هدایت شده از mesaghمیثاق
🎥بله، یک کج سلیقگی اتفاق افتاد که مهران رجبی عزیز هم خیلی زود بابت آن معذرت خواهی کرد
اما شما سلبریتیهای سینما و... که یکدفعه استادشناس شدید و دلتان برای هنر اصیل ایرانی و کرمانجی و... تپید بهتر است آب را بریزید آنجا که میسوزد!
چون بسیار واضح است که سوزشتان از مهران رجبی است که یکتنه در این ماهها جای خالی تمام سلبریتیهای ضدانقلاب رخنه کرده در تلویزیون را پر کرد!
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦در ضیافت افطار رئیسجمهور با سفرا و کاردارانِ کشورهای اسلامی چه گذشت؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا ع
التماس دعا
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔷 موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات تعدادی از محکومان در آستانه عید سعید فطر
🔹 در آستانه عید سعید فطر رهبر معظم انقلاب اسلامی با عفو یا تخفیف مجازات تعدادی از محکومان محاکم عمومی و انقلاب، سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان قضایی نیروهای مسلح موافقت کرد.
🔹 درخواست عفو و تخفیف مجازات این محکومان که تعداد آنها ۱۷۶۰ نفر است، در اجرای بند ۱۱ اصل یکصد و دهم قانون اساسی، از جانب رئیس قوه قضاییه ارائه شده بود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺کنایه حجتالاسلام والمسلمین پناهیان به اتاق فکر جاسوسپرور
📌 سواستفاده از آرای مردم با اسمِ رمزِ رفراندوم
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔘رسانه ایتالیایی: غرب هرگز قادر به حذف سردار سلیمانی از اذهان نخواهد بود
وبگاه ایتالیایی «دوریگه» با اشاره به جایگاه شهید سلیمانی در منطقه نوشت:
🔻در سایه بودن سلیمانی، وفاداری کامل او به آرمانهای انقلابی و ایمان بیاندازه او به دین اسلام باعث شد به نماد واقعی و ویژه تبدیل شود.
🔻سردار سلیمانی زمانی که مسیحیت در خاورمیانه در خطر بود و ایزدیها مورد حمله قرار میگرفتند، تنها فردی در جهان بود که به صورت هدفمند و سازمانیافته با داعش به مبارزه پرداخت.
🔻قدرتهای غربی بهرغم نفوذ بیش از حد در شبکههای اجتماعی، هرگز قادر به حذف او از اذهان نخواهند بود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺در اتفاقی غیرمعمول در این موقع از سال، در شهرهای جده، طائف، البهاء، تبوک و القرن عربستان برف سنگین بارید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕌این نماز را از دست ندهید!
💠 نماز عید فطر در «مصلی» پشت سر نائب امام زمان(عج) را از دست ندهید!نتیجۀ همۀ ماه رمضان در این نماز، چرا این نماز مورد عنایت خاصّ حضرت ولیّعصر است
💢 در جمهوری اسلامی چه رفراندوم هایی برگزار شده است؟
🔹 انواع رفراندم را به ۳ دسته تقسیم کرد:
🔹 نوع اول؛ رفراندوم برای تعیین نوع حکومت. این نوع رفراندوم در سال ۵۷ در جمهوری اسلامی ایران برگزار شد و در هیچ جای دیگر از دنیا تاکنون برگزار نشده است. لازم به ذکر است که رفراندوم سال ۵۷، در حالت گذار قدرت برگزار شد. یعنی جمهوری اسلامی قبل از رسیدن به قدرت، این رفراندوم را برگزار کرد نه بعد از آن. زیرا هیچ حکومتی نیست که وقتی در قدرت است، خود را به رفراندم بگذارد و این کار به طور منطقی و عملی، محال است.
🔹 نوع دوم؛ رفراندوم برای قانون اساسی. در این رفراندوم قانون اساسی و اصلاحات آن به آراء عمومی گذاشته میشود که در جمهوری اسلامی ایران، یک بار سال ۵۸ خود قانون اساسی و یک بار سال ۶۸، اصلاحات آن به رفراندوم گذاشته شد.
🔹 نوع سوم؛ رفراندوم بر اساس قانون اساسی:
این نوع رفراندوم درون کشورها منطبق بر اصول قانون اساسی خاص هر کشور، برگزار میشود. طبق اصل ۵۹ قانون اساسی، «در مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، ممکن است اعمال قوه مقننه از راه همه پرسی و مراجعه مستقیم به آراء مردم صورت گیرد. درخواست مراجعه به آراء عمومی باید به تصویب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس برسد.» بر اساس ماده ۳۶ این اصل، روند و شرایط برگزاری رفراندوم مشخص شده است. طبق این ماده، «رفراندوم با پیشنهاد رئیس جمهور یا صد نفر از نمایندگان مجلس و با تصویب دو سوم نمایندگان، قابل برگزاری است.» حسن روحانی هم در دوران ریاست جمهوری و هم در روزهای اخیر، مسئله رفراندوم را مطرح کرده است. سوال این است که چرا در طول ۸ سالی که رئیس جمهور بود، حتی یک بارهم درخواست رفراندوم را به طور رسمی ارائه نداده است؟ چرا فقط آن را در تریبون اعلام کرده و صرفا مانور سیاسی داده است؟
🔹 نکته دیگر این است که رفراندوم در مواردی قابل برگزاری است که خلاف قانون اساسی نباشد. مثلا اگر بخواهیم در موضوع حجاب رفراندوم برگزار کنیم، جدای از آنکه رای بیاورد یا نه، این کار خلاف قانون اساسی است. زیرا طبق اصل چهارم قانون اساسی «کلیه قوانین و مقررات مدنی، جزائی، مالی، اقتصادی، اداری، فرهنگی، نظامی، سیاسی و غیر اینها، باید براساس موازین اسلامی باشد. این اصل بر اطلاق یا عموم همه اصول قانون اساسی و قوانین و مقررات دیگر حاکم است». اگر قرار باشد قانون اساسی رعایت نشود، دیگر سنگ روی سنگ بند نیست و جامعه مدنی تبدیل به قانون جنگل میشود!
🔹 نکته دیگر این است که اگر قرار باشد برای تمام مسائل، رفراندوم برگزار شود؛ پس تکلیف قوانین چه میشود؟ نقش پارلمان در تصمیم گیری کجای کار است؟ رئیس جمهور چه نقشی دارد؟ مگر میشود برای هر موضوعی به آراء عمومی مراجعه کرد؟ در این صورت یک کشوری خواهیم بود که هر روز فقط انتخابات برگزار میکنیم و اصلا فرصت به اجرا نمیرسد. چه کسی پاسخگوی دو قطبیهای شدید بر اثر هر رفراندوم است؟ نکته مهمتر اینکه حد رفراندومها کجاست؟ چه کسی قرار است تعیین کند که تا کجا رفراندوم برگزار کنیم؟ چه تضمینی است که امروز یک رفراندوم برگزار شود و فردا دوباره خلاف آن از سوی عدهای دیگر درخواست نشود؟ در کجای دنیا کدام کشور اینگونه اداره میشود؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نظر عجیب و قابل تامل سردار #حاج_سعید_قاسمی درباره قالیباف:
آینده حسن روحانی، منتها در لباس خودی!