eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
188.3هزار عکس
170.9هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
💬تردید روسیه نسبت به تعهد غرب به برجام میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین: 🔹میزان تعهد غرب و آمریکا به از سرگیری اجرای برجام یک علامت سوال بزرگ است. تردیدی وجود ندارد که چین به برجام پاییند است. 🔹سوال این است که ایالات متحده و تروئیکای اروپایی چه اندازه به احیای توافق هسته‌ای و محافظت از عدم اشاعه هسته‌ای متعهد هستند. این یک سوال بزرگ تا به امروز است. این‌طور به نظر می‌رسد که آنها یک برنامه پنهان دارند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اوهایو غرق در بزرگترین فاجعه زیست محیطی تاریخ آمریکا 🔹بارش سمی ناشی از خروج قطار از ریل در اوهایو با پدیده «زمستان هسته‌ای» مقایسه شده است؛ یکی از فرماندهان سابق آتش نشانی اوهایو به فاکس نیوز گفت: «ما این شهر را با مواد شیمیایی ویران کردیم.» 🔹این در حالیست که طیور ساکنان محلی واقع در ۱۰ کیلومتری محل حادثه راه آهن ایالت اوهایو شروع به تلف شدن کردند. 🔹ویدئوهای منتشر شده توسط ساکنان محل حادثه نشان می‌دهد که ابرهای تشکیل شده در این منطقه حاصل از یک پدیده طبیعی نبوده بلکه نتیجه آلودگی شیمیایی هستند. 🔹در ایالات متحده، این ایده که اوهایو در حال تجربه کردن بزرگترین فاجعه زیست محیطی در تاریخ این کشور که می‌تواند تا ۱۰٪ از جمعیت این کشور را تحت تاثیر قرار دهد، در حال افزایش است. 🔹هفته گذشته تصادفی در راه آهن ایالت اوهایو آمریکا رخ داد که در نتیجه آن ۵۰ واگن از ۱۴۱ واگن قطار باری که ۲۰ واگن آن حاوی مواد خطرناک بودند از ریل خارج شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ناهماهنگی کارشناسان و مجریان سعودی اینترنشنال؛ بی‌برنامگی و نمایشی بودن نشست، صدای اپوزیسیون را درآورد! 🔹مجریان شبکه سعودی اینترنشنال با ذوق و شوق از نشست چهره‌های ضد ایرانی در دانشگاه جرج تاون می‌گویند و این نشست را تاریخی و امیدوارکننده توصیف می‌کنند اما کارشناسان این شبکه ضمن مخالفت با مجریان این نشست را نمایشی و فاقد خط و مشی سیاسی دانستند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻ایران و چین روی ریل روابط اقتصادی سید احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد: 🔹 رابطه ایران و چین طی چند هزاره گذشته هیچ نقطه تاریک و پرتلاطمی را شاهد نبوده و دو ملت متمدن و کهن، همواره در دوره‌های مختلف تاریخی مسیرها و راهبردهایی برد-  برد را برای بهره‌مندی مضاعف از ظرفیت‌های توسعه‌ای هر یک از دو کشور یافته و طراحی کرده‌اند. این رابطه متمدنانه یک روز در مسیری تجاری همانند جاده ابریشم شکل گرفته و روزی دیگر از طریق پوشش نیازهای مکمل اقتصادی و راهبردی هر یک از طرفین توسط طرف دیگر. 🔹رابطه‌ای که نه‌تنها منافع دو کشور را تأمین کرده بلکه با ایجاد ظرفیت‌ها و بسترهای جدید، خدمتی قابل تحسین به رشد و توسعه جامعه بین‌المللی کرده است. چین در سال‌های اخیر بتدریج با کمک رشد و توسعه اقتصادی سریع خود، به یک قدرت در تراز جهانی تبدیل می‌شود و ایران در جایگاه یک قدرت ثبات‌ساز و مسالمت‌جو، متکی بر موقعیت جغرافیایی و مزیت‌های اقتصادی بالفعل و بالقوه خود بتدریج به پنجره‌ای بین چین و آسیای جنوب غربی و حتی اروپا تبدیل شده است. دو کشور حتی با اوجگیری عملیات تخریبی رقبا و دشمنان خود به صورتی کاملاً طبیعی به متحدینی بالقوه تبدیل شده‌اند که می‌توانند با به‌کارگیری ابزارهای متعدد در اختیار خود در حوزه‌های مختلف به صورت بالفعل نه فقط هزینه‌های توسعه یکدیگر را کاهش دهند بلکه با ایجاد الگوی موفقی از همکاری، هسته اولیه همکاری گسترده‌تر در حوزه اوراسیا و ایجاد زنجیره‌های پرسود ارزش بین شرق و غرب این پهنه جغرافیایی را ایجاد کنند. 