بنیه اقتصاد کشور، افزایش ریسک اقتصادی و تضعیف ارزش پول ملی در برابر ارزهای خارجی، بسیار بیشتر از میزان خسارت به اموال عمومی است.
🔺 ناگفته پیداست که جنگ اقتصادی یکی از گزاره های اصلی در جنگ ترکیبی دشمن است؛ بخصوص هنگامی که ببیند نیروهایش در کفِ خیابان زمینگیر شده اند، در پلان بعدی تلاشش را در حوزه اقتصاد و دیپلماسی متمرکز میکند.
🔹 طبیعتا مقابله با برنامه های دشمن در حوزه اقتصادی، نیازمند تدابیر ویژه و صرف زمان است که دلایل و شواهد و قرائن نشان از فائق آمدن بر این توطئه ها توسط مسئولان دارد.
❇️ اقدامات دولت
✅ آنچه بر اساس آمار و اطلاعات دقیق مشهود است، اقداماتی همچون👇
✔️ افزایش صادرات نفتی و غیر نفتی
✔️کاهش کسری بودجه کشور
✔️ تسویه حدود یکصد هزار میلیارد تومان بدهی دولت قبل
✔️ کاهش نرخ تورم از ۶۰ به ۴۰ درصد تا شهریور ماه از روند پیشرفت کشور پیش از آغاز اغتشاشات خبر میدهد که رهبر انقلاب نیز علت العلل اغتشاشات را مقابله با پیشرفت ایران عنوان کردند.
✅ همچنین دو برابر شدن خرید تضمینی گندم و کاهش واردات، تامین امنیت نسبی غذایی با وجود بحران جهانی اوکراین، نهایی کردن پروژههای مهمی مانند تامین آب خوزستان و همدان و کردستان، موفقیت در مهار کرونا که نقش مهمی در رکود و تعطیلی کسب و کارها داشت، پیشبرد برنامههای مهم فضایی و ماهوارهای و موشکی، مدیریت تولید و مصرف برق و گاز در کشور و عبور از زمستان و تابستان بدون قطع گاز و برق برخلاف دو سال گذشته، بازگرداندن ریل اقتصاد از رکود به رشد ۴ درصدی و... همگی ایران را به سمت روزهای خوش سوق میدهد.
❌ بنابراین به جای پمپاژ ناامیدی، باید واقعیت های اقتصادی گذشته و حال را به درستی دید و با رویکرد جهادی تبیین کرد و با ارائه راهکارهای تخصصی به دولت در این راستا کمک کنیم تا کشور از این گردنه اقتصادی نیز عبور کند.
✍️ سیداحمدرضوی