هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️امام صادق عليه السلام:
🔸لا تَنْظُرُوا فی عُيُوبِ النّاسِ كَالْأرْبابِ وَانْظُرُوا فی عُيُوبِكُمْ كَهَيْئَةِ الْعَبـْدِ.
🔹ارباب گونه به عيوب ديگران ننگريد، بـلكه چـون بنـده اى متـواضع، عيب هاى خود را وارسى كنيد.
📕تحف العقول، ۲۹۵
#امام_صادق
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی خواستار یورش به مسجد الاقصی شد
🔸وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به رغم هشدار مصر و سازمان ملل، از صهیونیستها خواست که روز چهارشنبه همزمان با اعیاد یهودی به مسجد الاقصی یورش ببرند.
🔹مصر و سازمان ملل متحد به رژیم صهیونیستی در خصوص هرگونه تعرّض بن گویر به مسجد الاقصی هشدار داده اند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 مژده/ اولین مطالبه گری اقتصادی بر مبنای شعار سال جواب داد
⏪سید یاسر جبرائیلی خبر داد :
گام مهم رئیسی در سال مهار تورم
به دستور رئیسجمهور، از فردا نرخ مبنای دلار برای محاسبه قیمت پایه محصولات داخلی از ۳۶۴۸۰ به ۲۸۵۰۰ تومان بازمیگردد. گام بعدی باید الزام همه صادرکنندگان برای عرضه ارز خود به نرخ ۲۸۵۰۰ در کنار مهار تقاضاهای نامشروع، غیرضرور و غیراولویتدار ارز باشد.
▪️نرخ مبنا برای خوراک، دلار ۲۸۵۰۰ تعیین شده و محصولات نیز باید با همین نرخ قیمتگذاری شوند. این سیاست، قدرت رقابت صنایع پتروشیمی و صنایع پایین دستی در بازارهای جهانی را نیز افزایش داده و باعث تقویت صادرات و ارزآوری بیشتر آنها خواهد شد.
گام بعدی انشاالله توقف کامل قیمتگذاری دلاری است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
☀️
#وصیت_نامه شهید 🥀🥀مرتضی جاویدی🥀🥀
... نمیدانم چه کردهام که شهید نمیشوم. شاید قلبم سیاه است.
خدا رحمت کند حاج محمود ستوده را؛ وقتی با هم صحبت میکردیم، میگفتیم اگر جنگ تمام شود و ما زنده باشیم، چه کار کنیم؟ واقعا نمیشود زندگی کرد و به صورت خانوادههای شهدا نگاه کرد... و این جاست که ما و جاماندگان از قافله نور باید بگوییم خوشا به حال آنان که با شهادت رفتند.📝
هدایت شده از mesaghمیثاق
پیش از ربودن حجاب؛حیا و عفاف جامعه را با ماهواره، فجازی ول، ربا و...ربودند.
یعنی در لایه شناخت، باور، ذهن و قلب انسانها تردید نسبت به انسانیتشان و تمام هنجارهایی که منتج به افزایش شأن و کرامتشان میشود ایجاد کردند وبیش از همه برخی زنان و مردان باورشان شد باید تبدیل به کالا شوند.
#سحر_نوشت
هدایت شده از mesaghمیثاق
دو گروه در بازه بلند مدت جنگ شناختی مقصر اصلی این شکاف اجتماعی و نسلی در ایران ما هستند:
۱.لیبرالهایی که لباس روحانیت را غصب کردند نظیر اصلاح طلبان و با این لباس شروع به تبلیغ نجاستی به نام لیبرالیسم و اینترنت آزاد کردند.
۲.زنان لیبرال که با غصب چادر شروع به حیازدایی از زنان کشور کردند مانند سند ۲۰۳۰، پیوستن به نهادهای صهیونیستی بین المللی با روکش یونسکو و...
هدایت شده از mesaghمیثاق
«عصیان جامعه» در برابر «الزام خدا»؟!
✍مهدی جمشیدی
۱. دبیر شورای فرهنگ عمومی در یادداشتی تصریح کردهاند: «به هر دلیل فرهنگی، اقتصادی یا سیاسی، توافق یا سکوت نسبت به کشف حجاب، به نوعی در بدنه مردم دیده میشود؛ شاید بخاطر گلایه جدی از دولت و ناکارآمدیها و فشارها. [...] من چون نبض جامعه و آخرین اطلاعات افکار عمومی را دارم - و کاش اجازه از مافوق داشتم که آن را منتشر کنم – میگویم رسماً جامعه به دو قطب مخالف و موافق اِعمال حاکمیت نظام در این موضوع [حجاب] تقسیم شده.»
( https://www.pcci.ir/fa/news/683366/).
مضمون این سخنان را در ماههای گذشته تا کنون، فراوان شنیدم، امّا «نتایج» و «لوازم» آن را خیر. اجازه بدهید شفاف و صریح، «دنبالۀ منطقی» و «تبعات قهریِ» این منطق را در چند بند بعدی، بیان کنم تا شاید تنبّهی حاصل شود.