🔹ابتکار کمربند/ راه چین با راهبرد توسعه روابط همه‌جانبه با کشورهای همسایه و همسوی دولت سیزدهم نقاط تلاقی متعددی داشته و دارد که می‌تواند با اتکا به ظرفیت‌های موجود به ایجاد گشایش‌های جدی در حوزه‌های مختلف اقتصادی دو کشور بینجامد. رئیس‌جمهور محترم کشورمان در سفر به چین درصددند با به‌کارگیری تمام توان دولت و ملت‌های دو کشور، این ظرفیت عظیم بالقوه را به صورت عملی و اجرایی در خدمت رشد و بالندگی دو ملت درآورند. 🔹حوزه‌هایی همچون به‌کارگیری ابتکارات نوین در توسعه روابط پولی و مالی دو کشور، تولید و تأمین و انتقال امن انرژی مورد نیاز برای ایجاد زنجیره‌های ارزش در سطح منطقه، استفاده از ظرفیت بنادر و اتصالات ریلی و زمینی راهبردی دو کشور، تأمین حداکثری نیازهای اساسی دو کشور بدون اتکا به طرف‌های رقیب ثالث، افزایش سطح صلح و ثبات منطقه‌ای با تعریف جدی همکاری‌های تجاری و سرمایه‌گذاری مورد علاقه طرفین در سطح دو و چند جانبه، مقابله مشترک با زیاده‌خواهی‌ها و اقدامات قهرآمیز یکجانبه و...، مهم‌ترین عرصه‌های همکاری طرفین محسوب می‌شود. سال گذشته سند همکاری بیست‌و پنج ساله دو کشور رسماً وارد مرحله اجرایی شد و با اقداماتی که دو طرف در برنامه‌های مشترک همکاری اقتصادی خود در دستور کار قرار داده‌اند به‌زودی ثمرات اقتصادی این همکاری‌ها در عرصه دوجانبه و منطقه‌ای خود را نشان خواهد داد. 🔹وزارت امور اقتصادی و دارایی به‌عنوان مسئول ایرانی کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور هماهنگی عالی روابط اقتصادی بین نهادهای اقتصادی دو کشور را بر عهده دارد و به‌زودی با رفع موانع ناشی از اپیدمی کووید 19، نشست کمیسیون مشترک اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین برگزار خواهد شد. امیدواریم کمیسیون مذکور با ایفای نقشی سازنده موجبات سرعت گرفتن اجرای برنامه‌های مشترک همکاری دو کشور در زمینه‌های مختلف را فراهم آورد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
📩 یکی از اهداف مهم اغتشاشات پائیز در تهران این بود که همین ۲۲بهمن را از یاد مردم ببرند/مردم استقامت ورزیدند و آمدند؛ این استقامت برکت دارد/ آن چیزی که به ملت‌ها عظمت میدهد، استقامت آنهاست 🔹آن چیزی که به ملت‌ها هویت میدهد شخصیت میدهد عظمت میدهد به حفاظت از خود ملت‌ها از فرهنگ آنها کمک میکند استقامت آنها و ایستادگی آنهاست. استقامت، این هویت را حفظ میکند، هویت میدهد به یک ملت، یک جمعیت. باید خسته نشد، باید ناامید نشد، باید از عربده‌های دشمن خوف نکرد. 🔹این بیست و دوم بهمن امسال هم یک مصداق دیگر همین استقامت است. با این نگاه، با این دید مسئله را ببینیم و بررسی کنیم. صرف اینکه حالا جماعت آمدند درخیابانها، خب کارخوبی است. گاهی اوقات انگیزه‌های گوناگونی وجود دارد برای آمدن به خیابان. مهمتر از این، همین است که نگاه کنیم ببینیم این آمدن به معنای استقامت ورزیدن بود. یکی از اهداف مهم این اغتشاشات پائیز در تهران و بعضی جاهای دیگر، یکی از مهمترین اهدافش این بود که همین بیست و دوم بهمن را از یاد مردم ببرند. مردم حضور میلیونی خودشان را در سالروز پیروزی انقلاب نشان ندهند، فراموش کنند. مردم استقامت ورزیدند آمدند. پس این آمدن استقامت بود. این استقامت برکت دارد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 | رهبر انقلاب: مسئولان، مشکلات اقتصادی و تورم را علاج کنند؛ مشکلات علاج پذیرند. ۱۴۰۱/۱۱/۲۶
