هدایت شده از mesaghمیثاق
✳️ میراثی که آمریکاییها در ویتنام به جا گذاشتند
🔹در چنین روزی در سال ۱۹۶۲، ارتش ایالات متحده جنگ شیمیایی ۱۱ سالهی خود را علیه مردم #ویتنام و #لائوس آغاز کرد و ۱۹ میلیون گالن عامل نارنجی را در ۲۰ درصد از هر دو کشور ریخت که باعث شد حدود ۳ میلیون نفر مسموم و بیش از یک میلیون کودکِ ناقص، متولد شوند.
🔸جان اف کندی، رئیس جمهور ایالات متحده شخصاً "عملیات Ranch Hand" را در سال ۱۹۶۲ تأیید کرد و با بیش از ۲۰.۰۰۰ پرواز، شروع به سمپاشی #عامل_نارنجی (و سایر مواد شیمیایی) بر روی ۵ میلیون هکتار جنگل و ۵۰۰.۰۰۰ هکتار از محصولات زراعی کردند.
🔹استفاده ایالات متحده از عامل نارنجی «الهام گرفته» از استفاده #بریتانیاییها از آن در جریان قیام ضد استعماری در #مالزی در دههی ۱۹۵۰ بود.
🔸علیرغم اینکه فدراسیون دانشمندان آمریکایی در سال ۱۹۶۴ از آن انتقاد کردند و مطالعهای در سال ۱۹۶۹ نشان داد که این ماده باعث ایجاد نقص مادرزادی در موشها شده است اما استفاده ایالات متحده از عامل نارنجی تا دههی ۱۹۷۰ ادامه یافت!
🔹یک انجمن ویتنامی تلاش کرد تا در دادگاههای آمریکایی برای پرداخت #غرامت به قربانیان عامل نارنجی، شکایت کند اما دادگاههای ایالات متحده حکم دادند که شواهد علمی کافی برای ارتباط عامل نارنجی با وضعیت ناتوان کنندهای که بسیاری از ویتنامیها از آن رنج میبرند، وجود ندارد! (لینک)
@mesahg
هدایت شده از mesaghمیثاق
کلیشه هایی که در ذهن ما جا خوش کرده اند ، آیا واقعی هستند یا رسانه ای ؟
ایا می دانستید ابوریحان بیرونی 600 سال قبل از گالیله پی برد که زمین گرده و 500 سال قبل از کوپرنیک هم میدونست که زمین به دور خورشید میچرخه... اما در دانشگاها اینها را به ما نمیگویند تا همیشه یک غربی کاشف و معلم ما باشد
ابوریحان بیرونی در کتاب #التفهیم هم با تصاویر ترسیمی اثبات کرده و هم برای آیندگان سند ساخته ..
@mesahg
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 مهار تورم سیاست اصلی بانک مرکزی است.
👤 #فرزین، رئیس کل بانک مرکزی:
🔹 سیاست فعال پولی و بانکی را در این دوره جدید عملیاتی میکنیم بر همین اساس، برای مهار تورم نیز کنترل تقاضاها از ناحیه نقدینگی و خلق پول در کنار عوامل تاثیرگذار سمت هزینه در دستور کار جدی بانک مرکزی قرار دارد. مدیریت انتظارات تورمی و جلب اعتماد مردم در جامعه یکی از شاخصهای مهم در موفقیت هر برنامه اقتصادی محسوب میشود.
🔸 تامین مالی سرمایه در گردش مورد نیاز واحدها و بنگاههای تولیدی از اولویت های مهم بانک مرکزی است؛ البته تامین مالی بلندمدت واحدهای تولیدی و اقتصادی را باید به بازار سرمایه و تخصصی مربوطه محول کرد تا از ابزارهای مالی دیگر نیز در این زمینه استفاده شود.
✅ نظارت قوی بر حسن اجرای قوانین و بخشنامههای مربوطه بانک مرکزی به منظور انسجامبخشی در شبکه بانکی و جلوگیری از تخلفات احتمالی، مهمترین اولویت بانک مرکزی است.
🔹 رئیسکل بانک مرکزی همچنین در این نشست، اجرای سیاست تثبیت نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی در سامانه نیما برای واردات کالاهای اساسی، مواد اولیه و ماشین آلات و تجهیزات تولید را به منظور ثبات بخشی به بازار ارز و کاهش انتظارات تورمی مورد تاکید قرار داد و گفت: «این سیاست که ابعاد گوناگون آن مورد بحث و بررسی قرار گرفته است با جدیت تمام در بخشهای مختلف دنبال خواهد شد.»