۲. اگر این آمار و این تحلیل مقام رسمی، درست است، پس دیگر چه توقعی از دولت انقلابی باید داشت؟! «مصلحت»، اقتضای عقبنشینی از حجاب را دارد و «مطالبهگری» هم برخلاف مصلحت است؛ چراکه اصرار بر دخالت حاکمیّت نسبت به مسألۀ کشف حجاب، موجب «تشدید فضای دوقطبی» میشود و جامعه را «پارهپاره» میکند. نوشتم «تشدید فضای دوقطبی»، چون دبیر شورای فرهنگ عمومی بر این باور است که هماکنون نیز در موقعیّت «دوقطبی اجتماعی» به سر میبریم و جامعه گرفتار «تشتّت» و «تفرّق» و مستعد «گسستگیِ بحرانزا» شده است. برایناساس، روشن است که «دستکاری حاکمیّتی»، وضع را هرچه بیشتر ناگوار و پیچیده خواهد کرد و قطبهای درون جامعه را به جان هم خواهد انداخت. واقعیّت اجتماعی، آرمان تحقّق حجاب را برنمیتابد و حضور حاکمیّت و قانون را در آن تحمّل نمیکند.
۳. از این منظر، بهترین کار «تمکین نسبت به واقعیّت فرهنگیِ نوپدید» است تا شکاف مردمی، شدّت نگیرد و بحران نیافریند. هیچ «دفاع مقدّس» و هیچ «فتح خرمشهر»ی در میان نیست، بلکه باید خود را برای نوشیدن «جام زهر» در آخرین پردۀ این «عقبنشینیِ عرفیِ ضدّفرهنگی» - و نه دفاعِ مقدّسِ فرهنگی - آماده کرد. هرچه هم که در نقد برهنگی در غرب و مذمّت کشف حجاب و تبعات آن و اثبات حجابمندی زنان در عمق تاریخیِ جامعۀ ایران و ... گفته شود، همهوهمه، حرفهای شیرین و گوشنوازی هستند که امکان تبدیلشدن به «سیاست رسمی» و «اقدام حاکمیّتی» ندارند. «شرایط امکان»، از دست رفته و حاکمیّت، «قفل» شده است و حاکمان همچون اهل بحث و گفتگو و سخن، بضاعت و امکانی جز «موعظه» و «دعوت» و «تبیین» ندارند. اینهمه به آن دلیل است که «شرایط اِعمال قدرت رسمی» زائل شده است و نباید با «اصرار نابجا» و «حسّاسیّت نابهنگام»، این وضع ناخوشایند و تلخ را «آشکار» کرد. وقتی «اقتدار» فروپاشیده است، حاجت به «قدرت» فزونی میگیرد و در این حال، شکاف «دولت» و «ملّت» رخ مینماید. جامعۀ ناسازگار با دولت، جز زبان قدرت نمیفهمد، امّا مسأله این است حتّی بهکاربستن اهرم قدرت هم هزینههای گزاف در پیش دارد.
۴. این یعنی حجاب، هرچه که مطلوب و نافع هم باشد، باید «اختیاری» و «داوطلبانه» بشود و «حاکمیّت» و «قانون» در برابر آن، موضع سکولار را برگزیند. این «باید»، خواست دولت انقلابی نیست، بلکه خواست بخشی از جامعه است که دولت نیز باید بهناچار به آن گردن بنهد و تسلیم بشود. «دولت»، سکولار نیست، امّا اگر «بخشی از جامعه» سکولار شد و حکم دین را برنتابید، همواره دولت نمیتواند بر سر اجرای حکم الهی، چانهزنی و اِعمال قدرت کند و از شوکت و هیبت خود برای تحقّق شریعت بهره بگیرد. دولت اگر گامی پیشتر بنهد و با جامعه دستبهگریبان بشود، «اساس» و «کیان» فرو خواهد ریخت و «شیرازه» از هم خواهد پاشید. در این موقعیّت، حاکمیّت تنها میتواند همچون گروههای خودجوشِ فرهنگی یا اصحاب قلم یا سخنرانان، به «تبلیغ دربارۀ حجاب» همّت بگمارد و برای مردم دربارۀ فضایل و محاسن آن بگوید، امّا دیگر این امکان و مجال را در دست ندارد که جامۀ «قانون» و «بایدِ حکومتی» بر تن این ارزش نماید.