هدایت شده از mesaghمیثاق
🚨زمین‌لرزه ۳.۳ ریشتری دماوند را لرزاند 🔹دقایقی پیش زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۳.۳ ریشتر در عمق ۹ کیلومتری زمین، دماوند در استان تهران را لرزاند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
📩 رهبر انقلاب خطاب به دشمنان: اگر ادعا دارید جمهوری به بن‌بست رسیده، پس چرا میلیاردها دلار خرج براندازی‌‌اش می‌کنید؟ 🔹بعضی گفتند که جمهوری اسلامی به بن‌بست رسیده، خب اگر به بن‌بست رسیدیم، دشمن چرا این‌قدر خرج میکند که ما را به زمین بزند؟ خب حکومتی که به بن‌بست رسیده دیگر زمین زدنش خرج نمیخواهد که، خودش زمین میخورد! 🔹میلیاردها دلار دارند خرج میکنند در دنیا، بسیاری، از کشورهایی که پولی دارند، ثروتی دارند و برخلاف جهت ملت ایران حرکت میکنند دارند خرج میکنند جمهوری اسلامی را منحرف کنند. به زبان هم می‌آورند، تصریح هم میکنند. چرا میکنند؟ اگر ما به بن‌بست رسیده بودیم، اگر ما داشتیم از پا می‌افتادیم ــ همانطور که بعضی‌ها میخواهند وانمود کنند ــ احتیاج نبود این همه پول خرج کنند آنها. ۱۴۰۱/۱۱/۲۶
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 | رهبر انقلاب: پیام ملت ایران در ۲۲ بهمن حمایت کامل از نظام جمهوری اسلامی بود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
‍ 🚨خبرسازی دروغ رسانه اصلاح‌طلب بر اساس سیاست‌های آمریکا/ ایجاد حساسیت منفی در افکار عمومی علیه روابط ایران و چین/ امنیت ملی بازیچه منافع جناحی! 🔹شبه رسانه اصلاح‌طلب «تجارت‌نیوز» در گزارشی پیرامون قرارداد ۲۵ ساله ایران-چین مدعی شده است که «چین نفت و گاز ایران را با ۳۰ درصد تخفیف می‌خرد و برای پرداخت پول آن دو سال مهلت دارد». 🔹این خط خبری «تجارت نیوز» در راستای سیاست‌های خبری-رسانه‌ای آمریکا و رسانه‌های معاند است. در حالی که بر اساس کسب اطلاع رجانیوز اولا تخفیف فروش نفت اساسا درصدی نیست و به صورت رقم ثابت تخفیف داده می‌شود، دوما تخفیف ایران در شرایط کنونی کمتر از ۱۰ دلار با رقبای منطقه‌ای فاصله دارد که آن هم با قیمت نفت بشکه‌ای ۸۰ دلار نهایتا ۱۰ درصد می‌شود! 🔹همچنین این شبه رسانه در ادعایی عجیب گفته است که بخشی از نفت و گاز ایران با واردات سیستم‌های فیلترینگ تهاتر می‌شوند! این ادعای هم راستا با سیاست‌های آمریکا درحالی‌ست که اساسا بحث مطرح در قرارداد ۲۵ ساله، ایجاد زیرساخت‌های لازم برای شبکه ملی اطلاعات است نه فیلترینگ. اساسا ایران مشکلی در بحث فیلترینگ ندارد که بخواهد زیرساخت فنی برای آن وارد و ایجاد بکند. 🔹چین یکی از معدود کشورهایی‌ست که توانسته با ایجاد شبکه ملی اطلاعات، حاکمیت خود را در فضای مجازی حفظ کند و افکار عمومی جامعه چین را از تهدیدات رسانه‌ای کشورهای غربی مصون نگه‌دارد. به همین جهت استفاده از تجربیات این کشور و کمک گرفتن از آن برای ایجاد زیرساخت‌های فنی لازم امری‌ست حائز اهمیت. چراکه یکی از دلایل به نتیجه نرسیدن پروژه شبکه ملی اطلاعات در ایران مشکلات زیرساختی و فنی بوده است. 🔹حال سوالی که از نهادهای مربوطه همچون شورای عالی امنیت ملی وجود دارد این است که رسانه‌هایی همچون «تجارت نیوز» چه تفاوتی با «ایران‌اینترنشنال» و دیگر رسانه‌های معاند دارند که از طرفی با این رسانه‌ها هیچ برخوردی نمی‌شود(حتی در حد توبیخ) ولی آن‌ رسانه‌ها تروریستی اعلام می‌شوند؟!