💢 با رفع برخی نواقص بازار متشکل ارزی، آنرا در قالب بازار مبادله ارزی تقویت میکنیم. در تلاشیم علاوه بر تامین نیازهای ارزی بخش کالا های اساسی و مواد اولیه و تجهیزات تولید که از طریق سامانه نیما تامین می شود دیگر نیازهای ارزی مردم را که مشتمل بر ۴۰ ردیف است در بازار مبادله ارزی تامین شود.
@mesahg
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 دوستان صمیمی علیرضا اکبری!؟
👤 #کامران_غضنفری
🔹 علیرضا اکبری ، جاسوس MI6 انگلیس ، که از سال 1384 مشغول جاسوسی برای انگلیس بوده و در تاریخ 22 دی 1401 اعدام شد، طی مقاله ای که در سال 1396 در حمایت از حسن روحانی (مهمترین مهره نفوذی انگلیس) و علی شمخانی می نویسد، تأکید بسیاری دارد که در دور دوم ریاست جمهوری حسن روحانی، باید شمخانی همچنان به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی، بر سر کار خودش باقی بماند!
🔸 اکبری در مقالهاش با تعریف و تمجیدهای بسیار از سوابق و قابلیت های مدیریتی شمخانی، خواهان تداوم کار وی در پست دبیری شورای عالی امنیت ملی کشور می شود !
✅ به راستی، اصرار این مهره نفوذی و جاسوس مهم انگلیس، برای ادامه کار شمخانی در پست دبیری شورای عالی امنیت ملی کشور ، چه معنایی می دهد؟
@mesahg
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 مقایسه نئولیبرالها از جمله آقای صادق الحسینی در خصوص مصرف گاز ایران و روسیه گمراهکننده است
👤 #امید_رامِز، فعال رسانه:
1️⃣ کل طول خط لوله گاز در ایران بیش از ۳۵۰ هزار کیلومتر است. در حالی که کل خط لوله روسیه ۱۷۶ هزار کیلومتر است. دقت کنید وسعت روسیه ۱۰ برابر وسعت ایران است.
🔹 پس در ایران «تعداد» افراد بیشتری به گاز دسترسی دارند و این الزاما به معنی مصرف زیاد هر یک آنها نیست.
(تا اینجا خدمترسانی جمهوری اسلامی و نگاه «توسعه عدالتمحور» در حوزه مصرف مواهب طبیعی اثبات میشود)
2️⃣ قریب به ۸۳٪ تولید برق ایران «گاز محور» است. در حالی که این نسبت در روسیه ۵۴٪ است.
🔸 بنابراین مقایسه مصرف سرانه گاز در ایران و روسیه مثل بسیاری از مقایسههای دیگر نئولیبرالها بیهوده است و منتج به سیاست اثربخش نخواهد شد. زیرا نقش مهم "صنایع" را در افزایش مصرف سرانه نادیده میگیرند. اساسا مقایسه کشورها با شاخص «سرانه» جزء گمراهکنندهترین و ناکارآمدترین شاخصهاست و نحوه توزیع، موقعیت و شرایط هر کشور و... را نادیده میگیرد.
💢 این البته ناقض لزوم صرفهجویی مردم و گران کردن گاز ثروتمندان که استخر و جکوزی خود را با قیمت کم گرم نگه میدارند نیست. اما اینها، همهی مردم نیستند که اقتصادخواندهها نسخه «گرانسازی» را با نام «جهانیسازی» تجویز میکنند.
@mesahg
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 امروز اولویت، کار برای فرزندآوری و شیعه پروری است.
✅ ده سال دیگه فاتحه ایران خونده شده ... دشمن بر ما مسلط هست ... کار فرهنگی برای کی میکنید؟
@mesahg
هدایت شده از mesaghمیثاق
11.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 متاسفانه در دولت رئیسی هم ارتباط اقتصادی با چین بسیار کند است، تا الان کاری برای قرارداد ۲۵ ساله انجام ندادند/ سفیر ما در چین، قدرتمند و توانمند نیست.
👤 #علاءالدین_بروجردی سفیر اسبق ایران در چین
🔹 مشخص نیست چرا مسئولین دولت سیزدهم در زمینه ارتباط با چین تصمیمگیری نمیکنند.
✅ خط آهنی که ۷ سال پیش قرار بود چینیها برای ما بسازند حالا در عربستان افتتاح شده است.
💢 ساختار وزارت خارجه ما در ارتباط با کشورهای مهمی مانند چین هیچ تغییری نکرده است.
@mesahg