۵. اینک دو پرسش انتقادی و نقضی را دربارۀ «نوشتۀ» دبیر شورا و «نتایج نانوشتۀ» - و البتّه ناخواستۀ - آن با ایشان در میان میگذارم و متواضعانه، خواهان تجدیدنظر ایشان در موضعشان هستم:
اوّلاً، آن بخشی از مردم که مخالف دخالت حاکمیّت در مسألۀ حجاب هستند، مخالف هر نوع دخالت حاکمیّت هستند؟ آیا دخالت «هوشمند» و «غیرمستقیم» هم مانند دخالت «میدانی» و «عینی» برتابیده نمیشود؟ آیا تجدیدنظر در «روشها» و «سازوکار»، موجب «بازاندیشی مردم» نخواهد شد؟
ثانیاً، اگر هر آنچه که گفته و تحلیل شده است، درست است، آیا حاکمیّت دینی تکلیف ندارد که این بخش از جامعه را نسبت به چالشهای برآمده از برهنگی آگاه سازد و «چرخش نگرشی» بیافریند؟ تسلیمشدن و انفعال، تنها گزینه است؟ این منطق «دموکراسی سکولار» است یا «مردمسالاری دینی»؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰 پایان خوش تمام داستان های بچه یتیم ها ...
💠راوی این داستان کیست؟
مخاطب این داستان کیست؟
🔺تو هم در این داستان هستی؟؟؟
#ماه_رمضان
#امام_زمان
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰 پایان خوش تمام داستان های بچه یتیم ها ...
💠هکتور مالو در با خانمان دخترک یتیم بینوا را به پدر بزرگ ثروتمندش می رساند، کار چارلز دیکنز در الیورتویست سخت تر است او پسرک یتیم خود را از دست اراذل نجات و سپس به آغوش پدربزرگش می رساند و صاحب مأمن و ماوا می کند و جین وبستر یتیم داستانش با کمک بابا لنگدراز از کودکی تا خانه بخت همراهی می کند و بچه مهندس ما هم می فهمد که هرگز یتیم نبوده و دست جفا و چشم بخیل روزگار مادر را از او دور نگه داشته و در نهایت پدر خود را سرانجام میابد و جوان موفقی می شود
💠آری پایانی خوش برای همه بچه های یتیم؛ پرین که تازه پدر از دست داده علاوه بر مشقت دوری راه، داغ از دست دادن مادر را هم می بیند و بی کس و تنها قدم در راه سرنوشت می گذارد. الیورتویست کودکی بیش نبود که مورد سواستفاده گروه تبهکاران قرار گرفت ولی به صورت معجزهآسایی از دست آنان نجات یافت و جودی ابوت که سالها رنج پنهان کردن هویت خود و درد یتیم بودن را پنهان می کرد هم به مراد خود رسید و داستان یتیم ها ادامه پیدا می کنند...
💠 یتیم های داستان واقعی ما نه پدربزرگ ثروتمندی و نه سرنوشت معجزه آسایی را انتظار می کشند. ولی قهرمان آنان، پایان خوش قصه آنان نبود، حال خوش آنان بود؛ از همبازی تا مستخدمی برای پخت نان تازه، همسفرهای شیرینزبان و پدری دلسوز و مهربان برای قصه های شب...
داستان با نهیب «تهدمت و الله ارکان الهدی» که از آسمان بگوش همه می رسد منقلب می شود؛ التهابی عجیب بچه ها را فرا میگیرد، خبر می رسد قهرمان نخواهد آمد...
💠اما بچه های یتیم ...؟
خدای بچه های یتیم بزرگ است؛ قهرمان در کالبد قهرمانی دیگر حلول می کند، قهرمان در قهرمان، تا دوازده قهرمان. شرح این داستان هزار و چهارصد ساله هر مخاطبی را به همزاد پنداری فطری فرامیخواند.
💠گویی همه این داستان را شنیدهاند، مالو و دیکنز و وبستر هم فقط صحنه های از این داستان را قلم زدهاند.
شور و اشتیاق بالا میرود؛
_ پس قهرمان؟ راوی تعریف کن، ادامه داستان را بگو...
چالز دیکنز تو ادامه می دهی؟ یا تو مالو؟ یا وبستر؟
_ماجرا را میتوانی از نزدیک با چشمان خود ببینی...
_کجا؟! چطور؟!
_بلند شو، قدم بردار، او در همین نزدیکیست، صدایت می کند...
_مرا؟!
_آری تو را و تو و تو و ...
نغمه «یا اهل العالم انا بقیه الله» را میشنوی؟
امروز صدایش را از خانه هر بچه یتیمی میتوانی بشنوی. او می گوید «هل من ناصر» و به بچه یتیم ها اشاره می کند؛ چه سوز جگرسوزی دارد این ندا ...
💠 راستی بچه یتیمی را میشناسی؟
حتما می شناسی...
#ماه_رمضان
#امام_زمان
هدایت شده از mesaghمیثاق
21.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ در چه آیاتی از انجیل و تورات نام پیامبر اسلام (ص) آمده و آمدن ایشان وعده داده شده است؟!
✅ لحظات دیدنی مسلمان شدن یک بانوی انگلیسی پس از 6 ماه مطالعه در رابطه با اسلام.
👁🗨 مشاهده این کلیپ برای همه فعالان حوزه دین و فرهنگ توصیه می شود.
🔴 #مبلغ_اسلامی #ذاکرنایک #مسیحیت #پیامبر_اسلام #کتب_آسمانی #رهیافتگان
🎦 ترجمه و تدوین: انجمن بین المللی ترنم صلح